Par ramt i fodgængerfelt og slynget flere meter væk

par ramt i fodgængerfelt og slynget flere meter væk

Par ramt i fodgængerfelt og slynget flere meter væk

Søndag klokken 14.05 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var sket et alvorligt færdselsulykke i Bredgade i Malling i krydset ved Kirkevej, hvor to fodgængere var blevet påkørt.

De to fodgængere – en 71-årig mand og en 70-årig kvinde – var kommet gående i et fodgængerfelt, da de var blevet påkørt af 65-årig bilist, som angiveligt havde overset dem.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten

Begge fodgængere var i forbindelse med påkørslen blevet slynget nogle meter hen ad vejen, hvormed de begge havde fået nogle behandlingskrævende hovedskader.

De blev derfor begge kørt til hospitalet i ambulancer efter at være blevet tilset på stedet. Der skete mindre materiel skade på køretøjet.

En bilinspektør blev tilkaldt for at klarlægge det nærmere hændelsesforløb. Begge personer blev senere meldt til at være i stabil tilstand.

Politiet oplyser, at der er tale om en 65-årig mand, der blev sigtet for spirituskørsel og kørsel i påvirket tilstand under mistanke om at have indtaget bevidsthedspåvirkende stoffer i form af medicin.

Vedkommende blev kortvarigt anholdt for at få foretaget en blodprøve, der efterfølgende skal hjælpe med at fastslå, om han eventuelt har været alkoholpåvirket i forbindelse med færdselsuheldet.

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World