Over 100 procents forskel: Her er strømmen billigst og dyrest i morgen

black friday, over 100 procents forskel: her er strømmen billigst og dyrest i morgen

Foto: Shutterstock

Black Friday er overstået, og efter at have brugt penge på årets største shoppingdag, er der nok mange af os, der gerne vil spare lidt, inden årets dyreste måned skydes i gang.

Et sted at starte kunne være at kigge på, hvad strømmen koster at bruge på forskellige tidspunkter af døgnet, og i morgen, tirsdag d. 28. november, er der faktisk ganske meget at spare, ved at holde øje.

For prisen kommer til at svinge temmelig meget – i den ene halvdel af landet faktisk mere end 100 procent.

Næsten samme gennemsnit

Ser man på gennemsnittet for hele døgnet, er prisen per kW-time cirka det samme, uanset hvor man er i landet.

Øst for Storebælt skal man af med 2,10 kroner per kW-time i gennemsnit, og vest for Storebælt skal man slippe 2,15 kroner for det samme.

Den største forskel er imidlertid på døgnets laveste kW-timepris. Øst for Storebælt er det mellem kl. 2 og 3 om natten med en pris på 1,38 kroner, og vest for Storebælt er det mellem kl. 3 og 4 om natten med 1,61 kroner per kW-time.

Døgnets højeste pris rammer mellem kl. 17 og 18, hvor vi skal betale 2,78 kroner per kW-time, uanset hvor i landet, vi befinder os. Øst for Storebælt er det altså lidt mere end dobbelt så dyrt som døgnets billigste pris.

Se prisen på din adresse

Ved at bruge pilen til højre for datoen i grafen herunder, kan du se udviklingen i priser time for time for både i dag og i morgen.

Graf og data er leveret af Elberegner.dk. Priserne er inklusive moms, og du kan vælge, om du vil se priserne med eller uden afgifter.

Hvis du vil have den helt præcise elpris for netop din adresse, skal du indtaste din adresse i feltet øverst i grafen. Så vil du kunne se, at priserne ændrer sig, så de passer til lige netop det, du betaler.

Læs også

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World