Olaj a tűzre: nem akárkivel találkozott Toto Wolff (kép)

Mióta Lewis Hamilton bejelentette, hogy 2025-től a Ferrari versenyzője lesz, folyamatosan megy a találgatás arról, hogy ki érkezhet a brit pilóta helyére – többek között Fernando Alonso neve is felmerült.

A kétszeres világbajnok szerződése az Aston Martinnal 2024 végéig él, ezt követően pedig még nem tudni, hol folytatja a spanyol versenyző, de elmondása szerint az Aston jelenti számára a prioritást – ha egyáltalán az F1-ben marad.

Még több F1 hír:

olaj a tűzre: nem akárkivel találkozott toto wolff (kép)
Fernando Alonso az F1-es jövőjéről nyilatkozott a mercedeses pletykák után

Az Alonso-Mercedes pletykákat minden bizonnyal még jobban beindíthatja az a tény, hogy az Alonso menedzsereként is tevékenykedő Flavio Briatore az Instagram-oldalán megosztott egy közös képet a Mercedes csapatfőnökével, Toto Wolffal, akivel együtt kávéznak.

Önmagában ez nem annyira meglepő, hiszen többször is találkozott már egymással Briatore és Wolff, mindenesetre az időzítés érdekes, és nehéz elképzelni, hogy ne jött volna szóba közöttük Hamilton távozása és a pótlása.

Eközben új külsővel kezdi meg utolsó mercedeses szezonját Hamilton, míg itt az Aston Martin 2024-es autója.

Watch: Beindították a Ferrari 2024-es F1-es autóját

olaj a tűzre: nem akárkivel találkozott toto wolff (kép)

Flavio Briatore e Toto Wolff

Flavio Briatore e Toto Wolff

Fotó készítője: Flavio Briatore

News Related

OTHER NEWS

Michelle Pfeiffer és férje 30 éve házasok: megható üzenetet küldtek a világnak

Egy olyan világban, ahol hetente jelenti be egy-egy celeb, hogy elválik. Michelle Pfeiffer és férje 30 éve házasok: megható üzenetet küldtek a világnak Kutatások szerint nem sokszorozódott meg a válások ... Read more »

Justin Bieber neje még ebben a rémes darabban is szuperszexi

Hailey Bieber jó szokásához híven megint trendet teremt! Hailey Bieber szorgalmasan és nem mellesleg nagyon jó érzékkel követi a trendeket, és sodródik is a kínálat nyújtotta kicsit sem unalmas árral, ... Read more »

Eddig elképzelhetetlen eredményt ért el Cunoda az AlphaTauri "őrült" fejlesztésével

Franz Tost, Team Principal, Scuderia AlphaTauri, Yuki Tsunoda, AlphaTauri Az AT04 padlólemezeinek fejlesztésével a japán pilóta a hatodik helyre kvalifikálta magát és az első körökben tartotta is ezt, sőt, előre ... Read more »

Egykori világbajnok: Ő legalább mindig kimondja, amit gondol...

Max Verstappen, Red Bull Racing, 1st position, Charles Leclerc, Scuderia Ferrari, 2nd position, George Russell, Mercedes-AMG, 3rd position, on the podium Az idei szezonban a Forma-1 többnyire szólt, aki a ... Read more »

Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból

Amandla Stenberg alakította 2012-ben Rue-t Az éhezők viadala filmsorozat első részében. Nézd meg, hogy néz ki most! Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból November ... Read more »

Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat

Ezekre kell odafigyelni egy párkapcsolatban, ha nagy a korkülönbség. Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat Egy párkapcsolat működtetése sosem lesz könnyű feladat, ugyanakkor nagyobb kihívásnak ... Read more »

Magyarország alig költ az egészségügyre az EU tagállamaihoz képest

Paolo Gentiloni az Eurostat 2020-as konferenciáján Az egész Európai Unióban csökkentek tavaly a GDP-arányos egészségügyi kiadások, és Magyarországon is tovább romlott a helyzet 2022-ben – derül ki az Eurostat legfrissebb ... Read more »
Top List in the World