Őket utálják a legjobban Hollywoodban!

Kik Hollywood legelviselhetetlenebbjei?

őket utálják a legjobban hollywoodban!

Mindenkinek vannak rossz napjai, és olyan ember is akad, aki szinte mindig taplón viselkedik. A hírességek nemhogy nem kivételek ez alól, de rájuk talán még inkább érvényes a szabály: hirtelen érkező hírnév, eltávolodás a valóságtól, et cetera. Lássuk, kik azok a sztárok, akikkel extrán nehéz együtt dolgozni, netán a rajongóikkal tahók, ha azok autogramot mernek kérni, vagy igazából mindenkit utálnak, aki csak szembejön velük.

Christian Bale

A kiszivárgott hangfelvétel, melyen a Batman és az Amerikai Psycho sztárja torkaszakadtából üvölt a stábbal a Terminátor: Megváltás forgatásán, önmagáért beszél. De közben utál interjút is adni, és a rajongókért sincs oda, amit személyes találkozásokkor egyáltalán nem rejt véka alá.

Chevy Chase

Állítólag az egyik legnehezebben elviselhető sztár, aki gyorsan kiszagolja a másik gyenge pontját, és aztán nem mulasztja el szóvá tenni. Rasszista poénokat eresztget, sérteget nőket és férfiakat, egészségeseket és betegeket egyaránt, szinte mindenki panaszkodik rá, szörnyű természete miatt pedig nagyjából ki is golyózta önmagát a szakmából. A Saturday Night Live-ban – miután Chase otthagyta – egy idő után Bill Murray lett a nagy sztár, Chase pedig egy vendégszereplés alkalmával annyira bunkó volt mindenkivel, hogy ő és Murray az adás után összeverekedtek.

őket utálják a legjobban hollywoodban!

Őket utálják a legjobban Hollywoodban!

Galériánkban további öt rendkívül bunkó sztár történetét ismerheted meg!

News Related

OTHER NEWS

Michelle Pfeiffer és férje 30 éve házasok: megható üzenetet küldtek a világnak

Egy olyan világban, ahol hetente jelenti be egy-egy celeb, hogy elválik. Michelle Pfeiffer és férje 30 éve házasok: megható üzenetet küldtek a világnak Kutatások szerint nem sokszorozódott meg a válások ... Read more »

Justin Bieber neje még ebben a rémes darabban is szuperszexi

Hailey Bieber jó szokásához híven megint trendet teremt! Hailey Bieber szorgalmasan és nem mellesleg nagyon jó érzékkel követi a trendeket, és sodródik is a kínálat nyújtotta kicsit sem unalmas árral, ... Read more »

Eddig elképzelhetetlen eredményt ért el Cunoda az AlphaTauri "őrült" fejlesztésével

Franz Tost, Team Principal, Scuderia AlphaTauri, Yuki Tsunoda, AlphaTauri Az AT04 padlólemezeinek fejlesztésével a japán pilóta a hatodik helyre kvalifikálta magát és az első körökben tartotta is ezt, sőt, előre ... Read more »

Egykori világbajnok: Ő legalább mindig kimondja, amit gondol...

Max Verstappen, Red Bull Racing, 1st position, Charles Leclerc, Scuderia Ferrari, 2nd position, George Russell, Mercedes-AMG, 3rd position, on the podium Az idei szezonban a Forma-1 többnyire szólt, aki a ... Read more »

Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból

Amandla Stenberg alakította 2012-ben Rue-t Az éhezők viadala filmsorozat első részében. Nézd meg, hogy néz ki most! Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból November ... Read more »

Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat

Ezekre kell odafigyelni egy párkapcsolatban, ha nagy a korkülönbség. Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat Egy párkapcsolat működtetése sosem lesz könnyű feladat, ugyanakkor nagyobb kihívásnak ... Read more »

Magyarország alig költ az egészségügyre az EU tagállamaihoz képest

Paolo Gentiloni az Eurostat 2020-as konferenciáján Az egész Európai Unióban csökkentek tavaly a GDP-arányos egészségügyi kiadások, és Magyarországon is tovább romlott a helyzet 2022-ben – derül ki az Eurostat legfrissebb ... Read more »
Top List in the World