‘Nybyggerne’-vinder deler skønt billede: Viser babybulen frem

Sunnvá Dahl Høgfeldt har delt et flot billede af sin gravide mave.

Tilbage i maj kunne ‘Nybyggerne’-vinderne Sunnvá Dahl Høgfeldt og Martin Høgfeldt Olsen glædestrålende, at de skal være forældre for første gang.

Dengang lød det, at den lille ny verdensborger efter planen ville komme til verden til november. Dermed udvider ægteparret, der vandt ‘Nybyggerne’ i 2020, familien, der udover dem selv tæller deres lille hund.

Graviditeten kan efterhånden ses på Sunnvá, og på Instagram har hun delt et skønt billede af sin babybule.

Her kan man se hende på en græsplæne i en storblomstret kjole, mens hun kærligt kigger på den voksende mave.

– Jeg er nu halvvejs i graviditeten, og baby ser ud til at have det godt, skriver hun til billedet.

Hvor ser hun bare skøn ud!

Nu hjælpes vi ad med at ønske parret tillykke med den kommende familieforøgelse.

News Related

OTHER NEWS

Disneys streamingtjeneste suger millioner af nye kunder til

Streamingtjenesten Disney+ har ved udgangen af det seneste kvartal øget antallet af abonnenter til 152,1 millioner. Det svarer til en stigning på 31 procent i forhold til samme kvartal året ... Read more »

Real Madrid åbner sæsonen med sikker Super Cup-titel

Karim Benzema åbnede sæsonen med en fuldtræffer, da Real Madrid hentede trofæet i den europæiske Super Cup. Champions League-vinderen Real Madrid havde ikke de store problemer med at sparke sæsonen ... Read more »

Forsvunden 10-årig koreansk dreng er fundet

En 10-årig koreansk dreng, der er turist i København, er onsdag aften dukket op på sit hotel igen. Det oplyser Københavns Politi på Twitter. Han blev fundet i god behold ... Read more »

30-årig mand død efter motorcykelpåkørsel på Bornholm

En 30-årig mand, som lørdag den 30. juli blev påkørt af en motorcykel ved Aakirkeby, er onsdag afgået ved døden af sine skader. Det oplyser vagthavende ved Bornholms Politi, Anders ... Read more »

Dreng på ti år er forsvundet i København

En koreansk dreng på ti år savnes i København, hvor han er turist sammen med sin mor. Hun ringede efter hjælp onsdag aften cirka klokken 19.45. Siden har en hel ... Read more »

Politi vil kræve fængsling i sag om FCK-tilhængers trøje i S-tog

Efter en meget omtalt episode i et S-tog, hvor en tilhænger af FCK blev tvunget til at tage sin trøje af, har gerningsmanden meldt sig selv. Det oplyser Københavns Politi ... Read more »

Garvet spanier sender Rune ud med et æg i Montreal

Holger Rune ramte slet ikke niveauet tirsdagens kamp, da han onsdag blev sendt ud af ATP-turneringen i Montreal. Holger Rune kunne ikke følge op på de ellers fine takter fra ... Read more »

Vi anmelder Spider-Man på PC

Vi anmelder Spider-Man på PC Vi anmeldte naturligvis Spider-Man tilbage i 2018, og du kan læse den originale anmeldelse her. Denne vil delvist fokusere på selve spiloplevelsen, men også byde ... Read more »

Seniorsergent kan få fængsel - scorede på misbrug af stilling

Retten i Glostrup ventes i næste uge at behandle en sag om stillingsmisbrug i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse. (Arkivfoto). En ansat i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse sørgede i en periode for, at hans eget ... Read more »

BLÅ BOG: Brentford-indkøbet Mikkel Damsgaard

Mikkel Damsgaard ses her i den danske landsholdslejr i juni. Bliv klogere på Brentfords seneste danske tilføjelse: * Navn: Mikkel Krogh Damsgaard. * Født: 3. juli 2000 (22 år). * ... Read more »

Officielt: Mikkel Damsgaard skifter til Brentford

Mikkel Damsgaard har indtil videre optrådt 16 gange på det danske A-landshold. (Arkivfoto) Den danske landsholdsspiller Mikkel Damsgaard skifter fra Sampdoria til engelske Brentford i Premier League på en femårig ... Read more »

OVERBLIK: Damsgaard bliver 19. danske spiller i Brentford

Mikkel Damsgaard (til højre) jubler her efter sit mål i EM-semifinalen på Wembley sidste år. Nu får han hjemmebane tæt på det engelske nationalstadion. Danskerglade Brentford har købt Mikkel Damsgaard. ... Read more »

Heunicke kræver at regioner udligner forskelle i amputationer

Det må være muligt at sikre behandling af højeste kvalitet til de borgere, der skal behandles for åreforkalkning og åreknuder, og som risikerer at få amputeret et ben, uanset hvor ... Read more »

Flip, fold, renew, repeat: Samsungs foldbare smartphones er modnet en generation

Foldbare smartphones har nu eksisteret i en god håndfuld år, og mens flere har forsøgt sig på markedet, er der i virkeligheden kun en stor spiller der dominerer billedet lige ... Read more »

Simon Kvamm: Jeg er klar til at sænke skjoldet

Når den succesfulde musiker Simon Kvamm optræder, bliver både hans stemme og evner på klaver og guitar taget i brug. Multiinstrumentalisten skal prøve kræfter med at være mentor for talenter ... Read more »

Hollandsk sejrslegende sejrer igen i Tour of Scandinavia

Marianne Vos tog førertrøjen tirsdag i Danmark med en sejr i Helsingør, og onsdag var hun igen bedst på 2. etape i Sverige. I historiebøgerne er der ingen over og ... Read more »

Tredje sæson af Riget udtaget til endnu en stor filmfestival

Lars von Triers “Riget Exodus” er udtaget til Toronto Film Festival, der finder sted den 8. til 18. september. (Akrivfoto). Instruktøren Lars von Triers sidste sæson af “Riget” er udtaget ... Read more »

Trump nægter at svare på spørgsmål om fifleri med ejendomme

En trodsig Donald Trump foran Trump Tower i New York inden han onsdag mødte op hos den offentlige anklager, der undersøger sag om kreativ bogføring af ejendomme i Trump Organization. ... Read more »

90 år: Tillykke LEGO!

10. august 2022 markerer 90. årsdagen for den fantastiske eksportsucces der i dag går under navnet LEGO Koncernen. De fleste danskere kender efterhånden succes-fortællingen om den danske tømrer, der i ... Read more »

Indbrudstyv filmet: Nu efterlyses han af politiet

En indbrudstyv blev søndag den 24. juli filmet på fersk gerning. Det skete under et indbrud i en villa på Brogårdsvej 16 i Bellinge i Odense SV mellem klokken 05 ... Read more »

Meteorsværm topper fredag med 60 stjerneskud i timen

I weekenden er der mulighed for at se stjerneskud, når meteorregnen Perseiderne rammer Danmark. (Arkivfoto). Hvis du er til stjernekiggeri, er det i weekenden, du skal finde soveposen frem og ... Read more »

BLÅ BOG: Karen Melchior stopper i De Radikale efter kritik

Karen Melchior (t.h.) melder sig ud af De Radikale. Hun blev valgt til Europa-Parlamentet for partiet i 2019 med 17.292 personlige stemmer. (Arkivfoto). Med over 17.000 personlige stemmer blev Karen ... Read more »

Minkavler-formand udvandrer: Tiltag for avl er skudt over målet

Ordren om at alle danske avlsmink skulle slås ned kom i november 2020. Efterfølgende har 1246 minkavlere søgt om erstatning, mens 15 minkavlere har søgt dvalekompensation, og dermed har ytret ... Read more »

Dansk cykeltalent spiller hovedrolle på hård bjergetape

Mattias Skjelmose kørte tidligere i år Giro d’Italia. Her er han på enkeltstartscyklen. (Arkivfoto). Det var lige ved og næsten for Mattias Skjelmose. Onsdag diskede det danske cykeltalent op med ... Read more »

Ny chef skal binde badmintonforbundet sammen

Badminton Danmark skal have ny direktør efter syv år med Bo Jensen på posten. (Arkivfoto). Badminton Danmark vinkede i maj farvel til sin direktør med ønsket om at gå i ... Read more »

Overfaldt ekskæreste bevæbnet med sabel

En 37-årig kvinde blev tirsdag angrebet af sin ekskæreste, der var bevæbnet med en sabel. Ekskæresten, en 53-årig mand trængte ind i lejligheden natten til tirsdag. Han skubbede straks den ... Read more »

Flere sager om vold mod betjente efter derby i København

Fodboldfans fra Brøndby lod tilsyneladende deres vrede gå ud over både modstanderholdets fans, sæder i Parken og personer i offentlig tjeneste i forbindelse med søndagens lokalopgør i København. Københavns Politi ... Read more »

Hugorm-medlem er del af den nye X Factor dommertrio

Sideløbende med en stort anlagt danmarkstour med bandet Hugorm, har Simon Kvamm scoret en ny nebengeschäft. Kvamm er nemlig blevet afsløret som en del af dommertrioen i TV 2-programmet X ... Read more »

Ingemann fejrer 20 års bryllupsdag: Deler kærlig hilsen til konen

Romantikeren i Peter Ingemann har sneget sig frem på bryllupsdagen, hvor han deler sød besked til konen. Peter Ingemann og konen, Trine, har været sammen i intet mindre end 20 ... Read more »

Retspolitisk tovholder i DF vil være mere politisk korrekt

Majbritt Birkholm flankerede onsdag DF-formanden Morten Messerschmidt på et pressemøde i forbindelse med partiets sommergruppemøde, men hun vil ikke som han bruge ord som araberdreng. Trusler om tæv kommer fra ... Read more »

7-Eleven har meldt omfattende hackerangreb til politiet

7-Eleven har anmeldt et hackerangreb, som har lagt kædens butikker ned, til politiet. Inden onsdag venter nærbutikskæden, at alle butikkerne er genåbnet og kan tage imod kortbetaling igen. (Arkivfoto). 7-Eleven ... Read more »

OVERBLIK: Øktem er det seneste V-medlem der stopper

Flere store navne og folketingsmedlemmer i Venstre har taget afsked med partiet i den indeværende valgperiode. Senest har Fatma Øktem, der har været ligestillingsordfører, meddelt på Facebook, at hun ikke ... Read more »

Paradressurrytter henter guld til Danmark i Herning

Katrine Kristensen var også med ved de paralympiske lege i Tokyo sidste år. (Arkivfoto). Danmark fik sig onsdag en ny verdensmester. Ved VM i ridesport i Herning hentede den 26-årige ... Read more »

Samsung klar med en af de hidtil dyreste smartphones

Her ses en ældre udgave af Samsungs foldbare telefon i Galaxy Z Fold-serien. Onsdag præsenterede firmaet nyeste udgave, der i største opsætning får en pris på godt 17.000 kroner i ... Read more »

Sneaks: Anarkist x Errant

Vi er ikke de eneste der er begejstrede over, hvad det danske skomærke Errant har at byde på. I foråret 2022 tog virksomheden forbi DR-programmet Løvens Hule, hvor løven Christian ... Read more »

Venstres Fatma Øktem genopstiller ikke ved næste valg

Folketingsmedlem for Venstre Fatma Øktem stopper i politik efter næste valg. (Arkivfoto). Folketingsmedlem for Venstre Fatma Øktem genopstiller ikke ved næste folketingsvalg. Det oplyser hun i et opslag på Facebook. ... Read more »

Radikal 2030-plan er en åben invitation til rød og blå blok

Den økonomiske 2030-plan, som De Radikale præsenterer på et pressemøde i Esbjerg, skal ses som en åben invitation til både røde og blå partier. Planen får dog ikke umiddelbart hverken ... Read more »

Inflationen i USA ser ud til at have toppet for nu

Det tyder på, at de voksende forbrugerpriser er bremset for nu i USA. Det står klart, efter at der onsdag eftermiddag er kommet tal for inflationen i juli. Den lyder ... Read more »

Peinirli: græske pizzabåde

Peinirli er en lækker græsk opskrift på madbrød, som er formet som en oval pizza, hvor kanterne er bøjet indover. Det minder lidt om en båd, så man kan passende ... Read more »

Restaurant-anmeldelse: Restaurant Domæne

Restaurant Domæne i Herning. – Restaurant-anmeldelse: Restaurant Domæne Restaurant Domæne i Herning. Tilbage i maj 2022 fik Herning et nyt stjerneskud på den gastronomiske scene, som har sat sig for ... Read more »
Parts Of This National Park Closed Because Of A BearSeveral Caribbean Islands Dealing With Record Amounts Of Seaweed, The Problems It’s Causing For Tourists And Residents7 of the best things to do in Hoi An on a budgetLOOK: Philippine Tarsier Spotted in Tacloban City for the First Time EverA Guide to the Best Staycation Hotels in Manila6 Fabulous Reasons To Take A Side Trip To Croatia When You’re Visiting Italy7 Reasons You Should Visit Canada’s Beautiful Georgian Bay6 Reasons To Explore Concord, California On Your Next Visit To San Francisco9 Key Tips For Hiking To Gorgeous Ta-Taki Falls In Okinawa, JapanTop 15 Best Things to Do in Islip, New YorkHawaii County Follows Maui’s Lead, Decides To Ban These Types Of SunscreensUnique Sign In New Mexico Had Highway Drivers Doing Double-Takes15 Best Things to Do in AberdeenIt Now Costs $250 To See A Real-Life Dragon, Here’s WhyHeavy Rains Cause Extremely Rare 1,000-Year Event In Death Valley15 Best Things to Do in Havre de Grace15 Best Things to Do in Elkton11 Best Beaches in Vietnam You Must Know About11 Money Tips If You’re Not Earning Well Enough to Build a Travel Fund7 Fantastic Hotels For A California Summer ExperienceThe Houseboat Getaway Near Ottawa Perfect for the Whole Family22 Amazing Outdoor Adventures I Loved In New Zealand5 Fantastic Stops On A Missouri Road Trip From St. Louis To St. JosephFolks Are Flocking To New Mexico For A High Flying Milestone This October15 Best Things to Do in New CarrolltonSurprising Shark Discovery Found Thousands Of Miles From Its HomeWhat You Need To Know About Road Closures At This National ParkThird-Culture Kid Blues: My Experience as an Indonesian Who Grew Up in MalaysiaA Guide to Ukay-Ukay Shopping in and Near Metro Manila7 Historic French Brasseries You Must Visit In Paris7 Amazing Outdoor Activities To Experience In Big Sky, Montana In The SummerTop 8 Questions To Ask Before Moving To Costa RicaEverything You Need To Know About Visiting Qatar¡Felices fiestas! A guide to Spain’s best annual events17 Amazing Things To Do In Beautiful Austin, TexasFancy Feast Isn’t Just For Felines, Where You Can Dine On Cat-Inspired Cuisine Why October Is The Best Time To See Elk In This StateBorobudur Temple – The World’s Largest Buddhist TempleMantigue Island: Camiguin’s Little Jewel | LakwatseroThe Wave of Utah and Arizona: Where “Amazing” is Understatement | LakwatseroMonad ShoalHow to Get to Luna ApayaoTales From Sadanga: The Trek to Fowa-as Falls | LakwatseroAbout BatadHow to Commute to 21 Kilometers Coffee and Back#13 Himalayan Mountain Range (Nepal)NATAS Travel Fair 2022: Best Travel and Tour Package Deals!Batanes: Sweet Rendezvous With My Playground | LakwatseroNaked IslandThe GreeneryBalabac Sojourn: Immersion in Bugsuk Island | Lakwatsero1. Chocolate HillsHow To Get to BulalacaoSurprises in Naujan | LakwatseroNatnat BeachScuba Diving in Mantigue Island: Revisiting Underwater HomeLubang: En Route to Big Surprises | LakwatseroAbout Cuyo1. Fortune Island (Nasugbu, Batangas)Climbing Mount MitsutogeWaterfalls of Mount Romelo: Buruwisan, Batya-Batya & MoreSurigao: Scuba Diving in Mabua | LakwatseroRooms and RatesBud Bongao: The Revered Mountain of Tawi-Tawi | LakwatseroHow to Get to CoronGoing In and Out of PokharaVisita Iglesia in Manila: Nine Churches to VisitA Day Trip to Seven Falls of Lake Sebu | LakwatseroBataan: Dunsulan Falls, Ambon-Ambon Falls & Limutan FallsHow to Get to MoalboalHow to Get to Kansalakan Enchanted RiverDetour to Mainland Sablayan | LakwatseroWaterfalls in Real, Quezon: Cawayan, Balagba & Noknok FallsRuwanwelisaya StupaSan GabrielColibra Island: Dasol’s Island Hideaway | LakwatseroHow to Get to Malamawi IslandHow to Get to Maosonon IslandBalabac Sojourn: Bugsuk Island Stole My Heart | LakwatseroAttractions in Igorot Stone KingdomNacpan & Calitang: The Twin Beaches of El Nido | LakwatseroCalinawan CaveClimbing Mount Fuji: Frequently Asked Questions1. Tropical Four SeasonsMasasa Beach Travel RequirementsPacsafe Toursafe Wheeled Duffel: The Ultimate Urban Adventure Buddy | LakwatseroHow to Get to Mount KitadakeKiltepan View Deck (Sagada, Mountain Province)A Solo DIY Trek to Kawah Ijen of Indonesia | LakwatseroFirst Time in NAIA Terminal 1: Seriously, It’s Not As Bad As You Think! | LakwatseroHow to Get to Mount Cayabu and MaynobaTagbilat Falls: The Curtain Falls of Zamboanga SibugayHow to get to Quitinday Falls and Underground RiverPaoay Church: UNESCO World Heritage Site in Ilocos NorteThe Island in FocusBicycle Diary: Kaybiang Tunnel Loop | LakwatseroSelf Guided 6D/5N Annapurna Base Camp TrekA Weekend of Ultimate Adventure in Baler | LakwatseroHow to Get to Camotes IslandsHail to Hulugan FallsIloilo: Where to Indulge in the City of LoveIntroducing SibaltanHow to Get to Kabutongan FallsHow to Get to Calinawan CaveAbout CaramoanHow to Get to Cabagnow Cave PoolFive Hours in Jakarta: A Walk in the Old Batavia (And Misadventures in Jakarta) | LakwatseroRacuh a Payaman (Marlboro Hills)Machu Picchu HouseAbout LubangHow to Get to Nagpatong Rock by Public Transport:A Glimpse of Manila Metropolitan Theater | LakwatseroAbout LunaAbout Capul IslandAlalum Falls: Shared Majesty of Sumilao and Impasug-ongSnake IslandZunsibarPico de Loro Frequently Asked Questions (FAQs)Tulay na Bato Falls48 Hours in Brisbane: A Quick Guide & ItineraryAbout BiriTales of a True Wanderer: The Joys and Pains of Solo Travel | LakwatseroWelcome to Surigao del SurMt. Palay-Palay  National ParkAbout PagudpudFive Levels of Aguinid FallsIntroducing San Pascual, MasbateMount Manmanoc ItineraryAdventures in Fortune Island of Nasugbu | LakwatseroNext Level Mobile Photography with Sony Xperia XZ1 | LakwatseroScuba Diving in Siargao: Discovering the Underwater Treasures of Daku Island | LakwatseroAbout Davao CityHow to Get to AndaJanuary: Cebu & IloiloHow to Get to Mines View ParkKamay ni Hesus: Pilgrimage Site in Lucban | LakwatseroPoon Hill: Three Days of Himalayan AdventureCalvary Hill Cemetery of SagadaHow to Get to TambobongMilford SoundTen Things To Do in Sagada: Bucket List for NewbiesDahoyhoy FallsPilot for a Day: The Ultra Light Aircraft Experience | LakwatseroReal Coffee and Tea Cafe of Boracay | LakwatseroGhorepani Poon Hill TrekAbout Maniwaya IslandHow to Get to Binanga FallsPalo Alto Falls of Baras, Rizal | LakwatseroExplore Moscow: Best Things to Do in the City | LakwatseroStairway to HeavenMount Guiting-Guiting Overnight Trek Complete ItineraryCape Melville LighthouseLa Cathedral Café: Restaurant with a View in IntramurosKapurpurawan Rock Formation: White and BeautifulDay Hike ItineraryThe Sandbox at AlvieraHow to go to Mararison IslandA Weekend of Adventures in South Cebu and DumagueteCalayan Island: A Virtual Diary of Our Epic Journey | LakwatseroFaro de Isla Jintotolo (Jintotolo Island Lighthouse)Low’s PeakAbout Taal VolcanoHow to Get to Mag-aso Falls of BoholSamar: Biri Rock Formations Up Close | LakwatseroBonbon BeachIntroducing Jomalig IslandAbout Cotabato CityAbout TabukLeyte Landing Memorial: A Memorial for a Fulfilled Promise | LakwatseroSilyang Bato, Mount MaramiPanimahawa Ridge and Cedar Falls Day Hike ItineraryFun in the World’s Best IslandSample Albay ItinerariesMagpupungko Beach and Tidal Pools6 Tips for Living in the Philippines | LakwatseroDaraga Church: The Nuestra Señora dela Porteria ChurchTulgao Rice TerracesCape Melville Lighthouse (Faro del Cabo Melville)Canyoneering to Kawasan FallsLake FewaLong Weekend: Five-Day Suggested Itineraries in Luzon | LakwatseroAbout CaponesThe Wichcraft Café of Zamboanga City | LakwatseroHow to Get to GuiuanAll-Female FloorHow to Get to Neri’s VilleDiotay’s EateryShort but Sweet Melaka Getaway | LakwatseroHow to Get to Tinuy-An FallsOslob: The Lost Grandeur of Tumalog Falls | LakwatseroIlocos ItineraryDitumabo Falls: The Mother Falls of San Luis, Aurora!Biking in Kalinga: Trek and Bike to TabukParadise Garden: A Haven for Sea TurtlesSiargao: Magpupungko Beach and Tidal Pools | LakwatseroAbout Bucas GrandeCoral GardenSagadaA Walk in Sangay Siapo Island Before it is Gone? | LakwatseroAmbaguio-Akiki ItineraryCorregidor Island Lighthouse (Faro dela Isla de Corregidor)Faro de Punta de Malabrigo (Malabrigo Point Lighthouse)About CulionNaidi Hill LighthouseBoquete IslandHow to Commute to Temple of LeahCatanduanes: The Heritage Church of Bato | Lakwatsero1. White Water Rafting or KayakingMount Fuji Overnight Climb ItinerarySip & Gogh Paint Studio: Unleash Your Inner Van Gogh | LakwatseroBatanes ItineraryHow to Get to Quitinday HillsAbout Callao CaveDiscover LakawonBiking to Taal: A Fun Ride to Batangas’ Heritage TownAntique Blooming: The Rafflesia of San RemigioMalasimbo Lights and Dance FestivalBacolod ItineraryPoon HillAttractions in Mirador Heritage and Eco ParkHulhumale Public BeachRomblon Island: Bonbon Beach, Tiamban Beach & MoreAdventure in Sabah: White Water Rafting in Padas River | LakwatseroHow to Get to Hinakpan Mystical HillsWelcome to Lake SebuAbout CasiguranAbout BuscalanHow to Go to Kalanggaman IslandFaro de Cabo Bojeador (Cape Bojeador Lighthouse)Backpacking Maldives: Budget Itinerary, Expenses & TipsHow to Get ThereOffbeat Bohol Itinerary: 3D/2N of AdventuresHow to Get to Tawi-TawiAlona BeachPangilatan Falls: The Forgotten Gem of Tapaz, CapizWorld War I: SMS Cormoran II3D/2N Taiwan Itinerary: Taipei – Yehliu – ShiffenLaos for Backpackers: Getting There on a BudgetBasic RequirementsHow to Get to Antong FallsCathedral CaveHow to Go to Gubat, SorsogonAbout SadangaHow to Get to Bugui Point LighthouseHow to Get to Cabra Island LighthouseCebu Itinerary: Three-Day Adventures in the SouthAbout AndaLuna: A Day in the Show Window of Apayao | LakwatseroMargues Blue LagoonFinding Palaui’s Cape Engaño Lighthouse | LakwatseroHow to Get to Mantayupan Falls of Barili, CebuHow to Get to MaligcongLinapacan Islands: Between Paradise | LakwatseroKLIA to KLCCHow to Get to JomaligBanaug ShoalEspadang Bato – Payaran Falls Day Hike Itinerary10 Remarkable Philippine Destinations for Solo TravelMiagao Church: A UNESCO World Heritage Site in IloiloAbout Carbin ReefAbout Parola IslandCabra WreckageCobra Falls: Ozamiz City’s Best Kept SecretBasco: The Chapel on the Hill of Tukon | LakwatseroBack in Kathmandu’s Lovely Mess | LakwatseroHimalayan Adventure: Kathmandu to Pokhara Overland | LakwatseroItineraryChinatown Vancouver (Stop #23)Situbo Falls: Tampilisan's Awesome SurpriseHow to Get to Inambakan FallsTuasan Falls: Another Camiguin’s Charmer | LakwatseroHow to Get to Lake SebuMarinduque Loop: Biking in the Heart of the Philippines1. Batanes: A Piece of HeavenMe Gusta Sunzibar Tacloban! | LakwatseroHitachi Seaside Park: Quick Guide from Tokyo and NaritaBeautiful Islands and BeachesSunzibarTrekking NotesSnapshot: In Love with Batulao | LakwatseroPalaui IslandHow to Get to Mount PinatuboBicycle Diary: The Ride to Infanta | LakwatseroSwimHow to Get to Osmeña PeakDaranak Falls of Tanay Rizal | LakwatseroHow to Get to Stobosa Hillside Homes ArtworkSurf or Learn to SurfDIY Solo and Self-Guided Trek to Annapurna Base CampBatanes by Bike: North Batan Tour | LakwatseroThe BeachSta. Cruz Grande IslandBasilica de San Martin de ToursBaguio Budget Stay: Upstairs Bed & Bath | LakwatseroBiking in Batanes: Batan Island Loop | LakwatseroCandaba Bird SanctuaryCape EngañoAbout HungduanIligan Tourism Triangle: Mimbalut, Tinago & Maria CristinaAbout Jose PanganibanCadapdapan Rice TerracesHow to Get to Casaroro FallsKiltepan: Sagada’s Best Sunrise | LakwatseroBeguet: Colorado Falls of Tuba | LakwatseroFollow the Call of the Great Outdoors: Go Out & Get More | LakwatseroSanga-Sanga ReefMasbate City: Where to Eat in the City | LakwatseroAbout Carabao IslandRain Vortex at the Jewel of ChangiPacsafe Venturesafe 65L GII Travel PackIrakoWhere to Stay in CarmenHow to Get to Tangadan FallsHow to Get to Samal IslandEverest Base Camp Trek: Into the Dream ZoneTop Things To Do in Gangwon-do: Korea’s Adventure ProvinceJomalig: The Golden Sand of Salibungot Beach | Lakwatsero1. Tubbataha Reefs (Cagayancillo, Palawan)IitineraryAbout Anini-yNacpan BeachAbout Legazpi CityHow to Get to Shifen FallsScuba Diving in Pearl Island of Guiuan, Eastern SamarHow to Get to Nagtabon BeachSiargao Travel RequirementsHow to Go to TanayHow to Get to Garin FarmDay 1: Paoay and San Nicolas (Ilocos Norte)Nueva Vizcaya Weekend ItineraryHow to Climb Mount HamiguitanHow to Get to Santa Cruz IslandMount TalamitamHow to Get to Sambawan IslandBacuit Grill12 Places to Satisfy Your Affogato Cravings in the MetroLion’s RockVictoria HarbourCoronPicture Perfect: The White Island of Camiguin | LakwatseroPanglao: Alona’s Allure | LakwatseroSecrets of the Lakeside: The Waterfalls of Laurel & TalisayMiyaru FaruMemorial Temple of Lord BaoHotel Siesta ShibuyaHow to Get to Tinago FallsSimunul Island: The Birthplace of Islam in the Philippines | LakwatseroBalabac: Onuk Island, Pink Beach & Melville LighthouseBike Diary: Bike and Trek to Buscalan (Mount Polis – Bontoc – Buscalan) | LakwatseroTagaytay (Cavite)Yearend Adventure with Pacsafe Venturesafe 25L GII | LakwatseroFavorite Beach: Punta Sebaring of Bugsuk Island, BalabacWelcome to Apo Reef & Pandan Island!The Ruins of A FamosaHow to Get to Canyoneering SitePacsafe Ultimatesafe Z28, My Newest Ultimate Travel Buddy | LakwatseroPulangbato Falls: The Red Waterfalls of ValenciaLocationSpider House: Boracay’s Chill Corner | LakwatseroThe 10,000 Roses Café of Cordova, Cebu’s Newest CrazeHow to Get to Asik-Asik FallsHow to Get to Dao FallsWelcome to Concepcion1. First Single-Aisle Aircraft to Fly Non-Stop from the Philippines to AustraliaHow to Get to Casino PeakMaadhoo Finolhu (Picnic Island)Cagbalete Travel RequirementsNacpan and Calitang BeachesThe RockiesBalabacPagbilao: Iringan, Malicboy, Bahay-Pagi & Katapang FallsPetronas Twin TowerSta. Fe, Bantayan IslandEverest Base Camp Trek Primer: Frequently Asked QuestionsTaraw Cliff: See the Best View of El Nido | LakwatseroHow to Get to Elephant MountainAbout MandalaySpelunking Rate in Capisaan CavesScuba Diving in Romblon: Blue Hole and Gorda WallHow to Get to Imugan FallsHow to Get to Awao Falls?About SipalayComiran Island: The Pink Beach of Balabac, Palawan | LakwatseroBagan! Oh Bagan! | LakwatseroBuntot Palos Falls, Laguna’s Hidden Grandeur | LakwatseroSandugan WallMagtutuka RocksKoh Dac MaiPresenting Calayan IslandAbout Dumaguete CityOffbeat Cebu: Ten Amazing Waterfalls of the SouthHow to Get to Merloquet FallsMount Masaraga ItineraryBudget Stay in Boracay: W Hostel Boracay | LakwatseroRetail Therapy? Here Are 18 Best Places To Go Shopping in Seoul!10 Essential Tips for Exploring Tokyo on a Budget6 Reasons This Quaint Nova Scotia Town Is The Perfect Weekend Getaway From Maine10 Bantayan Island Resorts, Hotels, and Rentals for Your Tropical EscapeThe Incredible European Bike Tour That Takes You Through Three Countries In A Single Morning9 Foods You Must Experience In Alaska And Where To Find Them8 Things You Should Do Every Time You Walk Into A Hotel Room According To A Flight AttendantRetirement Diaries: Jan Suggests Staying Active But Not Too ActiveI’ve Only Paid For One Flight To Europe In 12 Years, Here’s HowI Worked At EPCOT, These Are My 10 Favorite Delicious Treats To Try At The Food And Wine FestivalFor The First Time, It’s A Family Affair In The Cockpit Of This AirlineAfter Nearly 70 Years, This Popular Train Route Returns On The East CoastThis Week’s Full Moon Is The Last Of Its Kind This Year, Here’s WhyWhy A Popular National Park Attraction Is Now Off Limits And Could Cost You ThousandsFarmers’ Almanac Predicts Cold, Snowy Winter For Most Of U.S., Here’s Where It Will Be Mild And DryPort Klang Day Trip: 10 Hours in Port Klang & Kuala Lumpur11 Extreme Things to Do in Queenstown New Zealand — The Adventure Capital of the WorldMuseum Of Ice Cream Singapore – 14 Playful IG-worthy Exhibitions, Unlimited Ice Cream, and the Largest Sprinkle Pool EverBurias Island: Your DIY Island Hopping in MasbateEl Nido Tour A: Breathtaking Lagoons7D Hong Kong Itinerary — Exploring Beyond the Food And Shopping Paradise17 Exciting Things to Do in Perth — Not For the Faint-Hearted19 Unique Travel Experiences You Can Buy That Make You RicherUlleungdo (울릉도): Misadventures at the secret island in KoreaTokyo Famous Food Guide: 7 things you can’t leave Tokyo without trying5D Lake Toba & Medan Itinerary — Caldera views and Gastronomic Adventures10D Germany Itinerary under S$1.1k — Gems in Munich, Düsseldorf, Cologne, Dortmund, Frankfurt9 Exciting Day Trips from San Francisco to Escape The City — From Skydiving to Exploring Coastal TownsKota Bharu Guide: Gateway to the Beautiful Perhentian Islands and a Lesser-known MalaysiaInterview with Alvin Ng on Travel Photography3D2N Koh Samui Itinerary — The Luxurious Adventure Getaway You NeedUltimate Singapore Food Guide — 54 Local-Approved Things to Eat in Singapore30D Backpacking in Japan Itinerary: 12 Cities Under S$3.1k for the Adventurous with the JR Pass — Sapporo, Tokyo, Osaka, Kyoto & KyushuHow I managed to convince myself and everyone else I could travel solo for a yearVisit the New Singapore Garden Oasis Tucked Away in a 51-Storey Skyscraper6 attractions in Busan you shouldn’t missBook a Staycation and Earn 50% AgodaCash Rebate For Your Next Holiday — Agoda 2.2 Flash SaleAll you need to know about WWOOFing in New ZealandOne-Week Bali Itinerary — The Lesser Known Side Most Tourists MissThe Only Guide You’ll Need To Nightlife in Phuket: Top 11 Places to Check Out for an Epic NightPhoto Guide to 15 of the Most Photogenic Places in Europe – France, Italy, Germany, Slovenia, Czech Republic, Hungary Edition7D Budget Tokyo & Mount Fuji Itinerary For S$1.3k Including AccommodationWhy you should skip Boracay and vist Palawan instead10 Taobao Travel Essentials Recommended by Frequent Travellers for Your Next Trip13 Reasons Why a Cruise Getaway is the Best Vacation Anyone can have7 different ways to experience the cultural activities in Yogyakarta10 Best Adventurous Things To Do In Bali Other Than ChillingThe Best Multi-currency Travel Card For Travellers — YouTrip vs Revolut vs InstaReM vs TransferWise ReviewYunnan Nature Bucket List For Outdoor Lovers — Best Spots in Kunming, Lijiang, Dali & Shangri-laWhy This Is My Favorite Hotel Credit Card, And Tips For Scoring The Most BenefitsSurviving the Wilderness at Sub-Zero Temperatures — Travel to Mongolia with TTI ExperiencesHow to Fall in Love In & With Tokyo2D1N Matsumoto Japan Itinerary — The Hidden Gem 3.5 Hours From TokyoSydney Food Trail Guide – 10 Must try things to eat in SydneyAn upgrade on your airline – Emirates Economy Class ReviewWhere to Stay In Taipei — 11 Gorgeous Hostels & Hotels at Prime Locations from S$14/nightA Rockstar Experience — Hard Rock Hotel Pattaya ReviewThe Ultimate Sapporo City Guide: 18 Things To Do-See-Eat In The Gateway To HokkaidoUltimate Bali Accommodation Guide — Value for Money Hostels to Affordably Luxurious VillasGuide to Climbing Mount Fuji — Everything You Need To Know About Climbing Japan’s Highest Mountain9 Ways to Satisfy Your Wandermust Without Breaking Your Wallet11 Instagram-Worthy Places in Singapore That Are FreeHakone Guide — The Day Trip You Need in Your Tokyo ItineraryFirst Timer’s Guide to India — Everything You Need to Travel India Like a ProWhere to Eat in Hanoi — 31 Local-Approved Places to Eat in Vietnam’s Charming Capital21 Most Rewarding Hikes Around the World — From Stunning Glaciers to Active VolcanoesTokyo Capsule Hotels — 11 Surprisingly Luxurious Places to Stay in Tokyo for Under S$707-Day Cambodia Itinerary Under S$600 — An Epic Journey of History, Adventure and TranquilityMorocco Photo Guide: 15 Insta-worthy Locations That’ll Change Your Mind About Africa40 Lesser-Known Things to Do in Australia Highly Recommended by Locals, Travellers and Celebrities3D2N Blue Mountains Itinerary: The Perfect Getaway Just 90-Minutes From SydneyHow to pack light and smart10 Essential Apps for Travelling in ChinaConquering Fears 1,463 Miles Away — TTI Bootcamp in PhilippinesWhere to Stay in Shanghai — Centrally-located Hostels, Hotels and Apartments Under S$53/pax15 Cheap Things to Do in Seoul for Under S$12Standing between India and Pakistan; the Wagah Border Experience10 Cheap and Affordable Hostels in Singapore Under S$30Where to Stay in Seoul — 14 Aesthetic Yet Affordable Accommodations In Rising Hipster Districts5D4N Japan Itinerary — A First Timer’s Experience in Niigata and the Remote Sado IslandWhat to Do in Cebu, Philippines — 10 Epic Experiences That Are Surprisingly AffordableTravellers in Quarantine — 12 Satisfying Things to Do Before Your Next AdventureTop 11 Outdoor Activities in Singapore — Places to Hike, Picnic and Get Closer to Nature13 Tips to Travel in Japan Over Peak Seasons — Cherry Blossoms, Autumn Foliage, Golden Week8-Day Japan Itinerary: 9 Cities in Kansai for Under S$900Swimming With Whale Sharks in Oslob — IG Worthy Photos at What Expense?5 Christmas Gift Ideas for Friends Who Love TravellingThe Complete Phillip Island Guide: The Day Trip From Melbourne You Can’t MissByron Bay Guide: 25 Things to Do in NSW’s Ultimate Hipster ParadiseWestern Australia’s Best Photo Spots — Hidden Gems In Perth, Rottnest Island, and Kalbarri for your Instagram9-Day Australia Road Trip Itinerary Around The Best Of NSW — Sydney, Blue Mountains and BeyondDream Cruise’s Thailand Seacation — What to Expect on This Cruise to Nowhere13 Reasons Why Byron Bay Should Be on Every NSW Itinerary5 Places to Visit in Bali Other Than the Beach10-Day Japan Itinerary — Tokyo to Osaka With The JR Pass for $1.1k5 Animal Cafes in Osaka not to be missedBarcelona in three courses15 Unique Experiences in Shikoku — The Laidback Island of Japan Undiscovered By Most TouristsHiking Chestnut Nature Park — Bicycle Pump Tracks and Rare Bird SightingsThe Best Day Trips From Tokyo For Food, Arts & Culture — Northward Golden Route9 Things to Do in Singapore That Are Perfectly Ok to Do Alone48-Hour Dubai Itinerary — The Best Stopover For Thrill SeekersThis New Lifestyle Card is Changing the Way We Travel — MCO Card6-Day Kyushu Itinerary — Chasing Autumn in a Quieter Side of Japan (Fukuoka, Kagoshima, Beppu)6D5N Nagano Itinerary — The Romantic Getaway 3 Hours from Tokyo (Kamikochi, Norikura and Matsumoto)Phuket Travel Guide: Making the Most of Your Day Trip in 11 Hours