Nøkkelspiller Leite forlenger med Haugesund

nøkkelspiller leite forlenger med haugesund

Bruno Leite forlenger med FK Haugesund. Klubben beskriver 27-åringen som en av FKH-historiens mest sentrale spillere. Foto: Jan Kåre Ness / NTB

Nøkkelspiller Leite forlenger med Haugesund

– Det var en klar intensjon å hente Bruno hjem igjen i høst på en korttidskontrakt med tanke på å få på plass en mer langsiktig avtale ved sesongslutt. Nå har vi landet en treårsavtale med Bruno og med det sikret oss et aktivum både på og utenfor banen, sier daglig leder Eirik Opedal til klubbens hjemmeside.

Leite ble hentet til Haugesund fra Skeid i 2017 og spilte 124 kamper for FKH før han gikk til kypriotiske Pafos FC i fjor høst. I sommer returnerte 27-åringen til Haugalandet på en kontrakt ut sesongen.

Klubben beskriver 27-åringen som en av FKH-historiens mest sentrale spillere.

– Bruno har utviklet seg til å bli en av kontinuitetsbærerne i FK Haugesund, kjenner klubben ut og inn og har fortsatt den samme fandenivoldskheten og sulten i seg som da han kom til klubben for første gang i 2017, tilføyer Opedal.

Midtbanespilleren har også seks landskamper for Kapp Verde.

(©NTB)

News Related

OTHER NEWS

«Meningen med livet» får en andre sesong

Og allerede før den første sesongen av den svenske dramakomedien har rukket å ha premiere, er det klart at det også kommer en oppfølger. Celie Sparre og Helena av Sandeberg ... Read more »

Avslører detaljer fra Buckingham Palace: Slik er kleskoden

Avslører detaljer fra Buckingham Palace: Slik er kleskoden Buckingham Palace har siden 1837 vært det britiske monarks offisielle resident, og siden den gang har det vært store kongelige navn på ... Read more »

Nok en gigant lukker døra for Ronaldo

Bayern München var linket til Cristiano Ronaldo da Robert Lewandowski trakk seg ut av München med sin ekstreme scoringsteft. CR7 hadde samtidig sendt agent Jorge Mendes på rundreise til de ... Read more »

Lægreid beste norske i Kontiolahti

Lægreid gikk inn til siste skyting i klar ledelse. De tre første skuddene gikk i blinken, men så kom det to bom. Han holdt derimot god fart i sporet og ... Read more »

Lægreid på sjetteplass i verdenscupåpningen: – Mistet fokus

Lægreid gikk inn til siste skyting i klar ledelse. De tre første skuddene gikk i blinken, men så kom det to bom. Han holdt derimot god fart i sporet og ... Read more »

Åpnet forrykende - så skjøt Bø og skiskytterherrene seg bort

MISTET LEDELSEN: Tarjei Bø fikk det ikke til å stemme under siste halvdel av skiskytteråpningen i Finland. Åpnet forrykende – så skjøt Bø og skiskytterherrene seg bort Tarjei Bø startet ... Read more »

Nye store gladbeskjeden for svenske prinsesse Estelle – nå er det endelig bekreftet

Så gøy for Estelle! Nå er den store nyheten bekreftet for sommeren. Svenske prinsesse Estelle er en skikkelig sport- og kulturprinsesse. Mange ganger har kronprinsesse Victoria og prins Daniels eldste ... Read more »

VM-sjef skapte overskrifter. Nå kommer en ny forklaring

ENDRER: Hassan Al-Thawadi kommer med en ny forklaring på sine dødstall uttalelser. VM-sjef skapte overskrifter. Nå kommer en ny forklaring I et intervju med Piers Morgan fortalte VM-sjefen i Qatar, ... Read more »

Kvinne redder påkjørt hund – snart viser skapningen seg å være noe helt annet enn hun trodde

Gode ​​intensjoner kan noen ganger føre til store overraskelser. De aller fleste dyreelskere er opptatt av å prøve å hjelpe så godt de kan dersom et dyr skulle komme til ... Read more »

Det neste døgnet blir av de dyreste under strømkrisen

DYRT: Høy strømpris og lav strømstøtte blir realiteten det neste drøye døgnet. Det neste døgnet blir av de dyreste under strømkrisen November begynte med unormalt billig strøm, og ender med ... Read more »

Black week: Nedgang i butikksalget

Tross nedgangen totalt, mener Kjetil Bøe, leder for betalingssystemet Bankaxept, likevel at butikkhandelen holdt seg på et høyt nivå. – At vi ikke fikk noen omsetningsrekord i butikkene i år, har ... Read more »

8 herlige julebilder av kongefamilien vår – nummer 3 får alle til å smile bredt

Søndag markerte mange at det er første søndag i advent. Det betyr bare en ting, og det er at julen nærmer seg med stormskritt. Flere steder i landet har fått ... Read more »

Extinction Rebellion-medlem fikk bot og betinget fengsel

Kvinnen var blant aksjonistene på Sjursøya i Oslo 4. april i år. Illustrasjonsfoto. I tillegg til den betingede dommen må hun betale 20.000 i bot. Hun ble dømt for ordensforstyrrelse ... Read more »

CNN: Familiene til iranske VM-spillere trues

Familiene til de iranske spillerne i VM skal ha blitt truet med fengsel og tortur om ikke spillerne «oppfører seg» mot USA senere tirsdag. Foto: Frank Augstein / AP / ... Read more »

Nesselquist klar for trenerjobb på Island

Ole Martin Nesselquist er klar for den islandske toppklubben KR Reykjavik. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB Nesselquist klar for trenerjobb på Island Det melder Moss Avis. Nesselquist tar over ... Read more »

Klimaaktivister innbrakt under Equinor-arrangement i Oslo

Konferansegjester ser på når politiet fjerner klimaaktivister som demonstrerer utenfor Equinors høstkonferanse på Det Norske Teatret i Oslo tirsdag. Foto: Beate Oma Dahle / NTB Klimaaktivister innbrakt under Equinor-arrangement i ... Read more »

Vinn 1000 euro i vår juleturnering i CS:GO

Vinn 1000 euro i vår juleturnering i CS:GO Den 17. desember arrangerer Gamereactor en 2v2 endagsturnering med €1000 i premie til vinnerlaget. Vårt nordiske arrangement gir deg og en partner ... Read more »

Her er kandidatene: Stem på årets mål i Toppserien

BIDRAG: Brann og Rosenborg har ett bidrag hver til årets scoring i Toppserien. Her er kandidatene: Stem på årets mål i Toppserien Nå kan du være med å avgjøre hvilken ... Read more »

Hevder det er intern krise i Belgia – superstjerner skal ha kranglet i garderoben

KRISE: Belgia-spillerne var nære å slå hverandre i garderoben etter tapet mot Marokko. Hevder det er intern krise i Belgia – superstjerner skal ha kranglet i garderoben Belgia har fått ... Read more »

Dronetiltalt russer: – Vet ikke hva jeg kunne gjort annerledes

Andrey Yakunin på Svalbard i august i år. Droneflyging under turen kan få ham dømt. – Selv i etterpåklokskapens lys kan jeg ikke se for meg hva jeg kunne gjort ... Read more »

Nå kommer kuldegradene

VINTERKVELD: Solnedgang over gamlebyen i Fredrikstad, foreviget i desember i fjor. Nå kommer kuldegradene Vinteren er endelig på vei. Nå kommer kuldegradene. Neste uke kan Sør-Norge få fem til 10 ... Read more »

The Witcher 3 får et MegaConstrux-samlersett

The Witcher 3 får et MegaConstrux-samlersett Mens LEGO for tiden har stort sett alle store popkulturmerker, får konkurrenten MegaConstrux stadig flere elskede fenomener å lage sett av. Det er ofte ... Read more »

Klimaaktivister pågrepet under Equinor-arrangement i Oslo

– Flere har valgt ikke å etterkomme politiets pålegg, og flere har prøvd å trenge seg inn på arrangementet. Vi har god kontroll, slik jeg har oppfattet det, sier operasjonsleder ... Read more »

Brukte timer på å sikre spor fra Birgitte Tengs

Obdusentene Inge Morild (t.v.) og Peer Kåre Lilleng forklarte seg tirsdag under rettssaken mot mannen som er tiltalt for å ha drept 17 år gamle Birgitte Tengs i mai 1995. ... Read more »

: Tre gull, to sølv og en bronse til norsk øl

: Tre gull, to sølv og en bronse til norsk øl Lindheim stakk av med gull for Sour Cherry – Farmer’s Reserve og Coolship Blåbær – Farmer’s Reserve samt sølv ... Read more »

Skal spre Aaron Carters aske i havet

DØD: Popartist Aaron Carter, her under Cinefashion Film Awards i Los Angeles i 2016. Skal spre Aaron Carters aske i havet Deler av den avdøde artistens aske skal spres i ... Read more »

Adidas: Ronaldo var ikke nær ballen

– Ved å bruke Connected Ball-teknologien som er plassert i Adidas’ VM-ball, kan vi bevise at Cristiano Ronaldo definitivt ikke var nær ballen, skriver utstyrsgiganten i en uttalelse, ifølge ESPN. ... Read more »

Tre migranter reddet fra roret på tankskip

Tre menn sitter på roret på oljetankeren som har brakt dem fra Nigeria til Kanariøyene. Den spanske kystvakten opplyser tirsdag at de tre ble oppdaget da tankskipet Alithini II ankom ... Read more »

Kråkstad Johansen til topps i IBU Cup-åpningen

Den norske jenta vant foran den tyske duoen Janina Hettich-Walz og Marion Wiesensarter. Johansen var i mål på tiden 21.15 minutter og slo Hettich-Walz med 20 sekunder. – Jeg er ... Read more »

Stordalen runder år: – Det er fantastisk å bli 60

PARTYTIME: Petter Stordalen kan nok forvente champagne i glasset i dag, men han vet ikke: Kjæresten Märta Elander Wistén har sammen med barna til Stordalen, holdt kveldens festplaner hemmelig for ... Read more »

Tyskland fikk bot på over 100.000 etter regelbrudd i VM

Den tyske avisen Bild meldte tidligere tirsdag at Fifa hadde satt i gang en etterforskning som følge av at kun trener Hansi Flick stilte opp på pressekonferansen foran puljekampen mot Spania. ... Read more »

Shabana Rehman deler nedslående helseoppdatering om kreften: «kjent frykt og redsel»

Komiker og samfunnsdebattant Shabana Rehman (46) har hatt et tøft år bak seg. Nesten ett år har gått siden hun fikk bukspyttkjertelkreft med spredning. Av legene ble hun fortalt at ... Read more »

Russer dømt til 120 dagers fengsel for droneflyging

Det skriver TV 2. Ved tollkontroll ble det funnet to droner, kameraer, lagringsmedier og annet teknisk utstyr. Mannen var også i besittelse av tre pass – to russiske og ett ... Read more »

Mot budsjettenighet mellom Ap, Sp og SV – kan være klart i ettermiddag

Regjeringen med statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) i spissen jobber på høygir med å lande Ap-Sp-regjeringens første egne statsbudsjett. Nå pågår innspurten i forhandlingene med SV. Dermed kan budsjettet være ... Read more »

Fifa har innledet disiplinærsak mot Kroatia

Kroatia-fansen skal ha fornærmet Canada-keeper Milan Borjan, som har serbiske røtter. Ifølge nyhetsbyrået DPA ble det sett en plakat på tribunen med et fornærmende budskap. Teksten skal også ha blitt ropt ... Read more »

Bli med oss for en utvidet World of Warcraft: Dragonflight-lanseringsstream

Bli med oss for en utvidet World of Warcraft: Dragonflight-lanseringsstream World of Warcrafts nyeste utvidelse har kommet, Dragonflight er endelig her, noe som betyr at spillere nå kan utforske en ... Read more »

TV 2: Russer dømt til 120 dagers fengsel for droneflyging

Det skriver TV 2. Ved tollkontroll ble det funnet to droner, kameraer, lagringsmedier og annet teknisk utstyr. Mannen var også i besittelse av tre pass – to russiske og ett ... Read more »

Kreftsyke Shabana Rehman: – Har tenkt at jeg må skrive testamente

KREFTSYK: Shabana Rehman ble i januar diagnostisert med kreft i bukspyttkjertelen. Nå er hennes største utfordring å ta til seg næring. Kreftsyke Shabana Rehman: – Har tenkt at jeg må ... Read more »

Bedriftseier rister på hodet av SVs forslag: – Snart umulig å drive i Norge

SKUFFET: Rino Bråten, eier og daglig leder i XL Utleie er skuffet over SVs forslag. Bedriftseier rister på hodet av SVs forslag: – Snart umulig å drive i Norge FREDRIKSTAD ... Read more »

Mann skjøt med hagle etter veiarbeidere i Froland – avhøres tirsdag

Han har sittet i arresten over natta og avhøres tirsdag, skriver Agderposten. – Mannen skal ha vært bare noen få meter unna da han avfyrte et skudd med hagle i retning ... Read more »
Breaking thailand news, thai news, thailand news Verified News Story Network