Niet te geloven: Rekeningen ploeg uit de Jupiler Pro League geblokkeerd!

De financiële situatie van Standard baart zorgen. 777 Partners moet nog steeds opdraaien voor problemen veroorzaakt door de vorige eigenaar van de club.

niet te geloven: rekeningen ploeg uit de jupiler pro league geblokkeerd!

Niet te geloven: Rekeningen ploeg uit de Jupiler Pro League geblokkeerd!

De Waalse omroep RTBF schrijft dat de rekeningen van Standard enkele dagen geblokkeerd waren op verzoek van een gerechtsdeurwaarden die de belangen van Alexandre Grosjean verdedigt.

De voormalig algemeen directeur van Standard won een juridisch geschil van de voormalige voorzitter Bruno Venanzi, waardoor de club nu moet instaan voor bepaalde betalingen.

Standard: rekeningen geblokkeerd, salarissen te laat uitbetaald

De rekeningen van de club waren enkele dagen geblokkeerd, waardoor de salarissen van de spelers voor de derde maand op rij te laat werden uitbetaald. Nu kon de club echter zelf niks doen aan de vertraging.

De zorgen om de financiën van de club blijven maar aanslepen. Binnen 777 Partners is Standard lang niet de enige club die te maken heeft met juridische procedures, maar het doet ook het voetbal duidelijk geen goed.

News Related

OTHER NEWS

Driekwart volwassenen bezorgd over gevolgen klimaatverandering

Een vrouw is nog bezig met herstelwerkzaamheden na de overstromingen in Limburg in 2021. Ruim drie op de vier Nederlanders van 18 jaar en ouder maken zich zorgen over de ... Read more »

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: 'We pushen de grenzen en we pushen onszelf'

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: ‘We pushen de grenzen en we pushen onszelf’ Red Bull Racing-teambaas Christian Horner geeft aan dat Red Bull nooit is gestopt met het ... Read more »

Tour de France komt 'iets te vroeg', maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde

Tour de France komt ‘iets te vroeg’, maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde Cian Uijtdebroeks is naar eigen zeggen niet bezig met een vertrek bij ... Read more »

'Kannibaal' Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media

‘Kannibaal’ Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media De buitenlandse media waren ook in de laatste race van het jaar getuigen van een zeer dominantie prestatie van ‘kannibaal’ Max ... Read more »

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: 'Als er niet snel iets verandert...'

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: ‘Als er niet snel iets verandert…’ Huub Stevens maakt zich grote zorgen om Schalke 04. De voormalig succestrainer van de Duitse club ziet dat ... Read more »

Zware sneeuwval in Duitsland zorgt voor grote problemen

Brandweer ter plaatse in Taunus, Hessen, in verband met hevige sneeuwval. Hoger gelegen streken in de Duitse deelstaat Hessen, in het midden van Duitsland, hebben gisteren te maken gehad met ... Read more »

Nathan van Hooydonck vindt het lastig om terug te zijn bij ploeg: ‘Dan zeggen ze: renners zijn terug beginnen te trainen, maar dat ben ik niet meer’

Photo: Tim Van Wichelen /Cor Vos © 2023 Het verhaal van Nathan van Hooydonck is bekend: de Belg van Jumbo-Visma kreeg een accuut hartprobleem terwijl hij met z’n zwangere vrouw ... Read more »
Top List in the World