Netflix verrast abonnees deze week met 2 veelgeprezen misdaadseries

netflix verrast abonnees deze week met 2 veelgeprezen misdaadseries

Still ‘NCIS’ via TMDb

Goed nieuws voor fans van NCIS (2003– ) en Law & Order: Special Victims Unit (1999– ): de twee bejubelde misdaadseries verschijnen deze week op Netflix. Geheel onverwachts staan de series plots in de planning van de streamingdienst. Over een paar dagen is het al zover.

Andere handige Netflix-pagina’s:

  NCIS

   Speciaal agent Leroy Jethro Gibbs is de leider van een team speciale agenten van het NCIS (Naval Criminal Investigative Service) Major Case Response Team. Gibbs, een voormalige marinier, is een harde onderzoeker en een zeer bekwame ondervrager die evenveel op zijn instinct als op bewijzen vertrouwt. Ze doen er alles aan om de zaken op te lossen en iedereen gerechtigheid te brengen.

   Law & Order: Special Victims Unit

    Deze serie duikt in de donkere kant van de onderwereld van New York City als de rechercheurs van een nieuwe elitekorps, de Special Victims Unit, verschillende seksueel getinte misdaden onderzoeken en vervolgen, terwijl ze proberen de effecten van het onderzoek op hun eigen leven in balans te houden.

    Deze week op Netflix

    NCIS en Law & Order: Special Victims Unit zijn vanaf komende donderdag 15 februari te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

    News Related

    OTHER NEWS

    Driekwart volwassenen bezorgd over gevolgen klimaatverandering

    Een vrouw is nog bezig met herstelwerkzaamheden na de overstromingen in Limburg in 2021. Ruim drie op de vier Nederlanders van 18 jaar en ouder maken zich zorgen over de ... Read more »

    Red Bull gaat niet op lauweren rusten: 'We pushen de grenzen en we pushen onszelf'

    Red Bull gaat niet op lauweren rusten: ‘We pushen de grenzen en we pushen onszelf’ Red Bull Racing-teambaas Christian Horner geeft aan dat Red Bull nooit is gestopt met het ... Read more »

    Tour de France komt 'iets te vroeg', maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde

    Tour de France komt ‘iets te vroeg’, maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde Cian Uijtdebroeks is naar eigen zeggen niet bezig met een vertrek bij ... Read more »

    'Kannibaal' Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media

    ‘Kannibaal’ Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media De buitenlandse media waren ook in de laatste race van het jaar getuigen van een zeer dominantie prestatie van ‘kannibaal’ Max ... Read more »

    Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: 'Als er niet snel iets verandert...'

    Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: ‘Als er niet snel iets verandert…’ Huub Stevens maakt zich grote zorgen om Schalke 04. De voormalig succestrainer van de Duitse club ziet dat ... Read more »

    Zware sneeuwval in Duitsland zorgt voor grote problemen

    Brandweer ter plaatse in Taunus, Hessen, in verband met hevige sneeuwval. Hoger gelegen streken in de Duitse deelstaat Hessen, in het midden van Duitsland, hebben gisteren te maken gehad met ... Read more »

    Nathan van Hooydonck vindt het lastig om terug te zijn bij ploeg: ‘Dan zeggen ze: renners zijn terug beginnen te trainen, maar dat ben ik niet meer’

    Photo: Tim Van Wichelen /Cor Vos © 2023 Het verhaal van Nathan van Hooydonck is bekend: de Belg van Jumbo-Visma kreeg een accuut hartprobleem terwijl hij met z’n zwangere vrouw ... Read more »
    Top List in the World