Netflix har fundet manuskriptforfatter til deres Naruto live-action film

netflix har fundet manuskriptforfatter til deres naruto live-action film

Netflix har fundet manuskriptforfatter til deres Naruto live-action film

Om man kan lide Naruto eller ej, så er det svært at underkende det som en ret kompleks og facetteret fortælling, og den vil Netflix som bekendt forsøge at få til at give mening som live-action film. De har sågar fået Lionsgate med på ideen, og budgettet lader til at være ret højt.

Nu ved vi hvem der kommer til at stå bag manuskriptet. Ifølge Variety er det nemlig Tasha Huo der skal levere manuskriptet, men alt tyder på at hun kommer til at få meget travlt de næste mange år, så hvor stor en prioritet Naruto er vides ikke.

Hvorfor har hun travlt? Hun er blandt andet den centrale forfatter bag den kommende Red Sonja-film, og ligeledes har hun netop arbejdet med Netflix på en animeret Tomb Raider-serie.

“Adapting iconic characters or IP makes the writing of it easier, because the passion for writing it is already there. I’m so inspired by these characters already that it’s exciting to just take a part of their journey and try to tell that fun story in a way that would appeal to me as a fan.”

Glæder du dig?

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World