Nem minden a pénz, hatalmasat bukott Paris Hilton

the latest tech news, global tech news daily, tech news today, startups, usa tech, asia tech, china tech, eu tech, global tech, in-depth electronics reviews, 24h tech news, 24h tech news, top mobile apps, tech news daily, gaming hardware, big tech news, useful technology tips, expert interviews, reporting on the business of technology, venture capital funding, programing language

Egy évad után elkaszálták Paris Hilton főzőműsorát a Netflixen, pedig számtalanszor kiderült már, hogy a nézők valósággal zabálják az ilyen típusú produkciókat. Mi történt?

Az egykori botrányhősnő Cooking With Paris című műsora 2021 nyarán debütált a Netflixen, azonban nem arathatott túl nagy sikert az első évad. Bár igyekeztek tenni róla, hogy minél többen nézzék, mivel Paris olyan világsztárokkal együtt főzött, mint Kim Kardashian, Demi Lovato, Saweetie, vagy épp az édesanyja, Kathy és a testvére, Nicky, azonban még ez sem volt elég ahhoz, hogy a Netflix rábólintson a második évadra is, így elkaszálták a sorozatot – írja a Deadline.

Keserves kapálózás

the latest tech news, global tech news daily, tech news today, startups, usa tech, asia tech, china tech, eu tech, global tech, in-depth electronics reviews, 24h tech news, 24h tech news, top mobile apps, tech news daily, gaming hardware, big tech news, useful technology tips, expert interviews, reporting on the business of technology, venture capital funding, programing language

A jelenleg 40 éves Paris Hilton – akire hibásan a Hilton szállodalánc örököseként szoktak hivatkozni, a valóságban viszont nagyapja már rég kizárta őt az örökségből a balhés múltja miatt – időről időre egyre újabb ötletekkel rukkol elő, amelyek segítenék őt rivaldafényben tartani, azonban már sokadjára fürdik be. A 2000-es évek legelején még a The Simple Life című reality műsorból lett ismert, illetve sokan emlékezhetnek rá a 2003-ban bekövetkezett botrányáról, amikor is egy szexvideó került fel róla a netre. A tévézés után a szereplési vágy odáig hajtotta, hogy filmekben is szerepet vállalt, köztük a 2008-ban bemutatott A dögös és a dögben, amiért a legrosszabb alakításokért adható Arany Málna-díjat is megkapta, egyből hármat. (Bár ez önmagában még nem jelent semmit, mivel 2010-ben Sandra Bullock A szív bajnokai című filmben nyújtott alakításáért egyszerre kapott Arany Málna- és Oscar-díjat.) Miután a filmezést megunta – vagy épp nem akadt szerep a számára – a zeneiparba is belekóstolt, 2006-ban meg is jelent egy albuma.

Piacra dobott még parfümöt is, bár ez Hollywoodban annyira nem nagy érdem, illetve 2020-ban már próbálkozott egy főzőműsorral a YouTube-csatornáján, de akkor is csúnyán beégett. Jogos a felvetés, miért fogalmazódott meg benne a gondolat, hogy 2021-ben egy újabb főzőműsorba vágjon bele, azonban most már egyértelműen látszik, hogy Paris amennyire próbál megmaradni a köztudatban, annál távolabb kerül tőle. Felmerül a kérdés, hogy vajon Parisszel volt-e a gond, vagy úgy önmagában halálra ítéltek a főzőműsorok? Azonban a nemzetközi és a hazai példák is azt támasztják alá, hogy nagyon is van kereslet rájuk.

Szó szerint zabálják 

Global Tech News Daily

Ha csak külföldi sikeres főzőműsorokra gondolunk, már akkor is számtalan példát lehetne felsorolni, akár Jamie Oliverét, Gordon Ramsay-ét, Nigella Lawsonét vagy Mary Berry-ét. Közülük azonban főképp a 2002 óta képernyőn szereplő Gordon Ramsay az, aki forradalmasította és igazán híressé tette ezt a műsortípust. Tekintve, hogy a Gordon Ramsay – A pokol konyhája 20 évadot élt meg eddig, de a brit sztárszakácsnak több egyéb műsora is hatalmas sikert aratott. Még ha valaki nem is nézte az adásokat, a kivágott jelenetekkel, a műsor egyes momentumaiból készített mémekkel már biztosan találkozott, mint például ezzel:

Global Tech News Daily

Ramsay-hez hasonlóan Jamie Oliver pályája is már régóta, pontosabban 1999 óta felívelőben van, bár őt nem épp az olykor túl meggondolatlan, enyhén botrányos tévés szereplései tették ismertté, hanem egyszerű, otthon is könnyen elkészíthető ételekkel lopta be magát a nézők szívébe. Ugyanezen a fronton mozog Nigella Lawson is, aki szintén 1999 óta gyárt főzőműsorokat, szinte minden évben piacra dob egyet, sőt van, amikor kettőt is. Érdekes, hogy az eddig felsorolt szakácsok mindegyike angol, holott a brit konyha nem igazán bővelkedik egyedülálló nemzeti ételekben. Már ha a tőkehalfiléből és krumpliból álló fish and chips vagy a véres hurkára hajazó black pudding nem számít kuriózumnak.

A szintén Nagy-Britanniában született, már 86 éves Mary Berry-t nyugodt szívvel nevezhetjük a királyi család kedvencének, mivel még közös karácsonyi főzőműsort is csináltak 2019-ben. Mary akkor egy jótékonysági rendezvényre készített süteményeket, amelyek elkészítésébe Vilmos herceg és Katalin hercegné is besegítettek. Mary akkora sikernek örvend a szigetországban, hogy a hercegi pár egyik fiának, Lajos hercegnek első szavai között volt a Mary, mivel otthon sokat találkozott a szakácsnő könyveivel. 

Azonban, ha nem a szakácsok szempontjából közelítjük meg a kérdést, hanem a műsorokra fókuszálunk, akkor az alábbiak tekinthetők minden idők legsikeresebb főzőműsorainak külföldi viszonylatban: 

 1. Gordon Ramsay’s 24 Hours to Hell and Back
 2. The Great American Baking Show
 3. Gordon Ramsay – A pokol konyhája
 4. MasterChef: Junior
 5. MasterChef
 6. Family Food Fight

Vannak olyan sztárok, akiknek bejött

Ugyan Paris Hilton nem tartozik azon szerencsések közé, akik nagy sikert arattak a főzőműsorukkal, viszont vannak ellenpéldák is. A kezdetben színésznőként, majd énekesnőként szárnyait bontogató Selena Gomez például a karantén alatt vált a konyha ördögévé. A 2020 augusztusában megjelent első évadot egy második is követte, melynek epizódjaiban különböző nemzetek ételeit készítette el a koreain át a franciáig. 

Gomezen kívül a karantén alatt vetette bele magát a főzésbe a humorista Amy Schumer is, akit férje, Chris Fischer séf okított. Nem meglepő, hogy Schumer főzős videói inkább tartoznak a vicces, mint a konyhában hasznosítható tudásban bővelkedő kategóriába. Azonban nem csak az előbbiekben említett két sztár volt az, aki a konyhában töltötte a szabadidejét a karantén alatt. Többek között Reese Witherspoon és Cameron Diaz is hasznos tanácsokkal látta el követőit a közösségi oldalán. 

Itthon sincs ok a panaszra

Bár a hazai főzőműsorokról valószínűleg mindenkinek A Konyhafőnök vagy a Séfek séfe jut eszébe először, tekintve, hogy az utóbbi években ez a két produkció vált a legnépszerűbbé, azonban még jóval az előbbiek előtt léteztek ilyen műsorok. Kezdve akár Kovács Lázár sztárséffel, aki még a 2000-es évek elején vált ismertté, mikor az RTL Klub Recept Klub című produkciójában feltűnt. Egy pillanat alatt megszerette az egész ország, majd nyolc éven át Kaszás Géza színésszel vezette a műsort. Annyira szerették a párosukat, hogy nem csak hétköznap délelőttönként, hanem vasárnap is szórakoztatták a nézőket. Több mint egymillióan voltak kíváncsiak rájuk, ami akkor hatalmas számnak számított.

A 2019-ben elhunyt Benke Laci bácsit még 1998-ban ismerhette meg a nagyközönség, amikor a TV2 séfje lett. Közel 400 adásban szerepelt az alatt az egy év alatt, amíg a csatornánál volt, és be is lopta magát a főzni vágyók szívébe. A főzőműsora a távozása után is folytatódott, később az ATV-n futott Laci bácsi konyhája címmel, amit szó szerint imádtak a nézők.  

A magyar főzőműsorok egyik megkerülhetetlen szereplője Stahl Judit, aki 1989 és 1994 között a Magyar Televízió szerkesztő-riportere, később pedig a TV2 műsorvezetője volt. Főzőműsora 2003-ban indult és azóta is töretlen sikernek örvend. A főzés akkora szenvedélye lett az évek alatt, hogy már 14 könyvet megjelentett, amelyek mankóul szolgálnak azoknak, akik meg szeretnék tanulni a főzés csínyját-bínyját. 

Már változtak az igények

Az utóbbi években gyökeres változás következett be, mivel teljesen mások lettek a tévénézési szokások és az ingerküszöbünk is annyira a magasban van, hogy egyre több behatás kell ahhoz, hogy egy-egy műsor lekösse a figyelmünket. Míg a korábbi években, vagyis sokkal inkább évtizedekben a főzőműsorokban valóban a főzésre fókuszáltak, addigra mára a szórakoztatás vált fő szemponttá, hogy a nézők a képernyők előtt maradjanak. Persze, ebben segít az is, hogy sok esetben már ismert arcokkal operálnak. 

A hazai főzőműsorok matuzsáleme A Konyhafőnök, amelynek már nyolc évada ment le, plusz a hazai sztárokat felvonultató A Konyhafőnök VIP, amiből eddig hat évad készült. A Fördős Zé, Rácz Jenő és Sárközi Ákos oltalma alá tartozó műsor legutóbbi nyertese Tornóczki Anita lett, aki A Konyhafőnök VIP hatodik szériájának dobogóján foglalta el az első helyet. A Konyhafőnök korábbi nyertese is hasznát vette a 10 millió forintos fődíjnak: Bóza Roland nem sokáig késlekedett, egyből éttermet nyitott.  A konkurens csatorna, a TV2 is előrukkolt egy főzőműsorral. A 2017 nyarán debütált Séfe séfe az izraeli Game of Chefs alapján készült, és eddig három évad ment le belőle, azonban már a negyedik is úton van – a hírek szerint 2022 őszén kerül majd képernyőre.

Az előbbiek ismeretében nem nehéz megállapítani, hogy a főzőműsoroknak igen nagy keletje van nem csak külföldön, hanem itthon is, mivel szó szerint adják egymásnak a kilincset az évadok. Alig ért véget az egyik, már jön is a következő. Bár kérdés, hogy a főzőműsorok sikeressége mögött az áll-e, hogy ennyien szeretnének megtanulni főzni, vagy jó nézni, ahogy mások bénáznak a kezdetleges – ám annál nagyobbra becsült – főzőtudásukkal.  

(Borítókép: Paris Hilton a  Cooking With Paris című műsorban . Fotó:  Kit Karzen / Netflix)

News Related
 • A darknetről vette a drogot egy 27 éves férfi

  A Veszprém Megyei Főügyészség jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer-kereskedelemmel vádolja azt a letartóztatásban lévő 27 éves férfit, aki 2020 novemberében és 2021 márciusában rendelt drogot egy rejtett internetes oldalról – közölte az ügyészség. A férfi 2020 novemberében 270 ezer forintnak megfelelő kriptovaluáért egykilós kiszerelésben, 2021 márciusában pedig ugyanilyen összegben úgyszintén egy kilogramm amfetamin-hatóanyagú speedport ...
  See Details: A darknetről vette a drogot egy 27 éves férfi
 • Igencsak begorombul a szél, riasztást adtak ki a középső országrészre

  Tegnap megdőlt a szélrekord. A Dunántúl északi és keleti tájain, valamint a középső országrészben előfordulhatnak óránkénti 70 kilométeres sebességet elérő vagy azt meghaladó széllökések is – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztető előrejelzésében. Emiatt elsőfokú riasztást adtak ki több járásra. © Fotó Országos Meteorológiai Szolgálat Az előrejelzés szerint csak késő ...
  See Details: Igencsak begorombul a szél, riasztást adtak ki a középső országrészre
 • 230 millió dolláros kártérítést kell fizetnie az amerikai légierőnek a texasi mészárlás miatt

  © Eric Gay/Copyright 2018 The Associated Press. All rights reserved. Milliós kártérítést fizethet a túlélőknek és az áldozatok családtagjainak az amerikai légierő a texasi lövöldözés miatt. A testületnél nem vettek figyelembe egy olyan tényt, ami miatt a merénylet elkövetője nem is kaphatott volna fegyverviselési engedélyt. 230 millió dolláros kártérítést kell ...
  See Details: 230 millió dolláros kártérítést kell fizetnie az amerikai légierőnek a texasi mészárlás miatt
 • Megérkezett Marquezék 2022-es Hondája!

  © Repsol Media Marc Marquez, Repsol Honda Team, Pol Espargaro, Repsol Honda Team Kedden délben újabb MotoGP-csapat rántotta le a leplet 2022-es versenygépéről, hosszú hónapok találgatásainak vetve véget. Alberto Puig, a Honda csapatfőnöke korábban úgy fogalmazott, az egyik legjobb tesztidőszakot tudhatják maguk mögött, míg Marc Marquez szerint jó esélyük lesz ...
  See Details: Megérkezett Marquezék 2022-es Hondája!
 • Maguk akarnak rendelkezni a testük felett

  © AFP Fülsiketítő dudálástól voltak hangosak az új-zélandi parlamentet övező utcák kedden. Az ország minden részéből érkeztek személyautókkal, furgonokkal, teherautókal az emberek, hogy a bizonyos foglalkozásoknál kötelezővé tett védőoltás ellen tüntessenek. A jármű nélkül érkezett tiltakozók a felüljárókról figyelték a konvojt. “Ez a választás szabadságáról szól és arról, hogy a ...
  See Details: Maguk akarnak rendelkezni a testük felett
 • Közös műsort indít a Partizán és a 24.hu

  © media1.hu Frontvonal néven közös online tévéműsor-folyamban mutatja be a 2022-es választásokat a 24.hu és a Partizán nevű, Gulyás Márton nevével fémjelzett YouTube-csatorna csapata. A hírportál oldalán, továbbá a YouTube-on és Facebookon is jelentkező Frontvonal című műsor márciustól péntekenként jelentkezik a 24.hu és a Partizán műsorvezetőivel, szerkesztőivel és újságíróival, valamint  ...
  See Details: Közös műsort indít a Partizán és a 24.hu
 • Titokzatos repülőgép jelent meg az 51-es körzetben

  © Technológia: Index.hu Nyolc éve, mióta az építése megkezdődött, szinte semmi aktivitás nem volt az Egyesült Államok nagyközönség által csak 51-es körzetként ismert Groom Lake repülőgép-tesztelő központjának déli határán épült nagy méretű hangárban. Most első ízben a Planet Labs nevű szervezet műholdképei nem csupán mozgást észleltek, de az is látszik ...
  See Details: Titokzatos repülőgép jelent meg az 51-es körzetben
 • Magyar katonákkal is gyakorlatozik az ukrán hadsereg

  © Technológia: Index.hu Egész évben lesz hadgyakorlat. Ukrajnában idén tíz nagyszabású hadgyakorlat lebonyolítását tervezik, a hadgyakorlatokon sokezres haderő vesz részt, közöttük több NATO-tagország is. Az előzetes elképzelés szerint bevetik a légierők repülőit, harci helikoptereit és a tengerészet hadihajóit. A hadműveleti gyakorlatokban részt vesz az Egyesült Államok, Kanada, Nagy-Britannia, Lengyelország, Litvánia, ...
  See Details: Magyar katonákkal is gyakorlatozik az ukrán hadsereg
 • Távozik a Facebook anyavállalatának igazgatóságából a Trumpot támogató tag

  © Technológia: Index.hu Egész évben lesz hadgyakorlat. Ukrajnában idén tíz nagyszabású hadgyakorlat lebonyolítását tervezik, a hadgyakorlatokon sokezres haderő vesz részt, közöttük több NATO-tagország is. Az előzetes elképzelés szerint bevetik a légierők repülőit, harci helikoptereit és a tengerészet hadihajóit. A hadműveleti gyakorlatokban részt vesz az Egyesült Államok, Kanada, Nagy-Britannia, Lengyelország, Litvánia, ...
  See Details: Távozik a Facebook anyavállalatának igazgatóságából a Trumpot támogató tag
 • Hétfőn megdőlt a napi szélrekord

  © Technológia: Index.hu Egész évben lesz hadgyakorlat. Ukrajnában idén tíz nagyszabású hadgyakorlat lebonyolítását tervezik, a hadgyakorlatokon sokezres haderő vesz részt, közöttük több NATO-tagország is. Az előzetes elképzelés szerint bevetik a légierők repülőit, harci helikoptereit és a tengerészet hadihajóit. A hadműveleti gyakorlatokban részt vesz az Egyesült Államok, Kanada, Nagy-Britannia, Lengyelország, Litvánia, ...
  See Details: Hétfőn megdőlt a napi szélrekord
 • Ész Ventura – Dicsőségfal 2022

  © Technológia: Index.hu Egész évben lesz hadgyakorlat. Ukrajnában idén tíz nagyszabású hadgyakorlat lebonyolítását tervezik, a hadgyakorlatokon sokezres haderő vesz részt, közöttük több NATO-tagország is. Az előzetes elképzelés szerint bevetik a légierők repülőit, harci helikoptereit és a tengerészet hadihajóit. A hadműveleti gyakorlatokban részt vesz az Egyesült Államok, Kanada, Nagy-Britannia, Lengyelország, Litvánia, ...
  See Details: Ész Ventura – Dicsőségfal 2022
 • „A téli olimpia egy bábszínház”

  © Technológia: Index.hu Egész évben lesz hadgyakorlat. Ukrajnában idén tíz nagyszabású hadgyakorlat lebonyolítását tervezik, a hadgyakorlatokon sokezres haderő vesz részt, közöttük több NATO-tagország is. Az előzetes elképzelés szerint bevetik a légierők repülőit, harci helikoptereit és a tengerészet hadihajóit. A hadműveleti gyakorlatokban részt vesz az Egyesült Államok, Kanada, Nagy-Britannia, Lengyelország, Litvánia, ...
  See Details: „A téli olimpia egy bábszínház”
 • A legjobb sofőrfigyelő rendszereket is könnyedén át lehet verni egy tanulmány szerint

  © Technológia: Index.hu Egész évben lesz hadgyakorlat. Ukrajnában idén tíz nagyszabású hadgyakorlat lebonyolítását tervezik, a hadgyakorlatokon sokezres haderő vesz részt, közöttük több NATO-tagország is. Az előzetes elképzelés szerint bevetik a légierők repülőit, harci helikoptereit és a tengerészet hadihajóit. A hadműveleti gyakorlatokban részt vesz az Egyesült Államok, Kanada, Nagy-Britannia, Lengyelország, Litvánia, ...
  See Details: A legjobb sofőrfigyelő rendszereket is könnyedén át lehet verni egy tanulmány szerint
 • Kónya Ádám 72. lett sprintben a pekingi olimpián

  © Technológia: Index.hu Egész évben lesz hadgyakorlat. Ukrajnában idén tíz nagyszabású hadgyakorlat lebonyolítását tervezik, a hadgyakorlatokon sokezres haderő vesz részt, közöttük több NATO-tagország is. Az előzetes elképzelés szerint bevetik a légierők repülőit, harci helikoptereit és a tengerészet hadihajóit. A hadműveleti gyakorlatokban részt vesz az Egyesült Államok, Kanada, Nagy-Britannia, Lengyelország, Litvánia, ...
  See Details: Kónya Ádám 72. lett sprintben a pekingi olimpián

OTHER NEWS

A donyeckieknek elegük van a háborúból

© EURONEWS Az Euronews stábja a kelet-ukrajnai Avdiivka mellől jelentkezik. Egy kilométerre vannak attól a frontvonaltól, amely a körülbelül nyolc éve kezdődött fegyveres konfliktus határvonala az ukrán hadsereg és a ... Read more »

Le kell nyelnünk a békát, úgy tűnik, jogos volt Liu Shaolin Sándor kizárása

© Technológia: Index.hu A honfiúi lelkesedés hatására a magyar nemzet egy emberként horgadt fel hétfőn Liu Shaolin Sándor kizárása miatt a pekingi téli olimpia rövid pályás gyorskorcsolya versenyeinek 1000 méteres ... Read more »

Kampányt indít a médiahatóság, hogy a gyerekek ne osszanak meg magukról intim fotókat

© media1.hu A gyermekek által saját magukról készített intim felvételek problémája áll az NMHH internetes tájékoztató és segítségnyújtó szolgálata, az Internet Hotline (IH) a Biztonságos Internet napjára időzített kampányának központjában. ... Read more »

Nem jár igazolatlan a sztrájk miatt

© Technológia: Index.hu A korábbi utasítás alapján sok diáknak könyvelhettek volna el mulasztást, de az e-napló megváltoztatását az oktatásirányítás is rizikósnak érezhette. Nem írhatnak be az iskolák igazolatlan hiányzást azoknak ... Read more »

Újra lesznek szóbeli érettségik

© Technológia: Index.hu Két év elteltével újra megtartják a tavaszi szóbeli érettségiket, az Oktatási Hivatal szerint jelenleg nincsenek érvényben rendkívüli szabályok az érettségi vizsgákra. A diákok petíciót indítottak, amit már ... Read more »

Magnussen semmi pénzért nem térne vissza az F1-es középmezőnybe

A korábbi McLaren, Renault és Haas-pilóta 2020 végén búcsúzott a királykategóriától mindössze egyetlen dobogós helyezéssel a neve mellett, utolsó szezonjait pedig a mezőny sűrűjében, de inkább annak második felében töltötte. ... Read more »

A kormányváltás után a gazdaság szolgálatába lehet állítani a NER-birodalmat – Interjú Király Júliával

Király Júlia közgazdász, a Magyar Nemzeti Bank korábbi elnöke új szerepbe került, ő ugyanis Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt tanácsadója és az ellenzéki kampány gazdaságpolitikai témafelelőse. A volt jegybankelnököt ezért arról ... Read more »

A Google, az Amazon, de az IKEA is csak félgőzzel teljesíti saját klímavédelmi vállalásait

© Technológia: 444.hu Az üvegházhatású gázok globális kibocsátásának mintegy 5 százalékáért felelős 25 nemzetközi óriáscég még a felét sem valósította meg saját klímacéljainak – állítja a németországi New Climate Institute ... Read more »

Babát vár a világsztár, közben élete egyik nagy veszteségét éli át

Egyszerre boldog, és közben nehéz időszakot él meg a PLL sztárja. © Dia Dipasupil/Getty Images 2022 további része már biztosan csodálatos év lesz a Pretty Little Liars imádott sztárjának! Shay ... Read more »

Az egyik pillanatban a Tourra készültem, aztán az életemért küzdöttem

© Technológia: Index.hu Egan Bernal Tour de France- és Giro d’Italia-győztes országúti kerékpáros szerint második esélyt kapott azzal, hogy túlélte súlyos balesetét – számolt be róla az MTI.     ... Read more »

Csigolyaműtétje után kiengedték a kórházból Egan Bernalt

© Technológia: 444.hu „Az élet adott nekem egy második esélyt. Az egyik pillanatban még a Tour de France-ra készültem, mindent beleadva az időfutambringámon, a következőben pedig már az életemért küzdöttem” ... Read more »

Csodasisak, helikopter, balett – mutatjuk a Super Bowlok legnagyobb játékait

© Technológia: Index.hu Magyar idő szerint február 14. hajnalán rendezik a Super Bowl LVI-t, a világ nagy része pedig ismét az NFL nagydöntőjére figyelhet. A párosítás már önmagában meglepő, hiszen ... Read more »

Így változtatta meg a települések vásárlóerejét a járvány

© Technológia: Index.hu Sok helyen stagnált 2020-ban a gazdagabb települések vásárlóereje, ugyanakkor a módosabbnak számító Debrecen vagy Jászberény térségében nőtt a vásárlóerő. A GKI Gazdaságkutató Zrt. nemrég megbecsülte a 2019-es ... Read more »

Németország lakosságának kétharmada támogatja az általános oltási kötelezettséget

© Technológia: Index.hu A Forsa közvélemény-kutató intézet legfrissebb felmérése szerint a német állampolgárok kétharmada, azaz 66 százaléka támogatja az általános oltási kötelezettséget Németországban. A német lakosság pártpreferenciák alapján vizsgált hozzáállása ... Read more »

A felgyújtott Mercedes és Porsche után ezúttal egy M5-ös BMW-től szabadult meg egy orosz youtuber

© Motor1.com Copyright Mihail Litvin robbanás M5 Kíváncsiak vagyunk, milyen autó lesz a következő áldozat. Az érzékeny lelkületűek most inkább ne nézzenek ide. Egy Mihail Litvin nevű orosz youtuber tönkretett egy ... Read more »

Csuti szerint G.w.M nélkül is tönkrement volna a házassága Kulcsár Edinával

© Technológia: Index.hu „Ennek a házasságnak akkor is vége lett volna, ha nincs Márk. Edinával próbáljuk az összes kérdéses ügyünket békében lezárni, a gyermekeink érdekeit és lelki egészségüket tartva szem ... Read more »

Karnyújtásnyira az atomegyezmény?

© Michael Gruber/Copyright 2021 The Associated Press. All rights reserved. Egy hét szünet után folytatódtak a tárgyalások az iráni atommegállapodás felújításáról Bécsben. Az Európai Unió által vezetett megbeszélésektől azt várják, ... Read more »

Nem árulja el a végrehajtói kar, mennyiért adták el az irodaházukat Rogán Antal kabinetfőnökének

Hadházy Ákos közérdekű adatigénylésben szerette volna megtudni a végrehajtói kartól, mennyiért adták el 1800 négyzetméteres irodaházukat Rogán Antal kabinetfőnökének, Nagy Ádámnak. Nem járt sikerrel, a végrehajtói kar ugyanis arra hivatkozott, ... Read more »

Megjelent a kormányrendelet a budapesti vizes világbajnokság rendezéséről

© Technológia: Index.hu Öt év alatt a második, 50 méteres medencében rendezett vizes világbajnokságnak ad otthont Budapest június 18. és július 3. között. Nem szokatlan, hogy Budapest a beugró – ... Read more »

Országos felvilágosító kampány indult az adathalászat ellen

© media1.hu A kampánnyal, amellyel közterületi plakátokon és az összefogáshoz csatlakozott honlapok mellett hamarosan az Országos Rendőr-főkapitányság egyes felületein is találkozni lehet, a kezdeményezés létrehozói arra hívják fel az internethasználók ... Read more »

A csaló hibridek ellen lépne fel az EU, itt a sportautópiac titkos tippje és egy V8-as Merci

Ez a Supra már nem az a Supra, de azért így is szuper. De vajon betegágy-e a Merci-féle V8-as? Többek között erről, valamint elektromos mobilitásról és a csaló hibridek megszorongatásáról ... Read more »

A Red Bullnál sokat tanultak Pereztől

Sohasem könnyű egy úgy nevezett sztárcsapat második számú pilótájaként az élet a Forma-1-ben, különösen akkor, ha az ember csapattársa regnáló világbajnokként fantasztikus teljesítményt nyújt. tól fantasztikus védekezésével, ezzel megerősítve pozícióját ... Read more »

Eltört a síp- és szárkapocscsontja is az amerikai alpesisízőnek

© Technológia: Index.hu A hétfői női óriás-műlesiklásban a cél előtt hatalmasat bukó Nina O’Briennek a síp- és szárkapocscsontja is eltört a pekingi téli olimpián – számolt be róla az MTI. ... Read more »

Brie Larson and Jeremy Renner set to star in documentaries for Disney+

Brie Larson and Jeremy Renner may be used to playing superheroes in the Marvel Cinematic Universe, but soon they’ll be appearing in Disney shows as themselves.  The Captain Marvel actress, ... Read more »

Aranyérmet nyert Kínának a 18 éves amerikai szupermodell

© Technológia: Index.hu Most már nemcsak világbajnok, hanem olimpiai bajnok is Elieen Gu (Ku Aj-ling), amerikai szupermodell. A 18 éves lány – akinek édesanyja kínai, édesapja amerikai – San Franciscóban ... Read more »

Reese Witherspoon fia friss fotóján döbbenetesen néz ki: nem gondoltuk volna

Ryan Phillippe és Reese Witherspoon 18 éves fia, Dacon egészen elképesztő géneket örökölt híres szüleitől. © Michael Loccisano/gettyimages Reese Witherspoon gyermekét nemrég apjával kapták lencsevégre, akiről köztudott, hogy imád sportolni, ... Read more »

Koronavírus: megint ötezernél többen vannak kórházban

© Technológia: 444.hu Ismét ötezernél több covidos beteg van kórházban, amire legutóbb karácsony előtt volt példa. Ahogy reggeli áttekintésünkben írtuk: ez az ötezer beteg azt jelenti, hogy volt már sokkal ... Read more »

Javítják a burkolatot az M7-esen, a vízelvezetőt az M1-esen

Javítják a burkolatot az M7-es autópályán, emiatt Budapest felé lezárták a külső sávot a 74-es és a 75-ös kilométer között. A korlátozás várhatóan kora estig tart – közölte az Útinform. Mindkét ... Read more »

Minden második teszt pozitív lett, meghalt 94 beteg

Egyre többen szorulnak kórházi ellátásra, az intenzív osztályokon ápoltak száma folyamatosan emelkedik. Az elmúlt napon 12 714 mintavétel alapján 7053 új fertőzöttet azonosítottak Magyarországon, ami azt jelenti, hogy a tesztek több ... Read more »

A frissítéseket rejtő 3-as BMW szedánt és Touringot kaptak el kémfotósok

© Motor1.com Copyright 2023 BMW 3-as sorozatú szedán facelift kém fotó Mindkettő áttervezett műszerfalat kapott, hogy az iDrive 8-cal kompatibilisek legyenek. 2022 jelentős változásokat hoz a 3-as sorozat számára, mivel ... Read more »

Ukrajna elhagyását javasolja Joe Biden az amerikai állampolgároknak

© Technológia: Index.hu A tavaly decemberben hivatalba lépett német kancellárt egyes szövetséges országok azzal vádolják, hogy nem gyakorol megfelelő nyomást Oroszországra az ukrajnai válság ügyében. Olaf Scholz most Joe Bidennel ... Read more »

Tüntetnek Szlovéniában, mert a NER bekebelezne egy óriási turisztikai céget

© Technológia: 444.hu Ljubljanában és más szlovén városokban is tiltakoztak az elmúlt napokban, miután az ottani sajtó arról írt, hogy NER-közelbe kerülhet egy nagymúltú idegenforgalmi lánc, számolt be az Euronews. ... Read more »

Dúró Dóra, az oltáskritikus párt elnökhelyettese beoltatta magát, de harmadjára nem teszi meg

Másfél órán át beszélgettünk Dúró Dórával, a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettesével. A VIII. kerület szívében lévő irodájukban, ahonnan egyébként az önkormányzat már ki is tiltotta őket egy cigányellenesnek ítélt plakátjuk ... Read more »

Lassan kezdhetünk készülni a hatodik járványhullámra

© Technológia: Index.hu Hamarosan lecseng a járvány ötödik hulláma, abban azonban a szakértők között sincs teljes egyetértés, hogy ez pontosan mikor következhet be. Rusvai Miklós állatorvos szerint napokon belül elkezdhetnek ... Read more »

24.hu: Mészáros cége tízmilliárdért vásárolt műtrágyát Bige Lászlótól

© Technológia: 444.hu Miközben Bige László, a Nitrogénművek Zrt. tulajdonosa látványos konfliktusban van a kormánnyal és a hatóságokkal, Mészáros Lőrinc érdekeltsége tízmilliárd forintért vásárolt tőle műtrágyát, írja a 24.hu. A ... Read more »

Hihetetlen: ezért nem veheti le a kabátját Katalin hercegné nyilvános eseményeken

Vannak bizonyos események, amelyeken megjelenhet kabát nélkül, de olyanok is, ahol az etikett miatt nem! © getty images Katalin hercegné már hosszú évek óta híres a kifinomult stílusérzékéről, legyen szó ... Read more »

A Bikáknak érdemes lassítaniuk, a Skorpiók elégedettek az életükkel

Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek! KOS (március 21.-április 20.) A környezetedtől abszolút eltérő álláspontot képviselsz, emiatt egyfajta kakukktojása vagy a társaságnak. Bármennyire ... Read more »

Rüdigerrel pótolná a Bayern Sülét

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 10 000 Ft bónusz + 10 000 Ft ingyen fogadás vár Rád! Regisztrálj most! (x) A Bayern Münchennél Antonio Rüdiger szerepel az ... Read more »

Ijesztő sérülést szenvedett a csúcsrangadó játékvezetőnője – videó

© Technológia: Index.hu A világbajnok Kanada válogatottja 4–2-re legyőzte ősi riválisát, a címvédő amerikai csapatot a pekingi téli olimpia női jégkorongtornájának keddi csúcsrangadóján, ezzel az erősebb A csoport élén végzett. ... Read more »

Továbbra is sok a kérdés az e-rollerek körül

Már döntéshozókhoz ért a probléma, de még mindig sok a bizonytalanság. Újból aktuális lett az e-rollerek ügye, miután egy férfitől hónapokra elvették a jogosítványát, amiért ittas állapotban közlekedett vele. Habár ... Read more »