Mutlifrugtjuice

mutlifrugtjuice

Juice har alle dage været en god medspiller til morgenbordet, når man skal hygge sig med rundstykker i weekenden – hvad enten man er til den friskpressede eller kartonen fra supermarkedet.

En klassiker, som vi elsker hjemme hos os, er multijuice eller multifrugtjuice, som er en varieret blanding af eksotiske frugter, der fås hos mange producenter – nogle indeholder forskellige frugter, men ofte er det en blanding af æble, banan, mango, appelsin og ananas, og så af og til passionfrugt.

Det er overraskende nemt at lave selv – det kræver ‘bare’ en slowjuicer.

Du kan læse om topmodellen, Hurom H320N, som vi har testet med stor succes.

Her blander man alle frugterne sammen og dermed blander alle de forskellige former for juice, som sammen danner en eksotisk, læskende og smagfuld multifrugtjuice!

Du kan egentlig selv vælge, hvad du ønsker at putte i – men som minimum vil jeg sige, du skal have banan, mango og ananas i, og så enten heavy på æble eller appelsin, eller en kombination.

Se min opskrift på hjemmelavet multifrugtjuice herunder:

Hjemmelavet multifrugtjuice

Læskende og eksotisk!

4 portioner

10 minutter

Forberedelse: 5 minutter

Ventetid: 0 minutter

Tilberedning: 5 minutter

Ca. 0 kcal pr. portion

Ingredienser

  • 3 stk appelsin, økologisk
  • 3 stk æbler
  • 1 stk mango
  • 2 stk banan
  • ½ stk ananas

Fremgangsmåde

  1. For at få juicen presset ordentligt, skal du bruge en slowjuicer – eksempelvis Hurom H320N, som vi har lavet en test på længere oppe. Hæld alle ingredienserne i din slowjuicer og lad den køre, indtil safterne er udvundet. Rør grundigt rundt i saften, inden du hælder den i glas og servér med det samme, eller stil på køl indtil brug.
News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World