Mortensen: Drømmer om flere medaljer med AGF

mortensen: drømmer om flere medaljer med agf

Mortensen: Drømmer om flere medaljer med AGF

I den danske Superliga kæmper AGF fortsat for at sikre sig en plads blandt de øverste hold.

Efter en målløs kamp mod FC Nordsjælland, hvor ingen af holdene formåede at bryde igennem modstanderens forsvar, står AGF nu med 25 point efter 16 kampe.

Dette placerer dem fem point efter FC Midtjylland, som indtager ligaens tredjeplads.

AGFs position i top seks synes næsten sikret, da de har seks point ned til syvendepladsen. Men holdets kaptajn, Patrick Mortensen, er ikke klar til at sætte nye mål for holdet endnu. “Nej, det vil jeg ikke. Det er jo fordi, at vi ved, at I kommer efter os lige om lidt, når vi har tabt de næste tre. Jeg tror også bare, at det er vigtigt, at vi holder benene plantet solidt på jorden, er ydmyg og tager en kamp ad gangen. Det er som regel det, der har fungeret bedst for os,” udtaler Mortensen til TV 3 Sport.

Mortensen har scoret syv mål og lavet tre assists i denne sæson, og han understreger vigtigheden af at nå delmål, før holdet kan begynde at drømme større. “Jeg har kæmpe drømme, og jeg har ikke kun drømme om top seks. Men vi skal lige indfri et delmål, før vi kan snakke om alt muligt andet. Det er vigtigt for os at få tjekket den af, og derfra kan vi kigge lidt opad,” siger han.

Aarhus, som er hjemby for AGF, er kendt for sin passion for fodbold. Mortensen udtrykker sin entusiasme for at bringe mere succes til klubben. “Aarhus er en fodboldglad og gal by, og der er ikke noget, jeg hellere vil end at vinde nogle flere medaljer med den klub,” fortæller anføreren.

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World