Molnár Áron kézfogásért ment, Németh Szilárd gyurcsányozni kezdett, de nyújtotta jobbját

Asia's Tech News Daily

Kilátogatott a Hadik forgatására Németh Szilárd fideszes politikus, az egyik szereplő Molnár Áron pedig rögtön oda is ment hozzá, hogy kezet fogjon a parlamenti államtitkárral. 

A forgatáson a Gvadányi Józsefet játszó Molnár Áron is elém pattant, hogy bebizonyítsa – Hadik jobbkezének szerepe és szelleme ellenében – milyen jól bebiflázta a rólam szóló baloldali szövegkönyvet is. Szerintem egy ilyen fiatal és tehetséges színésznek minden szempontból hasznosabb lenne, ha a forgatási szünetekben inkább Petőfi Gvadányi-versét vagy a falusi nótárius budai utazásáról szóló könyvecskét böngészné, s nem a gyurcsányi pártpropagandából töltekezne.

– kommentálta a történéseket Németh Szilárd a Facebookon. 

Az „esetet” Molnár Áron sem hagyta szó nélkül a közösségi oldalán. Szerinte a kérdés az, hogy egyáltalán mit keres egy filmforgatáson egy politikus, bár őt nem zavarja, „hiszen volt alkalmam elmondani a véleményemet szemtől szembe és erről beszélhetek nyilvánosan.”

Kapcsolódó Facebook-bejegyzés

Megosztva a Facebookról

Mint arról az Index beszámolt, Hadik címmel rendez történelmi kalandfilmet Hadik Andrásról és huszárseregéről Szikora János, a székesfehérvári Vörösmarty Színház igazgatója. Szikora János szerint óriási lehetőség és felelősség a film elkészítése, hiszen huszárokról szóló történelmi kalandfilm nagyon régen készült Magyarországon. A film főszerepét Trill Zsolt alakítja, mellette a székesfehérvári Vörösmarty Színház több színésze, Sághy Tamás, Sarádi Zsolt, Juhász Illés, Gáspár Sándor, Kiss Diána Magdolna, Varga Lili, Ballér Bianka és Derzsi János játszik benne, de Molnár Áron NoÁr színművész, aktivista is szerepet kap az alkotásban, Gvadányi Józsefet alakítja.

Németh Szilárddal ellentétben Vidnyánszky Attila nem fogott kezet Molnár Áronnal, továbbá azt mondta neki, ha neki is lesz hat gyereke, majd beszélnek. Molnár még nyáron hívta vitára Vidnyánszkyt, mert tudomása szerint a Nemzeti Színház igazgatója úgy minősítette őt a színház egyik próbáján, hogy nem volt ott. A direktor válasza akkor – a színész elmondása szerint – az volt, hogy nem nyilvános beszélgetésen találkozik vele, de semmilyen formában nem ad neki lehetőséget, hogy azok a gondolatok, ideológiák, amelyek szétrohasztják Európát és Magyarországot, az ő színházában ilyen formában teret kapjanak.

Internet Explorer Channel Network
Asia's Tech News Daily
News Related

OTHER NEWS

Drogkereső kutyákat vethetnek be a brit parlamentben, mert annyian kokainoznak ott

© Technológia: 444.hu Drogkereső kutyák lehetnek a brit parlament legújabb alkalmazottai, hogy így fogják vissza a droghasználatot az épületben. A Sunday Times által végzett vizsgálat ugyanis tizenkét helyszínt tesztelt a ... Read more »

A Tisza mikroműanyag-szennyezettsége már a Gangeszén is túltesz

© Technológia: Index.hu Az elmúlt években 180 tonna hulladékot távolítottak el a Tiszából és árteréből, miközben a folyó a mikroműanyag-szennyezettséggel is küzd. A Szegedi Tudományegyetem kutatói harmadik éve vizsgálják a ... Read more »

Újabb részletek derültek ki az egykori labdarúgó, Lazsányi László meggyilkolásáról

Az egész sporttársadalmat megrázta Lazsányi László egykori NB I-es labdarúgó, Deutsch Tamás apósának meggyilkolása. Most kiderültek a tragédia részletei is, a gyanúsított előzetes letartóztatásáról pedig hétfőn dönt a bíróság. Úgy tudni, ... Read more »

Turai Barna: Jobban nyomom, mint Chris Martin

© Technológia: Index.hu A Port.hu zenés műsora, a Szessön vendégét legtöbben onnan ismerhetik, hogy szinte állandóan síkideg, csak ő nem alakul át tomboló zöld szörnyeteggé, mint Bruce Banner. Turai Barna ... Read more »

Fotó, így nézett ki Jennifer Aniston a plasztikai műtétek előtt

Így festett Jennifer Aniston a plasztikai műtétek előtt! © GettyImages „A legjobb tíz év” – így emlékszik vissza Jennifer Aniston a Jóbarátokra. Noha karrierje már egészen más univerzumokban szárnyal, még ... Read more »

Őrületre ítélt hős magyarok, akik nem adták el a lelküket

– Ellopni a lelket, megtörni a testet című új könyvében kilenc ember történetét dolgozza fel. Elmondaná, hogy kikét és miért? – Bukovszkijjal kezdem, aki nemcsak áldozata, de leleplezője volt a ... Read more »

Ettől az időtől felkelni sincs kedvünk

© Technológia: Index.hu Délutánig az egész országban borult ég és sok-sok eső, egyes területeken hó és havazás várható, a nyugati országrészben talán majd előbújhat a nap, míg a Dunántúlon erős ... Read more »

Constantinovits Milán (Mandiner): Ne játszd újra, Feri! – 2004 árnya kísért

© Technológia: Mandiner.hu Tizenhét évvel ezelőtt, december 5-én egy nagyon szomorú népszavazás zajlott. Még újságírói pályafutásom előtt, friss egyetemistaként is jól érzékeltem a történések tragikusságát, melynek tanulsága, aktualitása ugyanis nem csupán ... Read more »

Januártól nem lehet futárcéggel kiküldeni az online rendelt gyógyszereket

© Technológia: 444.hu Nehéz helyzetbe hozhatja a gyógyszertárak egy részét, hogy januártól csak gyógyszerész vagy gyógyszertári szakasszisztens szállíthatja házhoz a vény nélküli készítményeket, írja a Népszava. A lap által bemutatott ... Read more »

Évtizedek óta kihalt a norvég farkas, de csak most vették észre

© Technológia: Index.hu Már az 1970-es években kihalt a norvég farkas, a ma Norvégiában és Svédországban található ragadozók valójában Finnországból származnak, írta az MTI egy, a genetikai állományt vizsgáló kiterjedt ... Read more »

Így lesz halhatatlan álmaid Porschéja

VIN Art Portré Porsche járművekhez VIN Art Portrait for Porsche Vehicles VIN Art Portré Porsche járművekhez VIN Art Portrait for Porsche Vehicles VIN Art Portré Porsche járművekhez VIN Art Portrait ... Read more »

Ilyen gyönyörű nő volt fiatalon Meryl Streep: megőrültek érte a pasik

Olyan régóta vagyunk a zseniális Meryl Streep rajongói, hogy már nem is emlékszünk, mikor kezdte – pedig valahol ő is elkezdte! Meryl Streep a sztárvilág veteránja. A színésznő olyan régóta ... Read more »

Két és fél ezer éves síremlékeket fedeztek fel Egyiptomban

© Technológia: Index.hu Két 2500 éves síremléket fedezett fel egy spanyol régészeti kutatócsoport a felső-egyiptomi Minja kormányzóság területén végzett ásatáson – közölte az egyiptomi idegenforgalmi és régészeti minisztérium. © Fotó ... Read more »

Elon Musk könyörög az alkalmazottainak, hogy hétvégén is dolgozzanak

© Technológia: Index.hu A világ leggazdagabb embere szerint csőd fenyegeti a SpaceX-et, mert nagyon lemaradtak a Raptor motorok gyártásával. Fekete pénteken Elon Musk zaklatott hangú e-mailt küldött a SpaceX alkalmazottainak, ... Read more »

15 afrikai emberből csak egy kapott két oltást koronavírus ellen

© Technológia: 444.hu 54 afrikai országból mindössze 5 érheti el év végére a 40 százalékos oltottságot, írja Mo Ibrahim Foundation jelentése. Mostanáig 15 afrikai ember közül egy kapott két adagot ... Read more »

Megtámadtak egy katonai támaszpontot Nigerben, rengetegen meghaltak

Több mint százan haltak meg Nigerben egy katonai támaszpont elleni támadásban. A fegyveresek motorokon érkeztek. Adatok szerint az összecsapásokban 79 feltételezett lázadó harcos és 29 kormánykatona vesztette életét. Eddig egyetlen ... Read more »

Nem nagyon kérnek a kötelező oltásból a budapesti kerületek

© Technológia: 444.hu Továbbra is két budapesti kerületről, a XII.-ről és a XVI.-ról tudjuk biztosan, hogy előírja a koronavírus elleni oltást a bölcsődei és óvodai dolgozók számára, írja a 24.hu. ... Read more »

A kormányszóvivő férjének cége kézbesítheti a reklámokat a kormánykritikus RTL Klubnak is

© Technológia: 444.hu Már sok szó esett arról, hogy Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő férje, Szalay-Bobrovniczky Kristóf állami hitel segítségével lett a tulajdonosa a legnagyobb cseh repülőgépgyártó cégnek, valamint arról, hogy a ... Read more »

Karácsony az oviban: mi van, ha egy kisgyerek nem ünnepel?

A ti ovitokban mindenki karácsonyozik? © Getty Images Ti emlékeztek még, milyen volt egy ovis karácsony, amikor gyerekek voltatok? Én igen. Egy vidéki óvodába jártam, oda, ahol a nagymamám dadus ... Read more »

Napi horoszkóp december 6.: az Oroszlánokra romantikus program, a Szüzekre rengeteg munka vár

A csillagok Mikulás napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat! © Pexels by Jill Wellington NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 6.   KOS (március 21-április 20) Akad valaki a ... Read more »

Fordult a kocka, már az oroszok utaznak Európába oltásért

© Technológia: Index.hu A tavaszi, Oroszországba irányuló vakcinaturizmus után nagyot változott a világ: egyre több orosz utazik Európába, hogy beadassa magának a koronavírus elleni oltást. Még mindig nem tudni, vajon ... Read more »

Megérkezett a tél hírnöke hazánkba

© Technológia: Index.hu Hósármányt fotóztak egy bugaci csárda közelében. Az egyébként a sziklás, köves területeken élő madár Magyarországon a pusztákat részesíti inkább előnyben, Október és március között rendszerint délebbre költözik ... Read more »

Kipróbáltam a hosszú életű emberek reggeli trükkjét, hihetetlen, mi történt

Az embert ősidők óta foglalkoztatja a hosszú élet titka, mi most annak jártunk utána, mit csinálnak reggelente azok az emberek, akik megélték a 100 évet. © Getty Images/YakobchukOlena Mindig is ... Read more »

Vilmos herceg transzba esett, amikor Taylor Swift a színpadra hívta

© Technológia: Index.hu Attól, hogy valaki királyi családba születik, még ugyanúgy lázba jöhet, ha olyan szituációba kerül, ami kívül esik a komfortzónáján. Vilmos herceg most felidézett egy ilyes esetet: elmesélte, ... Read more »

Hazai futók és a kedvenc ON modelljük

Néhány hazai futó egy ideje teszteli az ON márka különböző modelljeit, és most el is mondták a véleményüket a cipőkről! © ON A márkáról A svájci brand csupán bő egy ... Read more »

Így néznek ki Charlie Sheen lányai: anyjukra, Denise Richardsra ütöttek

A színésznő friss családi fotót posztolt, és megmutatta, milyen nagyok már lányai. © Getty Images Charlie Sheen és Denise Richards 2000-ben, a Good Advice című film forgatásán találkoztak először. Azonban ... Read more »

Te is töröd a fejed, ha ünnep közeleg…?

Az ajándékozás egy nagyon kedves gesztus, mellyel kifejezhetjük a szeretetünket és a törődésünket a hozzánk közel állóknak. Az ideális meglepetés kiötlése azonban sokszor igen komoly fejtörést okoz. Szerencsére ma már ... Read more »

Tudtad? Ilyen sapka áll jól neked igazán az arcformád szerint

Hivatalosan is beköszöntött a tél, és vele együtt a repkedő mínuszok. Ennek ellenére sokan még mindig nem hordanak sapkát, mondván: nem áll jól nekik. Mi inkább azt mondanánk: még nem ... Read more »

A plasztikával brutálisan elrontották Victoria Beckham mellét - fotó

A hírességek bizony mindenre képesek a szebb külsőért, ám ez nem mindig vezet jóra… © Anthony Harvey/Getty Images Egyes sztárok hol a fiatalságuk, hol pedig a trendek miatt döntenek a ... Read more »

„Nem sajnálatot, hanem felelősséget érzek”

© Technológia: 444.hu Bár már évtizedek óta dolgoznak szociális munkások Magyarországon, sokan még mindig nem tudják, hogy ők pontosan mit csinálnak, gyakran keverik őket a közmunkásokkal vagy más foglalkozást végzőkkel. ... Read more »

Határon túli magyarokhoz intézett levelet a kormányfő

© Technológia: Index.hu Orbán Viktor miniszterelnök levélben fordul a határon túli magyarokhoz, arra kérve őket, hogy jövő tavasszal is adják le szavazatukat az országgyűlési választáson. Ezt a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti ... Read more »

Fotók, amiket Meghan ma már legszívesebben letagadna

Meghan Markle az elmúlt év egyik legmeghatározóbb ikonja. Nők milliói kíváncsiak divat- és szépségtippjeire. Hogy mit szeret, hord és használ Harry herceg felesége, de nem volt ez mindig így. © ... Read more »

A koronavíruson átesetteknek tiltják a szexet, mert...

Még egy furcsa dologra rájöttek az orvosok, amire nem is számítottunk. © Getty Arról már írtunk, hogy milyen veszélyeket rejthet a szex a világjárvány idejét, vagy hogy rengeteg szexuális játékszert ... Read more »

Elhunyt Bob Dole

© Manuel Balce Ceneta/Associated Press Elhunyt 98 éves korában Bob Dole volt amerikai szenátor. A második világháborús veterán Dole 35 éven át képviselte Kansas államot a kongresszusban: 1961-től a képviselőházban, ... Read more »

Kinyitnám a házasságunkat, de a férjem nem akarja

Mari felajánlott egy megoldási lehetőséget, Ricsi azonban nem fogadta el. Mit lehet tenni? © pixabay.com Ricsi és én kilenc hónapja nem bújtunk ágyba. Illetve bújtunk, de csak alvási céllal. Normális ... Read more »

Hamilton utolérte Verstappent

© Hassan Ammar/Copyright 2021 The Associated Press. All rights reserved A címvédő és hétszeres világbajnok Lewis Hamilton nyerte vasárnap Dzsiddában az első Forma-1-es Szaúdi Nagydíjat. A Mercedes brit versenyzője óriási ... Read more »

Zseniális szögletgólt szerzett a Juventus játékosa – videó

© Technológia: Index.hu A Juventus 2–0-ra győzött hazai pályán a Genoa ellen a Serie A 16. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén. A találkozó első gólját a 9. percben Juan Cuadrado szerezte, ... Read more »

Wolff: Hamilton megérdemelte a győzelmet

© Simon Galloway / Motorsport Images Toto Wolff, Team Principal and CEO, Mercedes AMG Szaúd-Arábiában aratott győzelme után Toto Wolff úgy gondolja, hogy a futamon látott versenyzési norma nem felelt ... Read more »

A bűnözők advent idején sem pihennek

© Technológia: Index.hu Naponta mintegy kétszázötvenen válnak bűncselekmény áldozatává Magyarországon. A bűnözők az adventi időszakban sem pihennek. Nagyobb eséllyel válhatunk a jogsértések szenvedő alanyaivá a karácsonyi kirakodóvásárokon, piacokon, bevásárlóközpontokban, valamint ... Read more »

Marko: Megvizsgáljuk, aztán megyünk a stewardokhoz

© Andy Hone / Motorsport Images Max Verstappen, Red Bull Racing Lewis Hamilton, Mercedes a második helyen zárta a dzsiddai futamot, közvetlenül Lewis Hamilton mögött és a két bajnokaspiráns többször ... Read more »
On free-english-test.com you will find lots of free English exam practice materials to help you improve your English skills: grammar, listening, reading, writing, ielts, toeic