Modellen Pierre Leander i sorg efter Elin Kjos död – hade planerat att ses: ”Hann inte hem…”

modellen pierre leander i sorg efter elin kjos död – hade planerat att ses: ”hann inte hem…”

Pierre Leander och Elin Kjos.

Träningsprofilen Elin Kjos, 35, gick bort under tisdagen efter en lång sjukdomskamp.

Nu berättar modellen Pierre Leander om den enorma sorgen.

”Jag har ännu inte riktigt förstått det, hur en så stark och levnadsglad människa kan ryckas ifrån oss så brutalt”, skriver han på Instagram.

Ladda ner Hänts nya app här – nöje och nyheter utan betalväggar!

Under onsdagsförmiddagen kom beskedet att träningsprofilen och den tidigare elitsimmaren Elin Kjos, 35, gått bort. Under tre års tid hade Elin kämpat mot sin cancerdiagnos som hon fick under våren 2020.

I ett hjärtskärande Instagram-inlägg bekräftar hennes tvillingsyster Ida Kjos den enorma tragedin.

”Igår kväll somnade vår älskade Elin in till tonerna av Eva Cassidy. Sjukdomen eskalerade snabbt i slutskedet och kroppen orkade inte mer”, skriver systern på Instagram.

Kommentarsfältet har fyllts med kondoleanser, hyllningar och kärlek till Elin. Flera svenska profiler som Sarah Sjöström, Penny Parnevik och Jessica Almenäs uttrycker sin sorg över den avlidna vännen.

Modellen Pierre Leander om sorgen efter Elin Kjos död

Även nära vännen och modellen Pierre Leander, 49, delar med sig av sin obotliga sorg i ett hjärtskärande Instagram-inlägg på sitt eget konto.

”Elin fina Elin, jag hann inte hem för att ses som vi bestämt, det har nu snart gått 2 dygn sedan jag fick beskedet av din syster att du nu somnat in. Jag har ännu inte riktigt förstått det, hur en så stark och levnadsglad människa kan ryckas ifrån oss så brutalt. Så fruktansvärt orättvist, för var det någon som kunde få andra att uppskatta det lilla i livet var det du”, skriver Pierre Leander.

I Instagram-inlägget har Pierre inkluderat flera bilder som visar honom och Elin tillsammans. De skrattar och ser glada ut.

Du med din obotligt positiva energi och tankesätt. När jag tänker på våra samtal så hade du alltid skrattet i halsgropen , du bubblade av glädje, trots att du var så sjuk. Det var just det som gjorde att man tänkte, är det någon som kan fixa det här så är det du. Men din ”besökare”i din kropp, som du kallade det, ville annorlunda”, fortsätter texten.

Hördes så sent som i helgen

Pierre Leander avslöjar att han haft kontakt med Elin så sent som i helgen. I bildkarusellen har han inkluderat en bild som visar deras konversation från den 13 mars där han lovar att skynda sig hem.

”Det här är så vidrigt att behöva skriva, men jag fick veta idag att jag förmodligen bara har några veckor kvar i livet. Kroppen har kommit till en punkt när det inte finns någon väg tillbaka sa mina läkare idag”, lyder meddelandet från Elin Kjos.

Pierre avslutar sitt inlägg med att uttrycka hur orättvist det känns. Han skriver att han försöker tänka att Elin nu är på en plats där smärtan inte längre finns.

”Vila i frid Elin Vi hade något väldigt fint och det kommer jag för evigt vara tacksam för”, avslutar han.

FOTO: Instagram

Läs mer

Rekommenderad läsning

News Related

OTHER NEWS

Polisen i Enköping rapporterar om trafikolycka

Envato.com. Bilden är en genrebild. “Kollision mellan bil och moped.”, skriver polisen på sin hemsida. Polisen i Uppsala län rapporterar detta: På Fårticksgatan i Enköping kör en moped in i en ... Read more »

750 plundrade konstskatter tillbaka till Italien

En odaterad bit av en väggmålning som föreställer gudar och kvinnliga figurer var ett av de 750 arkeologiska fynden från hemliga utgrävningar på italienskt territorium som visades upp under en ... Read more »

Andersson (S): Viktigt höja barnbidraget

Socialdemokraternas partiledare Magdalena Andersson ser höjda barnbidrag som en viktig åtgärd just nu. Arkivbild. Oppositionsledaren Magdalena Andersson (S) vill se en höjning av barnbidraget för att hjälpa hushållen i det ... Read more »

Forssell: Biståndsberoende visar att ny politik behövs

Forssell: Biståndsberoende visar att ny politik behövs Sverige är en fortsatt generös biståndsgivare även efter att regeringen frångått enprocentsmålet, säger biståndsminister Johan Forssell (M) i SVT:s Agenda. Han påpekar att ... Read more »

Zlatan rörd till tårar av Milan-fansen hyllning

Zlatan rörd till tårar av Milan-fansen hyllning Kvällens match mellan Milan och Hellas Verona satte punkt för Zlatan Ibrahimovic karriär i den rödsvarta tröjan, skriver Sportbladet. Strax innan avspark sjöng ... Read more »

Explosionslarm i Västerås – boende hörde ”jättesmäll”

Explosionslarm i Västerås – boende hörde ”jättesmäll” Polisen har ryckt ut efter larm om en explosion på Vasagatan i centrala Västerås, skriver VLT. Tidningens utsända säger att det ska ha ... Read more »

Polisen rapporterar om olaga hot, Bollnäs

Google maps, Bollnäs “Hotfull man tvingade polisen att skjuta varningsskott.”, skriver polisen på sin hemsida. Polisen i Gävleborgs län rapporterar detta: Flera polispatruller beordras till Lottefors utanför Bollnäs där en ... Read more »

Andersson försvarar ord om SD-styrd ”högerregim”

Andersson försvarar ord om SD-styrd ”högerregim” S-ledaren Magdalena Andersson försvarar att hon anklagat regeringen och Sverigedemokraterna för att föra Sverige i en auktoritär riktning. Detta efter en uppmärksammad i artikel ... Read more »

Män misstänks ha tvättat 180 miljoner

Männen ska enligt Ekobrottsmyndigheten ha använt fem aktiebolag och tre enskilda firmor för att skriva fejkade fakturor. Arkivbild. Två män från Azerbajdzjan respektive Ryssland åtalas för misstankar om att de ... Read more »

Navalnyjs födelsedag firas med protester – flera gripna

Navalnyjs födelsedag firas med protester – flera gripna Medarbetare till Aleksej Navalnyj uppmanade på söndagen till protester för att fira den fängslade ryske oppositionsledarens 47:e födelsedag, rapporterar AFP. Minst 90 ... Read more »

Zlatans tårögda farväl

Zlatans tårögda farväl “Ibrahimovic, Ibrahimovic, Zlatan Ibrahimovic.” Milansupportarna sjöng svenskens namn om och om igen inför avspark mot Hellas Verona. Och på vip-läktaren satt stjärnan med tårar i ögonen. undefined ... Read more »

Spana in den blodiga trailern till Crackcoon

Spana in den blodiga trailern till Crackcoon Attack of the Meth Gator, Cocaine Shark, Crackodile, Cocaine Bear, och nu även Crackcoon – de billigt producerade skräckfilmerna med drogpåverkade djur i ... Read more »

Marinens övningsscenario: Möter aktivister till havs

Marinens övningsscenario: Möter aktivister till havs Svenska marinen har under söndagen hållit en övning där man låtsades att en av försvarets ribbåtar var från aktivistgruppen Återställ våtmarker, rapporterar Expressen baserat ... Read more »

80 skolflickor förgiftade i norra Afghanistan

80 skolflickor förgiftade i norra Afghanistan Nästan 80 flickor har förgiftats i attacker mot två grundskolor i norra Afghanistan, rapporterar AP. Lokala skolmyndigheter uppger att flickorna förts till sjukhus men ... Read more »

JO utreder anstalt – post kom på avvägar

Salbergaanstalten i Sala är under utredning av Justitieombudsmannen. Arkivbild. Justitieombudsmannen (JO) har inlett en granskning mot Salbergaanstalten i Sala efter en anmälan om brister i posthanteringen, rapporterar P4 Västmanland. En ... Read more »

Man död i trafikolycka i Nossebro

Mannen som omkom var i 65-årsåldern. Arkivbild. En man i 65-årsåldern har omkommit i en trafikolycka utanför Nossebro i Västra Götaland, skriver SVT Nyheter Väst. Polisen larmades om singelolyckan vid ... Read more »

Bildt reagerar på flaggorna i Stockholm: ”De vet knappt vad PKK eller Turkiet är”

Bildt reagerar på flaggorna i Stockholm: ”De vet knappt vad PKK eller Turkiet är” Mängder av PKK-flaggor syntes när demonstranter i Stockholm på söndagen protesterade mot Turkiet och Nato, skriver ... Read more »

Spindelmannen svingar sig till biotoppen i USA

Oscarsvinnaren Daniel Kaluuya, som gör en av rösterna i filmen, poserar på premiären i London tidigare i veckan. Den senaste filmen om Spindelmannen, “Spider-Man: Across the spiderverse”, har haft stora ... Read more »

Backstjärnan missar kvartsfinalen

Backstjärnan missar kvartsfinalen Tre Kronors backstjärna Rasmus Sandin missar kvällens VM-kvartsfinal mot Lettland i Riga. Skadan efter knätacklingen han åkte på mot USA stoppar spel. undefined Ladda ner Hänts nya ... Read more »

Ghostrunner 2 uppvisat med ny trailer

Ghostrunner 2 uppvisat med ny trailer Ghostrunner 2 visades upp som en av de första titlarna under Sonys ännu pågående Playstation Showcase. Vi fick inte en omfattande titt på spelet, ... Read more »

Ingen specifik kyrka utpekad som terrormål

E-post och chattar visar att bröderna planerade ett dåd mot en kyrka. Arkivbild. Det finns inget konkret mål för det planerade terrorattentatet mot en svensk kyrka, säger chefsåklagare Liddy Oechtering. ... Read more »

Gripen efter folkmordet i Rwanda

Fulgence Kayishema som anklagats för inblandning i folkmordet i Rwanda 1994 har gripits i Paarli Sydafrika efter 20 år på flykt, rapporterar CNN. Texten uppdateras. Relaterade länkar: Read more »

Robinson 2023: Tittarna i tårar efter Elins ord till Amanda: "Borde finnas en gräns, TV4"

Robinson 2023 lider mot sitt slut med den stundande finalen på söndag den 28 maj. Intrigerna i programmet har fortsatt, och deltagaren Pernilla Block tycks inte stå särskilt högt i ... Read more »

Billström om beskedet: ”Beklagar djupt”

Billström om beskedet: ”Beklagar djupt” Utrikesminister Tobias Billström (M) kommenterar Rysslands beslut att stänga generalkonsulatet i Göteborg: ”Beklagar djupt”, rapporterar TV4 Nyheterna. Texten uppdateras Relaterade länkar: Read more »

Kräver att olje-vd sparkas som klimatmöteschef

Sultan Ahmed al-Jaber är inte okontroversiell som klimatmöteschef. Arkivbild. En oljemagnat som chef för nästa FN-toppmöte om klimatet? En riktigt dålig idé, anser över 100 ledamöter i USA:s kongress och ... Read more »

Så enkelt slipper du mördarsniglar i sommar – knepet med vanliga föremålet kan rädda din trädgård på nolltid

Mördarsniglar är inte roliga att ha i trädgården. Men de är inte bara en otrevlig syn för ögat, de slemmiga sniglarna utgör ett fot för inhemska arter och är dessutom ... Read more »

Dödshjälpsläkare får inte legitimationen åter

Förvaltningsrätten i Stockholm meddelar i en dom att dödshjälpsläkarens legitimation även i fortsättningen ska vara återkallad. Arkivbild. Läkaren Staffan Bergström får inte tillbaka sin läkarlegitimation. Den drogs in i höstas ... Read more »

Beyoncé och Jay-Z har enligt uppgift köpt den dyraste villan i Kalifornien. Bilder från drömvillan

Beyoncé och Jay-Z har varit ett stabilt par i flera år nu och är definitivt bland de mäktigaste i showbusiness. Allt de rör vid förvandlas till guld och det kommer ... Read more »

Jättevändningen: Zlatans avgörande beslut – som nu kan bli hans stora avsked till fotbollen

Alla har varit slående överens om att säsongen är över för Zlatan. Men nu kommer jättevändningen för 41-årige Ibrahimovic. Vilket också kan bli hans stora avsked till spelarkarriären. För drygt ... Read more »

Asllani hoppas på comeback i helgens derby

Asllani hoppas på comeback i helgens derby [object Object] undefined Ladda ner Hänts nya app här – nöje och nyheter utan betalväggar! Kosovare Asllani har inte spelat en fotbollsmatch på ... Read more »
Kênh kiến thức kỹ năng, phát triển bản thân, hướng nghiệp, blog nhân sự