Mo Salah afslører: Ham vil jeg gerne spille sammen med

mo salah afslører: ham vil jeg gerne spille sammen med

Mo Salah afslører: Ham vil jeg gerne spille sammen med

Mohamed Salah har i sin imponerende karriere opnået bemærkelsesværdige triumfer, herunder sejre i Champions League, Premier League, FA Cuppen og Carabao Cuppen.

Med 198 mål og 84 assists i 323 kampe for The Reds, har Salah cementeret sin status som en af ligaens mest frygtede angribere. Ligesom han efterhånden er blevet en legende i den røde trøje.

I et nyligt interview med Sky Sports afslørede Salah sit ønske om at spille sammen med en bestemt Premier League-spiller, som han endnu ikke har haft muligheden for at dele banen med.

“Hvis jeg skal vælge en i Premier League, så vælger jeg Kevin (de Bruyne, red.),” sagde Salah.

Han roste den belgiske playmaker for sit overblik og evne til at finde medspillere overalt på banen. “Han er en fremragende spiller, og City-mandskabet er også fremragende. Men jeg forsøger bare at spille mit spil og ikke fokusere så meget på alle andre,” tilføjede han.

Interessant nok var Salah og De Bruyne tæt på at blive holdkammerater tidligere i deres karrierer.

I 2014 forlod De Bruyne Chelsea til fordel for Wolfsburg, mens Salah ankom til Stamford Bridge fra Basel i Schweiz. Deres veje krydsede dog aldrig på Stamford Bridge, og de har siden da udviklet sig til at være nøglespillere for deres respektive hold.

Udover at udtrykke sit ønske om at spille sammen med De Bruyne, nævnte Salah også fodboldlegendene Lionel Messi og Cristiano Ronaldo som spillere, han gerne ville have haft muligheden for at spille sammen med.

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World