Miljardööri Richard Branson näyttää järkyttäviä vammoja pyöräonnettomuuden jälkeen

miljardööri richard branson näyttää järkyttäviä vammoja pyöräonnettomuuden jälkeen

Richard Branson. Instagram @richardbranson

Sir Richard Branson, Virgin-yhtiön perustaja ja tunnettu miljardööri, on joutunut vakavaan pyöräonnettomuuteen ‘Virgin Gordassa’, joka jätti hänet järkyttäviin vammoihin.

73-vuotias yrittäjä oli pyöräilemässä, kun hän putosi kuoppaan, mikä johti odottamattomaan kaatumiseen hänen pyörältään. Branson, joka oli mukana perustamassa Virgin Groupia vuonna 1970, kertoi saaneensa vakavia leikkauksia kyynärpäässä ja merkittävän mustelman lonkassaan.

Miljardööri jakoi kuvia vammoistaan Instagramissa. Julkaisussaan Branson yksityiskohti onnettomuuden: “Putosin pahasti pyöräillessäni Virgin Gordassa äskettäin! Ajoin kuoppaan ja kaaduin kovaa, mikä johti toiseen mustelmaan lonkassani ja ikävään haavaan kyynärpäässäni, mutta yllättäen mikään ei mennyt rikki.”

Branson oli pyöräilemässä yhdessä Alex Wilsonin kanssa, joka kaatui myös hänen perässään, mutta onneksi ei saanut vakavia vammoja. Onnettomuudesta kommentoidessaan Branson ilmaisi kiitollisuutensa siitä, että pysyy aktiivisena ja terveenä säikähdyksestä huolimatta. “Pidän itseäni erittäin onnekkaana ja olen kiitollinen, että pysyn aktiivisena ja terveenä. Loppujen lopuksi rohkeat eivät ehkä elä ikuisesti, mutta varovaiset eivät elä ollenkaan!” hän sanoi julkaisussaan.

Kuvat: Instagram @richardbranson

News Related

OTHER NEWS

Tänään tv:ssä: Suomalainen tieteiselokuva yli 40 vuoden takaa – Hurja visio vuoden 1999 tulevaisuudesta

Tänään tv:ssä: Suomalainen tieteiselokuva yli 40 vuoden takaa – Hurja visio vuoden 1999 tulevaisuudesta IMDb-arvosana 4,9. Timo Linnasalon ohjaama tieteiselokuva Aurinkotuuli valmistui vuonna 1980. Elokuva perustuu Kullervo Kukkasjärven romaaniin. Painovoimatutkija Erik ... Read more »

Amerikan ykkösjuontaja kiidätettiin hätäleikkaukseen – The Late Show peruttu loppuviikolta

Amerikan ykkösjuontaja kiidätettiin hätäleikkaukseen – The Late Show peruttu loppuviikolta Stephen Colbertilta eivät vitsit loppuneet, vaikka tilanne oli vakava. The Late Show with Stephen Colbertin juontaja Stephen Colbert on kiidätetty ... Read more »

Juuse Saros loistaa NHL:ssä – suomalaismaalivahti valittiin viikon tähdistöön

Juuse Saros on ensimmäinen suomalaispelaaja, joka on tällä kaudella valittu viikon tähdistökolmikkoon. LEHTIKUVA/AFP Nashville Predatorsin suomalaismaalivahti Juuse Saros valittiin viime viikon kolmostähdeksi jääkiekon NHL:ssä. Saros pelasi kolmessa ottelussa, joista jokainen ... Read more »

Olaf Scholzin hallituksen suunnitelmat menivät täysin uusiksi – 60 miljardin euron aukko

– Oikeuden päätöksellä syntynyt 60 miljardin euron budjettivaje aiheuttaa päänvaivaa Saksan hallitukselle. Se joutuu joko anomaan uutta poikkeuslupaa lisävelanotolle – tai säästämään rankalla kädellä tulevien vuosien lempiprojekteista. Jättääkö Saksa toistaiseksi ... Read more »

WhatsApp Web saa kuvien ja videoiden kertakatselutoiminnon

WhatsApp Web saa kuvien ja videoiden kertakatselutoiminnon (Kuva: Unsplash) WhatsApp Web, eli Metan suositun viestisovelluksen työpöytäversio, on päivitetty mahdollistamaan käyttäjille kuvien ja videoiden lähettämisen kertakatselutoiminnolla. Toiminto oli jo käytössä vuodesta ... Read more »

Ilveksen Jani Nyman, 19, loistaa maalipörssin kärjessä – murtautui legendojen listalle

Ilveksessä lainalla kiekkoileva Jani Nyman pelaa upeaa kautta Liigassa. Vasta 19-vuotias hyökkääjä on ollut syyskaudella hurjassa vedossa, kun 23:ssä ottelussa on syntynyt peräti 13 maalia, jolla irtoaa tällä hetkellä maalipörssin ... Read more »

Manchester United harkitsee yllätysnimeä hyökkäykseensä

Manchester United harkitsee yllätysnimeä hyökkäykseensä Manchester United on kiinnostunut hankkimaan RB Leipzigin hyökkääjän Timo Wernerin, kertoo Saksan Sky. Werner, 27, on Valioliigan seuraajille tuttu pelaaja Chelseasta, jota hän edusti vuosina ... Read more »
Top List in the World