Mielenkiintoinen kaappaus! Tehokas ruotsalaispakki siirtyy Liigaan

mielenkiintoinen kaappaus! tehokas ruotsalaispakki siirtyy liigaan

KooKoo on vahvistanut pakkikalustoaan. Kouvolalaisseura on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Gustav Bourammanin, 27, kanssa.

– Bouramman on sulavasti liikkuva ja hyvin peliä lukeva puolustaja, jonka vahvuus on kiekollisessa pelissä. Pakistomme terveystilanne pakotti meidät reagoimaan. Hienoa, että saimme Gustavin vielä tässä vaiheessa mukaan kauden huipennukseen, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi.

Bouramman on esiintynyt tällä kaudella tehokkaasti ICEHL:ssä. Hän on pelannut 33 ottelua Graz99ersin riveissä tehoin 3+21=24.

KooKoolle tuli tarvetta uudelle puolustajalle loukkaantumisten vuoksi. Eero Teräväinen ja Seth Barton ovat arviolta kuukauden sivussa.

Bourammanilla on myös Suomen kansalaisuus.

– Äitini on suomalainen, joten sain Suomen passin heti syntyessäni. Ruotsin passin sain vasta, kun olin 12-vuotias. Kun olin lapsi, niin kävimme Suomessa usein kesäisin ja isoisäni asuu edelleen Heinolassa. Mutta en valitettavasti puhu suomea, Bouramman kertoo.

News Related

OTHER NEWS

Tänään tv:ssä: Suomalainen tieteiselokuva yli 40 vuoden takaa – Hurja visio vuoden 1999 tulevaisuudesta

Tänään tv:ssä: Suomalainen tieteiselokuva yli 40 vuoden takaa – Hurja visio vuoden 1999 tulevaisuudesta IMDb-arvosana 4,9. Timo Linnasalon ohjaama tieteiselokuva Aurinkotuuli valmistui vuonna 1980. Elokuva perustuu Kullervo Kukkasjärven romaaniin. Painovoimatutkija Erik ... Read more »

Amerikan ykkösjuontaja kiidätettiin hätäleikkaukseen – The Late Show peruttu loppuviikolta

Amerikan ykkösjuontaja kiidätettiin hätäleikkaukseen – The Late Show peruttu loppuviikolta Stephen Colbertilta eivät vitsit loppuneet, vaikka tilanne oli vakava. The Late Show with Stephen Colbertin juontaja Stephen Colbert on kiidätetty ... Read more »

Juuse Saros loistaa NHL:ssä – suomalaismaalivahti valittiin viikon tähdistöön

Juuse Saros on ensimmäinen suomalaispelaaja, joka on tällä kaudella valittu viikon tähdistökolmikkoon. LEHTIKUVA/AFP Nashville Predatorsin suomalaismaalivahti Juuse Saros valittiin viime viikon kolmostähdeksi jääkiekon NHL:ssä. Saros pelasi kolmessa ottelussa, joista jokainen ... Read more »

Olaf Scholzin hallituksen suunnitelmat menivät täysin uusiksi – 60 miljardin euron aukko

– Oikeuden päätöksellä syntynyt 60 miljardin euron budjettivaje aiheuttaa päänvaivaa Saksan hallitukselle. Se joutuu joko anomaan uutta poikkeuslupaa lisävelanotolle – tai säästämään rankalla kädellä tulevien vuosien lempiprojekteista. Jättääkö Saksa toistaiseksi ... Read more »

WhatsApp Web saa kuvien ja videoiden kertakatselutoiminnon

WhatsApp Web saa kuvien ja videoiden kertakatselutoiminnon (Kuva: Unsplash) WhatsApp Web, eli Metan suositun viestisovelluksen työpöytäversio, on päivitetty mahdollistamaan käyttäjille kuvien ja videoiden lähettämisen kertakatselutoiminnolla. Toiminto oli jo käytössä vuodesta ... Read more »

Ilveksen Jani Nyman, 19, loistaa maalipörssin kärjessä – murtautui legendojen listalle

Ilveksessä lainalla kiekkoileva Jani Nyman pelaa upeaa kautta Liigassa. Vasta 19-vuotias hyökkääjä on ollut syyskaudella hurjassa vedossa, kun 23:ssä ottelussa on syntynyt peräti 13 maalia, jolla irtoaa tällä hetkellä maalipörssin ... Read more »

Manchester United harkitsee yllätysnimeä hyökkäykseensä

Manchester United harkitsee yllätysnimeä hyökkäykseensä Manchester United on kiinnostunut hankkimaan RB Leipzigin hyökkääjän Timo Wernerin, kertoo Saksan Sky. Werner, 27, on Valioliigan seuraajille tuttu pelaaja Chelseasta, jota hän edusti vuosina ... Read more »
Top List in the World