Microsoft insisterer på at fyringer hos Activision Blizzard var planlagt før købet

microsoft, microsoft insisterer på at fyringer hos activision blizzard var planlagt før købet

Microsoft insisterer på at fyringer hos Activision Blizzard var planlagt før købet

Microsoft overtog Activision Blizzard, og ikke synderligt lang tid efter satte de i gang i fyringer der påvirkede 1900 stillinger tværs over både Xbox Game Studios og Activision Blizzard. Ikke bare det, Microsoft selv slog fast at en af grundene var et ret forståeligt overlap imellem funktioner.

Problemet viste sig bare at være, ifølge amerikanske FTC, at Microsoft specifikt havde lovet at de to virksomheder ville fungere separat, og derfor skulle et overlap ikke rigtig kunne lade sig gøre.

Så hvordan har Microsoft responderet? De slår fast i en meddelelse, at Activision Blizzard allerede havde planlagt en bred fyringsrunde:

“Consistent with broader trends in the gaming industry, Activision was already planning on eliminating a significant number of jobs while still operating as an independent company. The recent announcement thus cannot be attributed fully to the merger.”

Det vides ikke hvordan sagen vil udvikle sig herfra, men det synes usandsynligt at det vil få større juridiske konsekvenser.

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World