Mette Sommer afslører: Så mange kilo har jeg tabt under ‘Vild med dans’

I weekenden blev der fundet en vinder i det populære program ‘Vild med dans’. Selvom det ikke blev Mette Sommer, der kunne løbe med trofæet, så har hun fået sig en oplevelse for livet.

Derudover har hun oplevet, hvad dans kan gøre ved kroppen.

Fredag aften stod den store kamp, ville det være Mette Sommer, Kasper Fisker eller Frederik Trudslev, der ville ende som vinder af årets ‘Vild med dans’?

Det endte med at Kasper Fisker trak sig sejrrigt ud af kampen, og dermed kunne han også sørge for, at hans dansepartner, Karina Frimodt, for første gang blev kåret til vinder af programmet.

Stort vægttab

Gennem flere måneder har deltagerne i programmet trænet for at kunne vise de bedste danse frem. Selvom målet har været at blive den bedst mulige danser, så er der sket en anden ting ved Mette Sommers krop undervejs. Hun har nemlig smidt en del kilo. Det afslører hun i en story på Instagram.

Her har hun delt to billeder fra træningslokalet hvor man kan se, at hun er blevet mere markeret.

– 8 kilo lettere. Det er jo for sindssygt, hvad dans kan gøre (BEVARES, det er også mange flere timer, end hvad en almindelig kan lægge ind i en travl hverdag). Men hele kroppen bliver jo bevæget. Så IND og meld jer til dansehold, hvor I træner, skriver hun og tilføjer:

– Jeg ved godt, jeg aldrig har været “stor”. Jeg er ikke interesseret i at skulle gå i en debat om sundhed etc., eller hvor meget jeg har tabt mig og alt derimellem. Det er udelukkende for at vise, hvad dans kan gøre, og som inspiration til at hoppe ud i det

Nu hjælpes vi ad med at ønske Mette Sommer alt det bedste fremover.

Artiklen Mette Sommer afslører: Så mange kilo har jeg tabt under ‘Vild med dans’ blev først udgivet af Newsner Dansk.

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World