Mesterholdet Rungsted snupper fyret Rødovre-træner

Asia's Tech News Daily

Mesterholdet Rungsted snupper fyret Rødovre-træner
© Thomas Sjørup/Scanpix Thor Dresler er ny assistenttræner i Rungsted. Han har tidligere været cheftræner i Rødovre og assistent i Esbjerg.

Blot to dage nåede Thor Dresler at gå ledig.

Torsdag blev han således fyret som cheftræner i ishockeyklubben Rødovre Mighty Bulls og erstattet af svenske Magnus Sundquist på grund af svigtende resultater.

Lørdag meddeler mesterklubben Rungsted Seier Capital på sin hjemmeside, at den har hyret 42-årige Dresler som fuldtidsansat assistenttræner.

Dresler supplerer i Rungsted cheftræner Erik Hjalmarsson og assistenttræner Flemming Green.

– Da Thor stoppede i Rødovre, var det oplagt, at vi skulle forsøge at tilknytte ham hos os for at styrke trænerteamet.

– Med ansættelsen af Thor vil trænerteamet have mulighed for at arbejde mere individuelt med spillerne, og jeg synes, vi har et stærkt team med tilførelsen af yderligere en træner, siger Rungsteds sportschef, Morten Hagen.

Thor Dresler vil allerede være i boksen, når Rungsted søndag har besøg af Odense Bulldogs.

Rungsted har fået en skidt start på sæsonen og ligger blot nummer otte i Metal Ligaen. Kun Thor Dreslers ex-klub Rødovre har færre point.

/ritzau/

Internet Explorer Channel Network
Asia's Tech News Daily
News Related

OTHER NEWS

Størstedelen af de coronahjemsendte er blevet i jobbet

© Claus Bech/Scanpix Mens ansatte i mange andre brancher er vendt tilbage til normalen efter at være blevet sendt hjem med lønkompensation, har der været stor udskiftning i luftfartsbranchen. Kun ... Read more »

Sangerinde Maria Montell hårdt ramt med corona: ‘Ikke sjovt det her'

Den 52-årige sangerinde og sangskriver, Maria Montell, er endnu en i rækken af kendte ansigter, der nu er ramt af corona. Det oplyser hun selv i et opslag, som hun ... Read more »

Kommission vil have Forsvaret til at se på slettede sms'er

© Philip Davali/Scanpix Statsminister Mette Frederiksen (S) på et pressemøde onsdag aften. Minkkommissionen vil have Forsvarets Efterretningstjeneste til at forsøge at genskabe automatisk slettede sms’er i minksagen, hvis hovedpersonerne i ... Read more »

Folketingsmedlemmer skal vise lægeerklæring ved sygeorlov

© Søren Bidstrup/Scanpix Folketingets formand Henrik Dam Kristensen (S) fortæller, at partierne er blevet enige om, at medlemmer på sygeorlov skal fremvise dokumentation. Folketingsmedlemmer skal fremover ikke kunne melde sig ... Read more »

Hund aflivet efter at have angrebet fem gymnasieelever

Fem elever fra Tårnby Gymnasium er blevet angrebet og bidt af én eller flere hunde. Det skete, efter at hundene løb ind på skolens område torsdag morgen. Det skriver Københavns ... Read more »

FAKTA: Hvad betyder afdragsfrihed?

I en ny analyse advarer Nationalbanken om, at flere højt gældsatte boligejere optager nye lån med afdragsfrihed. Derfor opfordrer Nationalbanken til krav om afdrag for højt belånte boligejere. Læs her ... Read more »

Terrorsigtede mødre skal fortsat sidde fængslet

En 34-årig mor til fem skal indtil 20. december fortsat sidde varetægtsfængslet for støtte til terrororganisation og ulovligt ophold i Syrien. Det har retten i Esbjerg afgjort torsdag morgen, fortæller ... Read more »

Partier vil forkorte sagsbehandling for udenlandske læger

Venstre opfordrer regeringen til at indkalde til forhandlinger om, hvordan udenlandske læger kan vente i kortere tid på at blive godkendt til at arbejde i Danmark. Det siger partiets sundhedsordfører, ... Read more »

Tyrkiets præsident udskifter finansminister midt i valutakrise

© Emrah Gurel/Scanpix Siden nytår er den tyrkiske lira svækket med over 40 procent i forhold til dollar. Onsdag Tyrkiet ny finansminister for tredje gang på godt et år. (Arkivfoto) ... Read more »

Nedrevet køreledning lammer togtrafikken over Storebælt

Togdriften er blevet indstillet hen over Storebæltsbroen, efter at en køreledning er blevet revet ned ved Nyborg torsdag. Det oplyser DSB’s informationschef, Tony Bispeskov. – Men togbusser er blevet indsat ... Read more »

Messerschmidt bliver vært på nyt Radio Loud-program

© Philip Davali/Scanpix Dansk Folkepartis Morten Messerschmidt skal være vært på et nyt program om opera på Radio Loud. Han er selv vild med musikgenren og har gået til kor ... Read more »

Medie: Dokumenter sår tvivl om lovlighed i minusrenter

Read more »

Medier: Skandaleramt eks-kansler vil trække sig fra politik

© Malte Ossowski/Sven Simon/Scanpix 35-årige Kurz havde en kometkarriere og var en af verdens yngste regeringsledere, før han meddelte sin afgang. (Arkivfoto.) Den tidligere østrigske kansler Sebastian Kurz vil torsdag ... Read more »

Indesneede i Ikea i Aalborg sov i møbeludstillingen

© Henning Bagger/Scanpix Det har været en rolig nat i IKEA i Aalborg, fortæller varehuschef Peter Elmose. Seks kunder og 25 ansatte har sovet i varehuset. (Arkivfoto) Det har været ... Read more »

Sverige kan snart få nye coronarestriktioner

© 12080 Duygu Getiren/Tt/Scanpix På et pressemøde varsles der om snarlig opfordring til at bære mundbind i Sverige. I Sverige kan det snart blive nødvendigt at indføre nye coronatiltag. Sådan ... Read more »

Tennisekspert: Exceptionelt skridt af WTA at droppe Kina

© Andy Brownbill/Scanpix Peng Shuai er tidligere verdensetter i damedouble. (Arkivfoto) Uden fortilfælde og et exceptionelt skridt. Sådan beskriver tennisekspert og -kommentator hos Eurosport Michael Mortensen WTA’s udmelding onsdag om, ... Read more »

Håndboldkvinder hiver efter vejret i iskold VM-hal

© Liselotte Sabroe/Scanpix Simone Petersen og Emma Friis måtte have det tykke træningstøj på under onsdagstræningen i Granollers. De lange ærmer var fundet frem og træningstrøjerne lynet helt op til ... Read more »

Boligkøberne har endnu færre huse at vælge imellem

© Liselotte Sabroe/Scanpix Der er blevet færre til salg-skilte som på billedet her den seneste måned. Og selv om det er normalt for sæsonen, så er udbuddet af huse lavere ... Read more »

Isglatte veje forårsager flere uheld i morgentrafikken

Isglatte veje har tidligt torsdag morgen forårsaget flere trafikuheld landet over. Hos Sydøstjyllands Politi fortæller vagtchef Steffen Wolf, at en lastbil holder på tværs af motorvej E45 lige nord for ... Read more »

Kunder må overnatte i IKEA i Aalborg på grund af snestorm

© Henning Bagger/Scanpix Kaos på vejene i og omkring Aalborg under snestormen onsdag aften har fået Nordjyllands Politi til at fraråde al kørsel. IKEA i Aalborg har onsdag aften måttet ... Read more »

Storm lukkede kortvarigt Storebæltsbroen for al biltrafik

Storebæltsbroen var i en kort periode tidligt torsdag morgen lukket for al biltrafik på grund af storm. Lidt før klokken 05.00 oplyser Sund & Bælt på Twitter, at der igen ... Read more »

Sydney får finalen ved VM i fodbold for kvinder i 2023

Millionbyen Sydney får finalen ved VM i fodbold for kvinder i 2023, som skal afholdes i Australien og New Zealand. Det oplyser Det Internationale Fodboldforbund (Fifa) torsdag ifølge nyhedsbureauet Reuters. ... Read more »

Djokovic hylder WTA for at droppe turneringer i Kina

© Joe Klamar/AFP Novak Djokovic deltager i disse dage i Davis Cup i Madrid med Serbien. Verdens nummer et på herresiden i tennis, Novak Djokovic, støtter kvindernes internationale tennisforbund, WTA’s, ... Read more »

Medie: Regeringen vil løslade coronadømte for at frigive plads

© Philip Davali/Scanpix Der forhandles i øjeblikket om en ny flerårsaftale for Kriminalforsorgen. (Arkivfoto) Under de igangværende forhandlinger om en ny flerårsaftale for Kriminalforsorgen foreslår regeringen at prøveløslade coronadømte personer ... Read more »

DMI: Torsdag morgen vil der være glatte veje landet over

© Henning Bagger/Scanpix Kaos på vejene i og omkring Aalborg under snestormen onsdag aften har fået Nordjyllands Politi til at fraråde al kørsel. Torsdag morgen bør alle danskere væbne sig ... Read more »

Baldwin hævder at han ikke trykkede på aftrækker i skudepisode

© Angela Weiss/AFP/Ritzau Scanpix/AFP I et nyt interview hævder skuespiller Alec Baldwin, at han ikke trykkede på aftrækkeren i forbindelse med en skudepisode tilbage i oktober, der endte med at ... Read more »

Liverpool basker kriseramte Everton og tager derbysejr

© Phil Noble/Reuters Diogo Jota scorede til slutresultatet 4-1 mod Everton. Der er klasseforskel på de to store fodboldklubber i Liverpool for tiden. Det var tydeligt, da Everton onsdag tog ... Read more »

Courtois stråler i smal Real Madrid-sejr over baskere

© Sergio Perez/Reuters Karim Benzema var som så ofte før på pletten for Real Madrid, men banens bedste stod i modsatte ende for hovedstadsholdet. Karim Benzema udbyggede sin føring på ... Read more »

Christensen gør comeback efter tur i skammekrogen

© Paul Childs/Scanpix Andreas Christensen spillede hele kampen for Chelsea onsdag. Chelsea-træner Thomas Tuchel tog onsdag Andreas Christensen til nåde igen, efter at danskeren har tilbragt de seneste tre kampe ... Read more »

Rekordmange økonomisk pressede familier søger julehjælp

© Vibeke Toft/Scanpix De stigende priser på blandt andet dagligvarer har presset flere familier til at søge om julehjælp i år. Det oplyser Klaus Nørlem, som er generalsekretær i Dansk ... Read more »

Al udkørsel frarådes i Nordjylland på grund af snestorm

© Henning Bagger/Scanpix Onsdag aften den 1. december opfordrer Nordjyllands Politi alle nordjyder til at undgå at begive sig ud i trafikken på grund af den aktuelle snestorm. Nordjyllands Politi ... Read more »

Premier League-kamp afbrudt efter tilskuers hjertestop

© Adrian Dennis/AFP Chelseas holdlæger hjalp til i forbindelse med episoden, der afbrød onsdagens kamp. Onsdagens kamp mellem Watford og Chelsea blev afbrudt efter kun et lille kvarters spil. Det ... Read more »

Premier League-kamp afbrudt efter hændelse på tribune

Onsdagens kamp mellem Watford og Chelsea blev afbrudt efter kun et lille kvarters spil. Det skete, efter hvad der i engelske medier bliver beskrevet som et “medicinsk nødstilfælde” på en ... Read more »

Fem skarpe til coronamyndigheder: Stor usikkerhed om Omikron

© Philip Davali/Scanpix – Der er betydelig usikkerhed. Vi har ikke set, hverken laboratorieforsøg eller kliniske data endnu. Men stadigvæk, som immunolog ved jeg, at antistofferne binder sig bredt. Jo ... Read more »

WTA dropper kinesiske turneringer efter Peng Shuai-sag

© Eric Feferberg/AFP Peng Shuai er tidligere verdensetter i double. (Arkivfoto) Der bliver ikke spillet kvindetennis i WTA-regi i Kina lige foreløbig. Onsdag meddeler kvindernes internationale tennisforbund, at det ovenpå ... Read more »

Esben Dalgaard deler billeder fra serie-optagelser: Jeg vender stærkt tilbage i 2022

Den populære skuespiller deler nu nogle sjove billeder i fuld kostume på sin Instagram-profil. I julen 2022 kommer den tredje julekalender om pigen Tinka, og også i denne omgang er ... Read more »

Skoleskyderi i Michigan kræver sit fjerde dødsoffer

© Scott Olson/AFP En buket blomster ligger ved indgangen til Oxford High School, der tirsdag blev ramme om et skoleskyderi. Tre teenagere blev dræbt onsdag, mens en 17-årig dreng døde ... Read more »

Inter holder skydetelt i pligtsejr over bundhold

© Miguel Medina/AFP Roberto Gagliardini sparker Inter i front efter 35 minutters spil af hjemmekampen mod Spezia. De forsvarende mestre fra Inter holder presset på Napoli og AC Milan i ... Read more »

Overlevende fra forlis i kanalen lå mange timer i vandet

© Henry Nicholls/Reuters Migranter i Dungeness i Storbritannien i sidste uge. De kom til England, næsten samtidig med at 29 andre migranter omkom ved et forlis i Den Engelske Kanal, ... Read more »

Myndigheder: Vaccinen har formentlig effekt over for Omikron

© Philip Davali/Scanpix Direktør i Statens Serum Institut Henrik Ullum forventer, at Danmark kan holdes åbent hen over vinteren, hvis vi bevarer “sund fornuft” – også med den nye variant ... Read more »
On free-english-test.com you will find lots of free English exam practice materials to help you improve your English skills: grammar, listening, reading, writing, ielts, toeic