Megcsalta feleségét a világsztár: ő mégis megbocsátott, ezért döntött így

Az alábbi sztárpárok úgy döntöttek, a megcsalás nem állhat a szerelmük útjába, és adtak még egy esélyt a kapcsolatuknak.

Kevés olyan párkapcsolat létezik, ami képes kiállni a megcsalás próbáját is. Amikor ugyanis az egyik fél félrelép, az olyan szinten képes lerombolni az addigi bizalmat, hogy az esetek többségében az emberek nem is tudják visszaépíteni. Annyi pedig biztos, hogy bizalom nélkül egyetlen kapcsolat sem tud működni; pláne nem hosszú távon.

Azonban akadnak kivételek is. Egyesek ugyanis képesek voltak együtt élni ezzel a tudattal, és esélyt adni még egyszer a párjuknak, aki tényleg bebizonyította, hogy ez egy egyszeri botlás volt. Hollywoodban is akadnak erre példák bőven. Bár sok olyan páros van, akik a félrelépést követően előbb-utóbb szakítottak (például Fergie és Josh Duhamel vagy Kristen Stewart és Robert Pattinson), de olyanok is vannak, akik megbocsátottak, és együttes erővel megoldották a problémákat.

Az alábbi sztárpárok a megcsalás után is együtt maradtak – bár tény, hogy ez nekik sem ment könnyen:

Vannak olyan hollywoodi sztárcsajok, akik bevallották, hogy a nőkhöz vonzódnak, mégis pasikkal kezdtek el randizni:

News Related

OTHER NEWS

Michelle Pfeiffer és férje 30 éve házasok: megható üzenetet küldtek a világnak

Egy olyan világban, ahol hetente jelenti be egy-egy celeb, hogy elválik. Michelle Pfeiffer és férje 30 éve házasok: megható üzenetet küldtek a világnak Kutatások szerint nem sokszorozódott meg a válások ... Read more »

Justin Bieber neje még ebben a rémes darabban is szuperszexi

Hailey Bieber jó szokásához híven megint trendet teremt! Hailey Bieber szorgalmasan és nem mellesleg nagyon jó érzékkel követi a trendeket, és sodródik is a kínálat nyújtotta kicsit sem unalmas árral, ... Read more »

Eddig elképzelhetetlen eredményt ért el Cunoda az AlphaTauri "őrült" fejlesztésével

Franz Tost, Team Principal, Scuderia AlphaTauri, Yuki Tsunoda, AlphaTauri Az AT04 padlólemezeinek fejlesztésével a japán pilóta a hatodik helyre kvalifikálta magát és az első körökben tartotta is ezt, sőt, előre ... Read more »

Egykori világbajnok: Ő legalább mindig kimondja, amit gondol...

Max Verstappen, Red Bull Racing, 1st position, Charles Leclerc, Scuderia Ferrari, 2nd position, George Russell, Mercedes-AMG, 3rd position, on the podium Az idei szezonban a Forma-1 többnyire szólt, aki a ... Read more »

Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból

Amandla Stenberg alakította 2012-ben Rue-t Az éhezők viadala filmsorozat első részében. Nézd meg, hogy néz ki most! Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból November ... Read more »

Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat

Ezekre kell odafigyelni egy párkapcsolatban, ha nagy a korkülönbség. Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat Egy párkapcsolat működtetése sosem lesz könnyű feladat, ugyanakkor nagyobb kihívásnak ... Read more »

Magyarország alig költ az egészségügyre az EU tagállamaihoz képest

Paolo Gentiloni az Eurostat 2020-as konferenciáján Az egész Európai Unióban csökkentek tavaly a GDP-arányos egészségügyi kiadások, és Magyarországon is tovább romlott a helyzet 2022-ben – derül ki az Eurostat legfrissebb ... Read more »
Top List in the World