Meg Ryan teljesen felismerhetetlen lett: ijesztő, hogy mi történt az arcával

Ilyen, amikor a plasztikai beavatkozások nem bizonyultak jó döntésnek…

meg ryan teljesen felismerhetetlen lett: ijesztő, hogy mi történt az arcával

Meg Ryan az 1990-es évek egyik, ha nem a legkedveltebb színésznője volt. Ő volt akkoriban az igazi lány a szomszédból, akit egyáltalán nem véletlenül hívtak (és hívnak a mai napig) a romantikus komédiák koronázatlan királynőjének.

Olyan mai is imádott és ikonikus filmek köthetők a nevéhez, mint például a Harry és Sally, A szerelem hálójában, vagy a Hugh Jackmannel közös Kate és Leopold.

meg ryan teljesen felismerhetetlen lett: ijesztő, hogy mi történt az arcával

Meg Ryan 1998-ban, A szerelem hálójában című filmben

meg ryan teljesen felismerhetetlen lett: ijesztő, hogy mi történt az arcával

Meg Ryan és Hugh Jackman a Kate és Leopold című filmben (2001)

Egy idő után viszont Meg Ryan egyre kevesebb filmszerepet vállalt, és eltűnt a köztudatból, nemrég viszont úgy döntött, hogy visszatér, ráadásul egy hozzá illő romantikus, karácsonyi filmmel (What Happens Later). És bár az emberek nagyon örülnek, hogy Meg újra elfoglalta a méltó helyét a filmvásznon, mégis értetlenül állnak egy dolog előtt. A színésznő ugyanis szinte teljesen felismerhetetlen lett, ez viszont egyáltalán nem azért van, mert idősebb lett.

A most 61 éves Meg Ryan arcára ugyanis alig lehet ráismerni, ez pedig a rajongók szerint egyértelműen a túl sok plasztikai műtét és botox eredménye. De mi az igazság?

Dr. Sam Rizk, a sztárok plasztikai sebésze megszólalt Meg Ryan arca kapcsán, és amit mondott, az sokakat meglepett:

„Az arcplasztikáját rossz irányban, függőleges helyett oldalirányban csinálták meg, ennek ugyanis van egy árulkodó jele, mégpedig az, hogy szélesebb lett a szája. Ha megnézzük a száját a Top Gun című filmben, akkor egyértelműen látszódik, hogy most kétszer olyan széles” – kezdte az elemzést Dr. Sam Rizk, majd így folytatta:

„Ezen kívül töltőanyagot is kapott az ajkaiba, oldalt ráadásul több töltőanyag van, amitől csak még rosszabbul néz ki a végeredmény. Az pedig egyértelmű, hogy sok-sok töltőanyag van az arcában is, amitől teljesen megváltozott a mimikája és a mosolya is, sőt, a szeme is, ezért találják az emberek őt felismerhetetlennek.”

meg ryan teljesen felismerhetetlen lett: ijesztő, hogy mi történt az arcával

Meg Ryan az AmfAR gálán 2021-ben

Persze mi ugyanúgy szeretjük a színésznőt, mint régen, de az biztos, hogy főleg manapság megtanulják a női sztárok, hogy talán pont azzal őrizhetik meg a régi, gyönyörű külsejüket, ha nem viszik túlzásba a szépészeti beavatkozásokat…

News Related

OTHER NEWS

Michelle Pfeiffer és férje 30 éve házasok: megható üzenetet küldtek a világnak

Egy olyan világban, ahol hetente jelenti be egy-egy celeb, hogy elválik. Michelle Pfeiffer és férje 30 éve házasok: megható üzenetet küldtek a világnak Kutatások szerint nem sokszorozódott meg a válások ... Read more »

Justin Bieber neje még ebben a rémes darabban is szuperszexi

Hailey Bieber jó szokásához híven megint trendet teremt! Hailey Bieber szorgalmasan és nem mellesleg nagyon jó érzékkel követi a trendeket, és sodródik is a kínálat nyújtotta kicsit sem unalmas árral, ... Read more »

Eddig elképzelhetetlen eredményt ért el Cunoda az AlphaTauri "őrült" fejlesztésével

Franz Tost, Team Principal, Scuderia AlphaTauri, Yuki Tsunoda, AlphaTauri Az AT04 padlólemezeinek fejlesztésével a japán pilóta a hatodik helyre kvalifikálta magát és az első körökben tartotta is ezt, sőt, előre ... Read more »

Egykori világbajnok: Ő legalább mindig kimondja, amit gondol...

Max Verstappen, Red Bull Racing, 1st position, Charles Leclerc, Scuderia Ferrari, 2nd position, George Russell, Mercedes-AMG, 3rd position, on the podium Az idei szezonban a Forma-1 többnyire szólt, aki a ... Read more »

Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból

Amandla Stenberg alakította 2012-ben Rue-t Az éhezők viadala filmsorozat első részében. Nézd meg, hogy néz ki most! Emlékszel még rá? Ilyen dögös nő lett Az éhezők viadala kislányából, Rue-ból November ... Read more »

Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat

Ezekre kell odafigyelni egy párkapcsolatban, ha nagy a korkülönbség. Nagy a korkülönbség köztetek? A pszichológus szerint így működhet a kapcsolat Egy párkapcsolat működtetése sosem lesz könnyű feladat, ugyanakkor nagyobb kihívásnak ... Read more »

Magyarország alig költ az egészségügyre az EU tagállamaihoz képest

Paolo Gentiloni az Eurostat 2020-as konferenciáján Az egész Európai Unióban csökkentek tavaly a GDP-arányos egészségügyi kiadások, és Magyarországon is tovább romlott a helyzet 2022-ben – derül ki az Eurostat legfrissebb ... Read more »
Top List in the World