Medie erfarer: Dette fradrag bliver forhøjet

medie erfarer: dette fradrag bliver forhøjet

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

I næste års finanslov, som er blevet indgået mellem regeringen og alle partier i Folketinget bortset fra Enhedslisten, vil servicefradraget for 2024 stige til 11.900 kroner, ifølge oplysninger fra Ekstra Bladet.

Servicefradraget er en ordning, der giver mulighed for at modtage skattefordele for udgifter til tjenester som havearbejde, rengøring og børnepasning.

Finansloven afsætter 40 millioner kroner til at finansiere dette øgede fradrag og skabe bedre vilkår for danskernes adgang til forskellige serviceydelser.

Den politiske aftale om finansloven for 2024 blev bredt støttet af alle partier undtagen Enhedslisten.

På Twitter begrundede Enhedslistens politiske ordfører, Pelle Dragsted, partiets beslutning om ikke at deltage i aftalen med, at regeringen ikke ville tage ansvar for velfærden.

Læs også

Liberal Alliances partiformand, Alex Vanopslagh, kritiserede også aftalen som “ligegyldig” og “uambitiøs.” Ole Birk Olesen fra LA kommenterede, at det handler om at gøre en forskel, hvor man kan.

Finansloven for 2024 udvider forhandlingsreserven til omkring 900 millioner kroner, hvilket giver plads til yderligere drøftelser og forhandlinger mellem partierne.

Selvom dette års forhandlingsreserve er større end sidste års 350 millioner kroner, er det stadig en beskeden sum i en historisk kontekst.

I 2020 blev der forhandlet om 2,1 milliarder kroner, mens beløbet i 2018 lå på 2,5 milliarder kroner.

Læs også

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World