Medarbejderne på Jyllands-Posten nedlægger arbejdet

Medarbejderne på Jyllands-Posten har torsdag nedlagt arbejdet.

Det skriver mediet Mediawatch.

Arbejdsnedlæggelsen kommer efter, at Jyllands-Posten i sidste uge varslede besparelser, der ville medføre opsigelse af 15 medarbejder på tværs af afdelingerne.

Beslutningen om at nedlægge arbejdet kommer efter et medarbejdermøde torsdag.

I en sms til Mediawatch fastholder ansvarshavende chefredaktør på Jyllands-Posten, Jacob Nybroe, at der vil blive afskediget 15 medarbejdere. Seks af afskedigelserne rammer medlemmer af Dansk Journalistforbund.

– Det er meget beklageligt, at de redaktionelle medarbejdere har valgt at nedlægge arbejdet.

– Jyllands-Posten er – som virkelig mange andre virksomheder overalt – ramt af prisstigninger og inflation. Derfor er det nødvendigt at se på vores omkostninger for det kommende år, skriver Jacob Nybroe til Mediawatch.

Jeppe Nybroe oplyser, at arbejdsnedlæggelserne vil betyde, at papiravisen fredag vil udkomme i en ‘lidt ændret’ udgave, mens Jyllands-Posten.dk “fortsætter uden afbrydelser”.

/ritzau/

News Related

OTHER NEWS

Cyberpunk 2077 får officielt en Game of the Year-udgave efter udvidelsens udgivelse

Cyberpunk 2077 får officielt en Game of the Year-udgave efter udvidelsens udgivelse Vi ved at den kommende udvidelse til Cyberpunk 2077, Phantom Liberty, bliver den eneste spillet får, og det ... Read more »

Monster Hunter Rise fås kun digitalt på PlayStation og Xbox

Monster Hunter Rise fås kun digitalt på PlayStation og Xbox Det blev bekræftet for cirka en uge siden at Monster Hunter Rise virkelig kommer til PlayStation og Xbox, efter tidligere ... Read more »

Mindst 25 højreekstremister anholdt under politiaktion i Tyskland

Mindst 25 personer er anholdt under en politiaktion i Tyskland. De anholdte er højreekstremister og mistænkt for at tilhøre en terrorgruppe. De havde plan om statskup, skriver nyhedsbureauet dpa og ... Read more »

Republikansk nederlag i Georgia belaster Trump yderligere

Nederlaget til republikanernes tidligere NFL-stjerne Herschel Walker i Georgia er en ny streg i regningen for Donald Trump. Sådan lyder det fra Anders Agner, der er USA-analytiker og chefredaktør hos ... Read more »

Red Bull, Max Vestappen ser ud over Formel 1

Red Bull, Max Vestappen ser ud over Formel 1 Max Verstappen ser ud over F1 Max Verstappen, verdensmester i Formel 1 i sæsonerne 2021 og 2022, har tilkendegivet, at han ... Read more »

Popikonet Robbie Williams spiller på Heartland til sommer

Robbie Williams har for nylig kunnet fejre 25 år som soloartist. Det blev i september markeret med albummet “XXV”, der strøg ind på den britiske hitliste. Til sommer optræder han ... Read more »

200 år gammel nisse i DR-julekalender spilles af 15-årige Thea

Thea Sofie Lundbak synes ikke rigtig, at det er hende selv, hun kommer til at se på tv, når hun er sminket i et så tykt lag make-up. (Arkivfoto). Hele ... Read more »

MLB, Pittsburgh Pirates det første valg i det kommende udkast

MLB, Pittsburgh Pirates det første valg i det kommende udkast MLB-draft 2023 er planlagt til juli (17-19) Pittsburgh Pirates vil være det første valg i den kommende MLB-draft, der er ... Read more »

Vingegaard er med i opløbet om Årets Sportsnavn

Jonas Vingegaard blev hyldet på balkonen på Københavns Rådhus efter sin historiske Tour de France-sejr i år. (Arkivfoto). Jonas Vingegaard leverede et af historiens største danske sportsresultater, da han i ... Read more »

NBA, Los Angeles Lakers slået af talentfulde Donovan Mitchell

NBA, Los Angeles Lakers slået af talentfulde Donovan Mitchell Davis sidder fast med influenza En stærk præstation af Cleveland, der på hjemmebane slap af med LA Lakers med et rent ... Read more »

Kina slækker på karantænetiltag efter protester

Personer i Kina med asymptomatisk eller mild coronavirus vil fremover kunne gå i hjemmekarantæne Det oplyser Kinas Nationale Sundhedskommission ifølge nyhedsbureauet Reuters. BBC og Reuters kalder tiltaget det hidtil stærkeste ... Read more »

Overblik: Her er de nye systemkameraer fra 2022

2022 har været fyldt med spændende nye systemkameraer. Her få du overblik over årets kameramodeller. Der er kommet mange spændende nye systemkameraer i 2022. Blandt årets nyheder er de første ... Read more »

Mette F. skriver sig i historiebøgerne med lang regeringsforhandling

Mette Frederiksen (S) forsøger i disse dage at danne en regering hen over den politiske midte. (Arkivfoto). Mens hovedsageligt Socialdemokratiet og Venstre forsøger at nærme sig hinanden i de igangværende ... Read more »

Måneambitioner lever igen 50 år efter Apollo 17

Onsdag er det 50 år siden, at Apollo 17 blev opsendt. Missionen er den seneste, der har sat mennesker på Månen, men interessen for Månen er ved at genopstå. Det ... Read more »

Sejr i Georgia styrker Demokraternes greb om Senatet

Demokraterne sikrer sig den 51. plads i Senatet i USA efter anden valgrunde i delstaten Georgia. Dermed har partiet flertal. Det viser en prognose fra Edison Research ifølge nyhedsbureauet Reuters. ... Read more »

Demokrat sejrer i Georgia og sikrer flertal i Senatet

Demokraterne sikrer sig 51 pladser i Senatet i USA efter anden valgrunde i delstaten Georgia. Dermed har partiet flertal. Det viser en prognose fra Edison Research ifølge nyhedsbureauet Reuters. Her ... Read more »

Krig og corona kaster skygge over naturens topmøde

Forberedelserne til FN-mødet om biodiversitet er i fuld gang i den canadiske by Montreal. Der bliver færre dyre- og plantearter, ikke bare i Danmark, men verden over. Det er det ... Read more »

Al Jazeera indgiver sag til straffedomstol om journalistdrab

Tv-stationen Al Jazeera har tirsdag indgivet en sag til Den Internationale Straffedomstol (ICC) om den dræbte journalist Shireen Abu Akleh, som tv-stationen mener, er blevet bevidst dræbt af israelske styrker. ... Read more »

Netflix-dokumentar om Meghan og Harry kan åbne gamle sår

Den royale britiske familie venter sammen med resten af verden på den dokumentar i seks afsnit, der følger prins Harry og hans kone hertuginde Meghans liv. De første udgivne klip ... Read more »

IOC udskyder værtskabstildeling for vinter-OL

Det bliver ikke muligt at offentliggøre en vært for vinter-OL og de paralympiske lege i 2030 ved næste års IOC-generalforsamling i Mumbai. Det slår Den Internationale Olympiske Komité (IOC) fast ... Read more »

Vej i Aalborg genåbnet efter alvorlig soloulykke

I Aalborg er en bilist tirsdag aften kørt ind i en lygtepæl med høj fart. – Det er en enmandsulykke. Lige nu arbejder vi på at finde ud af, hvad ... Read more »

Skuffet schweizer undskylder for 1-6-nederlag til Portugal

Det var en noget mager indsats, som Schweiz præsterede mod et sprudlende Portugal-mandskab tirsdag aften i ottendedelsfinalen af VM i fodbold i Qatar. Hele seks gange blev målmand Yann Sommer ... Read more »

Argentinsk vicepræsident idømt seks års fængsel for korruption

Den tidligere argentinske præsident og siddende vicepræsident Cristina Fernandez de Kirchner er tirsdag blevet fundet skyldig i korruption. Det sker, selv om vicepræsidenten har immunitet på grund af hendes embede. ... Read more »

Tom Brady sætter sig alene på NFL-rekord i comeback

Først med få sekunder igen lykkedes det Tom Brady og Tampa Bay Buccaneers at afgøre kampen mod New Orleans Saints. Tom Brady sidder på de fleste store rekorder, en quarterback ... Read more »

Måling: Socialdemokratiet står til at vinde færøsk valg

Færingerne ser ud til at skulle have ny regering ifølge den seneste måling før valget til Lagtinget på torsdag. Det færøske socialdemokrati står til at blive den store vinder ved ... Read more »

Santos afdramatiserer Ronaldo-fravalg: Alt er i orden

Landstræner Fernando Santos og den bænkede Cristiano Ronaldo kunne se Portugal gennembanke Schweiz med 6-1. Det var en taktisk vurdering, der fik Portugals landstræner, Fernando Santos, til at sætte Cristiano ... Read more »

Star Wars Jedi: Survivors udgivelsesdato er lækket

Star Wars Jedi: Survivors udgivelsesdato er lækket Vi vidste godt at der var ved at ske noget omkring Star Wars Jedi: Survivor. Pludselig opdaterede EA og Respawn spillets Twitter, så ... Read more »

Lars Eller scorer for fjerde gang i Washingtons NHL-sejr

Lars Eller har nu scoret fire mål i sæsonen. Washington Capitals kæmper for en plads i slutspillet i NHL, men første del af sæsonen har ikke været specielt succesrig for ... Read more »

Bænket Ronaldo ser afløser skyde Portugal i kvartfinale

Goncalo Ramos afløste Cristiano Ronaldo i Portugals startopstilling og kvitterede med tre mål mod Schweiz. Her jubler han efter sin tredje og Portugals femte scoring i kampen. Portugal er klar ... Read more »

Trumps ejendomsselskab er kendt skyldig i skattesvindel

Den tidligere amerikanske præsident Donald Trumps ejendomsselskab, Trump Organization, har i årevis svindlet med skat. Det har en domstol i New York tirsdag afgjort. Trump har ikke selv været tiltalt ... Read more »

Qatar 2022, kvartfinaleprogrammet

Qatar 2022, kvartfinaleprogrammet Qatar 2022, to hviledage før man vender tilbage til kvartfinalerne Efter den uendelige tour de force, der begyndte den 20. november sidste år med Qatar-Ecuador 0-2 (første ... Read more »

FAKTA: Sådan spilles de fire VM-kvartfinaler

Marokko slog Spanien i ottendedelsfinalen og sørgede for, at Afrika stadig er repræsenteret ved VM. Efter tirsdagens kampe er alle VM’s ottendedelsfinaler overstået, og der er otte hold tilbage i ... Read more »

Marokkos målmandshelt: Det handler lidt om held

Yassine “Bono” Bounou reddede straffespark fra både Carlos Soler og Sergio Busquets på vej mod sejren over Spanien. Achraf Hakimi scorede på det afgørende straffespark, men det var målmand Yassine ... Read more »

Landbruget betragter højere CO2-afgift som et muligt dødsstød

En CO2-afgift på 1100 kroner, som de økonomiske vismænd anbefaler, vil være et “dødsstød” til store dele af dansk landbrug ifølge Landbrug Det løber koldt ned ad ryggen på Landbrug ... Read more »

Vismænd: CO2-afgift er for lav til at nå klimamål

Virksomheder, der som cementproducenten Aalborg Portland arbejder med mineralogiske processer, får en lavere CO2-afgift som følge af den grønne skattereform, der blev indgået i sommer. Ifølge de økonomiske vismænd er ... Read more »

Nintendo slår fast at deres mobilspil ikke handler om forøget omsætning

Nintendo slår fast at deres mobilspil ikke handler om forøget omsætning Det er umiddelbart svært at kalde Nintendos mobile satsning for nogen kritisk succes. Mario Kart Tour, Animal Crossing: Pocket ... Read more »

Netflix indgår nu i stor aftale med den danske filmbranche

Netflix indgår nu i stor aftale med den danske filmbranche Tidligere på året valgte streamingtjenester som Netflix med øjeblikkelig virkning af stoppe produktionen på samtlige danske projekter, eftersom forhandlinger med ... Read more »

Hospital melder Pelés helbred i bedring

Brasilianske fans har hyldet Pelé ved flere lejligheder under VM i Qatar. Fodboldlegenden Pelés helbred er i bedring, lyder det fra det hospital i Sao Paulo, hvor han siden sidste ... Read more »

Fem dødsdømt i Iran efter drab på militsmedlem

En demonstrant med et portræt af Mahsa Amini, som døde i det moralske politis varetægt i Teheran den 16. september. Hendes familie mener, at hun blev mishandlet til døde, fordi ... Read more »

Bilredaktør: Vær opmærksom hvis sneen kommer onsdag

Skal man ud at køre onsdag, kan det være en god idé at forberede sig på den sne, som ifølge Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) kan ramme dele af landet natten ... Read more »
Breaking thailand news, thai news, thailand news Verified News Story Network