Mand overfaldt nabo med sav efter diskussion om skelgrænse

mand overfaldt nabo med sav efter diskussion om skelgrænse

Politiet fik en anmeldelse om overfaldet søndag klokken 13.04. (Arkivfoto).

En nabostrid udviklede sig søndag eftermiddag dramatisk i Randers.

Her førte en uenighed om en skelgrænse til, at en 48-årig mand blev overfaldet af sin 57-årige nabo, som efterfølgende blev anholdt og sigtet for grov vold.

Det skriver Østjyllands Politi i sin døgnrapport.

Den 48-årige havde med en sav beskåret nogle grene ved deres fælles skelgrænse, da den 57-årige dukkede op og – ifølge anmeldelsen – tog saven, som han derefter brugte til at slå den 48-årige i hovedet med.

Den 48-årige kom dog ikke for alvor til skade, da det lykkedes ham at blokere de fleste af slagene.

Det skriver politiet, som modtog anmeldelsen om episoden søndag klokken 13.04.

/ritzau/

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World