Mand foregav at have brug for hjælp inden voldtægtsforsøg

Asia's Tech News Daily

Mand foregav at have brug for hjælp inden voldtægtsforsøg
© Henning Bagger/Scanpix Anklager gik efter en dom på op til fire års fængsel for voldtægtsforsøg og vil derfor se, om dommen på tre års fængsel skal ankes. (Arkivfoto).

Tre års fængsel.

Sådan lyder dommen til en 26-årig mand, der tirsdag i Retten i Aalborg har indrømmet, at han en nat i september forsøgte at voldtage en kvinde.

Det skriver TV2 Nord.

Episoden fandt sted omkring klokken 04 natten til den 12. september i Aalborg. Her lod manden, som om han havde brug for hjælp, og på den måde fik han lokket en 19-årig kvinde til et parkeringsområde ved Sygehus Nord.

Han væltede kvinden omkuld og ville have samleje med hende, men det mislykkedes, beretter regionalmediet.

Kvinden fik nemlig overbevist manden om, at det ville være bedre at gå et andet sted hen, og mens de gik, søgte hun om hjælp hos andre på gaden.

Den 26-årige stak af, og politiet efterlyste gerningsmanden i offentligheden.

Det fik flere til at henvende sig, og sammen med overvågningsbilleder lykkedes det at identificere den 26-årige mand og anholde ham to uger efter voldtægtsforsøget.

Manden har valgt at modtage dommen.

Anklageren var gået efter en straf på op til fire års fængsel til den 26-årige, og hun vil derfor gennemlæse rettens begrundelse, inden hun vil tale med statsadvokaten, som kan tage stilling til, om den skal ankes til landsretten.

/ritzau/

Internet Explorer Channel Network
Asia's Tech News Daily
News Related

OTHER NEWS

Region skruer ned for coronaberedskab efter færre indlagte

Antallet af indlagte med covid-19 falder, og Region Sjælland tager derfor nu de første skridt mod en mere normal drift på sygehusene. Regionen skærer ned på antallet af sengepladser reserveret ... Read more »

Houthier hævder at stå bag dødelig eksplosion i Abu Dhabi

© Ludovic Marin/AFP Houthi-bevægelsen hævder at stå bag et angreb i Abu Dhabi i De Forenede Arabiske Emirater. (Arkivfoto). Tre personer er døde, efter at tre tankvogne med brændstof mandag ... Read more »

Tiltalt var aktiv i incel-miljøet: Bryder sig ikke om kvinder

En 27-årig mand, der er tiltalt for at have planlagt flere masseskyderier på skoler i Nord- og Østjylland, var aktiv på kvindefjendske fora på internettet. Det siger han, da han ... Read more »

65-årig cyklist er alvorligt skadet i ulykke i Brande

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix Mandag klokken 09.40 var en bilist og en cyklist involveret i en alvorlig ulykke i Brande, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi. (Arkivfoto) Der har mandag været ... Read more »

Medie: Brentford tilbyder Eriksen en kort kontrakt

© Henning Bagger/Scanpix Christian Eriksen er lige nu uden kontrakt og har endnu ikke fremtiden på plads i en ny klub. (Arkivfoto) Måske skal Christian Eriksen spille for Brentford i ... Read more »

Skoleleder om attentatplaner: Det er chokerende

En 27-årig mand er ved Retten i Aalborg tiltalt for planer om skoleskyderier, og det er mandag kommet frem, at han har søgt oplysninger om tre skoler. En af dem ... Read more »

Navalnyj et år efter anholdelse: Jeg fortryder intet

© Denis Kaminev/Scanpix Aleksej Navalnyj er her igennem via en videoforbindelse fra fængslet lidt uden for Moskva, hvor han afsoner en dom på to et halvt år. (Arkivfoto). Den russiske ... Read more »

Dansk succesband fra 00'erne genopstår

© Henning Bagger/Scanpix Johnny Deluxe deltog i 2009 i Dansk Melodi Grand Prix med sangen “Sindssyg”, men måtte se sig besejret af sangeren Brinck. (Arkivfoto). I mange år har de ... Read more »

Johnny Madsen aflyser alt: Vil ikke afholde koncert med afstand og mundbind

Hvis du er fan af musikeren og sangskriveren, Johnny Madsen, så er der desværre dårlige nyheder til dig – endnu engang. Tilbage i september meddelte den 70-årige musiker, at han ... Read more »

BLÅ BOG: Malou Aamund forlader amerikansk gigant

Malou Aamund forlader jobbet som direktør for Google Danmark. Hun vil i fremtiden fokusere på bestyrelsesarbejde. Læs mere om hende her: * Navn: Malou Aamund. * Alder: 52 år. * ... Read more »

Malou Aamund stopper som direktør for Google Danmark

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix Malou Aamund stopper som direktør for Google Danmark efter seks år i spidsen for den danske afdeling. (Arkivfoto) Malou Aamund stopper som direktør for Google Danmark, ... Read more »

Corona blandt lærere giver skoler problemer med vagtplanen

Flere skoler har på grund af corona svært ved at få vagtplanerne til at hænge sammen. Det skriver DR. Situationen er alvorlig, fortæller Dorthe Torp Andreas, der er næstformand i ... Read more »

Djokovic kan også se frem til problemer ved French Open

© Loren Elliott/Reuters Novak Djokovic ses her efter landingen i Dubai, efter at han blev smidt ud af Australien. Novak Djokovic kan også blive forhindret i at deltage i grand ... Read more »

Hvad gør du hvis forhandleren bliver ved med at udsætte leveringen af din nye bil?

© Leveret af FDM Træt af at vente på din nye bil? Køber du ny bil, kan du få brug for en ekstra portion tålmodighed. Globale forsyningsproblemer har nemlig forlænget ... Read more »

Ældre uden vaccine skal betale månedlig bøde i Grækenland

© Michael Varaklas/Scanpix Andelen af vaccinerede ældre i Grækenland er steget til omkring 90 procent, efter at der er blevet indført bøde til personer, der er 60 år eller ældre ... Read more »

Mikkel Damsgaard skal have ny træner i Sampdoria

© Ciro De Luca/Reuters Sampdoria har valgt at afskedige Roberto D’Aversa som cheftræner. Sampdoria har åbnet året med tre nederlag i træk i Serie A, og det har medført fyring ... Read more »

Dronning Margrethe hyldes: Hendes liv bliver til en musical

Dronning Margrethe er kendt som en kunstnerisk sjæl, der blandt andet har udstillet sine malerier og brugt sine evner til at skabe kostumer til flere balletter. Nu har dronning Margrethe ... Read more »

17-årig sigtes for drabsforsøg med kniv i Rødovre

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix Københavns Vestegns Politi anholdt søndag aften en 17-årig dreng, som sigtes for drabsforsøg. (Arkivfoto). En 17-årig dreng er blevet anholdt efter et knivstikkeri, der fandt sted ... Read more »

Tiltalt nægter planer om masseskyderi: Det var fantasier

En 27-årig mand fra Hobro erkender at have haft planer om masseskyderier på skoler i Nord- og Østjylland. Men han nægter at have til hensigt at gøre alvor af planerne. ... Read more »

Museer tror på gæsternes tilbagekomst efter genåbning

© Henning Bagger/Scanpix Blandt andet Aros i Aarhus genåbnede søndag efter nedlukningen. Det gik godt, men med færre besøgende end på en søndag i januar inden corona. (Arkivfoto) Med mundbind ... Read more »

Barty udraderer ukrainer i første kamp i Melbourne

© Morgan Sette/Reuters Ashleigh Barty havde ikke problemer med at besejre ukrainske Lesia Tsurenko. Et sølle parti afgav Ashleigh Barty, da den australske verdensetter gik videre til anden runde i ... Read more »

Årsopgørelse åbner 14. marts: De fleste får normalt penge retur

© Signe Goldmann/Scanpix De 3,6 millioner, som havde betalt for meget i skat sidste år, fik i gennemsnit omkring 5400 kroner retur. (Arkivfoto). Årsopgørelsen for 2021 åbner 14. marts, hvor ... Read more »

FAKTA: Aktiesparekonto giver lavere skat på investeringer

114.000 oprettede en aktiesparekonto i 2021, og samlet har 217.000 danskere nu en konto. Læs mere om den her. * Man kan oprette én aktiesparekonto per person og indskyde op ... Read more »

Holger Rune når målet om at komme i top-100

Read more »

Trafikråd: Tiltag med flere stærekasser kan ikke stå alene

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix Der kan i fremtiden komme flere stærekasser i Danmark. Her ses en stærekasse i Ballerup i 2018. (Arkivfoto) Det er glædeligt, at der potentielt kan være ... Read more »

Britisk politi anholder to teenagere efter gidseltagning i USA

© Andy Jacobsohn/AFP/Ritzau Scanpix/AFP Fire personer blev lørdag taget som gidsler i en synagoge i den amerikanske delstat Texas. To teenagere er blevet anholdt i den engelske by Manchester i ... Read more »

Kunstner løb med pengene: Museum sagsøger for at få dem retur

© Henning Bagger/Scanpix Sådan ser den ud, den ene halvdel af Jens Haanings værk “Take the Money and Run”. Kunstmuseet Kunsten mener ikke, at kunstneren har holdt sin del af ... Read more »

Antallet af danskere med aktiesparekonto blev fordoblet i 2021

© ólafur Steinar Gestsson/Scanpix På en aktiesparekonto vil skatten på afkastet for de fleste være mere fordelagtig end et normalt aktiedepot i banken. (Arkivfoto). 114.000 personer oprettede sidste år en ... Read more »

Troy Baker undskylder til vrede fans efter at have promoveret NFT-initiativ

© Gamereactor Troy Baker undskylder til vrede fans efter at have promoveret NFT-initiativ Troy Baker er en af de mest genkendelige stemmeskuespillere i spilbranchen, og har spillet alt fra Booker ... Read more »

Corona giver skoler problemer med vagtplanen

Flere skoler har på grund af corona svært ved at få vagtplanerne til at hænge sammen. Det skriver DR. Situationen er alvorlig, fortæller Dorthe Torp Andreas, der er næstformand i ... Read more »

Nato sender fartøj til Østersøen syd for Bornholm

Forsvarsalliancen Nato har sendt det hollandske fartøj “HNLMS Rotterdam” til Østersøen syd for Bornholm. Det skriver den svenske avis Aftonbladet. – Vi er der for at udvise nærhed og solidaritet ... Read more »

Stor snestorm fører til strømsvigt og aflyste fly i USA

© Sean Rayford/AFP South Carolina er blandt de amerikanske delstater, der er blevet ramt af hårdt vintervejr. Koldt, vådt og blæsende vintervejr har over weekenden givet store udfordringer i flere ... Read more »

Virksomheders udgifter går i vejret - kan ramme forbrugerne

Virksomhedernes omkostninger er i øjeblikket kraftigt stigende, hvilket især skyldes stigende energipriser. Et indeks for producentpriserne, der dækker over virksomheders priser på blandt andet råvarer, energi og transport, steg i ... Read more »

Minister har fået corona og misser EU-rådsmøde

© Philip Davali/Scanpix Rasmus Prehn (S) må blive på hjemmekontoret, da ministeren er smittet med corona. (Arkivfoto). Endnu en minister er testet positiv for corona. Denne gang er det Rasmus ... Read more »

Tauson håber på god opbakning til hjemmebanefavorit

© Elise Amendola/Scanpix Clara Tauson har mødt australske Astra Sharma en gang tidligere i karrieren, hvor danskeren vandt i to sæt. (Arkivfoto) Det danske tennistalent Clara Tauson drømmer om at ... Read more »

Lastbil vælter i kraftig blæst på Storebæltsbroen

En lastbil er mandag morgen væltet mellem pylonerne på Storebæltsbroen i retning mod Fyn. Det påvirker trafikken, og der er i retning mod Fyn kun åbent i en vognbane. I ... Read more »

Skiløberen Casper Dyrbye er udtaget til vinter-OL

© Dimitar Dilkoff/AFP Casper Dyrbye har et mål om at komme i top-30 ved vinter-OL i Beijing. (Arkivfoto) Danmark bliver repræsenteret i de alpine OL-konkurrencer ved legene i Beijing. Det ... Read more »

Nadal kommer sikkert fra land i Australian Open

© Brandon Malone/AFP Spanieren Rafael Nadal vandt knusende sikkert over Marcos Giron ved Australian Open. Rafael Nadal er videre fra første runde i grand slam-turneringen Australian Open med en sejr ... Read more »

Vejret byder på blæsende start på ugen inden sne og sol

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix Mandag ligger der en del skyer over Danmark og lidt regn rundt omkring, oplyser DMI. Det bliver en blæsende start på ugen, inden solen melder sig. ... Read more »

Kraftig vind lukker broer og blæser stilladser omkuld

Kraftig vind har natten til mandag væltet flere træer og blæst stilladser omkuld rundt omkring i landet. Det fortæller vagtchefer fra flere af landets politikredse på en rundringning tidligt mandag ... Read more »
On free-english-test.com you will find lots of free English exam practice materials to help you improve your English skills: grammar, listening, reading, writing, ielts, toeic