Madeleine McCann-sagen ryster stadig verden: Nu starter efterforskerne altafgørende eftersøgning

madeleine mccann-sagen ryster stadig verden: nu starter efterforskerne altafgørende eftersøgning

Foto: Privat/Facebook

I en uventet drejning af den langvarige efterforskning af Madeleine McCann-sagen undersøger tyske myndigheder nu et af nøglevidnerne, Helge Büsching, for mulige falske beviser og beskyldninger mod den dømte pædofil og voldtægtsmand, Christian Brückner.

Det skriver det britiske medie Mirror.

Brückner blev identificeret som en mistænkt i 2020 og officielt navngivet i 2022 i forbindelse med den treårige piges forsvinden i 2007 fra feriebyen Praia da Luz i Portugal.

Advokaten for Christian Brückner, Friedrich Fülscher, har rejst alvorlige anklager om, at Büsching afgav “ubesværgede falske vidneudsagn,” hvilket har sendt tyske efterforskere på en ny og kompleks sti.

Büsching, der tidligere har været en hjørnesten i sagen og hævdede, at Brückner tilstod over for ham, står nu over for en nøje granskning af hans troværdighed.

Læs også

Det var Büsching, der først rapporterede om videobånd angiveligt stjålet fra Brückner, der viste grusomme forbrydelser. Disse bånd, angiveligt gemt i en campingvogn, er aldrig blevet fundet. Imidlertid ændrede Büschings udtalelse sig i januar 2023, hvor han pludselig hævdede, at båndene var efterladt i en landejendom, han tidligere havde beboet.

Fülschers forsvarsstrategi har været aggressiv og inkluderer en anmodning om udsættelse af Brückners voldtægtsdom og en ny retssag, idet han kraftigt benægter alle anklager mod sin klient. Anklager Hans-Christian Wolters fra anklagemyndigheden i Braunschweig står nu over for beslutningen om, hvorvidt Büschings beviser stadig er tilstrækkelige til at opretholde anklagerne mod Christian Brückner.

Denne seneste udvikling kommer på et kritisk tidspunkt, hvor rapporter indikerer, at den tyske politiefterforskning af Brückner står over for udfordringer og muligvis er på randen af kollaps. Manglen på nye spor, der forbinder ham til Madeleines forsvinden, kombineret med Büschings tilsyneladende mangel på samarbejdsvilje med myndighederne, truer med at svække retsforfølgelsesmulighederne.

Læs også

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World