Lukaku ser frem til Inter-retur efter ankomst i Milano

lukaku ser frem til inter-retur efter ankomst i milano
© Massimo Pinca/Reuters Romelu Lukaku var en blændende succes i Inter, hvor han spillede fra 2019 til 2021. Helt lige så godt gik det ikke i Chelsea, hvor angriberen sluttede den seneste Premier League-sæsonen med otte mål.

Det var lutter glade miner, der mødte pressen, da den belgiske angriber Romelu Lukaku onsdag morgen landede med flyveren i Milano forud for sit skifte til Inter.

– Jeg er vældig glad for at være her, siger Lukaku ifølge NTB ved ankomsten.

Lukaku vender næste sæson tilbage til den milanesiske klub Inter på lån efter en mislykket sæson i London-klubben Chelsea.

Den 29-årige angriber skal i løbet af onsdag bestå et lægetjek, før skiftet bliver officielt.

Inter betaler otte millioner euro for lånet, der svarer til knap 60 millioner kroner.

Lukaku blev i 2021 Chelseas dyreste køb nogensinde, da angriberen blev hentet fra Inter til en sum af 113 millioner euro (cirka 840 millioner kroner) ifølge Transfermarkt.

Belgieren ankom til Chelsea efter en blændende sæson som vinder af den italienske Serie A med 24 mål, 10 assister og en titel som årets spiller i ligaen.

Der var derfor massive forventninger til angriberen, som til Chelseas skuffelse aldrig blev indfriet.

Sæsonen startede ellers godt.

Efter at have scoret fire mål i sæsonens fire første kampe for Chelsea var træner Thomas Tuchel ude med de store gloser og kaldte Lukaku for spilleren, Chelsea manglede.

Der skulle dog gå flere måneder, før Lukaku scorede sit næste mål for Chelsea.

Undervejs blev han ramt af en skade og måtte kort efter sin tilbagevenden gå i selvisolation med corona.

Angriberen, der havde svært ved at finde formen, blev ofte fravalgt til fordel for det tyske talent Kai Havertz.

I mellemtiden gav Lukaku i et interview med Sky Sports Italia udtryk for et ønske om at vende tilbage til Inter til stor frustration for Chelseas ledelse og fans.

Lukaku sluttede sæsonen med blot otte mål og en enkelt assist for Chelsea i Premier League.

Tiden vil vise, om den belgiske angriber kan genfinde sit vanlige niveau med returen til Inter.

Han kan komme til at spille en afgørende rolle, når Inter skal forsøge at genvinde Serie A-titlen, som sidste sæson gik til lokalrivalen AC Milan.

/ritzau/

News Related

OTHER NEWS

Udkørt Kasper Asgreen kører ikke flere cykelløb i 2022

Kasper Asgreen er færdig for i år. Den danske cykelrytter og Quick-Step, som Asgreen kører for, er blevet enige om, at han ikke skal køre flere cykelløb i år. Det ... Read more »

45-årig mand på motorcykel dræbt i soloulykke

En 45-årig mandlig motorcyklist mistede søndag livet i en soloulykke ved Ugerløse nær Holbæk. Det fortæller Midt- og Vestsjællands Politi. Manden var ude at køre med to andre, da han ... Read more »

Brevkasse skal hjælpe unge med spiseforstyrrelser

Det kan være svært at søge hjælp, hvis man har en spiseforstyrrelse. Nu åbner Foreningen Spiseforstyrrelser og Selvskade en brevkasse, der skal gøre det nemmere for børn og unge at ... Read more »

Salling Group tilbagekalder pandekager efter fund af listeria

Efter fund af listeria i et parti dessertpandekager har både Dagrofa og Salling Group tilbagekaldt produktet. (Arkivfoto). Den sygdomsfremkaldende bakterie listeria er blevet fundet i et parti dessertpandekager, som Salling ... Read more »

OB udlejer rutineret midtstopper til ungarsk klub

Kasper Larsen vendte tilbage til OB i januar 2020. (Arkivfoto) Kasper Larsen skal frem til næste sommer prøve kræfter med ungarsk fodbold. Mandag oplyser OB på sin hjemmeside, at den ... Read more »

Mette Frederiksen om Pape-kandidatur: Forvirring i blå blok

Statsminister Mette Frederiksen (S), der her ses mandag i Oslo til møde med de øvrige nordiske regeringsledere, mener, at det skaber forvirring i blå blok, at blokken nu har to ... Read more »

Øget mentalt fokus har skubbet dansk ridning op i eliten

Cathrine Laudrup-Dufour kunne rejse fra VM i Herning med tre medaljer – to af sølv og en enkelt af guld. Den danske arrangør af det netop overståede VM i ridesport ... Read more »

Jesper Vollmer er vendt tilbage til skærmen: ‘Jeg stornyder det’

Sommeren er ved at gå på hæld, og i den ombæring er TV-kokken Jesper Vollmer nu tilbage bag gryderne i “Go’morn Danmark”, hvilket glæder ham. Det går sjældent stille for ... Read more »

Kraftige byger på vej: Livreddere fraråder badning under torden

Hører du tordenbulder, bør du søge op på land og allerhelst indendørs, lyder rådet fra TrygFonden Kystlivredning. (Arkivfoto). Der er dømt hedebølge over store dele af landet, og det har ... Read more »

71-årig dømt: Stak tilfældig kvinde ned ved busstoppested

En 71-årig mand stak i april en tilfældig kvinde to gange i ryggen ved et busstoppested ud for Vestsjællandscenteret i Slagelse. Mandag har retten idømt manden seks års fængsel. Desuden ... Read more »

Lisbeth Østergaard og manden fejrer bryllupsdag: Deler romantisk billede

Tv-værten og hendes mand fejrer sammen 6 års ægteskab. Den folkekære tv-vært Lisbeth Østergaard er ikke bleg for at dele livets op- og nedture med sine mange følgere på de ... Read more »

Kinesisk kæmpe-mærke klar til dansk lyn-intro

BYD står for Build Your Dreams Endnu et elbil-mærke er klar til at kæmpe om danskernes gunst. Kinesiske BYD gør sin entre med fuld musik allerede fra oktober. Tre elbiler ... Read more »

Egan Bernal gør comeback i Danmark Rundt efter ulykke

Egan Bernal vandt i maj sidste år Giro d’Italia og blev senere på året nummer seks i Vuelta a España, som er hans hidtil seneste løb. Dagen før 1. etape ... Read more »

Venstre modsætter sig ikke Støjberg i en regering

Venstre præsenterer en ny reform af beskæftigelsesindsatsen i Danmark på et pressemøde mandag den 15. august 2022. Partiet bliver dog spurgt en del ind til den parlamentariske situation. Tidligere mandag ... Read more »

Prinsesse Nathalie er blevet skilt

Prinsesse Nathalie til Sayn-Wittgenstein-Berleburg er blevet skilt, oplyser kongehuset. Her ses hun ved OL i 2012 i London, hvor hun var en del af Danmarks dressurhold. (Arkivfoto). Kongehuset oplyser til ... Read more »

X Factor-dommer: Nu begynder cirkusset igen

Sangeren Kwamie Liv udgav i 2014 ep’en “Lost in the Girl”. Fire år senere kom hendes første album, “Lovers That Come and Go”, hvor man finder populære sange som “New ... Read more »

15-årig terrorsigtet dreng sidder fængslet på femte måned

En 15-årig dreng, der er sigtet for at overtræde terrorbestemmelser, er frivilligt gået med til at sidde varetægtsfængslet i fire uger mere. Det oplyser anklager Rune Rydik til Ritzau. Drengen ... Read more »

Ellemann: Nu er vi to super kvalificerede kandidater

Jakob Ellemann-Jensen (V) har mandag fået en konkurrent i blå blok i kampen om statsministerposten. – Nu er vi to super kvalificerede statsministerkandidater. Det, tror jeg, er meget godt, siger ... Read more »

Wolfsburg: Jonas Wind har pådraget sig alvorlig skade

Jonas Wind er ude i flere uger, melder Wolfsburg. Den danske landsholdsspiller Jonas Wind kommer ikke i aktion den kommende tid. Fodboldstjernen har pådraget sig en alvorlig lårskade, oplyser hans ... Read more »

Den Danske Cirkuspris går for første gang til kvindelig artist

72-årige Katja Schumann, der har lavet cirkus hele sit liv, har modtaget årets udgave af Den Danske Cirkuspris. (Arkivfoto). Mandag er medlemmer af artist- og cirkusdanmark blevet hædret. Den Danske ... Read more »

Venstre vil nedlægge jobcentre og starte helt forfra

Formand Jakob Ellemann-Jensen (V) præsenterer Venstres reformudspil af beskæftigelsesindsatsen. Jobcentrene skal være fortid. Det er hovedbudskabet i et nyt reformudspil af beskæftigelsesindsatsen, som Venstre har fremlagt mandag. – Vi vil ... Read more »

Nyt bizart spil lader dig være et egern med en håndpistol

Et nyt spil med den bizarre titel Squirrel with a Gun er lige præcis alt det, den beskriver. Du spiller et egern, der render rundt i bybilledet med en håndpistol ... Read more »

To danskere får grand tour-debut i Vueltaen

To danske cykelryttere har udsigt til at få debut i grand tour-sammenhæng, når Vuelta a Espana begynder på fredag i Holland. Mandag blev det således officielt, at Mathias Norsgaard er ... Read more »

Pasta alla Norcina

Hvem elsker ikke en god italiensk pastaret? Her har jeg kastet mig over en klassiker fra Umbria-regionen i Italien. Den går under navnet Pasta alla Norcina, og er i al ... Read more »

Amerikansk basketstjerne har anket fængselsdom

Den amerikanske basketballspiller Brittney Griner har anket den fængselsdom, hun modtog for 11 dage siden. 4. august fik hun i Moskva en straf på ni års fængsel for at have ... Read more »

Kommentator: Skader ikke blå blok med to statsministerkandidater

For første gang siden 1990’erne stiller både Venstre og Konservative op til næste folketingsvalg med en formand, der vil være Danmarks statsminister. (Arkivfoto). Det bør ikke skade blå blok ved ... Read more »

Ny handlingsplan skal øge tryghed og trivsel hos LGBT-personer

Ligestillingsminister Trine Bramsen (S), ligestillingsordfører Pernille Skipper (EL), ligestillingsordfører Astrid Carøe (SF) og ligestillingsordfører Samira Nawa (RV) præsenterer LGBT+ handlingsplanen for 2022-2025 “Plads til forskellighed i fællesskabet” mandag. Det skal ... Read more »

Forsvarsminister om Pape: Han gør forvirring i blå blok total

Søren Pape Poulsen har sejlet under bekvemmelighedsflag, siger forsvarsminister Morten Bødskov (S) om den konservative formands sene udmelding om, at han ønsker at være statsminister. Regeringen langer ud efter De ... Read more »

Kina vil afskrække amerikanerne med nye øvelser nær Taiwan

Senator Ed Markey (til venstre) er en af de amerikanske politikere, der søndag og mandag har besøgt Taiwan. Kinas militær har mandag udført nye øvelser nær Taiwan. Det oplyser det ... Read more »

OVERBLIK: Her er de tre statsministerkandidater

De Konservatives formand, Søren Pape Poulsen, gemmer sig ikke længere. Han har mandag meddelt, at han vil være Danmarks næste statsminister. Det næste folketingsvalg skal afholdes senest 4. juni 2023. ... Read more »

De første iOS 16-indtryk

De første iOS 16-indtryk Det er fortsat en række måneder til at iOS 16 egentlig lander på iPhones, altså iPhone 8 og nyere, for det sker først i forbindelse med ... Read more »

Vold: Angrebet af spinkel voldsmand med Gucci briller og Luis Vuitton taske

Natten til søndag blev en 20-årig mand overfaldet på Kokkedal Station. Overfaldet skete angiveligt umotiveret. Voldsmanden angreb den 20-årige med både slag og spark. ddd Efter overfaldet forsvandt han over ... Read more »

Skoda Enayq iV får hurtigere ladetid og mere rækkevidde

Skoda Enayq iV får hurtigere ladetid og mere rækkevidde Skoda indkalder alle ejere af elbilen Enayq iV til en softwareopdatering på værksted. Med den får bilen både længere rækkevidde, hurtigere ... Read more »

Berørt dansk 100-meterløber bliver skadet under EM-løb

Kojo Musah – her under sidste års OL – blev skadet under EM. (Arkivfoto). Den danske sprinter Kojo Musah løb mandag for at nå semifinalen på 100 meter ved EM ... Read more »

Blå partier er ikke klar til at vælge mellem Ellemann og Pape

Blå blok har mandag fået endnu en statsministerkandidat, efter Søren Pape Poulsen, formand for De Konservative, har meldt sig på banen. Derfor skal flere partier i Folketinget nu tage stilling ... Read more »

Søren Pape Poulsen vil være Danmarks næste statsminister

De Konservatives formand, Søren Pape Poulsen, har mandag meldt sig som statsministerkandidat. De Konservatives formand, Søren Pape Poulsen, har i lang tid fedtspillet om emnet, men mandag på et pressemøde ... Read more »

Tivolis comeback går hurtigere end ventet efter corona

Der kommer fortsat flere gæster i forlystelsesparken Tivoli end ventet, viser selskabets regnskab for andet halvår. (Arkivfoto). Forlystelsesparken Tivoli har nemmere ved at lokke gæster ind i parken igen, efter ... Read more »

Intel er på vej med grafikkort, der skal tage kampen op mod Nvidia og AMD

Intel er bedst kendt for at levere processorer til PC og laptops, men inden udgangen af 2022 kan ‘Intel Inside’ altså også komme til at betyde noget andet. Mens Intel ... Read more »

Hogwarts Legacy er nu officielt forsinket til februar

Hogwarts Legacy er nu officielt forsinket til februar Selvom at udvikler Avalanche aldrig reelt satte en konkret udgivelsesdato på Hogwarts Legacy, så sagde de længe at lanceringen ville ske i ... Read more »

Skuespillerinde Anne Heche er desværre nu afgået ved døden efter biluheld tidligere på måneden

Skuespillerinde Anne Heche er desværre nu afgået ved døden efter biluheld tidligere på måneden Desværre har en repræsentant for skuespillerinden Anne Heche bekræfter overfor New York Times, at hun “peacefully ... Read more »
33 FUN Things to do in Antigua, GuatemalaBacolod Tourist Spots: 10 Things to Do for Foodies & History Buffs10 Best Cafes in Sydney for Coffee, Brunch, and Vegan Food15 BEST Restaurants in Sayulita, Mexico10 Hotels with Halal Breakfast, Buffets and Restaurants in Singapore21 Best Things to do in Acapulco, MexicoI Tried Hang Gliding At Age 55, Here’s Why I Think You’ll Love ItHow To Spend 3 Perfect Days In Switzerland’s Jungfrau RegionHow To Spend A Perfect Weekend In South Bend, IndianaThe One Thing We Are Trying Before We Retire Abroad7 Things To Do In Charming Edgerton, WisconsinBirds of Iceland: An Introductory GuideViking Debuts New Ship In Southeast Asia Specially Designed To Sail The Mekong River15 Best Things to Do in SomervilleNew National Parks Series Debuts On Nat Geo This Month And You May Recognize The Narrator’s Famous VoiceDigital Nomads Can Apply for a 10-Year Visa to Thailand From Sep 20228 Unique Mooncakes in Singapore 2022 to Celebrate Mid-Autumn Festival10 Family-Friendly Destinations for Your 2022 Year-End Trips57 Top Things To Do In Singapore - Attractions, Interesting Places To Visit & Fun Things To DoTop 35 Must-Visit Historical Places & Landmarks in the Philippines15 Best Things to Do in Framingham10 Things You Should Never Do in Hawaii15 Things to Do in Jeju for a Different Kind of Island GetawayMy 7 Favorite Wineries In California To Sip ChardonnayMy 5 Favorite Luxurious Experiences At Scottsdale’s Top ResortsThe Perfect 3-Day Visit To Beautiful Évora, Portugal7 Reasons To Explore Stunning Peggy’s Cove, Nova ScotiaRetirement Diaries: Diane Says Start Your Planning EarlyWhy I Love These 5 Campsites In France More Than Any HotelWe Have 21 Airline And Hotel Credit Cards, Here’s What We Love About Each OneThe 15 Most Beautiful Places To See Fall Foliage In 2022Top 15 Best Things to Do in Stockton, CaliforniaAnne Frank Museum Releases Videos Detailing Last Six Months Of Her LifeFarmers’ Almanac Predicts Unseasonably Cold Winter For Canada, Urges One Region To HibernateThis Is The Only Country On Earth That Sits Entirely Above 3,280 Feet, And You Can Ski There Right NowHow To Start A Freelancing Business From Scratch10 Things You Should Know Before Quitting Your Job To TravelBournda National Park: South Coast NSW’s Best Kept SecretThe Best Multi-Day Hiking Trips in CanadaFrom Bunbury to Margaret River, Here’s What Not To MissWhere To Find The Best Free Camping in TasmaniaAustralian Bushfires: Here’s What You Can Do To HelpOur AmazingCo Mystery Picnic in Queensland’s Atherton TablelandsHow To Plan A Sedona Girls Weekend Trip25 Of The Best Things To Do In Port Douglas, AustraliaPlatia Ammos Beach in Kefalonia (+ the Perilous Hike Down in Flip Flops!)From Corporate Stooge to Professional Travel BloggerWhy Choose Full Time RV Living Over Van Life?7 Handy Camping Hacks For Your Next Wilderness TripThe Best Spots For Eyre Peninsula Camping in South AustraliaGold Coast Hot Air Ballooning: A Bucket List Experience You Didn’t Know You NeededFitzroy Island or Green Island: Which is Better?A Zhangjiajie Hiking Adventure In The Avatar MountainsThings To Do On An Eyre Peninsula Road TripThings To Do On The Esperance To Perth DriveBunyeroo Gorge & Brachina Gorge: A Flinders Ranges Scenic Drive You CAN’T Miss!Duke of Orleans Bay: My 35th Birthday Adventure!Things To Do In Mount Gambier & Limestone Coast, South AustraliaHow This Woman Quit Her Job To Travel Europe Full-Time in a Motorhome10 Things I Wish I Knew Before Buying A CaravanCelebrating Boxing Day on a Captain Cook Sydney Harbour Cruise5 Adventurous Weekend Road Trips From DenverHow To Land Scuba Diving Instructor Jobs Around The WorldWhy You Don’t Need A Work And Travel Program Like Remote Year To Become A Digital NomadHow To Tell Your Parents You’re Quitting Your Job To TravelPerth to Esperance: The Ultimate Road Trip ItinerarySpeed Hiking: What It Is & What Gear You Need For ItWhat To Do When Sh*t Hits The Fan On Your Trip3 Days in Melbourne: A Melbourne 3 Day ItinerarySapphire Coast NSW: From Whales to Red RocksEssential Hiking Gear for Beginners: 5 Items You Absolutely Need For Your First HikeWhy This Grad Student Decided To Move Abroad Instead Of Getting A JobThe Best Fleurieu Peninsula BeachesNakie: The Best Traveler Hammock (That’s Also Eco-Friendly!)The Best Beaches in Kefalonia (+ Other Must-Dos)The Best Things To Do In Sydney Harbour7 Things To Know Before Your Overnight Or Day Trip To Rottnest IslandLawn Hill National Park: A Hidden Gem in Outback QueenslandBradleys Head to Chowder Bay Walk + Balmoral | Sydney Harbour WalkOrmiston Gorge: A Beach in Outback Australia!What To Do in Paris For 4 Days: A 4 Day Paris ItineraryOutdoorsy Things To Do In Noosa, An Aussie Adventure ParadiseWhy Quitting Your Job To Travel Isn’t As Scary As It SeemsThings To Do In Crete: A Crete Road Trip Itinerary15 Little Things You Can Do To Save Money For TravelKu-ring-gai Chase National Park: Sydney’s Hidden GemThings To Do In Esperance: The Best Walks, Campsites, & Beaches In Esperance, Western AustraliaVisiting Meteora: Clifftop Monasteries With A View In GreeceThe 15 Best Day Trips From CairnsHighlights Of A Great Ocean Road TripThe Best Boho Picnic Rugs For Outdoor AdventuresRenting Camera Gear For Travel: Save Money, Save MemoriesThe Best Sydney Weekend GetawaysCar Next Door Review: Using Car Sharing in AustraliaWhat the FAQ is Van Life? Everything You Want To Know About Full Time Van LivingThe Best Hikes In The Blue MountainsA Sydney Harbour Scenic Flight With Sydney SeaplanesThis Couple Quit Their Jobs & Sold Everything To Travel Europe Full-TimeThat Time ALL THE SIGNS Told Me To Buy Tony Robbins TicketsHow Much Money Do You Need To Save Before You Quit Your Job To Travel?15 Best Things to Do in Malden8 Unique Ways To Spend A Few Hours In The South Of France7 Authentic Aboriginal Experiences In Australia’s Northern Territory10 Best Hiking Trails In Flagstaff According To The Locals21 FUN Cancun Day Trips that you’ll love!The Unique Culinary Tour Not To Miss In Jerusalem18 BEST Things to do in Valparaíso, Chile7 New And Unique Things To Do On The Las Vegas StripPalwa Ride and More Adventures at Santabucks Eco-Adventure ParkClear Testing New Curb-To-Gate Premium Service At This Popular AirportCollette Unveils New Montana Cruise Tour Featuring Stops In Two Popular National ParksTop 15 Best Things to Do in Riverside, California8 Reasons To Visit Italy This FallI Booked A Trip To France This Summer For $5.60 Using Points, Here’s What I LearnedThe Exhilarating Experience Not To Miss In Canada’s Jasper National ParkI Tried Glamping At An Australian Crocodile Safari Camp And It Was Incredible16 Scenic Stops Along The Beautiful Cape Cod Rail TrailWorrowing Jervis Bay: A Winter Getaway From SydneyBest Beaches in Crete: The 10 Crete Beaches You Must VisitThe 20 Best Beaches in Western AustraliaWhat I Wish I Knew Before Moving From USA To Australia30 Things To Do in Albany, Western Australia & South Coast WAHiking Sydney: The 15 Best Hikes in Sydney, AustraliaThe Best Hikes in Grand Staircase Escalante National MonumentNew UAE Passport: How to Get Your New Emirati Passport?NATAS 2022 Singapore Travel Fair: What to Expect7 of the best things to do in Phuket on a budget15 Best Things to Do in WalthamU.S. Begins Testing Online Passport Renewals, How You Can ParticipateTop 7 Must-See Attractions At The Newly Renovated Air And Space MuseumFAA Considers Increasing The Size Of Airline Seats, But It Has Nothing To Do With ComfortEat Your McDonald’s Before You Get On The Plane15 Best Things to Do in HaverhillYosemite Reopens Its Beautiful Mariposa Grove To Visitors8 Signs You Need for a Salary Raise & How to Talk to Your Boss About ItMy 7 Favorite Restaurants In Beautiful Dripping Springs, Texas13 Tips For Hiking Jenny Lake In Grand Teton National Park 14 Budget-Friendly Ways To Entertain Your Elementary-Aged Grandkids According To A Retired TeacherTop 15 Best Things to Do in Huntington, New York12 Reasons This Lesser-Known Malta Town Will Transport You To 1950s Italy15 Best Things to Do in RevereParts Of This National Park Closed Because Of A BearSeveral Caribbean Islands Dealing With Record Amounts Of Seaweed, The Problems It’s Causing For Tourists And Residents7 of the best things to do in Hoi An on a budgetLOOK: Philippine Tarsier Spotted in Tacloban City for the First Time EverA Guide to the Best Staycation Hotels in Manila6 Fabulous Reasons To Take A Side Trip To Croatia When You’re Visiting Italy7 Reasons You Should Visit Canada’s Beautiful Georgian Bay6 Reasons To Explore Concord, California On Your Next Visit To San Francisco9 Key Tips For Hiking To Gorgeous Ta-Taki Falls In Okinawa, JapanTop 15 Best Things to Do in Islip, New YorkHawaii County Follows Maui’s Lead, Decides To Ban These Types Of SunscreensUnique Sign In New Mexico Had Highway Drivers Doing Double-Takes15 Best Things to Do in AberdeenIt Now Costs $250 To See A Real-Life Dragon, Here’s WhyHeavy Rains Cause Extremely Rare 1,000-Year Event In Death Valley15 Best Things to Do in Havre de Grace15 Best Things to Do in Elkton11 Best Beaches in Vietnam You Must Know About11 Money Tips If You’re Not Earning Well Enough to Build a Travel Fund7 Fantastic Hotels For A California Summer ExperienceThe Houseboat Getaway Near Ottawa Perfect for the Whole Family22 Amazing Outdoor Adventures I Loved In New Zealand5 Fantastic Stops On A Missouri Road Trip From St. Louis To St. JosephFolks Are Flocking To New Mexico For A High Flying Milestone This October15 Best Things to Do in New CarrolltonSurprising Shark Discovery Found Thousands Of Miles From Its HomeWhat You Need To Know About Road Closures At This National ParkThird-Culture Kid Blues: My Experience as an Indonesian Who Grew Up in MalaysiaA Guide to Ukay-Ukay Shopping in and Near Metro Manila7 Historic French Brasseries You Must Visit In Paris7 Amazing Outdoor Activities To Experience In Big Sky, Montana In The SummerTop 8 Questions To Ask Before Moving To Costa RicaEverything You Need To Know About Visiting Qatar¡Felices fiestas! A guide to Spain’s best annual events17 Amazing Things To Do In Beautiful Austin, TexasFancy Feast Isn’t Just For Felines, Where You Can Dine On Cat-Inspired Cuisine Why October Is The Best Time To See Elk In This StateBorobudur Temple – The World’s Largest Buddhist TempleMantigue Island: Camiguin’s Little Jewel | LakwatseroThe Wave of Utah and Arizona: Where “Amazing” is Understatement | LakwatseroMonad ShoalHow to Get to Luna ApayaoTales From Sadanga: The Trek to Fowa-as Falls | LakwatseroAbout BatadHow to Commute to 21 Kilometers Coffee and Back#13 Himalayan Mountain Range (Nepal)NATAS Travel Fair 2022: Best Travel and Tour Package Deals!Batanes: Sweet Rendezvous With My Playground | LakwatseroNaked IslandThe GreeneryBalabac Sojourn: Immersion in Bugsuk Island | Lakwatsero1. Chocolate HillsHow To Get to BulalacaoSurprises in Naujan | LakwatseroNatnat BeachScuba Diving in Mantigue Island: Revisiting Underwater HomeLubang: En Route to Big Surprises | LakwatseroAbout Cuyo1. Fortune Island (Nasugbu, Batangas)Climbing Mount MitsutogeWaterfalls of Mount Romelo: Buruwisan, Batya-Batya & MoreSurigao: Scuba Diving in Mabua | LakwatseroRooms and RatesBud Bongao: The Revered Mountain of Tawi-Tawi | LakwatseroHow to Get to CoronGoing In and Out of PokharaVisita Iglesia in Manila: Nine Churches to VisitA Day Trip to Seven Falls of Lake Sebu | LakwatseroBataan: Dunsulan Falls, Ambon-Ambon Falls & Limutan FallsHow to Get to MoalboalHow to Get to Kansalakan Enchanted RiverDetour to Mainland Sablayan | LakwatseroWaterfalls in Real, Quezon: Cawayan, Balagba & Noknok FallsRuwanwelisaya StupaSan GabrielColibra Island: Dasol’s Island Hideaway | LakwatseroHow to Get to Malamawi IslandHow to Get to Maosonon IslandBalabac Sojourn: Bugsuk Island Stole My Heart | LakwatseroAttractions in Igorot Stone KingdomNacpan & Calitang: The Twin Beaches of El Nido | LakwatseroCalinawan CaveClimbing Mount Fuji: Frequently Asked Questions1. Tropical Four SeasonsMasasa Beach Travel RequirementsPacsafe Toursafe Wheeled Duffel: The Ultimate Urban Adventure Buddy | LakwatseroHow to Get to Mount KitadakeKiltepan View Deck (Sagada, Mountain Province)A Solo DIY Trek to Kawah Ijen of Indonesia | LakwatseroFirst Time in NAIA Terminal 1: Seriously, It’s Not As Bad As You Think! | LakwatseroHow to Get to Mount Cayabu and MaynobaTagbilat Falls: The Curtain Falls of Zamboanga SibugayHow to get to Quitinday Falls and Underground RiverPaoay Church: UNESCO World Heritage Site in Ilocos NorteThe Island in FocusBicycle Diary: Kaybiang Tunnel Loop | LakwatseroSelf Guided 6D/5N Annapurna Base Camp TrekA Weekend of Ultimate Adventure in Baler | LakwatseroHow to Get to Camotes IslandsHail to Hulugan FallsIloilo: Where to Indulge in the City of LoveIntroducing SibaltanHow to Get to Kabutongan FallsHow to Get to Calinawan CaveAbout CaramoanHow to Get to Cabagnow Cave PoolFive Hours in Jakarta: A Walk in the Old Batavia (And Misadventures in Jakarta) | LakwatseroRacuh a Payaman (Marlboro Hills)Machu Picchu HouseAbout LubangHow to Get to Nagpatong Rock by Public Transport:A Glimpse of Manila Metropolitan Theater | LakwatseroAbout LunaAbout Capul IslandAlalum Falls: Shared Majesty of Sumilao and Impasug-ongSnake IslandZunsibarPico de Loro Frequently Asked Questions (FAQs)Tulay na Bato Falls48 Hours in Brisbane: A Quick Guide & ItineraryAbout BiriTales of a True Wanderer: The Joys and Pains of Solo Travel | LakwatseroWelcome to Surigao del SurMt. Palay-Palay  National ParkAbout PagudpudFive Levels of Aguinid FallsIntroducing San Pascual, MasbateMount Manmanoc ItineraryAdventures in Fortune Island of Nasugbu | LakwatseroNext Level Mobile Photography with Sony Xperia XZ1 | LakwatseroScuba Diving in Siargao: Discovering the Underwater Treasures of Daku Island | LakwatseroAbout Davao CityHow to Get to AndaJanuary: Cebu & IloiloHow to Get to Mines View ParkKamay ni Hesus: Pilgrimage Site in Lucban | LakwatseroPoon Hill: Three Days of Himalayan AdventureCalvary Hill Cemetery of SagadaHow to Get to TambobongMilford SoundTen Things To Do in Sagada: Bucket List for NewbiesDahoyhoy FallsPilot for a Day: The Ultra Light Aircraft Experience | LakwatseroReal Coffee and Tea Cafe of Boracay | LakwatseroGhorepani Poon Hill TrekAbout Maniwaya IslandHow to Get to Binanga FallsPalo Alto Falls of Baras, Rizal | LakwatseroExplore Moscow: Best Things to Do in the City | LakwatseroStairway to HeavenMount Guiting-Guiting Overnight Trek Complete ItineraryCape Melville LighthouseLa Cathedral Café: Restaurant with a View in IntramurosKapurpurawan Rock Formation: White and BeautifulDay Hike ItineraryThe Sandbox at AlvieraHow to go to Mararison IslandA Weekend of Adventures in South Cebu and DumagueteCalayan Island: A Virtual Diary of Our Epic Journey | LakwatseroFaro de Isla Jintotolo (Jintotolo Island Lighthouse)Low’s PeakAbout Taal VolcanoHow to Get to Mag-aso Falls of BoholSamar: Biri Rock Formations Up Close | LakwatseroBonbon BeachIntroducing Jomalig IslandAbout Cotabato CityAbout TabukLeyte Landing Memorial: A Memorial for a Fulfilled Promise | LakwatseroSilyang Bato, Mount MaramiPanimahawa Ridge and Cedar Falls Day Hike ItineraryFun in the World’s Best IslandSample Albay ItinerariesMagpupungko Beach and Tidal Pools6 Tips for Living in the Philippines | LakwatseroDaraga Church: The Nuestra Señora dela Porteria ChurchTulgao Rice TerracesCape Melville Lighthouse (Faro del Cabo Melville)Canyoneering to Kawasan FallsLake FewaLong Weekend: Five-Day Suggested Itineraries in Luzon | LakwatseroAbout CaponesThe Wichcraft Café of Zamboanga City | LakwatseroHow to Get to GuiuanAll-Female FloorHow to Get to Neri’s VilleDiotay’s EateryShort but Sweet Melaka Getaway | LakwatseroHow to Get to Tinuy-An FallsOslob: The Lost Grandeur of Tumalog Falls | LakwatseroIlocos ItineraryDitumabo Falls: The Mother Falls of San Luis, Aurora!Biking in Kalinga: Trek and Bike to TabukParadise Garden: A Haven for Sea TurtlesSiargao: Magpupungko Beach and Tidal Pools | LakwatseroAbout Bucas GrandeCoral GardenSagadaA Walk in Sangay Siapo Island Before it is Gone? | LakwatseroAmbaguio-Akiki ItineraryCorregidor Island Lighthouse (Faro dela Isla de Corregidor)Faro de Punta de Malabrigo (Malabrigo Point Lighthouse)About CulionNaidi Hill LighthouseBoquete IslandHow to Commute to Temple of LeahCatanduanes: The Heritage Church of Bato | Lakwatsero1. White Water Rafting or KayakingMount Fuji Overnight Climb ItinerarySip & Gogh Paint Studio: Unleash Your Inner Van Gogh | LakwatseroBatanes ItineraryHow to Get to Quitinday HillsAbout Callao CaveDiscover LakawonBiking to Taal: A Fun Ride to Batangas’ Heritage TownAntique Blooming: The Rafflesia of San RemigioMalasimbo Lights and Dance FestivalBacolod ItineraryPoon HillAttractions in Mirador Heritage and Eco ParkHulhumale Public BeachRomblon Island: Bonbon Beach, Tiamban Beach & MoreAdventure in Sabah: White Water Rafting in Padas River | LakwatseroHow to Get to Hinakpan Mystical HillsWelcome to Lake SebuAbout CasiguranAbout BuscalanHow to Go to Kalanggaman IslandFaro de Cabo Bojeador (Cape Bojeador Lighthouse)Backpacking Maldives: Budget Itinerary, Expenses & TipsHow to Get ThereOffbeat Bohol Itinerary: 3D/2N of AdventuresHow to Get to Tawi-TawiAlona BeachPangilatan Falls: The Forgotten Gem of Tapaz, CapizWorld War I: SMS Cormoran II3D/2N Taiwan Itinerary: Taipei – Yehliu – ShiffenLaos for Backpackers: Getting There on a BudgetBasic RequirementsHow to Get to Antong FallsCathedral CaveHow to Go to Gubat, SorsogonAbout SadangaHow to Get to Bugui Point LighthouseHow to Get to Cabra Island LighthouseCebu Itinerary: Three-Day Adventures in the SouthAbout AndaLuna: A Day in the Show Window of Apayao | LakwatseroMargues Blue LagoonFinding Palaui’s Cape Engaño Lighthouse | LakwatseroHow to Get to Mantayupan Falls of Barili, CebuHow to Get to MaligcongLinapacan Islands: Between Paradise | LakwatseroKLIA to KLCCHow to Get to JomaligBanaug ShoalEspadang Bato – Payaran Falls Day Hike Itinerary10 Remarkable Philippine Destinations for Solo TravelMiagao Church: A UNESCO World Heritage Site in IloiloAbout Carbin ReefAbout Parola IslandCabra WreckageCobra Falls: Ozamiz City’s Best Kept SecretBasco: The Chapel on the Hill of Tukon | LakwatseroBack in Kathmandu’s Lovely Mess | LakwatseroHimalayan Adventure: Kathmandu to Pokhara Overland | LakwatseroItineraryChinatown Vancouver (Stop #23)Situbo Falls: Tampilisan's Awesome SurpriseHow to Get to Inambakan FallsTuasan Falls: Another Camiguin’s Charmer | LakwatseroHow to Get to Lake SebuMarinduque Loop: Biking in the Heart of the Philippines1. Batanes: A Piece of HeavenMe Gusta Sunzibar Tacloban! | LakwatseroHitachi Seaside Park: Quick Guide from Tokyo and NaritaBeautiful Islands and BeachesSunzibarTrekking NotesSnapshot: In Love with Batulao | LakwatseroPalaui IslandHow to Get to Mount PinatuboBicycle Diary: The Ride to Infanta | LakwatseroSwimHow to Get to Osmeña PeakDaranak Falls of Tanay Rizal | LakwatseroHow to Get to Stobosa Hillside Homes ArtworkSurf or Learn to SurfDIY Solo and Self-Guided Trek to Annapurna Base CampBatanes by Bike: North Batan Tour | LakwatseroThe BeachSta. Cruz Grande IslandBasilica de San Martin de ToursBaguio Budget Stay: Upstairs Bed & Bath | LakwatseroBiking in Batanes: Batan Island Loop | LakwatseroCandaba Bird SanctuaryCape EngañoAbout HungduanIligan Tourism Triangle: Mimbalut, Tinago & Maria CristinaAbout Jose PanganibanCadapdapan Rice TerracesHow to Get to Casaroro FallsKiltepan: Sagada’s Best Sunrise | LakwatseroBeguet: Colorado Falls of Tuba | LakwatseroFollow the Call of the Great Outdoors: Go Out & Get More | LakwatseroSanga-Sanga ReefMasbate City: Where to Eat in the City | LakwatseroAbout Carabao IslandRain Vortex at the Jewel of ChangiPacsafe Venturesafe 65L GII Travel PackIrakoWhere to Stay in CarmenHow to Get to Tangadan FallsHow to Get to Samal IslandEverest Base Camp Trek: Into the Dream ZoneTop Things To Do in Gangwon-do: Korea’s Adventure ProvinceJomalig: The Golden Sand of Salibungot Beach | Lakwatsero1. Tubbataha Reefs (Cagayancillo, Palawan)IitineraryAbout Anini-yNacpan BeachAbout Legazpi CityHow to Get to Shifen FallsScuba Diving in Pearl Island of Guiuan, Eastern SamarHow to Get to Nagtabon BeachSiargao Travel RequirementsHow to Go to TanayHow to Get to Garin FarmDay 1: Paoay and San Nicolas (Ilocos Norte)Nueva Vizcaya Weekend ItineraryHow to Climb Mount HamiguitanHow to Get to Santa Cruz IslandMount TalamitamHow to Get to Sambawan IslandBacuit Grill12 Places to Satisfy Your Affogato Cravings in the MetroLion’s RockVictoria HarbourCoronPicture Perfect: The White Island of Camiguin | LakwatseroPanglao: Alona’s Allure | LakwatseroSecrets of the Lakeside: The Waterfalls of Laurel & TalisayMiyaru FaruMemorial Temple of Lord BaoHotel Siesta ShibuyaHow to Get to Tinago FallsSimunul Island: The Birthplace of Islam in the Philippines | LakwatseroBalabac: Onuk Island, Pink Beach & Melville LighthouseBike Diary: Bike and Trek to Buscalan (Mount Polis – Bontoc – Buscalan) | LakwatseroTagaytay (Cavite)Yearend Adventure with Pacsafe Venturesafe 25L GII | LakwatseroFavorite Beach: Punta Sebaring of Bugsuk Island, BalabacWelcome to Apo Reef & Pandan Island!The Ruins of A FamosaHow to Get to Canyoneering SitePacsafe Ultimatesafe Z28, My Newest Ultimate Travel Buddy | LakwatseroPulangbato Falls: The Red Waterfalls of ValenciaLocationSpider House: Boracay’s Chill Corner | Lakwatsero