Love island-paret går skilda vägar efter bara några veckor – nu bekräftas uppbrottet

love island-paret går skilda vägar efter bara några veckor – nu bekräftas uppbrottet

LOVE ISLAND 2023

Elin ”Woodie” Skog och Nicolas Gaete blev ett par i Love island Sverige 2023.

Nu, bara några veckor senare, har det tagit slut.

På Instagram berättar realityprofilen om uppbrottet.

Ladda ner Hänts nya app här – nöje och nyheter utan betalväggar!

Det var för snart två veckor sedan som Love island Sverige avgjordes och deltagarna sattes på ett plan hem.

Finalen blev en rafflande sådan och till slut hade tittarna sagt sitt. Det blev inga mindre än Adrian Podde, 32, och Celine Axman, 21, som korades till vinnare och de kammade därmed hem äran och vinstsumman på en halv miljon kronor!

Adrian och Celine vann Love island

Adrian och Celine är fortfarande ett par och fortsätter sin kärlekssaga i Sverige.

– Adrian och Celine förtjänade det jättemycket för de har gått igenom så mycket tillsammans, de har varit där inne i två månader, sa Emil Renmarker, 21, till Hänt då.

Sedan dess har mycket hänt. Paren har fortsatt dejta på hemmaplan – men det har tyvärr redan skett två uppbrott.

Ett par som många trodde starkt på var Ikenna “Ike” Abika, 28, och Isabelle “Bella” Oskarsson, 21, men förra veckan meddelade de att de har gått skilda vägar. Häromdagen slutade Ike dessutom följa Bella på Instagram.

Love island-paret bekräftar uppbrottet

Ett annat par som det nu också tagit slut mellan är Nicolas Gaete, 23, och Elin “Woodie” Skog, 25.

När de kom hem till Sverige fortsatte de att ses trots distansen. Elin bor i Örebro och Nico i Stockholm och så sent som under finalhelgen var han på plats hos Elin för att hälsa på henne. De har även varit på en en dubbeldejt med Love island-paret Lisa och Kevin.

Nu avslöjar Elin på Instagram att det är slut mellan henne och Nico. Under en frågestund berättar hon nu hur det ligger till:

”Stämmer det att du och Nico inte träffas mer?”, undrar en följare.

”Ja det stämmer! Men det är no hard feelings. Vi försökte men det klickade inte på hemmaplan. Vi är fortfarande vänner.”, svarar Elin Woodie.

FOTO: TV4

Rekommenderad läsning

News Related

OTHER NEWS

Beslut om nya kraftledningar till Gotland

Säkerhetsläget är ett skäl bakom att Svenska kraftnät nu bygger två nya kraftledningar till Gotland. Arkivbild. Svenska kraftnät ska bygga två nya kraftledningskablar till Gotland, för nästan sex miljarder kronor, ... Read more »

Sommarjobben kontrolleras

Många unga sommarjobbar inom handeln, nu ska flera branscher inspekteras av arbetsmiljöverket. Arkivbild. Sommarjobbssäsongen är här, och med den kommer en hel del arbetsplatsolyckor där unga är inblandade. Nu ska ... Read more »

Barn bland skadade vid strandskjutning Florida

Barn bland skadade vid strandskjutning Florida Nio människor skadades vid skottlossning på en strandpromenad i staden Hollywood i Florida på måndagskvällen, rapporterar AP. Flera av de skadade är barn. Ett ... Read more »

Moneybrother på Sverigeturné i höst

Moneybrother (Anders Wendin) åker på turné i höst. Arkivbild. Moneybrother firar 20 år som artist i år, och det vill han fira han med en turné. Med start i Gävle ... Read more »

Man gripen för sprängdådet på Södermalmskrog

Man gripen för sprängdådet på Södermalmskrog En 24-årig man har gripits misstänkt för att ha utfört sprängdådet på en krog på Södermalm i Stockholm i januari, rapporterar DN. Sedan tidigare ... Read more »

Ingen barnmorskebrist i landet – enligt ny rapport

Ingen barnmorskebrist i landet – enligt ny rapport Det råder ingen brist på utbildade barnmorskor i Sverige, men de saknas inom sjukvården, visar en ny rapport från Nationella vårdkompetensrådet, skriver ... Read more »

Resandet återhämtar sig sakta

Svenskarna reser helst med bil. Arkivbild. Resandet ökade under 2022, men är fortfarande inte i närheten av nivåerna innan pandemin, visar statistik från Trafikanalys. Svenskens resande görs främst till och ... Read more »

Vitaminer som underlättar klimakteriet

Resan genom klimakteriet kan vara väldigt olika. En del kvinnor upplever stora besvär medan andra knappt känner av förändringen. Det finns en hel del du kan göra själv för att ... Read more »

TCO: Jämlikt uttag av föräldradagar dröjer 70 år

TCO: Jämlikt uttag av föräldradagar dröjer 70 år Om först 70 år kommer föräldradagarna i Sverige delas lika mellan män och kvinnor, enligt ny statistik från TCO, rapporterar TT. Under ... Read more »

Karlsson tvåmålsskytt när Vegas säkrade finalplats

Karlsson tvåmålsskytt när Vegas säkrade finalplats Vegas Golden Knights är klara för Stanley Cup-final efter att ha kört över Dallas i den sjätte semifinalmatchen. Efter två raka förluster tog Vegas ... Read more »

Rapport: 70 år innan föräldradagarna delas lika

2093 kommer män och kvinnor dela lika på föräldradagarna om utvecklingen fortsätter i samma takt. Arkivbild. Det kommer att dröja 70 år innan män och kvinnor delar lika på föräldradagarna, ... Read more »

Regionen: Vill inte ha plikt att anmäla papperslösa

Regionen: Vill inte ha plikt att anmäla papperslösa Västra Götalandsregionen kommer att skicka in en skrivelse till regeringen om att få undanta vårdpersonal från att anmäla papperslösa till polisen, rapporterar ... Read more »

I dag öppnar elstödet för företag

Nu kommer energi- och näringsminister Ebba Buschs (KD) utlovade elstöd. Arkivbild. Hundratusentals företag kan från i dag söka elstöd. Skatteverket är förberedd på en anstormning. Det är alltid lite nervöst ... Read more »

Mahmoud är fast i krigets Khartum

Utmattad och rädd sitter Mahmoud i sin lilla lägenhet i östra Khartum. Medan miljontals flyr är han en av många som är tvungna att stanna kvar i krigets Sudan. Han ... Read more »

Svenskarna slänger mindre sopor i krisens spår

Hushållens krympande plånböcker gör avtryck i sopkorgen. Förra året slängde svenskarna i snitt 449 kilo sopor per person, en minskning med 5 procent jämfört med 2021. Vi hoppas att minskningen ... Read more »

Man knivhögg kvinna – dömd till 14 års fängelse

En man har fällts för mordförsök efter en knivattack mot en kvinna i Östersund. Arkivbild. En man i 40-årsåldern har dömts till 14 års fängelse efter en knivattack mot en ... Read more »

Här är cykelhjälmarna du bör undvika

Rätt val av hjälm spelar roll om olyckan är framme. Arkivbild. Cykelhjälmen ska skydda det viktigaste man har. Säkerheten varierar däremot kraftigt beroende på vilken du väljer. Alla cykelhjälmar som ... Read more »

Nya ryska attacker mot Kiev

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj tackade landets luftvärn, som bland annat använder luftvärnssystemet Patriot, för minst hundra räddade liv under måndagens ryska robotattacker mot bland annat huvudstaden Kiev. Arkivbild. Ryssland inledde ... Read more »

Backstjärnan missar kvartsfinalen

Backstjärnan missar kvartsfinalen Tre Kronors backstjärna Rasmus Sandin missar kvällens VM-kvartsfinal mot Lettland i Riga. Skadan efter knätacklingen han åkte på mot USA stoppar spel. undefined Ladda ner Hänts nya ... Read more »

Ghostrunner 2 uppvisat med ny trailer

Ghostrunner 2 uppvisat med ny trailer Ghostrunner 2 visades upp som en av de första titlarna under Sonys ännu pågående Playstation Showcase. Vi fick inte en omfattande titt på spelet, ... Read more »

Ingen specifik kyrka utpekad som terrormål

E-post och chattar visar att bröderna planerade ett dåd mot en kyrka. Arkivbild. Det finns inget konkret mål för det planerade terrorattentatet mot en svensk kyrka, säger chefsåklagare Liddy Oechtering. ... Read more »

Gripen efter folkmordet i Rwanda

Fulgence Kayishema som anklagats för inblandning i folkmordet i Rwanda 1994 har gripits i Paarli Sydafrika efter 20 år på flykt, rapporterar CNN. Texten uppdateras. Relaterade länkar: Read more »

Robinson 2023: Tittarna i tårar efter Elins ord till Amanda: "Borde finnas en gräns, TV4"

Robinson 2023 lider mot sitt slut med den stundande finalen på söndag den 28 maj. Intrigerna i programmet har fortsatt, och deltagaren Pernilla Block tycks inte stå särskilt högt i ... Read more »

Billström om beskedet: ”Beklagar djupt”

Billström om beskedet: ”Beklagar djupt” Utrikesminister Tobias Billström (M) kommenterar Rysslands beslut att stänga generalkonsulatet i Göteborg: ”Beklagar djupt”, rapporterar TV4 Nyheterna. Texten uppdateras Relaterade länkar: Read more »

Kräver att olje-vd sparkas som klimatmöteschef

Sultan Ahmed al-Jaber är inte okontroversiell som klimatmöteschef. Arkivbild. En oljemagnat som chef för nästa FN-toppmöte om klimatet? En riktigt dålig idé, anser över 100 ledamöter i USA:s kongress och ... Read more »

Så enkelt slipper du mördarsniglar i sommar – knepet med vanliga föremålet kan rädda din trädgård på nolltid

Mördarsniglar är inte roliga att ha i trädgården. Men de är inte bara en otrevlig syn för ögat, de slemmiga sniglarna utgör ett fot för inhemska arter och är dessutom ... Read more »

Dödshjälpsläkare får inte legitimationen åter

Förvaltningsrätten i Stockholm meddelar i en dom att dödshjälpsläkarens legitimation även i fortsättningen ska vara återkallad. Arkivbild. Läkaren Staffan Bergström får inte tillbaka sin läkarlegitimation. Den drogs in i höstas ... Read more »

Beyoncé och Jay-Z har enligt uppgift köpt den dyraste villan i Kalifornien. Bilder från drömvillan

Beyoncé och Jay-Z har varit ett stabilt par i flera år nu och är definitivt bland de mäktigaste i showbusiness. Allt de rör vid förvandlas till guld och det kommer ... Read more »

Jättevändningen: Zlatans avgörande beslut – som nu kan bli hans stora avsked till fotbollen

Alla har varit slående överens om att säsongen är över för Zlatan. Men nu kommer jättevändningen för 41-årige Ibrahimovic. Vilket också kan bli hans stora avsked till spelarkarriären. För drygt ... Read more »

Asllani hoppas på comeback i helgens derby

Asllani hoppas på comeback i helgens derby [object Object] undefined Ladda ner Hänts nya app här – nöje och nyheter utan betalväggar! Kosovare Asllani har inte spelat en fotbollsmatch på ... Read more »
Kênh kiến thức kỹ năng, phát triển bản thân, hướng nghiệp, blog nhân sự