Linda Lindorffs ödesbesked – då lämnar hon Bonde söker fru: ”Så länge det…”

Efter 17 år som programledare för ”Bonde söker fru” har Linda Lindorff blivit hela Sveriges alldeles egna kärleksguru.

Och nu är hon aktuell med ytterligare ett dejtingprogram på TV4.

I en intervju med Nöjeslivet berättar Linda Lindorff varför hon älskar att föra folk samman – och ger ett besked om framtiden i rutan.

Kenta Gustafsson: Från misären på Plattan till skandalen i schlagerfestivalen. Hur gick det till? Vad var det som skapade rabalder? När började intresset för musiken, och hur kom den odödliga Hammarby-låten till? Lyssna på Nöjeslivets podcast här, och glöm inte att prenumerera så du inte missar nästa fredagsavsnitt: 

Linda Lindorff, 51, har lett en rad stora tv-satsningar genom åren. Tidigare i sin karriär ledde hon bland annat ”Robinson” och ”Farmen”.

Och 2006 steg hon in som programledare för ”Bonde söker fru” – något som skulle visa sig bli en stor succé.

Nu är hon aktuell med ett nytt dejtingprogram i ”Min mamma, din pappa” på TV4.

linda lindorffs ödesbesked – då lämnar hon bonde söker fru: ”så länge det…”

Genom åren har Linda Lindorff hjälpt en lång rad singelbönder hitta kärleken. Foto: TV4

Linda Lindorff: Därför tackade jag ja

I ”Min mamma, din pappa” är det i stället singelföräldrar som ska hitta kärleken. Det finns dock en hake – deras barn övervakar hela dejtingprocessen.

Idén kommer från den amerikanska programmet ”My mom, your dad” – en serie som Linda slukade när hon fick förfrågan.

”När jag först fick frågan hade jag ingen aning om vad det här var för program så jag bad att få titta på det. Jag fick hela serien ’My mom your dad’ skickad till mig och slukade hela på en dag. Älskade den”, har Linda tidigare berättat för Nöjeslivet.

Linda har också berättat att hon känner igen sig i tomheten då barnen flyttar ut.

”Att då få se här hur barnen, som ju är stora, bryr sig om sin mamma eller sin pappa, och vill att han eller hon ska få träffa någon. De vill hjälpa till och de vill se sin förälder lycklig. Det är fint.”

LÄS MER: Linda Lindorff slår tillbaka mot kritiken – efter tittarnas raseri mot nya dejtingprogrammet: ”Allt de gör…”

linda lindorffs ödesbesked – då lämnar hon bonde söker fru: ”så länge det…”

Foto: TV4

Stortrivs med att föra folk samman i tv

För inte så länge sen meddelade programledaren att hon skrivit på ett nytt kontrakt för ytterligare tre år hos TV4.

”Jag trivs verkligen bra på TV4 och känner mig otroligt uppskattad och jag älskar verkligen att göra de här programmen för er, världens bästa!”, skrev hon då på sin Instagram.

LÄS MER: Linda Lindorffs uppgörelse med TV4 – bekräftar framtiden på kanalen: ”Allt blev klart idag”

Nu berättar Linda mer om vad det är som gör att hon fortsätter hjälpa svenska folket hitta kärleken i rutan – år efter år.

”Det finns inget finare och starkare än kärleken. Det är ren och skär magi. Att få vara med när kärlek uppstår slår det mesta och jag är väldigt tacksam för att få vara med när det händer och också i viss mån bidra till det. Jag älskar kärleken och är så lycklig i min roll där jag får vara med och sprida den”, skriver hon i ett mejl till Nöjeslivet.

Då slutar Linda Lindorff med ”Bonde söker fru”

Utöver ”Min mamma, din pappa” som sänds i rutan just nu är Linda även aktuell med inspelningen av ”Bonde söker fru – jorden runt”.

Och efter det väntar ytterligare en säsong av Bonde söker fru. Att sluta som programledare är inte aktuellt.

Hon vill fortsätta hjälpa bönder hitta kärleken så länge som det går, berättar hon.

”Så länge det finns singelbönder. Vill att alla ska få ha nån att älska och bli älskad av”, skriver hon.

Underbart!

Ser ni framemot en ny säsong av ”Bonde söker fru”? Skriv gärna en kommentar på vår Facebooksida!

Artikeln Linda Lindorffs ödesbesked – då lämnar hon Bonde söker fru: ”Så länge det…” är skriven och publicerad av Nöjeslivet.

News Related

OTHER NEWS

Turkietexpert delar inte Bildts syn på nya regeringen

Turkietexpert delar inte Bildts syn på nya regeringen Den tidigare stats- och utrikesministern Carl Bildt anser att Turkiets nya regering går i en mer ”pragmatisk riktning” än den förra. Turkietkännaren ... Read more »

Struntade i redovisning i fyra år – döms till fängelse

Den enskilda företagaren struntade i att redovisa över sex miljoner kronor i intäkter i sitt bolag. Arkivbild. En företagare från Växjö kommun döms för olika ekonomiska brott till två års ... Read more »

Törnrosa blir skräckfilm

Törnrosa blir skräckfilm I kölvattnet av skräckfilmer med drogpåverkade djur i huvudrollen har en annan trend inom genren slagit rot, nämligen den att omvandla Disneyfilm till rysare. Regissören bakom den ... Read more »

Polisen i Enköping rapporterar om trafikolycka

Envato.com. Bilden är en genrebild. “Kollision mellan bil och moped.”, skriver polisen på sin hemsida. Polisen i Uppsala län rapporterar detta: På Fårticksgatan i Enköping kör en moped in i en ... Read more »

750 plundrade konstskatter tillbaka till Italien

En odaterad bit av en väggmålning som föreställer gudar och kvinnliga figurer var ett av de 750 arkeologiska fynden från hemliga utgrävningar på italienskt territorium som visades upp under en ... Read more »

Andersson (S): Viktigt höja barnbidraget

Socialdemokraternas partiledare Magdalena Andersson ser höjda barnbidrag som en viktig åtgärd just nu. Arkivbild. Oppositionsledaren Magdalena Andersson (S) vill se en höjning av barnbidraget för att hjälpa hushållen i det ... Read more »

Forssell: Biståndsberoende visar att ny politik behövs

Forssell: Biståndsberoende visar att ny politik behövs Sverige är en fortsatt generös biståndsgivare även efter att regeringen frångått enprocentsmålet, säger biståndsminister Johan Forssell (M) i SVT:s Agenda. Han påpekar att ... Read more »

Zlatan rörd till tårar av Milan-fansen hyllning

Zlatan rörd till tårar av Milan-fansen hyllning Kvällens match mellan Milan och Hellas Verona satte punkt för Zlatan Ibrahimovic karriär i den rödsvarta tröjan, skriver Sportbladet. Strax innan avspark sjöng ... Read more »

Explosionslarm i Västerås – boende hörde ”jättesmäll”

Explosionslarm i Västerås – boende hörde ”jättesmäll” Polisen har ryckt ut efter larm om en explosion på Vasagatan i centrala Västerås, skriver VLT. Tidningens utsända säger att det ska ha ... Read more »

Polisen rapporterar om olaga hot, Bollnäs

Google maps, Bollnäs “Hotfull man tvingade polisen att skjuta varningsskott.”, skriver polisen på sin hemsida. Polisen i Gävleborgs län rapporterar detta: Flera polispatruller beordras till Lottefors utanför Bollnäs där en ... Read more »

Andersson försvarar ord om SD-styrd ”högerregim”

Andersson försvarar ord om SD-styrd ”högerregim” S-ledaren Magdalena Andersson försvarar att hon anklagat regeringen och Sverigedemokraterna för att föra Sverige i en auktoritär riktning. Detta efter en uppmärksammad i artikel ... Read more »

Män misstänks ha tvättat 180 miljoner

Männen ska enligt Ekobrottsmyndigheten ha använt fem aktiebolag och tre enskilda firmor för att skriva fejkade fakturor. Arkivbild. Två män från Azerbajdzjan respektive Ryssland åtalas för misstankar om att de ... Read more »

Navalnyjs födelsedag firas med protester – flera gripna

Navalnyjs födelsedag firas med protester – flera gripna Medarbetare till Aleksej Navalnyj uppmanade på söndagen till protester för att fira den fängslade ryske oppositionsledarens 47:e födelsedag, rapporterar AFP. Minst 90 ... Read more »

Zlatans tårögda farväl

Zlatans tårögda farväl “Ibrahimovic, Ibrahimovic, Zlatan Ibrahimovic.” Milansupportarna sjöng svenskens namn om och om igen inför avspark mot Hellas Verona. Och på vip-läktaren satt stjärnan med tårar i ögonen. undefined ... Read more »

Spana in den blodiga trailern till Crackcoon

Spana in den blodiga trailern till Crackcoon Attack of the Meth Gator, Cocaine Shark, Crackodile, Cocaine Bear, och nu även Crackcoon – de billigt producerade skräckfilmerna med drogpåverkade djur i ... Read more »

Marinens övningsscenario: Möter aktivister till havs

Marinens övningsscenario: Möter aktivister till havs Svenska marinen har under söndagen hållit en övning där man låtsades att en av försvarets ribbåtar var från aktivistgruppen Återställ våtmarker, rapporterar Expressen baserat ... Read more »

80 skolflickor förgiftade i norra Afghanistan

80 skolflickor förgiftade i norra Afghanistan Nästan 80 flickor har förgiftats i attacker mot två grundskolor i norra Afghanistan, rapporterar AP. Lokala skolmyndigheter uppger att flickorna förts till sjukhus men ... Read more »

JO utreder anstalt – post kom på avvägar

Salbergaanstalten i Sala är under utredning av Justitieombudsmannen. Arkivbild. Justitieombudsmannen (JO) har inlett en granskning mot Salbergaanstalten i Sala efter en anmälan om brister i posthanteringen, rapporterar P4 Västmanland. En ... Read more »

Backstjärnan missar kvartsfinalen

Backstjärnan missar kvartsfinalen Tre Kronors backstjärna Rasmus Sandin missar kvällens VM-kvartsfinal mot Lettland i Riga. Skadan efter knätacklingen han åkte på mot USA stoppar spel. undefined Ladda ner Hänts nya ... Read more »

Ghostrunner 2 uppvisat med ny trailer

Ghostrunner 2 uppvisat med ny trailer Ghostrunner 2 visades upp som en av de första titlarna under Sonys ännu pågående Playstation Showcase. Vi fick inte en omfattande titt på spelet, ... Read more »

Ingen specifik kyrka utpekad som terrormål

E-post och chattar visar att bröderna planerade ett dåd mot en kyrka. Arkivbild. Det finns inget konkret mål för det planerade terrorattentatet mot en svensk kyrka, säger chefsåklagare Liddy Oechtering. ... Read more »

Gripen efter folkmordet i Rwanda

Fulgence Kayishema som anklagats för inblandning i folkmordet i Rwanda 1994 har gripits i Paarli Sydafrika efter 20 år på flykt, rapporterar CNN. Texten uppdateras. Relaterade länkar: Read more »

Robinson 2023: Tittarna i tårar efter Elins ord till Amanda: "Borde finnas en gräns, TV4"

Robinson 2023 lider mot sitt slut med den stundande finalen på söndag den 28 maj. Intrigerna i programmet har fortsatt, och deltagaren Pernilla Block tycks inte stå särskilt högt i ... Read more »

Billström om beskedet: ”Beklagar djupt”

Billström om beskedet: ”Beklagar djupt” Utrikesminister Tobias Billström (M) kommenterar Rysslands beslut att stänga generalkonsulatet i Göteborg: ”Beklagar djupt”, rapporterar TV4 Nyheterna. Texten uppdateras Relaterade länkar: Read more »

Kräver att olje-vd sparkas som klimatmöteschef

Sultan Ahmed al-Jaber är inte okontroversiell som klimatmöteschef. Arkivbild. En oljemagnat som chef för nästa FN-toppmöte om klimatet? En riktigt dålig idé, anser över 100 ledamöter i USA:s kongress och ... Read more »

Så enkelt slipper du mördarsniglar i sommar – knepet med vanliga föremålet kan rädda din trädgård på nolltid

Mördarsniglar är inte roliga att ha i trädgården. Men de är inte bara en otrevlig syn för ögat, de slemmiga sniglarna utgör ett fot för inhemska arter och är dessutom ... Read more »

Dödshjälpsläkare får inte legitimationen åter

Förvaltningsrätten i Stockholm meddelar i en dom att dödshjälpsläkarens legitimation även i fortsättningen ska vara återkallad. Arkivbild. Läkaren Staffan Bergström får inte tillbaka sin läkarlegitimation. Den drogs in i höstas ... Read more »

Beyoncé och Jay-Z har enligt uppgift köpt den dyraste villan i Kalifornien. Bilder från drömvillan

Beyoncé och Jay-Z har varit ett stabilt par i flera år nu och är definitivt bland de mäktigaste i showbusiness. Allt de rör vid förvandlas till guld och det kommer ... Read more »

Jättevändningen: Zlatans avgörande beslut – som nu kan bli hans stora avsked till fotbollen

Alla har varit slående överens om att säsongen är över för Zlatan. Men nu kommer jättevändningen för 41-årige Ibrahimovic. Vilket också kan bli hans stora avsked till spelarkarriären. För drygt ... Read more »

Asllani hoppas på comeback i helgens derby

Asllani hoppas på comeback i helgens derby [object Object] undefined Ladda ner Hänts nya app här – nöje och nyheter utan betalväggar! Kosovare Asllani har inte spelat en fotbollsmatch på ... Read more »
Kênh kiến thức kỹ năng, phát triển bản thân, hướng nghiệp, blog nhân sự