Ligdele fundet i Florida tilhører mistænkt forlovet i drabssag

Asia's Tech News Daily

© Florida Police/Reuters Både 22-årige Gabby Petito og 23-årige Brian Laundrie er nu bekræftet døde. (Arkivfoto)

Ligdele, som onsdag blev fundet i vildmarken i den amerikanske delstat Florida, stammer som ventet fra 23-årige Brian Laundrie.

Det bekræfter FBI torsdag, skriver nyhedsbureauet Reuters.

Amerikanske myndigheder har været på jagt efter Laundrie, siden at hans 22-årige forlovede, rejsebloggeren Gabby Petito, blev fundet dræbt i midten af september.

En talsperson for North Port Police fortæller til det amerikanske medie NBC News, at der er tale om et “skelet” efter Brian Laundrie.

Laundrie har været mål for en omfattende menneskejagt.

Onsdag fandt efterforskere, hvad der så ud til at være ligdele sammen med personlige ejendele, blandt andet en rygsæk og en notesblok, tilhørende Brian Laundrie.

– Disse genstande blev fundet i et område, der indtil for nylig havde stået under vand, fortalte FBI-agenten Michael McPherson til NBC News onsdag.

Gabby Petito blev 19. september fundet i en skov i delstaten Wyoming. En retsmediciner har fastslået, at hun døde af “strangulering med hænderne”.

Det unge kærestepar var på roadtrip tværs gennem USA, inden Brian Laundrie 1. september vendte hjem til sine forældre i North Port i Florida uden sin forlovede. Parret boede sammen hos Laundries forældre.

Forældrene oplyste senere, at Laundrie tog på vandretur i midten af september og ikke var vendt tilbage siden.

Gabby Petito dokumenterede parrets rejse gennem blandt andet Kansas, Colorado og Utah via billeder og videoer på sociale medier.

Hendes sidste opslag var på Instagram 25. august. Det var også den sidste dag, hvor hun talte i telefon med sin mor.

Politiet i Utah offentliggjorde i september en video fra et møde med Petito og Laundrie den 12. august. Her beskriver Gabby Petito over for betjente et voldsomt skænderi, som kæresteparret havde haft tidligere på dagen.

/ritzau/

Internet Explorer Channel Network
Asia's Tech News Daily
News Related

OTHER NEWS

‘Sygeplejeskolen'-stjerne skal være far: Deler rørende billede

Snart bliver skuespilleren far for første gang. Skuespiller Thue Ersted Rasmussen, som er kendt fra serier som ‘Sygeplejeskolen’ og ‘Sunday’, afslører nu en glædelig nyhed – han skal være far. ... Read more »

Der er 4076 nye coronatilfælde i Danmark - 426 er indlagt

© Getty coronavirus Det seneste døgn er der 4076 personer i Danmark, der har fået besked om, at de er testet positive for coronavirus. Det viser den daglige opgørelse fra ... Read more »

Helligkilde og briter trækker sig fra turnering i Sydafrika

Den danske golfspiller Marcus Helligkilde har trukket sig fra DP World Tour-åbningsturneringen, Joburg Open i Sydafrika. Danskeren nåede at gå syv huller i anden runde, inden dårligt vejr satte turneringen ... Read more »

EL til statsminister: Sundhedsvæsen har brug for redningspakke

Sundhedsvæsnet er presset ikke bare af corona men også helt generelt. Enhedslisten mener, at situationen er så akut, at statsminister Mette Frederiksen (S) må handle. Derfor har partiet indkaldt Mette ... Read more »

Afrika stemmer for VM-slutrunde hvert andet år

Hvis det står til medlemslandene i Det Afrikanske Fodboldforbund (Caf), skal muligheden for at afvikle VM-slutrunder hvert andet år i stedet for hvert fjerde år undersøges. Det står klart, efter ... Read more »

Strid med briter får franske fiskere til at blokere for færger

© Pascal Rossignol/Reuters Franske fiskere på en trawler under en protestaktion med et banner, der kræver, at briterne ændrer kurs i en langvarig strid om fiskerettigheder. Franske fiskerbåde begyndte fredag ... Read more »

Advokat bekræfter: Rangnick er tæt på Manchester United

© Barbara Gindl/AFP 63-årige Ralf Rangnick ligner afløseren for Ole Gunnar Solskjær i Manchester United. Tyskeren Ralf Rangnick ligner Manchester Uniteds næste cheftræner. Fredag bekræfter Rangnicks advokat over for det ... Read more »

WHO: Det vil tage uger at forstå ny coronavariant

© Denis Balibouse/Reuters Verdenssundhedsorganisationen, WHO, har i Genève indkaldt eksperter til møde for at diskutere en ny coronavariant, der giver anledning til dyb bekymring internationalt. Verdenssundhedsorganisationen, WHO, mener, at det ... Read more »

Hækkerup og Bramsen skal forklare sig om sms'er til udvalg

Justitsminister Nick Hækkerup (S) og forsvarsminister Trine Bramsen (S) er indkaldt i et lukket samråd om genskabelse af sms’er i minksagen. Det har Granskningsudvalget, Folketingets vagthund, besluttet på et møde ... Read more »

Frankrig og Italien har underskrevet venskabstraktat

© Francesco Fotia/Scanpix De to store EU-landes luftvåben gennemførte et luftshow ved paladset på Quirinalhøjen i Rom, da Frankrig og Italien underskrev fredag indgik en ny traktat, som formaliserer de ... Read more »

Britiske golfspillere trækker sig fra turnering efter forbud

Mindst femten britiske og irske golfspillere har trukket sig fra DP World Tour-åbningsturneringen, Joburg Open i Sydafrika, før fredagens anden runde. Det skyldes et nyt indrejseforbud for rejsende fra Sydafrika ... Read more »

Lige inden finalen: Vild med dans-dommer smittet med corona

Der kommer kun til at sidde fire dommere i panelet, når Vild med dans-finalen i aften finder sted. I aften er der finale i Vild med dans, og selvom dette ... Read more »

Sundhedsstyrelsen vil fortælle om planer for børnevaccinationer

© Nils Meilvang/Ritzau Scanpix Fredag eftermiddag vil Sundhedsstyrelsen fortælle om sine planer for at udvide vaccinationsindsatsen til at omfatte børn i alderen 5-11 år. Det oplyser Sundhedsstyrelsen i en pressemeddelelse. ... Read more »

Politiet har fået råbånd og efterforsker nu plejehjemssag

© Henning Bagger/Scanpix Politiet har fået TV 2’s råbånd fra dokumentar, hvor blandt andet kritisable forhold på Plejecenter Kongsgården blev udstillet. Nu efterforsker man mod journalister og ansatte på plejehjemmet. ... Read more »

Wammen placerer ansvar for minksag hos Mogens Jensens ministerium

Ifølge finansminister Nicolai Wammen (S) ligger ansvaret for minksagen klart placeret et sted: Det daværende Miljø- og Fødevareministeriet. Da regeringstoppen på et møde 3. november sidste år besluttede, at alle ... Read more »

Vejles nye landsholdsspiller misser resten af sæsonen

© Bo Amstrup/Scanpix Ali Adnan fik 32 minutter mod Randers FC, men kommer ikke i kamp mere for Vejle Boldklub i denne sæson. 32 minutter. Så lang tid fik Ali ... Read more »

FAKTA: Meget billige boliger skal nedbringe hjemløshed

© Nils Meilvang/Scanpix Indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad (S) præsenterede fredag en boligaftale, der blandt andet skal sikre flere meget billige boliger. Regeringen, Dansk Folkeparti, SF, Enhedslisten og Kristendemokraterne har ... Read more »

Tidligere departementschefs sms'er er genskabt i minksag

Det er lykkedes politiet at genskabe sms’er fra endnu en person i relation til minksagen. Det skriver Ekstra Bladet. Tidligere departementschef i Sundhedsministeriet Per Okkels sms’er er genskabt. De blev ... Read more »

Vinterens første sne er faldet natten til fredag

© Mads Claus Rasmussen/Scanpix Vi skal længere ind i vintermånederne, før sneen bliver liggende, mener Mikael Scharling, som er klimatolog hos DMI. (Arkivfoto). Natten til fredag kom et tydeligt tegn ... Read more »

Danmark er i knivskarp konkurrence om europæiske pladser

© Alexandros Avramidis/Reuters FC København har vundet 9 af sine 11 europæiske kampe i denne sæson og har dermed været med til at spille Danmark op ad koefficientranglisten. De danske ... Read more »

Hækkerup og Bramsen skal forklare sms-sag i lukket samråd

Justitsminister Nick Hækkerup (S) og forsvarsminister Trine Bramsen (S) er indkaldt i et lukket samråd om genskabelse af sms’er i minksagen. Det har Granskningsudvalget besluttet på et møde fredag. Flere ... Read more »

Mobil skadestue ruller ind i København før julefrokoster

En mobil skadestue holder de næste weekender på Rådhuspladsen i København, hvor den skal hjælpe med at aflaste sundhedsvæsenet. Det skyldes de mange julefrokoster i nattelivet, som i forvejen fylder ... Read more »

Ny aftale skal sikre flere billige boliger i store byer

© Nils Meilvang/Scanpix Indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek præsentere boligpakke ved et doorstep i København fredag den 26. november 2021 Der skal være bedre mulighed for at bo i ... Read more »

Snart 50 år på tronen: Se det nye flotte portræt af dronning Margrethe

Den 14. januar 2022 er det 50 år siden, at dronning Margrethe overtog tronen fra sin far. I forbindelse med den kommende jubilæum har Kongehuset netop offentliggjort et nyt portræt ... Read more »

Elektrisk pionér hurtigt klar til ny runde

© Leveret af FDM Kia Niro er præsenteret i Sydkoreas hovedstad, Seoul. Kia Niro, en kompakt crossover, var en af de første opnåelige elbiler med lang rækkevidde, da modellen blev ... Read more »

Tysk minister: Coronabølge spredes i hele Tyskland

© Michele Tantussi/Reuters Den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, siger, at den igangværende coronabølge i Tyskland vil sprede sig over hele Tyskland. “Det er endnu ikke lykkedes os at nå ud ... Read more »

Toyota lokker kunderne med op til 10 års garanti

© Leveret af FDM Toyota indfører en ny garantiordning, der kan gælde indtil bilen er 10 år gammel. Der skal være mere tryghed i bilejerskabet. I hvert fald hvis man ... Read more »

WHO indkalder eksperter til møde om ny coronavariant

© Denis Balibouse/Reuters Verdenssundhedsorganisationen, WHO, har i Genève indkaldt eksperter til et møde midt på dagen for at diskutere den nye coronavariant, der giver anledning til dyb bekymring internationalt. Verdenssundhedsorganisationen, ... Read more »

Toyota lancerer op til 10 års 'garanti' – også på brugte biler

© Leveret af FDM Toyota indfører en ny garantiordning, der kan gælde indtil bilen er 10 år gammel. Der skal være mere tryghed i bilejerskabet. I hvert fald hvis man ... Read more »

S vil ikke stå i vejen for at lade FE søge slettede sms'er

© Emil Helms/Scanpix Jeppe Bruus (S) siger, at Socialdemokratiet ikke har noget imod, at lade FE forsøge at genskabe slettede sms’er, hvis Minkkommissionen ønsker det. Der tegner sig nu et ... Read more »

Frygt for ny coronavariant giver kursfald til danske aktier

Frygt for en ny coronavariant giver fredag morgen fald til de danske aktier. Få minutter inde i fredagens handel dykker C25-indekset, der består af de 25 største aktier herhjemme, med ... Read more »

Trods varselsskud er dreng ikke sigtet for trusler eller vold

© Henning Bagger/Scanpix En politimand valgte i denne uge at affyre et varselsskud under en anholdelse i København. 16-årig dreng blev anholdt – han gjorde angiveligt udfald mod betjenten. Men ... Read more »

Frankrig vil alligevel ikke mødes med UK om migranter

© Michel Spindler/Scanpix En punkteret gummiflåde på den nordfranske kyst ved Wimereux. Frankrigs indenrigsminister, Gérald Darmanin, har fredag meddelt sin britiske modpart, Priti Patel, at han aflyser et planlagt møde ... Read more »

Lars Høghs hustru om kræftsygdommen: ‘Jeg vil dø med Lars'

For Tine Høgh er det smertefuldt at vide, at hun ikke altid vil kunne være ved sin mands side. Tidligere i november kom det frem, at lægerne havde givet landsholdets ... Read more »

Radikale peger på Venstre-mand som ny KL-formand

De Radikale peger på Kalundborgs borgmester, Martin Damm (V), som ny formand for Kommunernes Landsforening (KL). Det oplyser partiet i en pressemeddelelse ifølge Altinget. Han står til at overtage posten ... Read more »

Lykkelige Pernille Blume: Kærlighedsbesøg i finalen

Det er ikke meget, Pernille Blume har set sin franske forlovede, Florent Manaudou, under “Vild med dans”. Han var forbi studiet i program seks og så Pernille Blumes rumba. Til ... Read more »

Udvalg drøfter mulig hjælp fra FE til at gendanne sms'er

Skal private virksomheder eller Center for Cybersikkerhed undersøge, om de slettede sms’er fra minksagen kan genskabes? Det skal Granskningsudvalget i Folketinget fredag drøfte på et møde. Og Dansk Folkeparti er ... Read more »

AGF-chef før skæbnekamp: Vi lader os ikke stresse

© Lars Møller/Scanpix Patrick Mortensen udlignede i overtiden, da AGF senest spillede 1-1 mod FC København. Dramaet er tydeligt. AGF går fredag på vinterpause med enten ét, fire eller syv ... Read more »

Tour de France-vinder kåret som årets cykelrytter

© Anne-Christine Poujoulat/AFP 23-årige Tadej Pogacar har to år i træk vundet Tour de France. Nu er han kåret til årets cykelrytter. (Arkivfoto) Tour de France-vinderen Tadej Pogacar har vundet ... Read more »
On free-english-test.com you will find lots of free English exam practice materials to help you improve your English skills: grammar, listening, reading, writing, ielts, toeic