Lene Beiers store sorg: Svigerfar er død

‘Bolighaj finder hjem’-værten Anders Beier har mistet sin far.

En stor sorg har ramt hjemme hos Lene og Anders Beier. Sidstnævnte har mistet sin far. Det fortæller han i et ærligt opslag på Instagram.

– I aftes sagde vi farvel til min far for sidste gang. De sidste år har vi mistet ham lidt dag for dag og efter en voldsom afslutning med sin famile omkring sig, har han nu endelig fået fred, skriver han i opslaget, hvor han har delt et par billeder af sin far med medaljer på tøjet.

Her er det store smil fundet frem på det første billede, og det er da også fra en ganske særlig begivenhed. Billederne er taget til Anders og Lenes bryllup.

Rørende hilsen

Anders Beier, der er uddannet ejendomsmægler og siden har brugt sin erfaring som vært på ‘Bolighaj finder hjem’, antyder i opslaget, at hans far ikke har været sig selv i noget tid.

– Jeg vælger at huske ham for tiden, før han blev syg, som den oberst og levemand han var. Billederne her er fra Lenes og mit bryllup i 2006, hvor han, som altid, gav den gas, skriver han og kommer med en sidste rørende hilsen:

– Sov godt far, jeg håber der er italiensk rødvin, lækre bøffer, Kings uden filter, motorcykler og sol på pisterne deroppe. Vi passer godt på mor og hinanden til vi ses igen!

Hustruen Lene Beier har delt den sørgelige nyhed i en story, hvor hun har videredelt Anders Beiers opslag.

I en anden story på Instagram skriver Lene Beier, at den kærlighedsferie som hun og manden skulle have været afsted på i morgen naturligvis er aflyst. Parret skulle have fløjet til Madeira i morgen.

Du kan se opslaget herunder eller ved at trykke HER.

Hvor er det forfærdeligt. Nu hjælpes vi ad med at sende varme tanker til Anders Beier og familien.

Artiklen Lene Beiers store sorg: Svigerfar er død blev først udgivet af Newsner Dansk.

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World