Lego Fortnite-video forbereder oss på et bedårende, klossete eventyr

lego fortnite-video forbereder oss på et bedårende, klossete eventyr

Lego Fortnite-video forbereder oss på et bedårende, klossete eventyr

Lego Fortnite lanseres offisielt i dag, noe som betyr at du om bare noen timer kan dra til Battle Royale og oppleve en ny versjon av spillet som legger større vekt på overlevelse og bygging, alene eller sammen med opptil sju venner.

I forbindelse med lanseringen har det nå kommet en filmatisk trailer for modusen, og den viser det som ser ut til å bli en veldig sjarmerende og søt opplevelse. I tillegg viser traileren at bananen Peely har blitt legofisert og nå venter på nye eventyr i den nye modusen, etter at han tilsynelatende forsvant nylig.

Før du sjekker ut traileren under kan du gå hit for å lære mer om hvordan Epic Games går frem for å gjøre om de utallige skinnene i spillet til Lego-versjoner.

News Related

OTHER NEWS

Ta en titt på dokumentaren om hvordan NHL 94 ble laget.

Ta en titt på dokumentaren om hvordan NHL 94 ble laget. Verdens beste hockeyspill gjennom tidene? Vel, NHL 94 er definitivt et av de mest elskede, så mye er klart ... Read more »

Michael Mann om Adam Driver i Heat 2: "Vi diskuterer"

Michael Mann om Adam Driver i Heat 2: “Vi diskuterer” Om noen uker får vi se Adam Driver i rollen som Enzo Ferrari i Michael Manns dramatiserte biografi, Ferrari. Filmen ... Read more »

NRK bidro til å få «Bamsegutt» hjem

Oslo 20231122. NRK og kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen med pressebrief om «Ingen elsker Bamsegutt» på Marienlyst. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB NRK bidro til å få «Bamsegutt» hjem NRK sier ... Read more »

Detaljhandelen steg med 0,6 prosent

STIGER: Etter tre måneder med fall steg detaljhandelen i oktober. Detaljhandelen steg med 0,6 prosent Detaljhandelen i Norge steg 0,6 prosent fra september til oktober, viser tall fra SSB mandag ... Read more »

Usympatisk av Bryne å sparke en klubb som ligger nede

SMÅLIG: Brynes daglige leder Hans Øyvind Sagen vil sende Start en reiseregning på 30.000 kroner selv om laget vant på walk over og uten å slite på spillerne. Usympatisk av ... Read more »

9 Situasjoner en Skytten har opplevd

9 Situasjoner en Skytten har opplevd. Foto: Pexels Skytterne er fantastiske følgesvenner, og mange sier at dette er det beste stjernetegnet. Stemmer det? + Stjernetegnkombinasjon – Fiskene og Væren Profilen ... Read more »

Manchester United går for Premier League floppen som ikke likte å være i England

Det var et svakt rykte for noen dager siden som var vanskelig å tro på, men nå begynner det å ligne på noe som faktisk kan skje. Manchester United har ... Read more »
Top List in the World