Lasse Rimmer efter skilsmisse: Har stadig følelser i klemme

Tv-vært og kominer Lasse Rimmer deler nu ud af sine tanker om bruddet med Line Hoffmeyer.

Der er endnu ikke gået to måneder, siden den populære tv-vært og hans hustru Line Hoffmeyer annoncerede, at de går hver til sit efter at have været gift i mindre end to år.

– Tilløbet til bruddet er taget over en lang periode, og jeg har følt, at det var som at se magtesløst til, mens en ustoppelig lavine rullede i slowmotion ind over vores liv, skrev han dengang i opslaget, som kan ses nedenfor.

Sidenhen har det ikke været meget, den 49-årige tv-vært har fortalt om årsagen til bruddet eller hvordan han har haft det siden. Dog kunne han hurtigt fortælle, at én af konsekvenserne ved bruddet blev, at han måtte forlade sit stilling som morgenradio-vært på Radio 100, for at få hverdagen som familiefar til at gå op.

– Nå. Det der med ægteskab, det har ikke været en kæmpesucces for mig, sådan historisk set. En indlysende følge af skilsmissen er også, at jeg ikke længere kommer til at være morgenradiovært på Radio 100, skriver Lasse Rimmer i Instagram-opslaget.

Følelserne skal ud af kroppen

På sin Instagram har Lasse Rimmer dog i går, den 15 september, åbnet op om bruddet overfor sine mere end 75.000 følgere. Han startede en spørgerunde, hvor en del af følgerenes spørgsmål handlede om netop bruddet mellem ham og Line Hoffmeyer.

Og i hans ærlige svar stod det hurtigt klart, at der stadig er følelser i klemme mellem Lasse Rimmer og hans 27-årige eks. Ét af spørgsmålene var nemlig, hvor længe der vil gå, før han er klar til at kaste sig ud på dating-markedet igen.

– Jeg ved ikke, hvor lang tid der kommer til at gå. Der er en pæn del af mig, der ikke er færdig med godt at kunne lide Line, selvom vi ikke skal være sammen. Det skal nok lige ud af kroppen først, lød svaret i videoen.

© Leveret af Stjernestøv Foto: TV 2

Alligevel lader det dog ikke til, at han håber at finde sammen med Line Hoffmeyer igen.

– Nu har jeg før gjort det der med at gå og håbe alt for længe, at et dødt forhold vil blomstre op igen, og det blev jeg virkelig ked af og vred over. Og jeg har hverken lyst til at være ked af det eller vred. Så vi er meget enige, siger han i videoen på sin Instagram.

Det er aldrig sjovt at gennemgå et brud!

Vi sender mange tanker og hilser i kommentarsporet under artiklen på Facebook nu!

Internet Explorer Channel Network
News Related

OTHER NEWS

Olielandet Saudi-Arabien vil være CO2-neutralt i 2060

© Fayez Nureldine/AFP Her ses et af det statsejede saudiarabiske olieselskab Aramcos produktionssteder. (Arkivfoto.) Verdens største olieeksportør, Saudi-Arabien, sætter et mål om at være CO2-neutral i 2060. Det oplyser kronprins ... Read more »

76-årig cyklist afgår ved døden efter sammenstød med trailer

En 76-årig mand er natten til lørdag afgået ved døden, efter at han fredag aften væltede ind i en forbikørende trailer på sin elcykel. Ulykke skete i Vorbasse. Det fortæller ... Read more »

Cristiano Ronaldo vil lukke munden på sine kritikere

© Phil Noble/Reuters Cristiano Ronaldo har indtil videre bidraget med seks mål i ni kampe, siden han i sommer vendte tilbage til Manchester United. Cristiano Ronaldo bidrager med for lidt ... Read more »

34-årig mand mister livet i soloulykke på Sydfyn

En 34-årig mand mistede sent fredag aften livet, da han i en soloulykke ramte et vejtræ i Stenstrup på Sydfyn. Det oplyser Henrik Krøjgaard, der er vagtchef ved Fyns Politi. ... Read more »

USA's grænsevagter stopper rekordmange migranter på et år

© Go Nakamura/Reuters Over en række måneder har antallet af migranter, som er blevet stoppet af USA’s grænsevagter, været historisk højt. Særligt i august og juli har tallene været høje. ... Read more »

NBA-veteran når historisk milepæl i sejr over Lakers

© Marcio Jose Sanchez/Scanpix Chris Paul er den første spiller i NBA, der har scoret mere end 20.000 point og lavet mere end 10.000 assists. 36-årige Chris Paul fra Phoenix ... Read more »

Efterretningschef: Angreb som Kongsberg vil ske igen

© Torstein Bøe/Scanpix Den norske efterretningstjeneste får ugentligt henvendelser om personer, der i videoer eller på sociale medier udtrykker sig mere ekstremt, end den drabssigtede i Kongsberg-angrebet gjorde i en ... Read more »

Søren Pilmark: Vigtigt at bevare barnligheden

Søren Pilmark debuterer som forfatter med den historiske roman “Varieté”. – Det er måske farligt at nedkalde både nemesis og hybris. Men jeg er rigtig glad for bogen. Det betyder ... Read more »

Pfizers vaccine er cirka 91 procent effektiv hos yngre børn

© Pfizer/Reuters Pfizers coronavaccine har ifølge kliniske studier en effektivitet på næsten 91 procent hos børn. Pfizers vaccine til børn mellem 5 og 11 år er yderst effektiv mod coronavirus. ... Read more »

FN frygter nye grusomheder i Myanmar efter troppeopbygning

© Str/AFP Titusindvis af soldater forsamler sig for tiden i det nordlige og nordvestlige Myanmar. Det får FN til at frygte, at en ny bølge af grusomheder i det kriseramte ... Read more »

USA dræber al-Qaeda-leder i Syrien i et droneangreb

© Handout/Reuters Det var en dronetype som denne, USA brugte til at få ram på al-Qaeda-leder fredag. (Arkivfoto) En højtstående leder af den militante bevægelse al-Qaeda er blevet dræbt i ... Read more »

Tysk politi finder radioaktivt materiale og våben hos soldat

© Ralf Roeger/Scanpix Tyske toldbetjente ses under den første ransagning på mandens ejendom den 12. oktober. En officer i den tyske hær er blevet anholdt i delstaten Nordrhein-Westfalen under beskyldninger ... Read more »

Tiltrængt sejr styrker troen på redning hos trængte Vejle

© Claus Fisker/Scanpix Peter Sørensen kunne fredag aften endelig juble over sin første sejr som Vejle-træner. Vejle fik endelig tre point på kontoen, da Peter Sørensens mandskab slog FC Nordsjælland ... Read more »

Nyt studie finder mulig kobling mellem amning og børns helbred

© Niels Ahlmann Olesen/Scanpix Lektor Henrik Munch Roager fortæller, at forskningen blandt andet kan bruges til at udvikle bedre modermælkserstatning. (Arkivfoto) Forskere fra DTU og Københavns Universitet har fundet en ... Read more »

Salah drømmer om at afslutte karrieren i Liverpool

© Juan Medina/Reuters Liverpools egyptiske stjernespiller Mohamed Salah drømmer om at afslutte sin karriere i den engelske klub. (Arkivfoto) Liverpools egyptiske stjernespiller Mohamed Salah drømmer om at afslutte sin karriere ... Read more »

Ung mand er kommet alvorligt til skade i soloheld i Hvidovre

En yngre mand er blevet sendt på hospitalet, efter at han kom alvorligt til skade i et trafikuheld i Hvidovre fredag aften. Det fortæller vagtchef Bo Nyberg Ris ved Københavns ... Read more »

Verstappen koger over i mesterskabskamp mod Hamilton

Kampen om verdensmesterskabet i Formel 1 bliver mere intens dag for dag, og det kunne ses til fredagens træning forud for det amerikanske grandprix. Her stødte de to førende kørere ... Read more »

Medie: Ansatte klagede over våbensikkerhed inden Baldwin-skud

Der var tidligere blevet klaget over våbensikkerheden på det filmset i USA, hvor en 42-årig filmfotograf torsdag blev dræbt af skud fra en rekvisit-pistol affyret af Hollywood-stjernen Alec Baldwin. Det ... Read more »

Retsdokument: Baldwin var uvidende om ladt våben

Skuespiller Alec Baldwin skulle have modtaget en ladt pistol fra en assisterende instruktør, uvidende om at rekvisit-våbnet kunne dræbe. Kort efter skød og dræbte Baldwin den 42-årige filmfotograf Halyna Hutchins ... Read more »

Herning bremser målglade Aalborg i topopgør på isen

© Thomas Sjoerup/Scanpix Veteranen Daniel Nielsen scorede et af Hernings mål i Aalborg. (arkiv) Med 56 mål i 14 kampe er Aalborg Pirates det klart mest scorende hold i den ... Read more »

Fest i Nørreskoven: Vejle vinder endelig i Superligaen

© Claus Fisker/Scanpix Allan Sousa var manden bag 1-0-målet, da hans frispark blev rettet af en af FCN-forsvarer og gik i mål. Kriseramte Vejle fik langt om længe en sejr ... Read more »

Tidligere fodboldstjerne: Jeg blev seksuelt misbrugt

© Boris Horvat/AFP Patrice Evra har aldrig fortalt nogen om de seksuelle overgreb, han oplevede som teenager. Den forhenværende fodboldspiller Patrice Evra skriver i sin kommende bog, at han blev ... Read more »

Motorcyklist mister livet på køreanlæg

En 32-årig mand blev fredag eftermiddag dræbt ved en ulykke på motorsportsanlægget Padborg Park. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi, der fik anmeldelsen om ulykken klokken 15.59. – Han skulle ... Read more »

Spinkel hjemmesejr sender Hvidovre på oprykningsplads

© Claus Bech/Scanpix Den tidligere landsholdsspiller Per Frandsen er cheftræner for Hvidovre, som blander sig i toppen i den næstbedste række. Hvidovre fortsætter sin overraskende himmelflugt i den næstbedste fodboldrække. ... Read more »

Ustabil runde koster Winther førstepladsen på Mallorca

© Henning Bagger/Scanpix Jeff Winther er på andenpladsen i Mallorca Open. (arkiv) Golfspilleren Jeff Winther hænger på i topstriden, men har mistet sin førsteplads efter anden runde af Mallorca Open. ... Read more »

Variety: Der var et skarpt skud i Baldwins pistol

Der var et enkelt skarpt skud i en rekvisit-pistol, som blev affyret af Hollywood-stjernen Alec Baldwin, og som dræbte en 42-årig filmfotograf, skriver magasinet Variety. Variety henviser til en meddelelse ... Read more »

Alec Baldwin sier hjertet hans er knust etter dødsulykke på filmsett

© Leveres av ABC Nyheter Alec Baldwin snakker i telefonen på parkeringsplassen utenfor sheriffens kontor i Santa Fe etter at han ble avhørt om ulykken. Foto: Jim Weber/Santa Fe New ... Read more »

EU-chef afviser ønske om midler til hegn ved ydre grænser

© Pool/Reuters Flere lande, heriblandt Danmark, mener, at EU-Kommissionen bør finansiere fysiske barrierer for at undgå illegale migranter. Men det bliver der ikke noget af, så længe Ursula von der ... Read more »

Ældre ægtepar overmander indbrudstyv og tager pistol fra ham

En indbrudstyv i Silkeborg havde en ualmindelig dårlig dag, da han fredag ved middagstid blev overrasket af et ældre ægtepar. Tyven var på vej ud ad et vindue, da den ... Read more »

Plateanmeldelse: Elton John – «The Lockdown Sessions»: Gjest på egen fest

© Foto: Matt Crossick / PA Wire FINE BRILLER, DA: Elton John har ikke kjedet seg under pandemien. Den slags overlater han til lytterne. Plateanmeldelse: Elton John – «The Lockdown ... Read more »

Ministerier kæmpede om hjemmel til aflivning af mink

Da regeringen havde besluttet at aflive alle mink, opstod der i et døgns tid tvivl om, hvorvidt der var lovhjemmel til at aflive alle minkene. Tvivlen var klimakset på flere ... Read more »

Livstidsdømt fra HBO-serie siktet for drap på kona

Drapssiktelsen ble levert inn til en domstol i Lewisboro i New York tirsdag, bekrefter myndighetene fredag.  Kathleen Durst var 29 år gammel da hun forsvant i januar 1982. Liket ble ... Read more »

Tidligere storspiller skal løfte danske ishockeytalenter

© Gints Ivuskans/AFP Sideløbende med sine nye roller i dansk ishockey fortsætter Jens Nielsen (til højre) som assistent for A-landstræner Heinz Ehlers. Den mangeårige landsholdsprofil Jens Nielsen bliver dansk ishockeys ... Read more »

Double skaffer tiltrængt dansk badmintonsucces i Odense

© Claus Fisker/Scanpix Kim Astrup (til højre) og Anders Skaarup har aldrig tidligere nået semifinalen ved Denmark Open. Danmarks bedste herredouble, Anders Skaarup og Kim Astrup, er for første gang ... Read more »

Livstidsfange fra HBO-serie sigtes for drabet på hustru

© Myung J. Chun/Scanpix Robert Durst blev i september kendt skyldig i drabet på en veninde. Det har kostet ham fængsel på livstid. Nu er han også blevet sigtet for ... Read more »

Statsministeren: Situationen ved EU-grænsen er rigtig alvorlig

© Olivier Hoslet/AFP – Der er enighed om, at der skal arbejdes videre med dette spørgsmål med henblik på at afdække, hvordan vi som EU kan være med til at ... Read more »

Fodboldligaer kalder Fifas VM-forslag for skadeligt

© Valeriano Di Domenico/Reuters Arsène Wenger er ansat af Fifa og har fået til opgave at se på den fremtidige fodboldkalender, hvor Fifa arbejder på at indføre VM hvert fjerde ... Read more »

«Bonusfamilien» går til filmen samtidig som fjerde TV-sesong snart har premiere

Langfilmen viet Lisa og Patriks trøblete familieliv heter «Länge leve bonusfamiljen», og skal fortelle om hvordan de er i ferd med å lappe sammen ekteskapet etter hans utroskap et år ... Read more »

Remee og Mathilde i ekstase: Vi er blevet forældre igen

Musikproduceren og forretningsmanden Remee og modellen Mathilde Gøhler er blevet forældre igen. Dermed får deres første fælles barn, Kenya, titlen som storesøster. (Arkivfoto). Mathilde og Remee har været sammen siden ... Read more »

Solskjær håber på sin topscorer til Liverpool-brag

© Paul Ellis/AFP Manchester Uniteds Bruno Fernandes er tvivlsom til søndagens opgør mod Liverpool i Premier League. Manchester United slider med skader forud for søndagens dyst mod Liverpool i Premier ... Read more »
On free-english-test.com you will find lots of free English exam practice materials to help you improve your English skills: grammar, listening, reading, writing, ielts, toeic