Lars von Trier afslører første kig på ny Riget-sæson

Porten til Riget åbner sig på ny senere på året.

Nedtællingen er begyndt til Lars von Triers længe ventede finalesæson af kultserien, hvis første sæson havde premiere helt tilbage i 1994.

Nu er det første klip parat, og det viser Bodil Jørgensen, der i rollen som søvngængeren Karen på mystisk vis ender foran Rigshospitalet.

Det afslører Zentropa, Viaplay og DR i en pressemeddelelse.

Stærkt påvirket af seriens to første sæsoner søger hun svar på en række uafklarede spørgsmål for at redde hospitalet fra undergang.

For ondskaben har fået fodfæste på hospitalet ved blegedammene, sideløbende med at lægevidenskaben har sin daglige kamp med sig selv, med svenskerne og det overnaturlige og uforklarlige, lyder det om finalesæsonen.

Mens at Bodil Jørgensen er ny på rollelisten, er der comeback til en lang række velkendte ansigter fra de første sæsoner.

Ghita Nørby er tilbage i rollen som den tidligere narkoselæge Rigmor, som nu selv er blevet patient på Riget.

Der er også gensyn med Birgitte Raaberg som lægen Judith og Søren Pilmark som Jørgen “Krogen” Krogshøj.

Sammen fik de to Lillebror – spillet af tyske Udo Kier – der er tilbage dog som Storebror i den nye sæson.

Der er også gensyn med Henning Jensen som den kontrollerende hospitalsdirektør Bob, Solbjørg Højfeldt som søvnlaboranten Camilla og Peter Mygind som Mogens “Mogge” Moesgaard.

Der er også en række nye ansigter på plakaten.

Lars Mikkelsen spiller den konfliktsky overlæge Pontopidan, hvis sekretær spilles af Birthe Neumann.

Nikolaj Lie Kaas indtager rollen som den indebrændte reservelæge Filip, mens at Nicolas Bro er portøren Bulder. Rigets helt nye opvaskere spilles af en specialfremstillet robot og af Jesper Sørensen – kendt fra TV 2-dokumentaren “Drengen i den gamle krop”.

Svenskerne er atter at finde i “Riget”. Mikael Persbrandt spiller overlægen Helmer Jr., søn af den notorisk danskhadende svenske overlæge Stig Helmer, som Ernst-Hugo Järegård udødeliggjorde i seriens første sæsoner.

Tuva Novotny spiller neuropsykologen Anna, og så ses den svenske verdensstjerne Alexander Skarsgård ses som svenskernes advokat på Rigshospitalet. En rolle, som han har arvet efter sin far, Stellan Skarsgård, som også spillede advokat i anden sæson af Riget.

“Riget Exodus” har forventet danmarkspremiere på Viaplay i løbet af 2022 og lanceres som en Viaplay Original, hvorefter den får premiere på DR.

/ritzau/

News Related

OTHER NEWS

Mikkel Bjerg ender lige uden for EM-podium i enkeltstart

Mikkel Bjerg var ikke langt fra en medalje ved EM i enkeltstart i tyske München. Mikkel Bjerg blev nummer fire på onsdagens EM-enkeltstart i tyske München og endte dermed lige ... Read more »

Nato-styrker vil beskytte freden i Kosovo med alle midler

Kosovos premierminister, Albin Kurti (til venstre), mødtes onsdag med Natos generalsekretær, Jens Stoltenberg (til højre), i Bruxelles. Natos fredsbevarende styrker i Kosovo er klar til gøre alt, hvad der står ... Read more »

Point of view: We have to get used to renewable energy structures in the landscape

Point of view: We have to get used to renewable energy structures in the landscape The green transition is a shift that affects and challenges all aspects of society. Technology, ... Read more »

Syvårig tysk dreng er blevet væk i Hirtshals

Nordjyllands Politi leder onsdag aften efter en syvårig tysk dreng, som er blevet væk fra sin familie i Hirtshals. Det oplyser politiet onsdag aften, hvor det beder borgere om hjælp. ... Read more »

Auto-ISO på vej med smart funktion

Når lyset skifter hurtigt, kan kameraets automatiske ISO-indstilling redde mange billeder, men desværre kan funktionen også ofte blive snydt. Undgå det ved at bruge denne teknik, som giver dig fuld ... Read more »

Stærk enkeltstart giver Skjelmose tro på store resultater

Mattias Skjelmose er i god position til at kæmpe med om den samlede sejr i PostNord Danmark Rundt efter onsdagens andenplads. Danmarks næste store etapeløbsrytter kan meget vel hedde Mattias ... Read more »

Udleveret fra Tyskland - og dømt samme dag

En 38-årig litauisk mand fik tirsdag ved Retten i Sønderborg en straksdom på 60 dages fængsel samt udvisning med et indrejseforbud i seks år i en sag om groft hæleri. ... Read more »

Skjelmose er tre sekunder fra etapesejr i Danmark Rundt

Det blev den 20-årige Ineos-rytter Magnus Sheffield, som vandt onsdagens enkeltstart i PostNord Danmark Rundt. Amerikaneren Magnus Sheffield fra Ineos vandt onsdag 2. etape i Postnord Danmark Rundt. Men det ... Read more »

Mark O. Madsen får ny UFC-kamp: Jeg kan nå en milepæl

Mark O. Madsen var senest i aktion i en UFC-kamp i april, hvor den danske kæmper vandt. Nu venter en ny UFC-kamp i oktober. (Arkivfoto). Der er godt nyt fra ... Read more »

Efter fem års flugt kan rohingyaer stadig ikke vende hjem

Det er stadig for farligt for rohingyaer at vende hjem til Myanmar. Det vurderer FN, knap fem år efter at militæret i det sydøstasiatiske land indledte en blodig offensiv mod ... Read more »

Ny chefredaktør skal øge digital omstilling af Avisen Danmark

Jysk Fynske Medier skifter ud på chefredaktørposten på Avisen Danmark. Daniel Bach Nielsen overtager fra Peter Rasmussen, som selv kalder det en regulær fyring. (Arkivfoto). Daniel Bach Nielsen bliver ny ... Read more »

Amerikanerne vil bygge havvindmøller i den Mexicanske Golf

Amerikanerne vil bygge havvindmøller i den Mexicanske Golf Regeringen i USA har identificeret to områder i den Mexicanske Golf, der skal bruges til havvindmølleparker. Ifølge Michael Webber og Hugh Daigle, ... Read more »

Læk lader til at bekræfte udgivelsesdato på Call of Duty: Warzone 2

Læk lader til at bekræfte udgivelsesdato på Call of Duty: Warzone 2 Vi har vidst i et længere stykke tid at Call of Duty: Modern Warfare II ikke bliver den ... Read more »

Unity afviser tilbud fra Applovin på $17 milliarder

Unity afviser tilbud fra Applovin på $17 milliarder Unity er i forvejen godt i gang med at absorbere IronSource, men pludselig fik de et tilbud fra højre fra giganten AppLovin, ... Read more »

Masser af detaljer om New Tales from the Borderlands er lækket

Masser af detaljer om New Tales from the Borderlands er lækket Den eneste grund til at disse detaljer, der er sluppet ud via New Tales from the Borderlands’ første aldersmærkning ... Read more »

Spillerforeningen begærer Jammerbugt konkurs

Jammerbugt, der spiller i den tredjebedste danske fodboldrække, er blevet erklæret konkurs af Spillerforeningen. Det oplyser Allan Reese, vicedirektør i Spillerforeningen, til P4 Nordjylland. – Vi har igennem rigtig mange ... Read more »

Folk står i kø for at købe Uffe Ellemanns bøger og kunst

Uffe Ellemann-Jensens familie har valgt at donere en række af hans bøger og kunst til Kirkens Korshær. (Arkivfoto). De ansatte i Kirkens Korshær i Hillerød har løbet hurtigt onsdag formiddag. ... Read more »

Allan Ravn fratræder som direktør i Fremad Amager

Allan Ravn stopper som direktør i Fremad Amager. (Arkivfoto). For lidt mere end tre måneder siden tog Allan Ravn orlov som direktør for Fremad Amager, der spiller i den næstbedste ... Read more »

AaB nedjusterer efter sløj sæsonstart

Superligaklubben AaB nedjusterer forventningerne til årsregnskabet med ti millioner kroner. Klubben forventer nu at komme ud af regnskabsåret 2022 med et underskud på 10-15 millioner kroner. Tidligere lød forventninger på ... Read more »

Udslip af spildevand fører til badeforbud ved strand i Kolding

Efter udslip af spildevand fra en pumpestation har Kolding Kommune udstedt forbud mod badning ved Rebæk Strand. Det oplyser kommunen på sin hjemmeside. Udslippet har samtidig forårsaget fiskedød i Skartved ... Read more »

Mordforsøg på dronning Elizabeth: Trængte sig ind til slottet med armbrøst

En uhyggelig sag udspillede sig for dronning Elizabeth ved juletid sidste år, da en fremmed mand ville snige sig ind på slottet og dræbe hende. Det kunne være endt helt ... Read more »

Michael Olesen deler sødt billede: Får hjælp af 1-årig søn til havearbejdet

På et sødt billede, som ‘Vild med dans’-stjernen Michael Olesen har delt, ses lille Felix storsmilende mens han ‘hjælper’ sin far i haven. For ‘Vild med dans’-stjernen Michael Olesen og ... Read more »

Pilou Asbæk i Hollywood-basker: Større end nogensinde før

Danskeren Pilou Asbæk fik sit internationale gennembrud i HBO-serien “Game of Thrones”, hvor han spillede den barske og utilregnelige pirat Euron Greyjoy. Siden er det blevet til flere roller i ... Read more »

78-årig motorcyklist er hentet i helikopter efter ulykke

En person er blevet fløjet til Rigshospitalet efter en trafikulykke ved Rønnede. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på Twitter onsdag eftermiddag. Ulykken er sket på Vordingborgvej ved Ny Ulsevej. ... Read more »

Ny chefredaktør skal sætte fart på digital omstilling

Daniel Bach Nielsen bliver ny chefredaktør for Avisen Danmark, som udgives af mediekoncernen Jysk Fynske Medier. Det skriver fagbladet Journalisten.dk og mediet Mediawatch. Ifølge fagbladet Journalisten er den hidtidige chefredaktør, ... Read more »

Quintana diskvalificeres fra Touren for brug af sløvende stof

Nairo Quintana får annulleret sine Tour de France-resultater. Den colombianske cykelstjerne Nairo Quintana (Arkea-Samsic) må vinke farvel til de resultater, han opnåede ved årets Tour de France. Resultaterne er nemlig ... Read more »

Polestars superbil bliver til virkelighed – åben elbil med 884 hk

Polestars superbil bliver til virkelighed – åben elbil med 884 hk Det ruller for Polestar, som nu bekræfter at roadsteren Polestar 6 faktisk kommer i produktion i 2026 – med ... Read more »

Death Stranding lader til at være på vej til Game Pass

Death Stranding lader til at være på vej til Game Pass For nylig kunne Kojima afsløre at han er ved at lægge sidste hånd på en ny trailer, og selvom ... Read more »

Førerløs vandscooter fik helikopter og både i aktion

En helikopter er blevet sendt i luften, og både kom på vandet, fordi en vandscooter blev set sejle i ring uden en person onsdag eftermiddag. Det oplyste Forsvaret kort før ... Read more »

FCK-selskab opjusterer med hjælp fra badeland

FCK’s fans smider badedyr rundt på tribunerne, når klubben spiller den sidste hjemmekamp i sæsonen. Selskabet bag fodboldklubben FC København, Parken Sport & Entertainment, går et bedre regnskabsår i møde ... Read more »

Kongelig debut: Prins Christian så fodboldkamp fra særlig plads

Den danske tronarving prins Christian er glad for fodboldholdet F.C. København, og tirsdag aften fik han mulighed for at se dem spille Champions League-kvalificering fra en af tilskuerpladserne. Ikke nok ... Read more »

Saudi-Arabien idømmer kvinde 34 års fængsel for brug af Twitter

En saudiarabisk kvinde, der studerer på et universitet i England, er på en ferie i hjemlandet blevet tilbageholdt og idømt 34 års fængsel. Hendes forbrydelse består i at have fulgt ... Read more »

Tidligere DF'er om kursskifte: Har det bedre hos Støjberg

Danmark skal ud af EU og have et opgør med flere internationale konventioner. Det er holdningen hos Dansk Folkeparti og har således også været det hos de syv eksmedlemmer af ... Read more »

Minister vil lade politiet dele bandeoplysninger med skoler

Det såkaldte SSP-samarbejde mellem skoler, socialforvaltningen og politiet skal styrkes. Det skal ske ved, at politiet må dele oplysninger om, hvorvidt “et barn eller en ungs nære familiemedlemmer er dømt ... Read more »

Nu kan man langt om længe se Darkwing Duck på Disney+

Det er nostalgiens time på Disney+ i disse dage – nu er endnu en elsket Disney-serie at finde på Disney+ til børn og voksne. Det er naturligvis ingen ringere end ... Read more »

Nicki Pedersen: Jeg er den oplagte speedwaylandstræner

Danmark skal have en ny speedwaylandstræner, når Hans Nielsen stopper i jobbet ved årsskiftet, og en anden tidligere verdensmester melder sig klar til at tage over under de rette forudsætninger. ... Read more »

Bryce Dallas Howard blev betalt "so much less" end medstjerne Chris Pratt i Jurassic World

Bryce Dallas Howard blev betalt “so much less” end medstjerne Chris Pratt i Jurassic World Tidligere har Universal fået kritik for at hyre to skuespiller ind til Jurassic World-serien, altså ... Read more »

Engell: Danmarksdemokraterne risikerer at blive et nyt DF

Danmarksdemokraterne med Inger Støjberg i spidsen har nu 30 kandidater til det kommende folketingsvalg. Selv om listen over folketingskandidater ifølge politisk kommentator Hans Engell har bredde, er den i høj ... Read more »

Overblik: Danmarksdemokraternes lynfart mod Folketinget

På et pressemøde ved Hvidsten Kro bekræftede Inger Støjberg i slutningen af juni, at hun havde startet partiet Danmarksdemokraterne. Blot få uger efter, at den rigsretsdømte Inger Støjberg smed fodlænken, ... Read more »

Opkøb og øget salg af stomiposer giver Coloplast vokseværk

Et voksende salg af særligt stomiposer og et opkøb er blandt grundene til, at danske Coloplast, der laver blandt andet stomiposer, bandager og katetre, oplever vokseværk i omsætningen. Det fremgår ... Read more »
10 Local Walpole restaurants & businesses you should visitBest eSIM for Travelling to the United States in 202210 Must-Try Restaurants in Genting HighlandsHow This Filipino Ballerina Got Accepted Into the Bavaria Ballet Academy in Germany9 Amazing Things To Do In Historic Lancaster, California25 FUN Things to do in Fremantle, WA7 Amazing Experiences Not To Miss In QatarHow To Spend A Luxurious Weekend On Gorgeous Lake Oconee, Georgia7 Places To Experience Jewish History In ParisTraveler Favorite Buc-ee’s Opening First Location In The MidwestBean-Hungry Black Bears Close Campground In Big Bend National Park15 Best Things to Do in Taunton18 Exciting Things to Do in Busan For an Extra Great Trip15 Best Things to Do in Weymouth15 Best Things to Do in New BedfordFrom Seminyak to Ubud: 15 Must-Visit Spots in BaliWhere to Shop in Japan: Tokyo, Osaka, and Kyoto EditionDunkin’ Spanish Latte Now Available — Here’s Where You Can Order One10 Experiences in Sabah That Will Make You Fall in Love With The Land Below The Wind4 Smartest Ways to Save Money When Visiting Sydney6 Student Hacks That Will Save You Big Money on Fun Things Around SydneyHow to Explore Bali - 1 Week Itinerary in the Tropical Paradise6 Clever Hacks to Make Your Trip In Melbourne Easier (and Cheaper)7 Thrifty Tips to Help You Travel in Singapore On a Budget21 FUN Things to do in Ushuaia, Argentina9 Amazing Experiences For Food Lovers In Northern France11 Fantastic Experiences With Your Grandchildren In Santa Rosa5 Best Tips to Book Cheap FlightsMy 5 Favorite Unexpected Perks Of Slow TravelClimbers Of This Popular Path In France Now Required To Pay Rescue DepositThis Airline First To Test Deplaning Passengers Through Three Doors25 Fun Things To Do In Singapore At Night: Mini Golf, Skyline Luge and MoreThings To Do Weekend Singapore August 2022: Singapore Night Festival, Subway Museum & More!33 Things To Do In Singapore With Kids This School HolidaysNew Events In Singapore 2022: Singapore Night Festival, A Minions Perspective Experience, Cinewav Movies in the Sky & More!30 Top Kids Activities To Do With Your Family For A Fun WeekendSurvey Shows Singaporeans Want to Travel to Japan The Most21 Hotels With Huge Luxurious Bathtubs In Singapore For You To Soak Your Worries Away15 Best Things to Do in Fall RiverStaycation Singapore: 51 Hotels In Singapore To Enjoy Your Staycation33 FUN Things to do in Antigua, GuatemalaBacolod Tourist Spots: 10 Things to Do for Foodies & History Buffs10 Best Cafes in Sydney for Coffee, Brunch, and Vegan Food15 BEST Restaurants in Sayulita, Mexico10 Hotels with Halal Breakfast, Buffets and Restaurants in Singapore21 Best Things to do in Acapulco, MexicoI Tried Hang Gliding At Age 55, Here’s Why I Think You’ll Love ItHow To Spend 3 Perfect Days In Switzerland’s Jungfrau RegionHow To Spend A Perfect Weekend In South Bend, IndianaThe One Thing We Are Trying Before We Retire Abroad7 Things To Do In Charming Edgerton, WisconsinBirds of Iceland: An Introductory GuideViking Debuts New Ship In Southeast Asia Specially Designed To Sail The Mekong River15 Best Things to Do in SomervilleNew National Parks Series Debuts On Nat Geo This Month And You May Recognize The Narrator’s Famous VoiceDigital Nomads Can Apply for a 10-Year Visa to Thailand From Sep 20228 Unique Mooncakes in Singapore 2022 to Celebrate Mid-Autumn Festival10 Family-Friendly Destinations for Your 2022 Year-End Trips57 Top Things To Do In Singapore - Attractions, Interesting Places To Visit & Fun Things To DoTop 35 Must-Visit Historical Places & Landmarks in the Philippines15 Best Things to Do in Framingham10 Things You Should Never Do in Hawaii15 Things to Do in Jeju for a Different Kind of Island GetawayMy 7 Favorite Wineries In California To Sip ChardonnayMy 5 Favorite Luxurious Experiences At Scottsdale’s Top ResortsThe Perfect 3-Day Visit To Beautiful Évora, Portugal7 Reasons To Explore Stunning Peggy’s Cove, Nova ScotiaRetirement Diaries: Diane Says Start Your Planning EarlyWhy I Love These 5 Campsites In France More Than Any HotelWe Have 21 Airline And Hotel Credit Cards, Here’s What We Love About Each OneThe 15 Most Beautiful Places To See Fall Foliage In 2022Top 15 Best Things to Do in Stockton, CaliforniaAnne Frank Museum Releases Videos Detailing Last Six Months Of Her LifeFarmers’ Almanac Predicts Unseasonably Cold Winter For Canada, Urges One Region To HibernateThis Is The Only Country On Earth That Sits Entirely Above 3,280 Feet, And You Can Ski There Right NowHow To Start A Freelancing Business From Scratch10 Things You Should Know Before Quitting Your Job To TravelBournda National Park: South Coast NSW’s Best Kept SecretThe Best Multi-Day Hiking Trips in CanadaFrom Bunbury to Margaret River, Here’s What Not To MissWhere To Find The Best Free Camping in TasmaniaAustralian Bushfires: Here’s What You Can Do To HelpOur AmazingCo Mystery Picnic in Queensland’s Atherton TablelandsHow To Plan A Sedona Girls Weekend Trip25 Of The Best Things To Do In Port Douglas, AustraliaPlatia Ammos Beach in Kefalonia (+ the Perilous Hike Down in Flip Flops!)From Corporate Stooge to Professional Travel BloggerWhy Choose Full Time RV Living Over Van Life?7 Handy Camping Hacks For Your Next Wilderness TripThe Best Spots For Eyre Peninsula Camping in South AustraliaGold Coast Hot Air Ballooning: A Bucket List Experience You Didn’t Know You NeededFitzroy Island or Green Island: Which is Better?A Zhangjiajie Hiking Adventure In The Avatar MountainsThings To Do On An Eyre Peninsula Road TripThings To Do On The Esperance To Perth DriveBunyeroo Gorge & Brachina Gorge: A Flinders Ranges Scenic Drive You CAN’T Miss!Duke of Orleans Bay: My 35th Birthday Adventure!Things To Do In Mount Gambier & Limestone Coast, South AustraliaHow This Woman Quit Her Job To Travel Europe Full-Time in a Motorhome10 Things I Wish I Knew Before Buying A CaravanCelebrating Boxing Day on a Captain Cook Sydney Harbour Cruise5 Adventurous Weekend Road Trips From DenverHow To Land Scuba Diving Instructor Jobs Around The WorldWhy You Don’t Need A Work And Travel Program Like Remote Year To Become A Digital NomadHow To Tell Your Parents You’re Quitting Your Job To TravelPerth to Esperance: The Ultimate Road Trip ItinerarySpeed Hiking: What It Is & What Gear You Need For ItWhat To Do When Sh*t Hits The Fan On Your Trip3 Days in Melbourne: A Melbourne 3 Day ItinerarySapphire Coast NSW: From Whales to Red RocksEssential Hiking Gear for Beginners: 5 Items You Absolutely Need For Your First HikeWhy This Grad Student Decided To Move Abroad Instead Of Getting A JobThe Best Fleurieu Peninsula BeachesNakie: The Best Traveler Hammock (That’s Also Eco-Friendly!)The Best Beaches in Kefalonia (+ Other Must-Dos)The Best Things To Do In Sydney Harbour7 Things To Know Before Your Overnight Or Day Trip To Rottnest IslandLawn Hill National Park: A Hidden Gem in Outback QueenslandBradleys Head to Chowder Bay Walk + Balmoral | Sydney Harbour WalkOrmiston Gorge: A Beach in Outback Australia!What To Do in Paris For 4 Days: A 4 Day Paris ItineraryOutdoorsy Things To Do In Noosa, An Aussie Adventure ParadiseWhy Quitting Your Job To Travel Isn’t As Scary As It SeemsThings To Do In Crete: A Crete Road Trip Itinerary15 Little Things You Can Do To Save Money For TravelKu-ring-gai Chase National Park: Sydney’s Hidden GemThings To Do In Esperance: The Best Walks, Campsites, & Beaches In Esperance, Western AustraliaVisiting Meteora: Clifftop Monasteries With A View In GreeceThe 15 Best Day Trips From CairnsHighlights Of A Great Ocean Road TripThe Best Boho Picnic Rugs For Outdoor AdventuresRenting Camera Gear For Travel: Save Money, Save MemoriesThe Best Sydney Weekend GetawaysCar Next Door Review: Using Car Sharing in AustraliaWhat the FAQ is Van Life? Everything You Want To Know About Full Time Van LivingThe Best Hikes In The Blue MountainsA Sydney Harbour Scenic Flight With Sydney SeaplanesThis Couple Quit Their Jobs & Sold Everything To Travel Europe Full-TimeThat Time ALL THE SIGNS Told Me To Buy Tony Robbins TicketsHow Much Money Do You Need To Save Before You Quit Your Job To Travel?15 Best Things to Do in Malden8 Unique Ways To Spend A Few Hours In The South Of France7 Authentic Aboriginal Experiences In Australia’s Northern Territory10 Best Hiking Trails In Flagstaff According To The Locals21 FUN Cancun Day Trips that you’ll love!The Unique Culinary Tour Not To Miss In Jerusalem18 BEST Things to do in Valparaíso, Chile7 New And Unique Things To Do On The Las Vegas StripPalwa Ride and More Adventures at Santabucks Eco-Adventure ParkClear Testing New Curb-To-Gate Premium Service At This Popular AirportCollette Unveils New Montana Cruise Tour Featuring Stops In Two Popular National ParksTop 15 Best Things to Do in Riverside, California8 Reasons To Visit Italy This FallI Booked A Trip To France This Summer For $5.60 Using Points, Here’s What I LearnedThe Exhilarating Experience Not To Miss In Canada’s Jasper National ParkI Tried Glamping At An Australian Crocodile Safari Camp And It Was Incredible16 Scenic Stops Along The Beautiful Cape Cod Rail TrailWorrowing Jervis Bay: A Winter Getaway From SydneyBest Beaches in Crete: The 10 Crete Beaches You Must VisitThe 20 Best Beaches in Western AustraliaWhat I Wish I Knew Before Moving From USA To Australia30 Things To Do in Albany, Western Australia & South Coast WAHiking Sydney: The 15 Best Hikes in Sydney, AustraliaThe Best Hikes in Grand Staircase Escalante National MonumentNew UAE Passport: How to Get Your New Emirati Passport?NATAS 2022 Singapore Travel Fair: What to Expect7 of the best things to do in Phuket on a budget15 Best Things to Do in WalthamU.S. Begins Testing Online Passport Renewals, How You Can ParticipateTop 7 Must-See Attractions At The Newly Renovated Air And Space MuseumFAA Considers Increasing The Size Of Airline Seats, But It Has Nothing To Do With ComfortEat Your McDonald’s Before You Get On The Plane15 Best Things to Do in HaverhillYosemite Reopens Its Beautiful Mariposa Grove To Visitors8 Signs You Need for a Salary Raise & How to Talk to Your Boss About ItMy 7 Favorite Restaurants In Beautiful Dripping Springs, Texas13 Tips For Hiking Jenny Lake In Grand Teton National Park 14 Budget-Friendly Ways To Entertain Your Elementary-Aged Grandkids According To A Retired TeacherTop 15 Best Things to Do in Huntington, New York12 Reasons This Lesser-Known Malta Town Will Transport You To 1950s Italy15 Best Things to Do in RevereParts Of This National Park Closed Because Of A BearSeveral Caribbean Islands Dealing With Record Amounts Of Seaweed, The Problems It’s Causing For Tourists And Residents7 of the best things to do in Hoi An on a budgetLOOK: Philippine Tarsier Spotted in Tacloban City for the First Time EverA Guide to the Best Staycation Hotels in Manila6 Fabulous Reasons To Take A Side Trip To Croatia When You’re Visiting Italy7 Reasons You Should Visit Canada’s Beautiful Georgian Bay6 Reasons To Explore Concord, California On Your Next Visit To San Francisco9 Key Tips For Hiking To Gorgeous Ta-Taki Falls In Okinawa, JapanTop 15 Best Things to Do in Islip, New YorkHawaii County Follows Maui’s Lead, Decides To Ban These Types Of SunscreensUnique Sign In New Mexico Had Highway Drivers Doing Double-Takes15 Best Things to Do in AberdeenIt Now Costs $250 To See A Real-Life Dragon, Here’s WhyHeavy Rains Cause Extremely Rare 1,000-Year Event In Death Valley15 Best Things to Do in Havre de Grace15 Best Things to Do in Elkton11 Best Beaches in Vietnam You Must Know About11 Money Tips If You’re Not Earning Well Enough to Build a Travel Fund7 Fantastic Hotels For A California Summer ExperienceThe Houseboat Getaway Near Ottawa Perfect for the Whole Family22 Amazing Outdoor Adventures I Loved In New Zealand5 Fantastic Stops On A Missouri Road Trip From St. Louis To St. JosephFolks Are Flocking To New Mexico For A High Flying Milestone This October15 Best Things to Do in New CarrolltonSurprising Shark Discovery Found Thousands Of Miles From Its HomeWhat You Need To Know About Road Closures At This National ParkThird-Culture Kid Blues: My Experience as an Indonesian Who Grew Up in MalaysiaA Guide to Ukay-Ukay Shopping in and Near Metro Manila7 Historic French Brasseries You Must Visit In Paris7 Amazing Outdoor Activities To Experience In Big Sky, Montana In The SummerTop 8 Questions To Ask Before Moving To Costa RicaEverything You Need To Know About Visiting Qatar¡Felices fiestas! A guide to Spain’s best annual events17 Amazing Things To Do In Beautiful Austin, TexasFancy Feast Isn’t Just For Felines, Where You Can Dine On Cat-Inspired Cuisine Why October Is The Best Time To See Elk In This StateBorobudur Temple – The World’s Largest Buddhist TempleMantigue Island: Camiguin’s Little Jewel | LakwatseroThe Wave of Utah and Arizona: Where “Amazing” is Understatement | LakwatseroMonad ShoalHow to Get to Luna ApayaoTales From Sadanga: The Trek to Fowa-as Falls | LakwatseroAbout BatadHow to Commute to 21 Kilometers Coffee and Back#13 Himalayan Mountain Range (Nepal)NATAS Travel Fair 2022: Best Travel and Tour Package Deals!Batanes: Sweet Rendezvous With My Playground | LakwatseroNaked IslandThe GreeneryBalabac Sojourn: Immersion in Bugsuk Island | Lakwatsero1. Chocolate HillsHow To Get to BulalacaoSurprises in Naujan | LakwatseroNatnat BeachScuba Diving in Mantigue Island: Revisiting Underwater HomeLubang: En Route to Big Surprises | LakwatseroAbout Cuyo1. Fortune Island (Nasugbu, Batangas)Climbing Mount MitsutogeWaterfalls of Mount Romelo: Buruwisan, Batya-Batya & MoreSurigao: Scuba Diving in Mabua | LakwatseroRooms and RatesBud Bongao: The Revered Mountain of Tawi-Tawi | LakwatseroHow to Get to CoronGoing In and Out of PokharaVisita Iglesia in Manila: Nine Churches to VisitA Day Trip to Seven Falls of Lake Sebu | LakwatseroBataan: Dunsulan Falls, Ambon-Ambon Falls & Limutan FallsHow to Get to MoalboalHow to Get to Kansalakan Enchanted RiverDetour to Mainland Sablayan | LakwatseroWaterfalls in Real, Quezon: Cawayan, Balagba & Noknok FallsRuwanwelisaya StupaSan GabrielColibra Island: Dasol’s Island Hideaway | LakwatseroHow to Get to Malamawi IslandHow to Get to Maosonon IslandBalabac Sojourn: Bugsuk Island Stole My Heart | LakwatseroAttractions in Igorot Stone KingdomNacpan & Calitang: The Twin Beaches of El Nido | LakwatseroCalinawan CaveClimbing Mount Fuji: Frequently Asked Questions1. Tropical Four SeasonsMasasa Beach Travel RequirementsPacsafe Toursafe Wheeled Duffel: The Ultimate Urban Adventure Buddy | LakwatseroHow to Get to Mount KitadakeKiltepan View Deck (Sagada, Mountain Province)A Solo DIY Trek to Kawah Ijen of Indonesia | LakwatseroFirst Time in NAIA Terminal 1: Seriously, It’s Not As Bad As You Think! | LakwatseroHow to Get to Mount Cayabu and MaynobaTagbilat Falls: The Curtain Falls of Zamboanga SibugayHow to get to Quitinday Falls and Underground RiverPaoay Church: UNESCO World Heritage Site in Ilocos NorteThe Island in FocusBicycle Diary: Kaybiang Tunnel Loop | LakwatseroSelf Guided 6D/5N Annapurna Base Camp TrekA Weekend of Ultimate Adventure in Baler | LakwatseroHow to Get to Camotes IslandsHail to Hulugan FallsIloilo: Where to Indulge in the City of LoveIntroducing SibaltanHow to Get to Kabutongan FallsHow to Get to Calinawan CaveAbout CaramoanHow to Get to Cabagnow Cave PoolFive Hours in Jakarta: A Walk in the Old Batavia (And Misadventures in Jakarta) | LakwatseroRacuh a Payaman (Marlboro Hills)Machu Picchu HouseAbout LubangHow to Get to Nagpatong Rock by Public Transport:A Glimpse of Manila Metropolitan Theater | LakwatseroAbout LunaAbout Capul IslandAlalum Falls: Shared Majesty of Sumilao and Impasug-ongSnake IslandZunsibarPico de Loro Frequently Asked Questions (FAQs)Tulay na Bato Falls48 Hours in Brisbane: A Quick Guide & ItineraryAbout BiriTales of a True Wanderer: The Joys and Pains of Solo Travel | LakwatseroWelcome to Surigao del SurMt. Palay-Palay  National ParkAbout PagudpudFive Levels of Aguinid FallsIntroducing San Pascual, MasbateMount Manmanoc ItineraryAdventures in Fortune Island of Nasugbu | LakwatseroNext Level Mobile Photography with Sony Xperia XZ1 | LakwatseroScuba Diving in Siargao: Discovering the Underwater Treasures of Daku Island | LakwatseroAbout Davao CityHow to Get to AndaJanuary: Cebu & IloiloHow to Get to Mines View ParkKamay ni Hesus: Pilgrimage Site in Lucban | LakwatseroPoon Hill: Three Days of Himalayan AdventureCalvary Hill Cemetery of SagadaHow to Get to TambobongMilford SoundTen Things To Do in Sagada: Bucket List for NewbiesDahoyhoy FallsPilot for a Day: The Ultra Light Aircraft Experience | LakwatseroReal Coffee and Tea Cafe of Boracay | LakwatseroGhorepani Poon Hill TrekAbout Maniwaya IslandHow to Get to Binanga FallsPalo Alto Falls of Baras, Rizal | LakwatseroExplore Moscow: Best Things to Do in the City | LakwatseroStairway to HeavenMount Guiting-Guiting Overnight Trek Complete ItineraryCape Melville LighthouseLa Cathedral Café: Restaurant with a View in IntramurosKapurpurawan Rock Formation: White and BeautifulDay Hike ItineraryThe Sandbox at AlvieraHow to go to Mararison IslandA Weekend of Adventures in South Cebu and DumagueteCalayan Island: A Virtual Diary of Our Epic Journey | LakwatseroFaro de Isla Jintotolo (Jintotolo Island Lighthouse)Low’s PeakAbout Taal VolcanoHow to Get to Mag-aso Falls of BoholSamar: Biri Rock Formations Up Close | LakwatseroBonbon BeachIntroducing Jomalig IslandAbout Cotabato CityAbout TabukLeyte Landing Memorial: A Memorial for a Fulfilled Promise | LakwatseroSilyang Bato, Mount MaramiPanimahawa Ridge and Cedar Falls Day Hike ItineraryFun in the World’s Best IslandSample Albay ItinerariesMagpupungko Beach and Tidal Pools6 Tips for Living in the Philippines | LakwatseroDaraga Church: The Nuestra Señora dela Porteria ChurchTulgao Rice TerracesCape Melville Lighthouse (Faro del Cabo Melville)Canyoneering to Kawasan FallsLake FewaLong Weekend: Five-Day Suggested Itineraries in Luzon | LakwatseroAbout CaponesThe Wichcraft Café of Zamboanga City | LakwatseroHow to Get to GuiuanAll-Female FloorHow to Get to Neri’s VilleDiotay’s EateryShort but Sweet Melaka Getaway | LakwatseroHow to Get to Tinuy-An FallsOslob: The Lost Grandeur of Tumalog Falls | LakwatseroIlocos ItineraryDitumabo Falls: The Mother Falls of San Luis, Aurora!Biking in Kalinga: Trek and Bike to TabukParadise Garden: A Haven for Sea TurtlesSiargao: Magpupungko Beach and Tidal Pools | LakwatseroAbout Bucas GrandeCoral GardenSagadaA Walk in Sangay Siapo Island Before it is Gone? | LakwatseroAmbaguio-Akiki ItineraryCorregidor Island Lighthouse (Faro dela Isla de Corregidor)Faro de Punta de Malabrigo (Malabrigo Point Lighthouse)About CulionNaidi Hill LighthouseBoquete IslandHow to Commute to Temple of LeahCatanduanes: The Heritage Church of Bato | Lakwatsero1. White Water Rafting or KayakingMount Fuji Overnight Climb ItinerarySip & Gogh Paint Studio: Unleash Your Inner Van Gogh | LakwatseroBatanes ItineraryHow to Get to Quitinday HillsAbout Callao CaveDiscover LakawonBiking to Taal: A Fun Ride to Batangas’ Heritage TownAntique Blooming: The Rafflesia of San RemigioMalasimbo Lights and Dance FestivalBacolod ItineraryPoon HillAttractions in Mirador Heritage and Eco ParkHulhumale Public BeachRomblon Island: Bonbon Beach, Tiamban Beach & MoreAdventure in Sabah: White Water Rafting in Padas River | LakwatseroHow to Get to Hinakpan Mystical HillsWelcome to Lake SebuAbout CasiguranAbout BuscalanHow to Go to Kalanggaman IslandFaro de Cabo Bojeador (Cape Bojeador Lighthouse)Backpacking Maldives: Budget Itinerary, Expenses & TipsHow to Get ThereOffbeat Bohol Itinerary: 3D/2N of AdventuresHow to Get to Tawi-TawiAlona BeachPangilatan Falls: The Forgotten Gem of Tapaz, CapizWorld War I: SMS Cormoran II3D/2N Taiwan Itinerary: Taipei – Yehliu – ShiffenLaos for Backpackers: Getting There on a BudgetBasic RequirementsHow to Get to Antong FallsCathedral CaveHow to Go to Gubat, SorsogonAbout SadangaHow to Get to Bugui Point LighthouseHow to Get to Cabra Island LighthouseCebu Itinerary: Three-Day Adventures in the SouthAbout AndaLuna: A Day in the Show Window of Apayao | LakwatseroMargues Blue LagoonFinding Palaui’s Cape Engaño Lighthouse | LakwatseroHow to Get to Mantayupan Falls of Barili, CebuHow to Get to MaligcongLinapacan Islands: Between Paradise | LakwatseroKLIA to KLCCHow to Get to JomaligBanaug ShoalEspadang Bato – Payaran Falls Day Hike Itinerary10 Remarkable Philippine Destinations for Solo TravelMiagao Church: A UNESCO World Heritage Site in IloiloAbout Carbin ReefAbout Parola IslandCabra WreckageCobra Falls: Ozamiz City’s Best Kept SecretBasco: The Chapel on the Hill of Tukon | LakwatseroBack in Kathmandu’s Lovely Mess | LakwatseroHimalayan Adventure: Kathmandu to Pokhara Overland | LakwatseroItineraryChinatown Vancouver (Stop #23)Situbo Falls: Tampilisan's Awesome SurpriseHow to Get to Inambakan FallsTuasan Falls: Another Camiguin’s Charmer | LakwatseroHow to Get to Lake SebuMarinduque Loop: Biking in the Heart of the Philippines1. Batanes: A Piece of HeavenMe Gusta Sunzibar Tacloban! | LakwatseroHitachi Seaside Park: Quick Guide from Tokyo and NaritaBeautiful Islands and BeachesSunzibarTrekking NotesSnapshot: In Love with Batulao | LakwatseroPalaui IslandHow to Get to Mount PinatuboBicycle Diary: The Ride to Infanta | LakwatseroSwimHow to Get to Osmeña PeakDaranak Falls of Tanay Rizal | LakwatseroHow to Get to Stobosa Hillside Homes ArtworkSurf or Learn to SurfDIY Solo and Self-Guided Trek to Annapurna Base CampBatanes by Bike: North Batan Tour | LakwatseroThe BeachSta. Cruz Grande IslandBasilica de San Martin de ToursBaguio Budget Stay: Upstairs Bed & Bath | LakwatseroBiking in Batanes: Batan Island Loop | LakwatseroCandaba Bird SanctuaryCape EngañoAbout HungduanIligan Tourism Triangle: Mimbalut, Tinago & Maria CristinaAbout Jose PanganibanCadapdapan Rice TerracesHow to Get to Casaroro FallsKiltepan: Sagada’s Best Sunrise | LakwatseroBeguet: Colorado Falls of Tuba | LakwatseroFollow the Call of the Great Outdoors: Go Out & Get More | LakwatseroSanga-Sanga ReefMasbate City: Where to Eat in the City | LakwatseroAbout Carabao IslandRain Vortex at the Jewel of ChangiPacsafe Venturesafe 65L GII Travel PackIrakoWhere to Stay in CarmenHow to Get to Tangadan FallsHow to Get to Samal IslandEverest Base Camp Trek: Into the Dream ZoneTop Things To Do in Gangwon-do: Korea’s Adventure ProvinceJomalig: The Golden Sand of Salibungot Beach | Lakwatsero1. Tubbataha Reefs (Cagayancillo, Palawan)Iitinerary