Lars Findsen: Dybt krænkende at detaljer om privatliv er delt

lars findsen: dybt krænkende at detaljer om privatliv er delt
© Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix Den 54-årige Lars Findsen blev hjemsendt fra chefstillingen i Forsvarets Efterretningstjeneste i august 2020. Mange måneder senere – i december sidste år – blev han sigtet for at have røbet statshemmeligheder. Han nægter sig skyldig. (Arkivfoto).

For første gang siden løsladelsen i februar kommenterer den hjemsendte FE-chef Lars Findsen den usædvanlige straffesag, som PET har rejst imod ham.

I en længere skriftlig udtalelse fortæller han blandt andet om den langvarige aflytning og overvågning.

Han har også kritik af, at myndighederne angiveligt har videregivet oplysninger om hans privatliv til fremtrædende politikere i Folketinget. Han er ikke til at afpresse, understreger han.

Lars Findsen gentager, at han finder de rejste sigtelser om overtrædelse af straffelovens paragraf om lækage af statshemmeligheder for vanvittige.

– Jeg har på intet tidspunkt røbet statshemmeligheder. Jeg afviser derfor sigtelserne, og sagen og dens håndtering er vanvittig.

Lars Findsen blev hjemsendt fra chefstillingen i august 2020.

Derefter undersøgte en kommission bestående af tre landsdommere, om der var noget om den mistanke om ulovligheder, som Tilsynet med Efterretningstjenesterne forinden havde rejst. Konklusionen kom 13. december sidste år. Der var intet at bebrejde Lars Findsen.

Få dage forinden var han imidlertid blevet anholdt. Det skete 8. december i Københavns Lufthavn, da han var vendt hjem fra en rejse til Nordmakedonien. Dagen efter blev han varetægtsfængslet af Københavns Byret. Han nåede at sidde frihedsberøvet i godt 70 døgn, før Østre Landsret i februar satte ham på fri fod.

I alt er han sigtet for ni forhold. Landsretten har fundet, at der er en begrundet mistanke om de seks.

Ifølge Berlingske handler fire af forholdene om samtaler, han har haft med to forskellige journalister. Desuden sigtes han for samtaler med sin mor, bror, kæreste samt en ven.

Berlingske kunne tirsdag fortælle, at fremtrædende politikere på Christiansborg har fået oplysninger om intime detaljer om hans privatliv.

– En begrundelse for at videregive disse oplysninger om mine rent private forhold kan meget vel være pakket ind i en konstrueret påstand/mistanke om, at jeg skulle have været under afpresning af en bestemt journalist, skriver Lars Findsen.

Der er imidlertid intet sagligt belæg for at inddrage oplysningerne om privatlivet i briefingerne i forhold til de sigtelser, der er rejst, påpeger han.

At der kan være tale om afpresning fra en journalist, vil i givet fald være en bevidst usand oplysning, påpeger han.

– Det er mit privatliv, som jeg kan stå fuldt og helt ved, og jeg ville ikke have påtaget mig de funktioner, som jeg har haft, hvis jeg opfattede mig selv som afpresningsbar – heller ikke i forhold til fremmede magter.

Lars Findsen ser det som et forsøg på at intimidere og undergrave hans troværdighed.

– Jeg opfatter det som en dyb krænkelse af både mine nærmeste og mig selv, lyder det.

Om efterforskningen bekræfter han, at såvel hans hus som sommerhus har været rumaflyttet. Desuden er der sket aflytning af telefon og skygning i det offentlige rum.

Det har fundet sted “gennem længere tid, end nogen har forestillet sig indtil videre.”

Han siger, at det var naturligt, at han inden for hjemmets fire vægge talte med familie, venner og sine nærmeste om hjemsendelsen og den store presseomtale, den medførte.

I den forbindelse har han også talt om Statsministeriets departementschef Barbara Bertelsen.

Den slags private samtaler har imidlertid intet med den relevante bestemmelse i straffeloven at gøre, fastslår han.

Sagen har påvirket familiens liv. Da han i sidste uge sad og hjalp sin 14-årige datter med lektierne, ville hun vide, om familien fortsat aflyttes.

At FE i efterhånden to år har været midtpunkt i en efterretningsskandale “af historiske og internationale dimensioner”, kan skade tjenestens arbejde, mener han.

ritzau/

News Related

OTHER NEWS

Operationer aflyses i Syddanmark grundet it-problemer

Sygehuse i Region Syddanmark må torsdag aflyse operationer grundet omfattende it-problemer. Det oplyser regionen i en opdatering på Facebook. – På grund af it-problemerne vil regionens sygehuse være nødt til ... Read more »

Flere rekorder slået på Storebælt sidste weekend

En kombination af sidste feriedag, kommende første skoledag og store kulturbegivenheder i Jylland og København betød, at det i sidste weekend blev slået to rekorder på Storebæltsbroen. Det skriver Finans, ... Read more »

Dommer fængsler brøndbyfan i trøjesag

En dommer i København fængsler en 25-årig brøndbyfan for i et S-tog at have tvunget FCK-fans til at tage trøjen af og for at tage et halstørklæde fra en fan. ... Read more »

GTA VI vil angiveligt sætte "new creative bars for all entertainment"

GTA VI vil angiveligt sætte “new creative bars for all entertainment” At sige at der er pres på Rockstar i forhold til Grand Theft Auto VI ville være århundredets underdrivelse. ... Read more »

Se her, hvilken motion der passer til din alder

Din fødselsattest kan du ikke gøre noget ved, men din kropsalder kan du påvirke ganske meget med din livsstil. kan du se, hvilke udfordringer du kan forvente at møde i ... Read more »

Samsung afslører ny Galaxy Z Fold 4

Samsung afslører ny Galaxy Z Fold 4 Det kan virkelig være svært at adskille sidste års Galaxy Z Fold 3 og den helt nye Galaxy Z Fold 4, der blev ... Read more »

Tvang trøjen af fodboldfan: Det var ikke et trofæ

Vrede og skuffelse over Brøndbys nederlag på 4-1 i Parken søndag var årsagen til, at en 25-årig mand lod sine frustrationer gå ud over FCK-fans i et S-tog efter fodboldkampen. ... Read more »

Belgisk komet ser stadig Pogacar som verdens bedste

Ifølge Remco Evenepoel (i lilla) leverede Tadej Pogacar (i blåt) en fænomenal præstation ved Tour de France, selv om han måtte nøjes med en andenplads i det samlede klassement. (Arkivfoto). ... Read more »

Gymnasier får ekstra optagelsesprøve to uger efter skolestart

Alle ansøgere, der efter skolestart søger ind på en gymnasial uddannelse, skal aflægge og bestå optagelsesprøven for at blive optaget på et gymnasium. (Arkivfoto). Fremover vil der også ligge en ... Read more »

Olsen Dyhr fortsætter gerne som Christiansborgs kedeligste dame

De seneste tre år i dansk politik med S-regeringen i front og med støtte fra Enhedslisten, De Radikale og SF har ikke været så ringe endda. Sådan lyder det fra ... Read more »

Geggo fortryder botox-behandling: Jeg kan ikke bevæge min pande

‘Familien fra Bryggen’-stjernen åbner nu op om resultatet, som hun selv kalder ganske forfærdeligt. Det gik ikke helt efter planen, da 32-årige Geggo ville friske ansigtet op med en botox-behandling. ... Read more »

Christianitter tygger på tilbud fra staten om arealkøb

Christianitterne har fået et tilbud fra staten stillet i udsigt om at overtage det resterende areal på Christiania til 67 millioner kroner i statsgaranterede lån. Til gengæld skal der opføres ... Read more »

Københavns Lufthavn får bedste måned siden corona trods SAS-strejke

Cirka 2,4 millioner passagerer har i juli rejst via Københavns Lufthavn, viser passagertal fra lufthavnen. Det er dobbelt så mange som juli sidste år og den bedste måned under coronapandemien, ... Read more »

FAKTA: Derfor larmer børn ved spisebordet

* Når aftensmaden serveres, er det ikke altid, at børn har roen til at sidde stille og spise. * Det kan der være mange grunde til, men det er vigtigt ... Read more »

Turist fik ordentlig velkomstbøde: Narkohunden Jim fandt 0,5 gram hash

En udenlandsk mand fik en bragende velkomst, da han onsdag ankom til Danmark i Rødbyhavn. Her stod narkohunden Jim fra Toldstysen klar. Og den syntes at den tilrejsendes rygsæk var ... Read more »

Udvalg vil have svar fra Mette F. om embedsfolk i minksag

Statsminister Mette Frederiksen (S) ses her ved pressemødet 1. juli, hvor hun beklagede de fejl, der var begået i minksagen. Torsdag skal hun forklare over for Granskningsudvalget i Folketinget, hvordan ... Read more »

FDM: Ministers afstandskrav umuligt at håndhæve

Motionscyklist og bilist Bilister skal måske snart til at finde tommestokken frem, hvis de vil overhale landets mange cyklister. Står det til transportminister Trine Bramsen (S), skal bilister i fremtiden ... Read more »

SF: Naturens Lov bliver centralt krav til regeringsgrundlag

SF-formand Pia Olsen Dyhr ses her ved Folkemødet sidste år, hvor hun talte om, at hendes parti vil have Naturens Lov i stil med klimaloven med bindende mål. Partiet vil ... Read more »

Danmarksdemokraterne snupper tidligere nøglefigur i DF

Tidligere nøglemedarbejder i Dansk Folkeparti Steen Thomsen skal være konsulent hos Danmarksdemokraterne. Det siger han til Politiken. Steen Thomsen stoppede i marts som partisekretær i DF. En partisekretær er bindeleddet ... Read more »

MT Højgaard vinder udbud på bro over Guldborgsund

Det bliver entreprenørvirksomheden MT Højgaard, der kommer til at stå for opførelsen af en ny jernbanebro hen over Guldborgsund, som adskiller Falster fra Lolland. Selskabet skriver, at det har vundet ... Read more »

Brøndbybølle sigtet for tre trøjerøverier i S-tog

Ved søndagens kamp mellem FCK og Brøndby var der både uro på lægterne, og efter kampen blev en FCK-fan tvunget til at aflevere sin trøje af en brøndbytrøjeklædt mand i ... Read more »

Sænk forventningerne og gør aftensmaden til en hyggestund med ungerne

Efter en lang dag i daginstitution eller skole er børnene ofte trætte og har brug for kontakt fra forældrene. Det kan komme til udtryk på mange måder. (Arkivfoto). Maden er ... Read more »

Pænt Novozymes-halvår med god valutamedvind

Enzymproducenten Novozymes kan se tilbage på et halvår, hvor det er lykkedes at hæve omsætningen målt i danske kroner med hele 18 procent. Det skyldes, både at det er lykkedes ... Read more »

Juventus-dansker skifter trøjenummer i klimakampens tegn

Sofie Junge (tv.) har spillet hos Juventus siden 2019 og har været med til at vinde fire italienske mesterskaber. Hun har også spillet masser af Champions League-fodbold. Her optræder hun ... Read more »

Prey er Hulus største premiere til dato

Prey er Hulus største premiere til dato Herhjemme udkom Prey på Disney+ igennem Star, men originalt er filmen faktisk finansieret af Disney-datterselskabet Hulu, og noget tyder på at de er ... Read more »

Ørsted skruer op for ambitionerne halvvejs i regnskabsåret

Ørsted har i bogstaveligste forstand medvind lige nu. I forbindelse med aflæggelsen af regnskabet for første halvår 2022 melder selskabet ud, at man forventer et endnu bedre driftsresultat end hidtil ... Read more »

Disney+ forøger officielt deres priser og introducerer reklamefinansieret udgave

Disney+ forøger officielt deres priser og introducerer reklamefinansieret udgave Tidligere har vi kunne bringe mange detaljer omkring Netflix’ plan om at introducere en reklamefinansieret udgave af deres streamingabonnement, men det ... Read more »

Kim Jong-un om få coronadødsfald: Det er et mirakel

Nordkoreas leder, Kim Jong-un, erklærer coronavirusset for nedkæmpet i landet og beordrer restriktioner indført i maj for ophævet. Det meddeler Nordkoreas statslige nyhedsbureau KCNA torsdag ifølge nyhedsbureauet Reuters. Siden 29. ... Read more »

Opkøb sikrer Netcompany stor vækst i andet kvartal

En omsætningsvækst på knap 60 procent på et år hører til de sjældne, men i it-virksomheden Netcompanys tilfælde følger der en forklaring med de flotte tal for omsætningen i andet ... Read more »

Bevæget Serena Williams taber og siger farvel til Toronto

Tårerne trillede hos Serena Williams, da hun var blevet hyldet i arenaen i Toronto. Tirsdag meddelte Serena Williams, at hendes karrierestop nærmer sig med hastige skridt, og natten til torsdag ... Read more »

Bilist kører ind i autoværn og skaber kø på Motorring 4

Der er torsdag morgen sket en færdselsulykke på Motorring 4. (Arkivfoto). Et færdselsuheld i nordgående retning på Motorring 4 lige nord for afkørsel 6, Ishøj Stationsvej, giver kødannelse torsdag morgen. ... Read more »

Grand Theft Auto V har næsten solgt 170 millioner eksemplarer

Grand Theft Auto V har næsten solgt 170 millioner eksemplarer Det lader til at forbrugerne er ret ligeglade med at Grand Theft Auto IV er på vej, for Grand Theft ... Read more »

Formodede islamister dræber 42 soldater i angreb i Mali

42 maliske soldater blev dræbt i et angreb nær landsbyen Tessit i det sydøstlige Mali søndag. Det oplyser Malis regering onsdag. Tidligere lød dødstallet på 17, skriver nyhedsbureauet Reuters. Den ... Read more »

Red Dead Redemption 2 har nu solgt over 45 millioner eksemplarer

Red Dead Redemption 2 har nu solgt over 45 millioner eksemplarer For nylig fremlagde Take-Two som forventet deres kvartalsregnskab, hvor det fremgår at Grand Theft Auto V nu sidder på ... Read more »

Damsgaard havde det svært med italiensk fokus på forsvar

Offensivspilleren Mikkel Damsgaard havde udfordringer i sine år i Sampdoria på grund af det defensive fokus, der er typisk for italienske klubber. Det fortæller den 22-årige dansker efter sit skifte ... Read more »

Laudrup-Dufour får igen VM-sølv efter britisk stortalent

Cathrine Laudrup-Dufour og hesten Vamos Amigos leverede et flot ridt onsdag i Herning, og det rakte til endnu en VM-sølvmedalje. Det blev til endnu en sølvmedalje for den danske dressurrytter ... Read more »

Disneys streamingtjeneste suger millioner af nye kunder til

Streamingtjenesten Disney+ har ved udgangen af det seneste kvartal øget antallet af abonnenter til 152,1 millioner. Det svarer til en stigning på 31 procent i forhold til samme kvartal året ... Read more »

Real Madrid åbner sæsonen med sikker Super Cup-titel

Karim Benzema åbnede sæsonen med en fuldtræffer, da Real Madrid hentede trofæet i den europæiske Super Cup. Champions League-vinderen Real Madrid havde ikke de store problemer med at sparke sæsonen ... Read more »

Forsvunden 10-årig koreansk dreng er fundet

En 10-årig koreansk dreng, der er turist i København, er onsdag aften dukket op på sit hotel igen. Det oplyser Københavns Politi på Twitter. Han blev fundet i god behold ... Read more »

30-årig mand død efter motorcykelpåkørsel på Bornholm

En 30-årig mand, som lørdag den 30. juli blev påkørt af en motorcykel ved Aakirkeby, er onsdag afgået ved døden af sine skader. Det oplyser vagthavende ved Bornholms Politi, Anders ... Read more »
Top 15 Best Things to Do in Huntington, New York12 Reasons This Lesser-Known Malta Town Will Transport You To 1950s Italy15 Best Things to Do in RevereParts Of This National Park Closed Because Of A BearSeveral Caribbean Islands Dealing With Record Amounts Of Seaweed, The Problems It’s Causing For Tourists And Residents7 of the best things to do in Hoi An on a budgetLOOK: Philippine Tarsier Spotted in Tacloban City for the First Time EverA Guide to the Best Staycation Hotels in Manila6 Fabulous Reasons To Take A Side Trip To Croatia When You’re Visiting Italy7 Reasons You Should Visit Canada’s Beautiful Georgian Bay6 Reasons To Explore Concord, California On Your Next Visit To San Francisco9 Key Tips For Hiking To Gorgeous Ta-Taki Falls In Okinawa, JapanTop 15 Best Things to Do in Islip, New YorkHawaii County Follows Maui’s Lead, Decides To Ban These Types Of SunscreensUnique Sign In New Mexico Had Highway Drivers Doing Double-Takes15 Best Things to Do in AberdeenIt Now Costs $250 To See A Real-Life Dragon, Here’s WhyHeavy Rains Cause Extremely Rare 1,000-Year Event In Death Valley15 Best Things to Do in Havre de Grace15 Best Things to Do in Elkton11 Best Beaches in Vietnam You Must Know About11 Money Tips If You’re Not Earning Well Enough to Build a Travel Fund7 Fantastic Hotels For A California Summer ExperienceThe Houseboat Getaway Near Ottawa Perfect for the Whole Family22 Amazing Outdoor Adventures I Loved In New Zealand5 Fantastic Stops On A Missouri Road Trip From St. Louis To St. JosephFolks Are Flocking To New Mexico For A High Flying Milestone This October15 Best Things to Do in New CarrolltonSurprising Shark Discovery Found Thousands Of Miles From Its HomeWhat You Need To Know About Road Closures At This National ParkThird-Culture Kid Blues: My Experience as an Indonesian Who Grew Up in MalaysiaA Guide to Ukay-Ukay Shopping in and Near Metro Manila7 Historic French Brasseries You Must Visit In Paris7 Amazing Outdoor Activities To Experience In Big Sky, Montana In The SummerTop 8 Questions To Ask Before Moving To Costa RicaEverything You Need To Know About Visiting Qatar¡Felices fiestas! A guide to Spain’s best annual events17 Amazing Things To Do In Beautiful Austin, TexasFancy Feast Isn’t Just For Felines, Where You Can Dine On Cat-Inspired Cuisine Why October Is The Best Time To See Elk In This StateBorobudur Temple – The World’s Largest Buddhist TempleMantigue Island: Camiguin’s Little Jewel | LakwatseroThe Wave of Utah and Arizona: Where “Amazing” is Understatement | LakwatseroMonad ShoalHow to Get to Luna ApayaoTales From Sadanga: The Trek to Fowa-as Falls | LakwatseroAbout BatadHow to Commute to 21 Kilometers Coffee and Back#13 Himalayan Mountain Range (Nepal)NATAS Travel Fair 2022: Best Travel and Tour Package Deals!Batanes: Sweet Rendezvous With My Playground | LakwatseroNaked IslandThe GreeneryBalabac Sojourn: Immersion in Bugsuk Island | Lakwatsero1. Chocolate HillsHow To Get to BulalacaoSurprises in Naujan | LakwatseroNatnat BeachScuba Diving in Mantigue Island: Revisiting Underwater HomeLubang: En Route to Big Surprises | LakwatseroAbout Cuyo1. Fortune Island (Nasugbu, Batangas)Climbing Mount MitsutogeWaterfalls of Mount Romelo: Buruwisan, Batya-Batya & MoreSurigao: Scuba Diving in Mabua | LakwatseroRooms and RatesBud Bongao: The Revered Mountain of Tawi-Tawi | LakwatseroHow to Get to CoronGoing In and Out of PokharaVisita Iglesia in Manila: Nine Churches to VisitA Day Trip to Seven Falls of Lake Sebu | LakwatseroBataan: Dunsulan Falls, Ambon-Ambon Falls & Limutan FallsHow to Get to MoalboalHow to Get to Kansalakan Enchanted RiverDetour to Mainland Sablayan | LakwatseroWaterfalls in Real, Quezon: Cawayan, Balagba & Noknok FallsRuwanwelisaya StupaSan GabrielColibra Island: Dasol’s Island Hideaway | LakwatseroHow to Get to Malamawi IslandHow to Get to Maosonon IslandBalabac Sojourn: Bugsuk Island Stole My Heart | LakwatseroAttractions in Igorot Stone KingdomNacpan & Calitang: The Twin Beaches of El Nido | LakwatseroCalinawan CaveClimbing Mount Fuji: Frequently Asked Questions1. Tropical Four SeasonsMasasa Beach Travel RequirementsPacsafe Toursafe Wheeled Duffel: The Ultimate Urban Adventure Buddy | LakwatseroHow to Get to Mount KitadakeKiltepan View Deck (Sagada, Mountain Province)A Solo DIY Trek to Kawah Ijen of Indonesia | LakwatseroFirst Time in NAIA Terminal 1: Seriously, It’s Not As Bad As You Think! | LakwatseroHow to Get to Mount Cayabu and MaynobaTagbilat Falls: The Curtain Falls of Zamboanga SibugayHow to get to Quitinday Falls and Underground RiverPaoay Church: UNESCO World Heritage Site in Ilocos NorteThe Island in FocusBicycle Diary: Kaybiang Tunnel Loop | LakwatseroSelf Guided 6D/5N Annapurna Base Camp TrekA Weekend of Ultimate Adventure in Baler | LakwatseroHow to Get to Camotes IslandsHail to Hulugan FallsIloilo: Where to Indulge in the City of LoveIntroducing SibaltanHow to Get to Kabutongan FallsHow to Get to Calinawan CaveAbout CaramoanHow to Get to Cabagnow Cave PoolFive Hours in Jakarta: A Walk in the Old Batavia (And Misadventures in Jakarta) | LakwatseroRacuh a Payaman (Marlboro Hills)Machu Picchu HouseAbout LubangHow to Get to Nagpatong Rock by Public Transport:A Glimpse of Manila Metropolitan Theater | LakwatseroAbout LunaAbout Capul IslandAlalum Falls: Shared Majesty of Sumilao and Impasug-ongSnake IslandZunsibarPico de Loro Frequently Asked Questions (FAQs)Tulay na Bato Falls48 Hours in Brisbane: A Quick Guide & ItineraryAbout BiriTales of a True Wanderer: The Joys and Pains of Solo Travel | LakwatseroWelcome to Surigao del SurMt. Palay-Palay  National ParkAbout PagudpudFive Levels of Aguinid FallsIntroducing San Pascual, MasbateMount Manmanoc ItineraryAdventures in Fortune Island of Nasugbu | LakwatseroNext Level Mobile Photography with Sony Xperia XZ1 | LakwatseroScuba Diving in Siargao: Discovering the Underwater Treasures of Daku Island | LakwatseroAbout Davao CityHow to Get to AndaJanuary: Cebu & IloiloHow to Get to Mines View ParkKamay ni Hesus: Pilgrimage Site in Lucban | LakwatseroPoon Hill: Three Days of Himalayan AdventureCalvary Hill Cemetery of SagadaHow to Get to TambobongMilford SoundTen Things To Do in Sagada: Bucket List for NewbiesDahoyhoy FallsPilot for a Day: The Ultra Light Aircraft Experience | LakwatseroReal Coffee and Tea Cafe of Boracay | LakwatseroGhorepani Poon Hill TrekAbout Maniwaya IslandHow to Get to Binanga FallsPalo Alto Falls of Baras, Rizal | LakwatseroExplore Moscow: Best Things to Do in the City | LakwatseroStairway to HeavenMount Guiting-Guiting Overnight Trek Complete ItineraryCape Melville LighthouseLa Cathedral Café: Restaurant with a View in IntramurosKapurpurawan Rock Formation: White and BeautifulDay Hike ItineraryThe Sandbox at AlvieraHow to go to Mararison IslandA Weekend of Adventures in South Cebu and DumagueteCalayan Island: A Virtual Diary of Our Epic Journey | LakwatseroFaro de Isla Jintotolo (Jintotolo Island Lighthouse)Low’s PeakAbout Taal VolcanoHow to Get to Mag-aso Falls of BoholSamar: Biri Rock Formations Up Close | LakwatseroBonbon BeachIntroducing Jomalig IslandAbout Cotabato CityAbout TabukLeyte Landing Memorial: A Memorial for a Fulfilled Promise | LakwatseroSilyang Bato, Mount MaramiPanimahawa Ridge and Cedar Falls Day Hike ItineraryFun in the World’s Best IslandSample Albay ItinerariesMagpupungko Beach and Tidal Pools6 Tips for Living in the Philippines | LakwatseroDaraga Church: The Nuestra Señora dela Porteria ChurchTulgao Rice TerracesCape Melville Lighthouse (Faro del Cabo Melville)Canyoneering to Kawasan FallsLake FewaLong Weekend: Five-Day Suggested Itineraries in Luzon | LakwatseroAbout CaponesThe Wichcraft Café of Zamboanga City | LakwatseroHow to Get to GuiuanAll-Female FloorHow to Get to Neri’s VilleDiotay’s EateryShort but Sweet Melaka Getaway | LakwatseroHow to Get to Tinuy-An FallsOslob: The Lost Grandeur of Tumalog Falls | LakwatseroIlocos ItineraryDitumabo Falls: The Mother Falls of San Luis, Aurora!Biking in Kalinga: Trek and Bike to TabukParadise Garden: A Haven for Sea TurtlesSiargao: Magpupungko Beach and Tidal Pools | LakwatseroAbout Bucas GrandeCoral GardenSagadaA Walk in Sangay Siapo Island Before it is Gone? | LakwatseroAmbaguio-Akiki ItineraryCorregidor Island Lighthouse (Faro dela Isla de Corregidor)Faro de Punta de Malabrigo (Malabrigo Point Lighthouse)About CulionNaidi Hill LighthouseBoquete IslandHow to Commute to Temple of LeahCatanduanes: The Heritage Church of Bato | Lakwatsero1. White Water Rafting or KayakingMount Fuji Overnight Climb ItinerarySip & Gogh Paint Studio: Unleash Your Inner Van Gogh | LakwatseroBatanes ItineraryHow to Get to Quitinday HillsAbout Callao CaveDiscover LakawonBiking to Taal: A Fun Ride to Batangas’ Heritage TownAntique Blooming: The Rafflesia of San RemigioMalasimbo Lights and Dance FestivalBacolod ItineraryPoon HillAttractions in Mirador Heritage and Eco ParkHulhumale Public BeachRomblon Island: Bonbon Beach, Tiamban Beach & MoreAdventure in Sabah: White Water Rafting in Padas River | LakwatseroHow to Get to Hinakpan Mystical HillsWelcome to Lake SebuAbout CasiguranAbout BuscalanHow to Go to Kalanggaman IslandFaro de Cabo Bojeador (Cape Bojeador Lighthouse)Backpacking Maldives: Budget Itinerary, Expenses & TipsHow to Get ThereOffbeat Bohol Itinerary: 3D/2N of AdventuresHow to Get to Tawi-TawiAlona BeachPangilatan Falls: The Forgotten Gem of Tapaz, CapizWorld War I: SMS Cormoran II3D/2N Taiwan Itinerary: Taipei – Yehliu – ShiffenLaos for Backpackers: Getting There on a BudgetBasic RequirementsHow to Get to Antong FallsCathedral CaveHow to Go to Gubat, SorsogonAbout SadangaHow to Get to Bugui Point LighthouseHow to Get to Cabra Island LighthouseCebu Itinerary: Three-Day Adventures in the SouthAbout AndaLuna: A Day in the Show Window of Apayao | LakwatseroMargues Blue LagoonFinding Palaui’s Cape Engaño Lighthouse | LakwatseroHow to Get to Mantayupan Falls of Barili, CebuHow to Get to MaligcongLinapacan Islands: Between Paradise | LakwatseroKLIA to KLCCHow to Get to JomaligBanaug ShoalEspadang Bato – Payaran Falls Day Hike Itinerary10 Remarkable Philippine Destinations for Solo TravelMiagao Church: A UNESCO World Heritage Site in IloiloAbout Carbin ReefAbout Parola IslandCabra WreckageCobra Falls: Ozamiz City’s Best Kept SecretBasco: The Chapel on the Hill of Tukon | LakwatseroBack in Kathmandu’s Lovely Mess | LakwatseroHimalayan Adventure: Kathmandu to Pokhara Overland | LakwatseroItineraryChinatown Vancouver (Stop #23)Situbo Falls: Tampilisan's Awesome SurpriseHow to Get to Inambakan FallsTuasan Falls: Another Camiguin’s Charmer | LakwatseroHow to Get to Lake SebuMarinduque Loop: Biking in the Heart of the Philippines1. Batanes: A Piece of HeavenMe Gusta Sunzibar Tacloban! | LakwatseroHitachi Seaside Park: Quick Guide from Tokyo and NaritaBeautiful Islands and BeachesSunzibarTrekking NotesSnapshot: In Love with Batulao | LakwatseroPalaui IslandHow to Get to Mount PinatuboBicycle Diary: The Ride to Infanta | LakwatseroSwimHow to Get to Osmeña PeakDaranak Falls of Tanay Rizal | LakwatseroHow to Get to Stobosa Hillside Homes ArtworkSurf or Learn to SurfDIY Solo and Self-Guided Trek to Annapurna Base CampBatanes by Bike: North Batan Tour | LakwatseroThe BeachSta. Cruz Grande IslandBasilica de San Martin de ToursBaguio Budget Stay: Upstairs Bed & Bath | LakwatseroBiking in Batanes: Batan Island Loop | LakwatseroCandaba Bird SanctuaryCape EngañoAbout HungduanIligan Tourism Triangle: Mimbalut, Tinago & Maria CristinaAbout Jose PanganibanCadapdapan Rice TerracesHow to Get to Casaroro FallsKiltepan: Sagada’s Best Sunrise | LakwatseroBeguet: Colorado Falls of Tuba | LakwatseroFollow the Call of the Great Outdoors: Go Out & Get More | LakwatseroSanga-Sanga ReefMasbate City: Where to Eat in the City | LakwatseroAbout Carabao IslandRain Vortex at the Jewel of ChangiPacsafe Venturesafe 65L GII Travel PackIrakoWhere to Stay in CarmenHow to Get to Tangadan FallsHow to Get to Samal IslandEverest Base Camp Trek: Into the Dream ZoneTop Things To Do in Gangwon-do: Korea’s Adventure ProvinceJomalig: The Golden Sand of Salibungot Beach | Lakwatsero1. Tubbataha Reefs (Cagayancillo, Palawan)IitineraryAbout Anini-yNacpan BeachAbout Legazpi CityHow to Get to Shifen FallsScuba Diving in Pearl Island of Guiuan, Eastern SamarHow to Get to Nagtabon BeachSiargao Travel RequirementsHow to Go to TanayHow to Get to Garin FarmDay 1: Paoay and San Nicolas (Ilocos Norte)Nueva Vizcaya Weekend ItineraryHow to Climb Mount HamiguitanHow to Get to Santa Cruz IslandMount TalamitamHow to Get to Sambawan IslandBacuit Grill12 Places to Satisfy Your Affogato Cravings in the MetroLion’s RockVictoria HarbourCoronPicture Perfect: The White Island of Camiguin | LakwatseroPanglao: Alona’s Allure | LakwatseroSecrets of the Lakeside: The Waterfalls of Laurel & TalisayMiyaru FaruMemorial Temple of Lord BaoHotel Siesta ShibuyaHow to Get to Tinago FallsSimunul Island: The Birthplace of Islam in the Philippines | LakwatseroBalabac: Onuk Island, Pink Beach & Melville LighthouseBike Diary: Bike and Trek to Buscalan (Mount Polis – Bontoc – Buscalan) | LakwatseroTagaytay (Cavite)Yearend Adventure with Pacsafe Venturesafe 25L GII | LakwatseroFavorite Beach: Punta Sebaring of Bugsuk Island, BalabacWelcome to Apo Reef & Pandan Island!The Ruins of A FamosaHow to Get to Canyoneering SitePacsafe Ultimatesafe Z28, My Newest Ultimate Travel Buddy | LakwatseroPulangbato Falls: The Red Waterfalls of ValenciaLocationSpider House: Boracay’s Chill Corner | LakwatseroThe 10,000 Roses Café of Cordova, Cebu’s Newest CrazeHow to Get to Asik-Asik FallsHow to Get to Dao FallsWelcome to Concepcion1. First Single-Aisle Aircraft to Fly Non-Stop from the Philippines to AustraliaHow to Get to Casino PeakMaadhoo Finolhu (Picnic Island)Cagbalete Travel RequirementsNacpan and Calitang BeachesThe RockiesBalabacPagbilao: Iringan, Malicboy, Bahay-Pagi & Katapang FallsPetronas Twin TowerSta. Fe, Bantayan IslandEverest Base Camp Trek Primer: Frequently Asked QuestionsTaraw Cliff: See the Best View of El Nido | LakwatseroHow to Get to Elephant MountainAbout MandalaySpelunking Rate in Capisaan CavesScuba Diving in Romblon: Blue Hole and Gorda WallHow to Get to Imugan FallsHow to Get to Awao Falls?About SipalayComiran Island: The Pink Beach of Balabac, Palawan | LakwatseroBagan! Oh Bagan! | LakwatseroBuntot Palos Falls, Laguna’s Hidden Grandeur | LakwatseroSandugan WallMagtutuka RocksKoh Dac MaiPresenting Calayan IslandAbout Dumaguete CityOffbeat Cebu: Ten Amazing Waterfalls of the SouthHow to Get to Merloquet FallsMount Masaraga ItineraryBudget Stay in Boracay: W Hostel Boracay | LakwatseroRetail Therapy? Here Are 18 Best Places To Go Shopping in Seoul!10 Essential Tips for Exploring Tokyo on a Budget6 Reasons This Quaint Nova Scotia Town Is The Perfect Weekend Getaway From Maine10 Bantayan Island Resorts, Hotels, and Rentals for Your Tropical EscapeThe Incredible European Bike Tour That Takes You Through Three Countries In A Single Morning9 Foods You Must Experience In Alaska And Where To Find Them8 Things You Should Do Every Time You Walk Into A Hotel Room According To A Flight AttendantRetirement Diaries: Jan Suggests Staying Active But Not Too ActiveI’ve Only Paid For One Flight To Europe In 12 Years, Here’s HowI Worked At EPCOT, These Are My 10 Favorite Delicious Treats To Try At The Food And Wine FestivalFor The First Time, It’s A Family Affair In The Cockpit Of This AirlineAfter Nearly 70 Years, This Popular Train Route Returns On The East CoastThis Week’s Full Moon Is The Last Of Its Kind This Year, Here’s WhyWhy A Popular National Park Attraction Is Now Off Limits And Could Cost You ThousandsFarmers’ Almanac Predicts Cold, Snowy Winter For Most Of U.S., Here’s Where It Will Be Mild And DryPort Klang Day Trip: 10 Hours in Port Klang & Kuala Lumpur11 Extreme Things to Do in Queenstown New Zealand — The Adventure Capital of the WorldMuseum Of Ice Cream Singapore – 14 Playful IG-worthy Exhibitions, Unlimited Ice Cream, and the Largest Sprinkle Pool EverBurias Island: Your DIY Island Hopping in MasbateEl Nido Tour A: Breathtaking Lagoons7D Hong Kong Itinerary — Exploring Beyond the Food And Shopping Paradise17 Exciting Things to Do in Perth — Not For the Faint-Hearted19 Unique Travel Experiences You Can Buy That Make You RicherUlleungdo (울릉도): Misadventures at the secret island in KoreaTokyo Famous Food Guide: 7 things you can’t leave Tokyo without trying5D Lake Toba & Medan Itinerary — Caldera views and Gastronomic Adventures10D Germany Itinerary under S$1.1k — Gems in Munich, Düsseldorf, Cologne, Dortmund, Frankfurt9 Exciting Day Trips from San Francisco to Escape The City — From Skydiving to Exploring Coastal TownsKota Bharu Guide: Gateway to the Beautiful Perhentian Islands and a Lesser-known MalaysiaInterview with Alvin Ng on Travel Photography3D2N Koh Samui Itinerary — The Luxurious Adventure Getaway You NeedUltimate Singapore Food Guide — 54 Local-Approved Things to Eat in Singapore30D Backpacking in Japan Itinerary: 12 Cities Under S$3.1k for the Adventurous with the JR Pass — Sapporo, Tokyo, Osaka, Kyoto & KyushuHow I managed to convince myself and everyone else I could travel solo for a yearVisit the New Singapore Garden Oasis Tucked Away in a 51-Storey Skyscraper6 attractions in Busan you shouldn’t missBook a Staycation and Earn 50% AgodaCash Rebate For Your Next Holiday — Agoda 2.2 Flash SaleAll you need to know about WWOOFing in New ZealandOne-Week Bali Itinerary — The Lesser Known Side Most Tourists MissThe Only Guide You’ll Need To Nightlife in Phuket: Top 11 Places to Check Out for an Epic NightPhoto Guide to 15 of the Most Photogenic Places in Europe – France, Italy, Germany, Slovenia, Czech Republic, Hungary Edition7D Budget Tokyo & Mount Fuji Itinerary For S$1.3k Including AccommodationWhy you should skip Boracay and vist Palawan instead10 Taobao Travel Essentials Recommended by Frequent Travellers for Your Next Trip13 Reasons Why a Cruise Getaway is the Best Vacation Anyone can have7 different ways to experience the cultural activities in Yogyakarta10 Best Adventurous Things To Do In Bali Other Than ChillingThe Best Multi-currency Travel Card For Travellers — YouTrip vs Revolut vs InstaReM vs TransferWise ReviewYunnan Nature Bucket List For Outdoor Lovers — Best Spots in Kunming, Lijiang, Dali & Shangri-laWhy This Is My Favorite Hotel Credit Card, And Tips For Scoring The Most BenefitsSurviving the Wilderness at Sub-Zero Temperatures — Travel to Mongolia with TTI ExperiencesHow to Fall in Love In & With Tokyo2D1N Matsumoto Japan Itinerary — The Hidden Gem 3.5 Hours From TokyoSydney Food Trail Guide – 10 Must try things to eat in SydneyAn upgrade on your airline – Emirates Economy Class ReviewWhere to Stay In Taipei — 11 Gorgeous Hostels & Hotels at Prime Locations from S$14/nightA Rockstar Experience — Hard Rock Hotel Pattaya ReviewThe Ultimate Sapporo City Guide: 18 Things To Do-See-Eat In The Gateway To HokkaidoUltimate Bali Accommodation Guide — Value for Money Hostels to Affordably Luxurious VillasGuide to Climbing Mount Fuji — Everything You Need To Know About Climbing Japan’s Highest Mountain9 Ways to Satisfy Your Wandermust Without Breaking Your Wallet11 Instagram-Worthy Places in Singapore That Are FreeHakone Guide — The Day Trip You Need in Your Tokyo ItineraryFirst Timer’s Guide to India — Everything You Need to Travel India Like a ProWhere to Eat in Hanoi — 31 Local-Approved Places to Eat in Vietnam’s Charming Capital21 Most Rewarding Hikes Around the World — From Stunning Glaciers to Active VolcanoesTokyo Capsule Hotels — 11 Surprisingly Luxurious Places to Stay in Tokyo for Under S$707-Day Cambodia Itinerary Under S$600 — An Epic Journey of History, Adventure and TranquilityMorocco Photo Guide: 15 Insta-worthy Locations That’ll Change Your Mind About Africa40 Lesser-Known Things to Do in Australia Highly Recommended by Locals, Travellers and Celebrities3D2N Blue Mountains Itinerary: The Perfect Getaway Just 90-Minutes From SydneyHow to pack light and smart10 Essential Apps for Travelling in ChinaConquering Fears 1,463 Miles Away — TTI Bootcamp in PhilippinesWhere to Stay in Shanghai — Centrally-located Hostels, Hotels and Apartments Under S$53/pax15 Cheap Things to Do in Seoul for Under S$12Standing between India and Pakistan; the Wagah Border Experience10 Cheap and Affordable Hostels in Singapore Under S$30Where to Stay in Seoul — 14 Aesthetic Yet Affordable Accommodations In Rising Hipster Districts5D4N Japan Itinerary — A First Timer’s Experience in Niigata and the Remote Sado IslandWhat to Do in Cebu, Philippines — 10 Epic Experiences That Are Surprisingly AffordableTravellers in Quarantine — 12 Satisfying Things to Do Before Your Next AdventureTop 11 Outdoor Activities in Singapore — Places to Hike, Picnic and Get Closer to Nature13 Tips to Travel in Japan Over Peak Seasons — Cherry Blossoms, Autumn Foliage, Golden Week8-Day Japan Itinerary: 9 Cities in Kansai for Under S$900Swimming With Whale Sharks in Oslob — IG Worthy Photos at What Expense?5 Christmas Gift Ideas for Friends Who Love TravellingThe Complete Phillip Island Guide: The Day Trip From Melbourne You Can’t MissByron Bay Guide: 25 Things to Do in NSW’s Ultimate Hipster ParadiseWestern Australia’s Best Photo Spots — Hidden Gems In Perth, Rottnest Island, and Kalbarri for your Instagram9-Day Australia Road Trip Itinerary Around The Best Of NSW — Sydney, Blue Mountains and BeyondDream Cruise’s Thailand Seacation — What to Expect on This Cruise to Nowhere13 Reasons Why Byron Bay Should Be on Every NSW Itinerary5 Places to Visit in Bali Other Than the Beach10-Day Japan Itinerary — Tokyo to Osaka With The JR Pass for $1.1k5 Animal Cafes in Osaka not to be missedBarcelona in three courses15 Unique Experiences in Shikoku — The Laidback Island of Japan Undiscovered By Most TouristsHiking Chestnut Nature Park — Bicycle Pump Tracks and Rare Bird SightingsThe Best Day Trips From Tokyo For Food, Arts & Culture — Northward Golden Route9 Things to Do in Singapore That Are Perfectly Ok to Do Alone48-Hour Dubai Itinerary — The Best Stopover For Thrill SeekersThis New Lifestyle Card is Changing the Way We Travel — MCO Card