Landsholdsstjerne og DR-vært tager stort skridt: Køber lejlighed sammen

landsholdsstjerne og dr-vært tager stort skridt: køber lejlighed sammen

Foto: Shutterstock

En fusion af sport og medieverden er blevet cementeret med en imponerende investering fra den danske landsholdsspiller, Niclas Kirkeløkke, og DR-værten, Marie Hobitz, der sammen har spenderet hele 5,5 millioner på en fornem lejlighed på Amager.

Det skriver Ekstra Bladet.

Ifølge Tinglysningen skete handlen hurtigere end et vink fra Kirkeløkkes hånd, blot en måned efter at lejligheden blev sat til salg den 30. august.

Den charmerende Amager-lejlighed fra 1913 byder på fire rum og breder sig over 105 kvadratmeter.

Læs også

Selvom Kirkeløkke sandsynligvis ikke vil kalde lejligheden for sit hjem til daglig, da han spiller aktivt i den tyske Bundesliga-klub Rhein-Neckar Löwen i Mannheim, vil det være en stenkast fra Hobitz’ daglige virke i DR-byen og P3, hvor hun brllerer som radiovært.

Den præcise natur af forholdet mellem de to kendisser forbliver en mysterium, men det virker som om, de har fundet fælles fodslag i denne Amager-perle.

Mens Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra det glamourøse par uden held, antyder den store investering, at der er mere bag historien, end vi umiddelbart ser.

Læs også

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World