KV Mechelen-speler van achtergrond naar voorgrond en omgekeerd: Besnik Hasi legt uiterst opmerkelijk traject uit

Het gaat KV Mechelen en Besnik Hasi voor de wind. Eén van de spelers die het de laatste matchen wel weer als invaller moet doen, is Patrick Pflücke. Terwijl die kort voordien nog aan een heropleving bezig was. We duiken in het opmerkelijk traject van de Duitser bij Malinwa.

kv mechelen-speler van achtergrond naar voorgrond en omgekeerd: besnik hasi legt uiterst opmerkelijk traject uit

KV Mechelen-speler van achtergrond naar voorgrond en omgekeerd: Besnik Hasi legt uiterst opmerkelijk traject uit

In de zomer van 2023 leek Pflücke de aanjager te worden die KV Mechelen zo nodig had. Bij zijn debuut in Westerlo deelde hij prompt drie assists uit, goed voor een cruciale zege (2-3). Het duurde niet lang eer Pflücke wegzakte in de rangorde, na onder meer een non-match op Sclessin. Hasi overtuigen gebeurde ook pas op stage.

“Patrick heeft een periode gehad die niet gemakkelijk was. In een 4-3-3 heb je spelers nodig aan de zijkant die die één tegen één hun man kunnen passeren”, haalt de trainer van Malinwa er een tactisch gegeven bij. Dat zag Hasi in Pflücke ook niet. De Albanees is dan gaan overschakelen naar een 3-4-3 met twee nummers 10.

Pflücke blijft positief

“Dat was voor hem ook nieuw, maar is sinds de oefenmatch tegen Hertha op stage beter gegaan. Op Union moest hij nog als linkerwingback spelen in een moeilijke wedstrijd. Hij is altijd positief gebleven. Het geeft me wel voldoening dat hij hard blijft werken.”

kv mechelen-speler van achtergrond naar voorgrond en omgekeerd: besnik hasi legt uiterst opmerkelijk traject uit

Pflücke Patrick

Pflücke leek weer helemaal aan de oppervlakte te komen. Zijn twee doelpunten maakten het verschil tegen RWDM. “Als ik niet speel, doe ik nog extra dingen om toch mijn kans te pakken en de trainer te laten zien dat ik heel graag wil spelen. Het is uiteindelijk mijn job om goed te spelen als ik mag”, bekijkt de speler het nuchter.

Andere KVM-spelers in de kijker

Na basisplaatsen tegen Anderlecht en Eupen werd het weer het bankzittersstatuut tegen Genk en op de Bosuil. Er staan nu weer andere spelers in de schijnwerpers. Pflücke is voorlopig de man van de klasseflitsen, niet die van de regelmaat. Nochtans kan de beste versie van zichzelf nog van waarde zijn in de strijd om PO1.

News Related

OTHER NEWS

Driekwart volwassenen bezorgd over gevolgen klimaatverandering

Een vrouw is nog bezig met herstelwerkzaamheden na de overstromingen in Limburg in 2021. Ruim drie op de vier Nederlanders van 18 jaar en ouder maken zich zorgen over de ... Read more »

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: 'We pushen de grenzen en we pushen onszelf'

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: ‘We pushen de grenzen en we pushen onszelf’ Red Bull Racing-teambaas Christian Horner geeft aan dat Red Bull nooit is gestopt met het ... Read more »

Tour de France komt 'iets te vroeg', maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde

Tour de France komt ‘iets te vroeg’, maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde Cian Uijtdebroeks is naar eigen zeggen niet bezig met een vertrek bij ... Read more »

'Kannibaal' Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media

‘Kannibaal’ Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media De buitenlandse media waren ook in de laatste race van het jaar getuigen van een zeer dominantie prestatie van ‘kannibaal’ Max ... Read more »

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: 'Als er niet snel iets verandert...'

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: ‘Als er niet snel iets verandert…’ Huub Stevens maakt zich grote zorgen om Schalke 04. De voormalig succestrainer van de Duitse club ziet dat ... Read more »

Zware sneeuwval in Duitsland zorgt voor grote problemen

Brandweer ter plaatse in Taunus, Hessen, in verband met hevige sneeuwval. Hoger gelegen streken in de Duitse deelstaat Hessen, in het midden van Duitsland, hebben gisteren te maken gehad met ... Read more »

Nathan van Hooydonck vindt het lastig om terug te zijn bij ploeg: ‘Dan zeggen ze: renners zijn terug beginnen te trainen, maar dat ben ik niet meer’

Photo: Tim Van Wichelen /Cor Vos © 2023 Het verhaal van Nathan van Hooydonck is bekend: de Belg van Jumbo-Visma kreeg een accuut hartprobleem terwijl hij met z’n zwangere vrouw ... Read more »
Top List in the World