Kunder vendte tilbage til Dagli’Brugsen for at returnere varer: Kort tid efter gjorde ansat chokerende opdagelse

kunder vendte tilbage til dagli’brugsen for at returnere varer: kort tid efter gjorde ansat chokerende opdagelse

Foto: Shutterstock

Fredag eftermiddag blev Dagli’ Brugsen i Arnborg næsten ramt af en snedig plan, da to mænd og en kvinde forsøgte at narre butikken og stjæle både penge og champagne.

Den tilsyneladende veltilrettelagte plan blev dog stoppet af det vågne personale, der nu kan ånde lettet op.

Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Klokken 17.15 indtrådte de tre mistænkte i butikken bevæbnet med uåbnede spiritusflasker, og henvendte sig til personalet med ønsket om at returnere flaskerne mod pengerefusion. De fremlagde endda en kvittering som bevis. Samtidig udviste de interesse for at købe tre flasker champagne fra butikkens sortiment.

Læs også

Personalet reagerede hurtigt og opfattede situationen som mistænkelig. Trods fremlæggelse af en kvittering nægtede de at refundere penge for spiritusflaskerne.

De mistænkte forlod butikken, og det var først senere personalet opdagede, at tre dyre champagneflasker til en værdi af 1.000 kroner manglede.

Heldigvis var personalet skarpt, og de havde noteret nummerpladen på de mistænkte. Bilens ejere, der bor i Tilst ved Århus, kan nu forvente et besøg fra politiet.

Læs også

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World