Kronprins Frederik har ikke før udtalt sig om sin sag: Nu har han brudt tavsheden

kronprins frederik har ikke før udtalt sig om sin sag: nu har han brudt tavsheden

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Kronprins Frederik har på det seneste været meget i medierne, men det er desværre på et lidt kedeligt grundlag.

Kronprisen har fået den store opmærksomhed i kølvandet på, at det spanske medie Lecturas for et par uger siden udgav nogle eksklusive billeder, som viste Danmarks kommende konge i selskab med den tidligere mexicanske model, Genoveva Casanova.

Læs også

Kronprins Frederik har siden været forbløffende tavs over for pressen, der ivrigt har forsøgt at få svar på de seneste spekulationer om hans forhold til Genoveva Casanova.

Alligevel formåede B.T. at få en kommentar ud af kronprins Frederik, da han deltog i EU-Kommissionens konference om CO2-fangst, anvendelse og lagring i Aalborg sammen med klimaminister Lars Aagaard.

Efter at have affejet spørgsmålene tidligere på, svarede Kronprinsen alligevel på B.T.s spørgsmål til sidst, da en journalist spurgte: “Kronprins Frederik, har De en kommentar til de spanske mediers dækning?”

Hertil svarede Kronprinsen kort og kontant følgende:

“Det har jeg ikke.”

Kongehuset har været yderst tilbageholdende med at kommentere situationen, der opstod, da billeder af Kronprinsen og den mexicanskfødte Genoveva Casanova blev offentliggjort i magasinet Lecturas.

Overfor både danske og spanske medier har Kongehuset fastholdt, at man ikke udtaler sig om ‘rygter og insinuationer’.

Samtidig benægter Genoveva Casanova kategorisk enhver antydning om et romantisk forhold mellem hende og Kronprinsen.

Kronprins Frederik har sammen med kronprinsesse Mary fire børn: prins Christian på 18 år, prinsesse Isabella på 16, og tvillingerne prins Vincent og prinsesse Josephine på 12 år.

Læs også

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World