Kritikken hagler etter nytt magasincover: – Har han på seg parykk?

Kritikken hagler etter nytt magasincover: – Har han på seg parykk?

I denne saken finner du noen av de mest aktuelle kjendis-snakkisene fra inn- og utland akkurat nå.

Det er lite hertugparet Prins Harry (37) og hertuginne Meghan (40) gjør om dagen som går ubemerket hen.

Helt siden de to forlot det britiske kongehuset og stilte opp i det mye omtalte intervjuet med talkshowdronningen Oprah Winfrey tidligere i år, er det lite som ikke har blitt dekket i pressen eller fått sosiale medier til å koke.

Les også: Justin og Hailey Bieber tjener svimlende summer på hver sin kant. Men hvem er rikest?

Nå gjør paret det igjen. Denne gangen er det forsidebildet på magasinet Time 100, som paret har stilt opp på, som får sosiale medier til å koke over.

Etter at Time 100 publiserte bildet onsdag, hagler kritikken. Flere hevder nemlig at bildet er godt redigert. Både huden deres, øynene deres og prinsens hårfeste er det som får gjennomgå.

«Redigeringen sørger for noen heftige løft her», skriver en på Twitter.

«Herregud, jeg trodde dette var en parodi med en åpenbart photoshoppet forside»

Les også: Britney Spears’ eksmann hevder forlovelsen er falsk

Også prinsens hårlinje ser ut til å få mye oppmerksomhet i sosiale medier. Både prins Harry og broren hans, prins William, har med alderen blitt tynnere i håret – og flere bemerker seg at prinsen ser ut til å ha tykkere hår enn vanlig.

«Har han tatt hårtransplantasjon, eller bruker han parykk?» spør en.

Sammenligner bildet med filmcover

Men det er ikke bare arbeidet som er blitt gjort i etterkant av fotograferingen som får folk til å reagere. Også hvordan paret er posisjonert får kritikk, hvor Meghan står foran og prinsen lener seg på skulderen hennes.

«Hvem har godkjent denne fotograferingen? Står han? Sitter han? Holder han fast i skulderen hennes så han ikke skal dette? Hvorfor vil man få så fine personer til å se ut slik», skriver en mens en annen sammenlikner bildet med filmcoveret til filmen «Step Brothers»

Paret er på forsiden av magasinet i anledning at de havnet på Time 100s «Mest innflytelsesrike personer» på grunn av deres veldedige organisasjon, Archewell Foundation.

Les også: Tok aldri ut skilsmisse etter bruddet. Nå vil hun «gifte» seg på nytt

Hylles for deres naturlige utseende

To som derimot får skryt for å ikke ha redigert et bilde, er skuespillerne Drew Barrymore (45) og Cameron Diaz (49).

At flere Hollywood-stjerner fikser litt på utseende når alderen begynner å ta dem igjen har vært kjent i en årrekke, men fra tid til annen er det noen som får enorm skryt om de lar alderen «vises på kroppen».

Så da Barrymore nylig delte et bilde av seg selv og «Chalie’s Angels»-kollegaen, var det akkurat dette de to fikk skryt for.

Duoen mottok en enormt positiv respons fra fansen, som hyllet dem for å «eldres naturlig» uten å ta i bruk botox eller fillers.

Selv om begge hadde sminke på da bildet ble tatt, er det flere som bemerker seg at de viste fram både skjønnhetslinjer og deres ufiltrerte hud, og flere mener det er friskt pust blant mengden kosmetiske prosedyrer som gjøres i Hollywood, skriver Daily Mail.

«Nydelig, jeg elsker hvordan dere omfavner alderen deres», skriver en.

«Jeg elsker dette, skjønnhet uten filter og fillers. Dette trenger sosiale medier mer av», skriver en annen.

En tredje skriver at det er «forfriskende» å se to kvinner «eldre naturlig», mens en annen skriver at han synes det er fint å «se to ansikter uten massevis av plastisk kirurgi for en gangs skyld»

Les også: Kraftige reaksjoner på Isabel Raads penisbilde-kommentar: – Et stort problem blant unge

Ville blitt avhengig

Både Barrymore og Diaz har snakket ut om plastisk kirurgi tidligere.

Diaz innrømmet i et intervju med Entertaintment Tonight i 2014 at hun hadde prøvd botox, men at hun angret nærmest med en gang da det «endret» ansiktet hennes på en «merkelig måte».

– Jeg vil heller se at ansiktet mitt blir eldre enn et ansikt som ikke tilhører meg i det hele tatt, sa hun den gang.

© Leveres av Nettavisen Lucy Liu Honored With Star On The Hollywood Walk Of Fame HOLLYWOOD, CALIFORNIA – MAY 01: Drew Barrymore and Cameron Diaz attend a ceremony honoring Lucy Liu With Star On The Hollywood Walk Of Fame on May 01, 2019 in Hollywood, California. VENNINNER: Drew Barrymore og Cameron Diaz har vært venninner siden de spilte sammen i «Chalie’s Angels» tidlig på 2000-tallet.  Foto: Tommaso Boddi/WireImage/Getty Images

Barrymore sa derimot på sitt eget talkshow i februar at hun aldri har gjort noe med ansiktet sitt, og sa at hun har en personlighet der hun fort blir avhengig av noe. Derfor ville det blitt et problem om hun prøvde det ut bare en gang.

– Jeg har aldri gjort noe med ansiktet mitt, og jeg prøver å la være, sa Barrymore.

– Jeg kjenner meg selv, jeg er en veldig avhengighetsskapende person. Om jeg tar en injeksjon, vil jeg se ut som Jocelyn Wildenstein, sa hun.

Les også: Stjerneparet satte i gang debatt: Hvor ofte trenger man egentlig å vaske seg?

– Pleide å banke dritten ut av hverandre

Ozzy Osbourne (72) og Sharon Osbourne (68) har vært gift i nærmere 40 år, men det er ingen hemmelighet at ekteskapet ikke alltid har gått på skinner.

Blant annet har de begge tidligere snakket om svært turbulente tider med både vold og utroskap.

Nå åpner Sharon Osbourne nok en gang opp om utfordringene de to har hatt, og overfor Daily Mail røper hun nå at hun og ektemannen pleide å slåss voldsomt med hverandre.

– Kranglene våre var legendariske. Vi pleide å banke dritten ut av hverandre. Det sluttet vi med for rundt 20 år siden, men vi hadde et godt løp, sier hun til avisen.

© Christopher Polk/Getty Images TURBULENT: Det er ingen tvil om at Ozzy og Sharon Osbourne har vært gjennom mye. TURBULENT: Det er ingen tvil om at Ozzy og Sharon Osbourne har vært gjennom mye. Foto: Christopher Polk/Getty Images

Paret møttes gjennom Sharons far da hun bare var 18 år gammel. Faren hennes var manager for Ozzy Osbournes band, Black Sabbath. De to ble fort et par, og har i dag tre voksne barn sammen, Aimee (38), Kelly (36), and Jack (35).

Les også: Skapte historie på hver sin måte. Dette er årets «Torpet»-deltakere

Det er i forbindelse med at de lager en film om deres historie at Sharon stiller til intervju med den britiske avisen.

– Det er en film om Ozzy og livet mitt. Hvordan vi fant hverandre og vårt ustabile forhold. Alle kranglene, tilgivelsene, arrestasjonene, alt. Også er det en kjærlighetshistorie, sier hun.

– Folk kommer til å tenke at dette er ikke greit, og at man ikke oppføre seg slik og vise det på filmlerretet. Men vi forteller bare sannheten. Noen mennesker har ustabile forhold, og vårt var veldig ustabilt.

Avviste søksmål om nye anklager

Det har stormet rundt den amerikanske rockeren Marilyn Manson (52) det siste året, etter at eksforloveden, skuespiller Evan Rachel Wood (33), i januar sto frem med anklager om vold og seksuelle overgrep.

I etterkant har flere av hans tidligere kjærester og seksualpartnere anklaget ham for både voldtekt, vold, og seksuelle overgrep.

© Leveres av Nettavisen Marilyn Manson Police Investigation FILE – In this Dec. 10, 2019, file photo, Marilyn Manson attends the 9th annual UNDER ETTERFORSKNING: Det siste året har flere kvinner anklaget Marilyn Manson for seksuelle overgrep.  Foto: Richard Shotwell/Invision/AP

Nå har en dommer i California avvist et søksmål fra en kvinne som anklaget Manson for voldtekt i mai, bekrefter Fox News.

I de juridiske dokumentene Fox News har fått innsyn i, avsluttet dommeren rettssaken tirsdag etter at en avgjørelse om at kvinnens anklager falt ut av foreldelsesfristen.

Søksmålet ble som nevnt levert inn i mai, men kvinnen hevder hun datet rockeren tilbake i 2011 og at han da misbrukte henne.

Les også: Nicki Minaj latterliggjøres etter vaksinemelding på Twitter

Til tross for at dette søksmålet ble avvist, er Manson fremdeles anklaget for seksuelle overgrep av tre andre kvinner – blant andre av hans tidligere assistent og «Game of Thrones»-stjernen Esme Bianco.

Internet Explorer Channel Network
News Related

OTHER NEWS

Savnet kvinne fra flommen i Tyskland funnet i Nederland

© Leveres av ABC Nyheter Tyskland og Belgia ble rammet av ekstremregn i midten av juli som førte til flomkatastrofen. En savnet kvinne fra flomkatastrofen i Tyskland i juli er ... Read more »

Richarlison sends Carlo Ancelotti message and compares new Everton boss Rafa Benitez

Everton forward Richarlison has said he is “grateful” to former manager Carlo Ancelotti and has credited the Italian with helping his development. Ancelotti joined the Toffees in December 2019 and ... Read more »

EU fordømmer meldinger fra Slovenias statsminister som antisemittiske

© Foto: IGOR KUPLJENIK / EPA KRITISERT: Janez Jansa, statsminister i Slovenia, har provosert flere europeiske parlamentarikere med en omstridt «tweet». Her fra en pressekonferanse under EUs Vest Balkan-møte i ... Read more »

The Good Life er dagens GR Live-spill

© Gamereactor The Good Life er dagens GR Live-spill Vi tenkte å runde av uka med å by på noe ganske unikt i form a The Good Life, en helt ... Read more »

Mitchell leder klart: Hovland med i tetsjiktet

© (NTB scanpix) Viktor Hovland spiller i helgen PGA-turnering i Las Vegas. Foto: Charlie Neibergall / AP / NTB Mitchell leder klart: Hovland med i tetsjiktet Igjen spilte Hovland solid, ... Read more »

Frankrike minnes Samuel Paty

© Leveres av NTB Franske skoler holdt fredag ett minutts stillhet til minne om læreren Samuel Paty, som ble for ett år siden ble knivdrept etter å ha vist fram ... Read more »

Bussjåfør fikk sparken etter coronakarantene – vant rettssak mot Unibuss

© Foto: Lise Åserud En bussjåfør som fikk sparken etter at han måtte i innreisekarantene, har fått oppsigelsen kjent ugyldig. Illustrasjonsfoto: Lise Åserud / NTB En bussjåfør som kom tilbake ... Read more »

Kvinne med livslang depresjon fikk 10 elektroder operert inn i hjernen – og det hjalp

© Leveres av ABC Nyheter Den nye studien er et av de første som viser stabile, positive resultater av elektroder i hjernen på en depressiv pasient. Suksesshistorien er et skritt ... Read more »

Beijing-utøvere til sykehus ved koronasmitte

© Leveres av ABC Nyheter Den nybygde skøytehallen i Beijing testes i disse dager ut. Foto: Mark Schiefelbein, AP /NTB Svært strenge smittevernregler venter deltakerne i Beijing-OL. Det bærer rett ... Read more »

Et stykke kulturhistorie! Mímir Kristjánsson: «Jon Michelet. En folkets helt»

© Foto: Trond Solberg SJØENS OG FOLKETS HELT: Mímir Kristjánsson har skrevet biografi om Jon Michelet – og VGs anmelder mener det er et interessant stykke kulturhistorie. Her avbildet av ... Read more »

Svensk kommentator hisset på seg Bjørgen og hundrevis av nordmenn: - Den dagen glemmer jeg aldri

© Terje Pedersen / NTB FYRTE OPP: Tomas Pettersson mente at Bjørgen var ferdig som langrennsdronning. Så slo hun kraftig tilbake. Svensk kommentator hisset på seg Bjørgen og hundrevis av ... Read more »

Gigantiske prisforskjeller: – Noe av gamet er å forvirre om pris

© Halvor Ripegutu PRISVARIASJONER: Flere, ulike forpakninger av samme produkt, til forskjellig pris, viser Nettavisens undersøkelse. Gigantiske prisforskjeller: – Noe av gamet er å forvirre om pris På butikken kan ... Read more »

Premiereseier for Zuccarello i NHL

© (NTB scanpix) Mats Zuccarello (t.v.) i aksjon for Minnesota Wild i en oppkjøringskamp mot Colorado Avalanche nylig. Foto: David Zalubowski / AP / NTB Premiereseier for Zuccarello i NHL ... Read more »

Princ Andrew je švorc! Za právní služby v obří kauze platí královna Alžběta II.

Princ Andrew, syn královny Alžběty II., rozhodně neprožívá radostné období. Již několik měsíců totiž čelí závažnému obvinění, dle kterého měl v minulosti sexuálně zneužívat tehdy sedmnáctiletou Virginii Giuffre, a to ... Read more »

Kvinne varetektsfengslet i fire uker etter nabokrangel som eskalerte

Kvinnen er i Sør-Rogaland tingrett varetektsfengslet i fire uker på grunn av gjentakelsesfare, skriver Stavanger Aftenblad. Tingretten frykter at hun vil fortsette å plage naboer. Flere naboer har flyttet i ... Read more »

Bil kjørte inn i husvegg i Hønefoss

Bil kjørte inn i husvegg i Hønefoss Politipatruljene som kom til ulykkesstedet på Nordre Torv, måtte sette håndjern på mannen. Det foreligger mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand, og sjåføren ... Read more »

Bill Clinton tilbringer en natt til på sykehus

© Leveres av ABC Nyheter Bill Clintons kone på besøk på sykehuset der den tidligere presidenten er innlagt i Irvine i California. Foto: Damian Dovarganes / AP / NTB Tidligere ... Read more »

Marerittet i Kongsberg

© Foto: Hanna Kristin Hjardar Utenfor flere av dørene i Hyttegata står blomster og lys som vitner om hvor det grusomme skjedde. På brutalt vis henrettet han folk der de ... Read more »

Russisk menneskerettighetsgruppe angrepet

Under en filmframvisning på gruppas kontor torsdag kveld stormet rundt 25 mennesker inn og ropte skjellsord mot de tilstedeværende. Politi som ble tilkalt, oppførte seg merkelig, ifølge Memorial. De viste ... Read more »

En person ikke gjort rede for etter brann i Rendalen

Politiet fikk beskjed om brannen i en enebolig nord for Åkrestrømmen klokken 22.41 fredag kveld. I alt seks personer fra to nabohus er evakuert til en skole i nærheten. Brannen ... Read more »

Kinesiske romfarere framme på Kinas romstasjon

© Leveres av ABC Nyheter Her blir romfartøyet Shenzhou-13, på toppen av en Long March-2F-bærerakett, skutt opp fra oppskytingsfeltet Jiuquan i Gobiørkenen. Foto: Li Gang / Xinhua / AP / ... Read more »

Savnet kvinne trolig funnet omkommet i Øygarden

Politiet startet letingen etter kvinnen fredag kveld, og klokken 00.30 natt til lørdag opplyser Vest politidistrikt på Twitter at det er gjort funn av en livløs person i nærområdet. Livreddende ... Read more »

Russisk menneskerettsgruppe angrepet

Under en filmframvisning på gruppas kontor torsdag kveld stormet rundt 25 mennesker inn og ropte skjellsord mot de tilstedeværende. Politi som ble tilkalt, oppførte seg merkelig, ifølge Memorial. De viste ... Read more »

Verdens brøddag – fem brødoppskrifter fra hver sin verdensdel

© Leveres av ABC Nyheter Tewelde Keleta med tradisjonelle eritreiske brød. – Brød er matretten som forener folk fra hele verden. Uansett hvilken religion man har, kultur man har røttene ... Read more »

Jill Biden driver valgkamp i Virginia

© Leveres av ABC Nyheter Presidentkona Jill Biden driver valgkamp for demokratenes guvernørkandidat Terry McAuliffe i Virginia. Foto: Steve Helber / AP / NTB Jil Biden, som fortsatt arbeider som ... Read more »

Demokratene strides om hvordan krisepakke skal kuttes

© Leveres av ABC Nyheter President Joe Biden snakker fram sitt «Build Back Better»-program for sosial endring og klimatiltak på en skole i Connecticut. Foto: Evan Vucci / AP / ... Read more »

Pete Buttigieg snipes back after Tucker Carlson mocks him over paternity leave

Pete Buttigieg defended his absence from duties as transportation secretary while on paternity leave as supply chain issues worsened. © Provided by Washington Examiner During a media blitz Friday, Buttigieg ... Read more »

Mann knivstukket i Rygge

Nødetatene er på stedet, og personen blir tatt hånd om av helsepersonell, melder Øst politidistrikt på Twitter rett etter klokka 23. Klokka 00.17 opplyser politiet at den mistenkte gjerningsmannen er ... Read more »

Vedum utelukker ikke Frp-samarbeid i rovdyrspørsmål

© Leveres av ABC Nyheter Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum utelukker ikke et samarbeid med Frp i Stortinget for å kunne nå ønsket om å redusere bestandsmålet for ulv og bjørn. ... Read more »

Tusener i protest mot strømbrudd på Puerto Rico

© Leveres av ABC Nyheter Sinte demonstranter protester mot stadige strømbrudd på Puerto Rico som de anklager selskapet Luma for. Foto: Carlos Giusti / AP / NTB Demonstrantene krevde at ... Read more »

Britisk politi betegner politikerdrap som terrorisme

© Leveres av ABC Nyheter Politi og kriminalteknikere utenfor kirken i småbyen Leigh-on-Sea i Essex der parlamentarikeren David Amess ble knivdrept fredag. Foto: AP / NTB – Den foreløpige etterforskningen ... Read more »

President erklærer ensidig våpenhvile i Den sentralafrikanske republikk

Touadera sa at alle unntatt to av de væpnede gruppene i landet har godtatt å legge ned våpnene. – Jeg har kommet for å kunngjøre slutten på militære operasjoner og ... Read more »

Kina sender sin andre gruppe romfarere til egen romstasjon

© Leveres av ABC Nyheter Her blir romfartøyet Shenzhou-13, på toppen av en Long March-2F-bærerakett, skutt opp fra oppskytingsfeltet Jiuquan i Gobiørkenen. Foto: Li Gang / Xinhua / AP / ... Read more »

Person knivstukket i Rygge

Person knivstukket i Rygge Nødetatene er på stedet, og personen blir tatt hånd om av helsepersonell, melder Øst politidistrikt på Twitter rett etter klokka 23. Tilstanden er foreløpig ikke kjent. ... Read more »

423 nye koronasmittede registrert siste døgn

© Leveres av ABC Nyheter Det siste døgnet er det registrert 423 koronasmittede i Norge. Det er 44 færre enn samme dag i forrige uke. Trenden er fortsatt synkende. Foto: ... Read more »

Hovland sakker bakover tross solid spill

© (NTB scanpix) Viktor Hovland spiller i helgen PGA-turnering i Las Vegas. Foto: Charlie Neibergall / AP / NTB Hovland sakker bakover tross solid spill Igjen spilte Hovland solid, men ... Read more »

Mbappé-straffe reddet PSG på tampen

© (NTB scanpix) Kylian Mbappé scorer straffemålet som ga PSG 2-1 hjemme mot Angers. Foto: François Mori / AP / NTB Mbappé-straffe reddet PSG på tampen Vinnermålet dunket Mbappé inn ... Read more »

La detonación de una bomba nuclear megatón contra un asteroide con rumbo a la Tierra lo detendría en un 99%, asegura estudio

© Proporcionado por FayerWayer FayerWayer Disparar una bomba nuclear de megatón contra un asteroide en curso de colisión sobre la Tierra podría evitar que el 99 por ciento de la ... Read more »

Tucker Carlson enfrenta reacción violenta por comentarios homofóbicos sobre licencia de paternidad de Pete Buttigieg

© Instagram/ Pete Buttigieg Captura de pantalla 2021-10-15 a las 17.07.57.png El ataque de homofobia de Tucker Carlson de Fox News contra la decisión del secretario de Transporte, Pete Buttigieg, ... Read more »

Mbappé matchvinner for PSG

© FRANCK FIFE MATCHVINNER: Kylian Mbappé ble den store PSG-helten fredag kveld. Mbappé matchvinner for PSG PARIS SAINT-GERMAIN – ANGERS 2-1: PSG måtte fredag kveld klare seg uten både Lionel ... Read more »