Kristian Luuk bryter tystnaden om kärleken – 7 år efter Carina Berg: ”Ledde till något nytt”

kristian luuk bryter tystnaden om kärleken – 7 år efter carina berg: ”ledde till något nytt”

Kristian Luuk, Carina Berg

Kristian Luuk och Carina Berg var ett par under åtta år.

I en intervju berättar Kristian om den jobbiga tiden efter skilsmässan men hur den ledde till något nytt och bra.

Ladda ner Hänts nya app här – nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristian Luuk, 56, och Carina Berg, 45, var under åtta år ett av Sveriges stora kändispar. Tillsammans fick de sonen Holger, 13. 2016 gick paret gemensamt ut med att det skulle gå isär.

”Vi har gemensamt beslutat oss för att gå skilda vägar. Självklart känns det både sorgligt och tråkigt men vi är fortfarande väldigt goda vänner”, skrev de i ett gemensamt uttalande på Instagram.

Carina Bergs ord om skilsmässan från Kristian Luuk

I podden Gynning & Berg – hittar sig själva har Carina tidigare pratat ut om skilsmässan.

– Vi är väldigt goda vänner. Man kan ju bli goda vänner. Men jag bara funderade över den meningen “vi separerar men är goda vänner”. Man kan bli, man kan ha varit, men just där och då..det är ju svårt att vara goda vänner när man är ett upptrasat sår och man inser att livet inte kommer bli som man trodde. Även om man är den som tar initiativet till skilsmässan så är det ju ett öppet köttsår, sa hon då.

Kristian Luuks kärleksavslöjande efter skilsmässan

Nu har det gått sju år sedan paret gjorde slut och Kristian har varit fåordig när det kommer till att uttala sig om skilsmässan från Carina, men i en intervju med Hemtrevligt berättar Kristian om sina tankar kring det som skedde.

– Jag har valt att inte prata offentligt om mitt kärleksliv och vill inte prata om huruvida jag är kär på nytt eller inte men jag tycker att jag och Carina har en bra relation idag. Vi har ju en 13-åring ihop. Och dessutom får jag passa hennes nya små barn ibland, säger Kristian.

Kristian berättar vidare att han tror att separationen från Carina ändå i slutändan kan leda till en nödvändig sak med ett bra utfall.

– Jag tror att skilsmässor som sker på exakt lika villkor är väldigt ovanliga. Och då är de ju oftast inte lyckliga, så klart, säger Kristian och fortsätter:

– Men på lång sikt tror jag att båda parter kan se tillbaka på sin skilsmässa som en bra sak, som kanske till och med ledde till något nytt bra.

FOTO: Fredrik Hessman/Karin Törnblom/TT

News Related

OTHER NEWS

Pernilla Wahlgren avbryter TV-framträdande: Sonen akut till sjukhuset

Foto: Wikipedia Commons Hon skulle ursprungligen ha gästat programmet tillsammans med sitt “Hybrisgäng” för att diskutera deras kommande turné. Men allt ändrades när hon fick ett samtal om att Theo ... Read more »

Polisen rapporterar om våldtäkt, Uppsala

Envato.com. Bilden är en genrebild. “Misstänkt våldtäkt.”, skriver polisen på sin hemsida. Polisen i Uppsala län rapporterar detta: Larm inkommer om misstänkt våldtäkt i Ultuna i Uppsala. Polisen anländer till ... Read more »

Forskare: Vissa hundar har svårare att fatta

En fransk bulldogg försöker få upp en låda för att komma åt en bit korv. Det går oftast dåligt enligt en studie. Den som uppfattar en fransk bulldogg som mer ... Read more »

Expert: Aggressivitet del av gängens marknadsföring

Expert: Aggressivitet del av gängens marknadsföring Tisdagsmorgonens sprängning i Linköping kan vara del av en trend där dåden blir allt mer våldsamma och inte ”bara” skrämsel. Det säger David Sausdal, ... Read more »

Stina Jackson: Jag hör inte hemma någonstans

Den nya romanen har ingen deckarintrig men Stina Jackson tycker inte att hennes författarskap tagit en ny riktning. Svenska Matilda, strax över 20, är på drift i den amerikanska öknen ... Read more »

Här är USA's villkor för fortsatt stöd till Ukraina

Foto: Wikipedia Commons Listan överlämnades av Mike Pyle, biträdande rådgivare till den amerikanska presidenten för nationell säkerhet. Läs också Reformerna är prioriterade för genomförande inom specifika tidsramar: 0-3 månader, 3-6 ... Read more »

Tittarnas raseri mot Erik Videgård – kockens fräcka beteende får alla att se rött: ”Löjligt!”

Erik Videgård är stjärnkocken som syns till många morgnar i Nyhetsmorgon där han tappert visar svenska folket sina bästa tips i köket. Nu har han mötts av kritik efter ett ... Read more »

Åbergs Ryder Cup-lycka: "En dröm som besannas"

Ludvig Åberg gör sig redo för sin första Ryder Cup i karriären. Mot alla odds togs en nyutexaminerad 23-åring som aldrig spelat en major ut till Ryder Cup. I Rom ... Read more »

Stor polisrazzia mot människosmugglare – 350 tyska poliser deltog i operationen

Över 100 syriska migranter, som misstänks ha smugglats in i landet, har hittats i en samordnad räd på flera platser i Tyskland. Över 100 syriska migranter, som misstänks ha smugglats ... Read more »

Golfvärlden hissar Åberg: ”Du är lika känd som Abba”

Golfvärlden hissar Åberg: ”Du är lika känd som Abba” Svenske golfaren Ludvig Åberg har flera månader av framgång bakom sig. Han har vunnit Europatouren och har nu tagits ut i ... Read more »

Polisen i Alingsås rapporterar om mord / dråp

Envato.com. Bilden är en genrebild. “Försök till mord”, skriver polisen på sin hemsida. Polisen i Västra Götaland rapporterar detta: Strax före kl 07:43 larmas polis och ambulans till en lägenhet ... Read more »

Sanningen om Pernilla Wahlgrens frånvaro i Efter fem – stora oron för Theo: ”Avvikelser på hjärtat”

Sanningen om Pernilla Wahlgrens frånvaro i Efter fem – stora oron för Theo: ”Avvikelser på hjärtat” Under tisdagseftermiddagen skulle Pernilla Wahlgren gästa Efter fem men fick i sista sekund ställa ... Read more »

Jonas Gardell talar ut – därför tog han ut skilsmässa med Mark Levengood: ”Otroligt smärtsamt”

Jonas Gardell, 59, och Mark Levengood, 59, gick för en tid sedan ut med att de valt att gå skilda vägar. Detta efter över tre decennier som ett av Sveriges ... Read more »

Stockholmsbörsen kring nollan

Börsklockan på Stockholmsbörsen. Arkivbild. Efter den senaste tidens dystra börsklimat förväntas Stockholmsbörsen öppna omkring nollan. Efter gårdagens nedgång är nu nästan hela årets uppgång avseende OMXS-index utraderad. En avgörande faktor ... Read more »

Domare: Trump skyldig, tillstånd dras in

USA:s förre president Donald Trump. Bild från i måndags. USA:s förre president Donald Trump är skyldig till bedrägeri, slår en domare i ett civilrättsligt mål fast. Domaren beordrar att tillstånden ... Read more »

Bröllopsparet dog i branden – dansade när lågor slog upp

Bröllopsparet dog i branden – dansade när lågor slog upp Både bruden och brudgummen omkom i branden på ett bröllop i Hamdaniya-distriktet i Irak i går kväll, uppger myndigheterna enligt BBC. ... Read more »

Historiskt klimatmål tas upp i Europadomstolen

Det skrivs historia i Europadomstolen när den största klimatstämningen i dag prövas i den stora kammaren. Sverige och 31 andra länder i Europa anklagas av unga portugiser för att göra ... Read more »

Banishers: Ghosts of New Eden försenat till februari

Banishers: Ghosts of New Eden försenat till februari Remedy var en av de första studiorna att säga rakt ut att de inte ville slåss direkt mot andra efterlängtade spel när ... Read more »

Noice på stor Sverigeturné

Noice 1980. Arkivbild. Noice släpper nytt album och åker på turné. Bandet, som numera frontas av sångaren Charlie Grönwall, släpper skivan “Gustavsberg” den 29 september och släppet följs av en ... Read more »

Carolas uttalande om Lasse Berghagens kamp på sjukhuset – gripande orden till familjen: ”Kritiskt läge”

TV4 tvingades till en blixtändring i tablån. Lasse Berghagens förinspelade avsnitt sköts upp efter den förre Allsångsledarens kamp på sjukhus. I stället sändes Carola Häggkvists program – och nu väljer ... Read more »

Regeringen håller pressträff om budgetnyhet

Regeringen håller pressträff om budgetnyhet Bygg- och bostadssektorn är hårt pressad av inflationen, säger finansminister Elisabeth Svantesson (M) i samband med en pressträff om åtgärder för bygg- och bostadssektorn. – ... Read more »

USA:s och Kanadas signal till Kina: Seglade genom omstridda Taiwansundet

Kina hävdar att man kontrollerar Taiwansundet, men i gryningen på lördagsmorgonen seglade ett amerikanskt och ett kanadensiskt fartyg genom det. Besättningen på kanadensiska flottans HMCS Ottawa har i hemlighet förberett ... Read more »

Risk för höjda fastighetsavgifter för många

Det vankas höjda fastighetsavgifter för många när taxeringsvärdena höjs kraftigt. Arkivbild. Ägare till över 2,4 miljoner småhus får snart ett förslag till nytt taxeringsvärde eller en deklaration inför småhustaxeringen 2024, ... Read more »

Person hittad död i skog – misstänkt brott

En person har hittats död i ett skogsområde i Haninge. Arkivbild. En person har hittats död i ett skogsområde i Haninge. Polisen utreder om det kan röra sig om mord, ... Read more »

Man hittad död i Skellefteå – polisen utreder mord

Fynd på platsen gör att polisen utreder ett dödsfall i Skellefteå som mord. Arkivbild. En man i 35-årsåldern hittades på söndagskvällen död i Skellefteå. Nu utreds händelsen som mord, vilket ... Read more »

UPPGIFTER: Sepsi försökte värva Simon Strand

UPPGIFTER: Sepsi försökte värva Simon Strand Simon Strand har varit viktig för Hammarby i år. Nu uppger Expressen att ytterbacken drog till sig intresse från rumänska Sepsi under sommaren.  Hammarby ... Read more »

Centralbankshot lyfter Kinas valuta

Kinas centralbank varnar valutaspekulanter. Arkivbild Kinas centralbank varnar valutahandlare för att spekulera mot landets valuta, yuanen, och sätter en offensiv riktkurs på sin så kallade referensränta. Åtgärden trycker upp landets ... Read more »

Barrymore trotsar strejken – sänder pratshow

Skådespelerskan Drew Barrymore har sadlat om och blivit pratshow-värd. Nu sänds hennes program mitt i den pågående Hollywoodstrejken. Arkivbild. Drew Barrymores pratshow “The Drew Barrymore show” återvänder till rutan mitt ... Read more »

Aquaman and the Lost Kingdom visar upp sig med en kort teaser trailer

Med lite knappt tre månader kvar till release var det många som började bli oroliga. Men under natten lät slutligen DCU och Warner meddela att, jodå, filmen är på väg ... Read more »

Skellefteå: Polisen rapporterar om anträffad död

Envato.com. Bilden är en genrebild. “Under sen söndagskväll påträffas en avliden man i 35-årsåldern på en adress i Skellefteå”, skriver polisen på sin hemsida. Polisen i Västerbotten rapporterar detta: Polisen ... Read more »
Kênh kiến thức kỹ năng, phát triển bản thân, hướng nghiệp, blog nhân sự