Kevin Costner presenterer første del av Horizon: En amerikansk saga

kevin costner presenterer første del av horizon: en amerikansk saga

Kevin Costner presenterer første del av Horizon: En amerikansk saga

Selv om det er vanlig at filmer deles opp i flere deler (vi får Dune: Part Two denne uken), er det svært uvanlig at en film i flere deler har premiere med et par måneders mellomrom. Det er nettopp det Kevin Costner ønsker å tilby fansen i sommer når Horizon: An American Saga kommer på kino i to deler, den første i juni og den andre i august.

kevin costner presenterer første del av horizon: en amerikansk saga

Kevin Costner presenterer første del av Horizon: En amerikansk saga

Filmen ser ut til å bli et storslått eventyr gjennom det gamle Vesten på midten av 1800-tallet, en film som følger et ensemble av skuespillere og viser hvordan Vesten ble vunnet og deretter tapt under borgerkrigen mellom 1861 og 1865. Det er en fortelling som beskrives som “for stor for én film”, noe som er grunnen til at den deles opp i flere deler, og nå som vi nærmer oss lanseringen av den første delen, har det dukket opp en trailer som gir oss en forsmak på actionfortellingen Yellowstone (eller mer passende 1883).

kevin costner presenterer første del av horizon: en amerikansk saga

Kevin Costner presenterer første del av Horizon: En amerikansk saga

Ta en titt på synopsis og traileren for Horizon: An American Saga – Chapter 1 nedenfor, og de to filmene kommer etter planen 28. juni for første del og 16. august for Chapter 2.

Synopsis: “Horizon: An American Saga utforsker det gamle vestens tiltrekningskraft og hvordan den ble vunnet – og tapt – gjennom blod, svette og tårer fra mange. Costners ambisiøse filmeventyr strekker seg over de fire årene av borgerkrigen, fra 1861 til 1865, og tar publikum med på en følelsesladet reise gjennom et land i krig med seg selv, sett gjennom familiene, vennene og fiendene som alle forsøker å finne ut hva det virkelig betyr å være Amerikas forente stater.”

News Related

OTHER NEWS

Ta en titt på dokumentaren om hvordan NHL 94 ble laget.

Ta en titt på dokumentaren om hvordan NHL 94 ble laget. Verdens beste hockeyspill gjennom tidene? Vel, NHL 94 er definitivt et av de mest elskede, så mye er klart ... Read more »

Michael Mann om Adam Driver i Heat 2: "Vi diskuterer"

Michael Mann om Adam Driver i Heat 2: “Vi diskuterer” Om noen uker får vi se Adam Driver i rollen som Enzo Ferrari i Michael Manns dramatiserte biografi, Ferrari. Filmen ... Read more »

NRK bidro til å få «Bamsegutt» hjem

Oslo 20231122. NRK og kringkastingssjef Vibeke Fürst Haugen med pressebrief om «Ingen elsker Bamsegutt» på Marienlyst. Foto: Ole Berg-Rusten / NTB NRK bidro til å få «Bamsegutt» hjem NRK sier ... Read more »

Detaljhandelen steg med 0,6 prosent

STIGER: Etter tre måneder med fall steg detaljhandelen i oktober. Detaljhandelen steg med 0,6 prosent Detaljhandelen i Norge steg 0,6 prosent fra september til oktober, viser tall fra SSB mandag ... Read more »

Usympatisk av Bryne å sparke en klubb som ligger nede

SMÅLIG: Brynes daglige leder Hans Øyvind Sagen vil sende Start en reiseregning på 30.000 kroner selv om laget vant på walk over og uten å slite på spillerne. Usympatisk av ... Read more »

9 Situasjoner en Skytten har opplevd

9 Situasjoner en Skytten har opplevd. Foto: Pexels Skytterne er fantastiske følgesvenner, og mange sier at dette er det beste stjernetegnet. Stemmer det? + Stjernetegnkombinasjon – Fiskene og Væren Profilen ... Read more »

Manchester United går for Premier League floppen som ikke likte å være i England

Det var et svakt rykte for noen dager siden som var vanskelig å tro på, men nå begynner det å ligne på noe som faktisk kan skje. Manchester United har ... Read more »
Top List in the World