Kamara klar för Häcken: "Passar bra in i vår profil"

Kamara klar för Häcken: “Passar bra in i vår profil”

Häckens letande efter en erfaren anfallare är över.

33-årige Ola Kamara är klar för klubben.

“Hans erfarenhet kompletterar våra relativt unga anfallare”, säger sportchefen Martin Ericsson.

undefined

Ladda ner Hänts nya app här – nöje och nyheter utan betalväggar!

Ola Kamara har representerat klubbar i Norge, Österrike, Tyskland, USA och Kina – samt gjort 17 A-landskamper för Norge.

Erfarenhet som anfallaren nu tar med till Häcken, och det är delvis precis vad allsvenskans regerande mästarlag har letat efter.

“Det känns otroligt bra att vi har lyckats komma i mål med Ola. Han har en gedigen bakgrund med ett starkt målsnitt över tid. Det är en dynamisk anfallare som är ödmjuk i försvarsspelet och smart i boxen vilket passar bra in i vår profil”, säger presschefen Martin Ericsson i ett pressmeddelande.

“Vi tror även att hans erfarenhet kompletterar våra relativt unga anfallare på ett bra sätt.”

Kamara:

“Jag hoppas att jag kan bidra till de yngre spelarna med rutinen och så hoppas jag på att göra mål. Det är ju det jag lever på”, säger han i pressmeddelandet.

För tränaren Per Mathias Høgmo är Kamara ett välbekant ansikte, i och med att anfallaren då och då var en del av Norges landslagstrupp under tiden Høgmo var förbundskapten, 2013–2016.

Rekommenderad läsning

News Related

OTHER NEWS

Linn Grant vidare till semi i matchspelstävling

Linn Grant vidare till semi i matchspelstävling Linn Grant är vidare till semifinal i LPGA-tourens matchspelsturnering i Las Vegas. Svenskan vann kvartsfinalen mot Albane Valenzuela från Schweiz efter att ha ... Read more »

Minst en död i ”massiv rysk drönarattack” mot Kyiv

Minst en död i ”massiv rysk drönarattack” mot Kyiv Minst en person dödades i ryska attacker mot Ukrainas huvudstad Kyiv natten mot söndag, uppger stadens borgmästare Vitalij Klytjko på Telegram. ... Read more »

Polisen rapporterar om skadegörelse, Mörbylånga

Google maps, Mörbylånga “Skadegörelse på Torget.”, skriver polisen på sin hemsida. Polisen i Kalmar län rapporterar detta: Polis larmas till platsen där det enligt uppringaren är en pågående fest. Uppringaren ... Read more »

Polisen i Söderhamn rapporterar om våld / hot mot tjänsteman

Envato.com. Bilden är en genrebild. “Våldsam man omhändertagen i park.”, skriver polisen på sin hemsida. Polisen i Gävleborgs län rapporterar detta: En ordningsvakt trycker på överfallslarmet sedan en man blivit våldsam ... Read more »

Erdogan styr med kulturen: ”Hagia Sofia kronan på den nyosmanska drömmen”

Erdogan styr med kulturen: ”Hagia Sofia kronan på den nyosmanska drömmen” Att Turkiets president Recep Tayyip Erdogan förvandlat Hagia Sofia i Istanbul till en moské igen efter nästan 90 år ... Read more »

Krisen syns inte på Ikea – som tror på sänkta priser

Krisen syns inte på Ikea – som tror på sänkta priser Det går överraskande bra för Ikea. Så pass bra att möbelvaruhuset tror på lägre priser. Det säger Jesper Brodin, ... Read more »

Luton Town klart för Premier League efter straffdrama

Luton Town klart för Premier League efter straffdrama Luton Town kommer att spela i den högsta engelska fotbollsdivisionen Premier League nästa säsong. Det står klart sedan laget vunnit mot Coventry ... Read more »

S-ledamot på kritiserad konferens: ”På eget bevåg”

S-ledamot på kritiserad konferens: ”På eget bevåg” Trots att Socialdemokraterna drog sig ur medverkan på Palestinakonferensen i Malmö deltog riksdagsledamoten Jamal El-Haj (S), rapporterar Aftonbladet. – Avrådan har gällt alla, ... Read more »

Ikeachefen: Vi räknar med att sänka priserna

Ekonomisk kris och tunna plånböcker märks inte hos Ikea. Tvärtom – det går överraskande bra för möbeljätten. Vi tror att vi under de kommande åren ska kunna vara ännu mer ... Read more »

Jimmie Åkessons inhoppare: SD klarar sig utan honom

Jimmie Åkessons inhoppare: SD klarar sig utan honom Partisekreterare Linda Lindberg rycker in för sin partiledare och håller Sverigedemokraternas tal under Almedalsveckan. I en intervju med SvD säger hon att ... Read more »

Molekyl kan stressa ihjäl dödlig hjärntumör

Forskare har tagit fram en molekyl som kan användas mot dödliga hjärntumörer. Arkivbild. Stress kan vara hoppet för de som drabbas av den dödliga hjärntumören glioblastom. Glioblastom är en mycket ... Read more »

Putins cybergulag ser allt: Så bevakas ryssarna

På ett år har Moskvabon Jekaterina Maksimova gripits fem gånger. Nu undviker hon tunnelbanan och dess övervakningskameror – oavsett hur bråttom hon har. I Vladimir Putins Ryssland har staten ögon ... Read more »

Biden: Säg ja till avtalet så fort som möjligt

Biden: Säg ja till avtalet så fort som möjligt Få det här överstökat. Det var budskapet från president Joe Biden till kongressen efter nyheten att Vita huset och republikanska företrädare ... Read more »

Följ med till Bill och Anettes våning med charm

Följ med till Bill och Anettes våning med charm På hög höjd med utsikt över vattnet. Gammal bevarad sekelskiftescharm och rum i fil. När Bill och Anette fick erbjudande om ... Read more »

Är solskyddskrämen farligare än solen?

När sommaren äntligen gör entré hamnar även solkrämerna i hetluften. Larm om hormonstörande ämnen och andra kemikalier i solkrämer gör att vissa frågar sig om de utgör en hälsorisk i ... Read more »

Dallas vann igen – tvingar fram en sjätte match

Dallas vann igen – tvingar fram en sjätte match Uträknade Dallas Stars är tillbaka i semifinalserien efter att ha legat under med 0–3 i matcher mot Vegas. I natt vann Dallas ... Read more »

Polistelefon gavs bort – måste betala skadestånd

Polisen tappade bort sin telefon. Arkivbild. Polisen i Trollhättan tvingas betala skadestånd till en pojke som hittat polisens egen telefon. Pojken hittade en mobiltelefon på polisens parkering och lämnade in ... Read more »

Hjälp, snart är det studentfest!

Hjälp, snart är det studentfest! Få fester är så roliga som studentfester. Släkt, vänner och grannar samlas, alla får vara med och vi umgås över generationsgränserna. Men när dagen är ... Read more »

Backstjärnan missar kvartsfinalen

Backstjärnan missar kvartsfinalen Tre Kronors backstjärna Rasmus Sandin missar kvällens VM-kvartsfinal mot Lettland i Riga. Skadan efter knätacklingen han åkte på mot USA stoppar spel. undefined Ladda ner Hänts nya ... Read more »

Ghostrunner 2 uppvisat med ny trailer

Ghostrunner 2 uppvisat med ny trailer Ghostrunner 2 visades upp som en av de första titlarna under Sonys ännu pågående Playstation Showcase. Vi fick inte en omfattande titt på spelet, ... Read more »

Ingen specifik kyrka utpekad som terrormål

E-post och chattar visar att bröderna planerade ett dåd mot en kyrka. Arkivbild. Det finns inget konkret mål för det planerade terrorattentatet mot en svensk kyrka, säger chefsåklagare Liddy Oechtering. ... Read more »

Gripen efter folkmordet i Rwanda

Fulgence Kayishema som anklagats för inblandning i folkmordet i Rwanda 1994 har gripits i Paarli Sydafrika efter 20 år på flykt, rapporterar CNN. Texten uppdateras. Relaterade länkar: Read more »

Robinson 2023: Tittarna i tårar efter Elins ord till Amanda: "Borde finnas en gräns, TV4"

Robinson 2023 lider mot sitt slut med den stundande finalen på söndag den 28 maj. Intrigerna i programmet har fortsatt, och deltagaren Pernilla Block tycks inte stå särskilt högt i ... Read more »

Billström om beskedet: ”Beklagar djupt”

Billström om beskedet: ”Beklagar djupt” Utrikesminister Tobias Billström (M) kommenterar Rysslands beslut att stänga generalkonsulatet i Göteborg: ”Beklagar djupt”, rapporterar TV4 Nyheterna. Texten uppdateras Relaterade länkar: Read more »

Kräver att olje-vd sparkas som klimatmöteschef

Sultan Ahmed al-Jaber är inte okontroversiell som klimatmöteschef. Arkivbild. En oljemagnat som chef för nästa FN-toppmöte om klimatet? En riktigt dålig idé, anser över 100 ledamöter i USA:s kongress och ... Read more »

Så enkelt slipper du mördarsniglar i sommar – knepet med vanliga föremålet kan rädda din trädgård på nolltid

Mördarsniglar är inte roliga att ha i trädgården. Men de är inte bara en otrevlig syn för ögat, de slemmiga sniglarna utgör ett fot för inhemska arter och är dessutom ... Read more »

Dödshjälpsläkare får inte legitimationen åter

Förvaltningsrätten i Stockholm meddelar i en dom att dödshjälpsläkarens legitimation även i fortsättningen ska vara återkallad. Arkivbild. Läkaren Staffan Bergström får inte tillbaka sin läkarlegitimation. Den drogs in i höstas ... Read more »

Beyoncé och Jay-Z har enligt uppgift köpt den dyraste villan i Kalifornien. Bilder från drömvillan

Beyoncé och Jay-Z har varit ett stabilt par i flera år nu och är definitivt bland de mäktigaste i showbusiness. Allt de rör vid förvandlas till guld och det kommer ... Read more »

Jättevändningen: Zlatans avgörande beslut – som nu kan bli hans stora avsked till fotbollen

Alla har varit slående överens om att säsongen är över för Zlatan. Men nu kommer jättevändningen för 41-årige Ibrahimovic. Vilket också kan bli hans stora avsked till spelarkarriären. För drygt ... Read more »

Asllani hoppas på comeback i helgens derby

Asllani hoppas på comeback i helgens derby [object Object] undefined Ladda ner Hänts nya app här – nöje och nyheter utan betalväggar! Kosovare Asllani har inte spelat en fotbollsmatch på ... Read more »
Kênh kiến thức kỹ năng, phát triển bản thân, hướng nghiệp, blog nhân sự