Kæmpe byggemarked går konkurs: Nu ryger alt på auktion

kæmpe byggemarked går konkurs: nu ryger alt på auktion

Foto: Campen Auktioner/Presse

XL-BYG Malling må se sig slået af de udfordringer, der er på markedet for byggematerialer lige nu. Det store varelager fra byggemarkedet kommer nu på auktion hos Campen Auktioner.

Desværre er XL-BYG afdeling i Maling syd for Aarhus gået konkurs. Årsagen til konkursen skal findes i det marked for byggematerialer, som XL-BYG Malling har været en del af. På trods af en midlertidig opblomstring under corona-nedlukningerne, blev selskabets økonomiske situation desværre vendt tilbage til underskud, hvilket resulterede i konkursen. Skifteretten tog XL-BYG Malling under konkursbehandling den 23. januar 2024. Ejer Søren Møller udtrykte beklagelse over situationen og håbede på en positiv løsning for både medarbejdere og kunder. I forlængelse heraf ser Campen Auktioner frem til at kunne bidrage til denne proces ved at facilitere konkursauktionen over XL-BYG Malling. Det skriver Campen Auktioner i en pressemeddelelse.

Læs også

Dette enorme varelager fra XL-BYG Malling, bestående af tusindvis af lotnumre med en samlet indkøbsværdi på et tocifret millionbeløb, repræsenterer en enestående mulighed for købere og investorer til at erhverve kvalitetsvarer til yderst fordelagtige priser. Ved at byde på varerne får købere adgang til et bredt udvalg af ubrugte effekter, herunder byggematerialer, værktøj, inventar og meget mere.

Campen Auktioner, anført af vicedirektør Bjørn Søby Jakobsen, ser dette som en spændende udfordring og en unik mulighed for at præsentere et spektakulært udvalg af ubrugte materialer og tilbehør til byggebranchen af høj kvalitet. Det enorme varelager er en stor udfordring, men det er bestemt ikke noget, der afskrækker Bjørn Søby Jakobsen.

-Vi har mangeårig erfaring med at håndtere store komplekse opgaver. Vi starter med at danne os et overblik, herefter opdeles de mange kategorier nøje, så hver auktion specialsorteres fx inden for VVS, trælast, grill, maling, værktøj, murer, skruer, bolte, m.m. I løbet af den næste måneds tid vil der blive afholdt 10-12 online auktioner, som starter med auktionskatalognummer 9575, der kan tilgås via Campen Auktioners hjemmeside. Udlevering og eftersyn vil finde sted hos XL-BYG løbende.

Med onlineauktionsrækken fra XL-BYG Malling er der virkelig mulighed for at få fat i ubrugte byggebranchevarer og relaterede effekter af høj kvalitet. Det bliver en stor fornøjelse at medvirke til at finde ny ejere, forklarer Bjørn Søby Jakobsen, og fortsætter: – Auktionerne giver alle interesserede købere, både private og virksomheder, mulighed for at deltage og gøre en god handel.

Campen Auktioner har stor erfaring med netop konkursauktioner og er dedikerede til at sikre, at auktionsprocessen forløber transparent, gnidningsløs og givende for alle involverede parter. Auktionshuset står klar til at facilitere disse auktioner og byder købere velkommen til at deltage i en spændende handelsoplevelse.

Få en guide til de forskellige varekategorier her:

Læs også

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World