Jonas Vingegaard overvejede at indstille karrieren: Nu deler han ærlige ord om chokket

Cykelrytter Jonas Vingegaard indrømmer nu åbent, at han overvejede sin karriere, da flere kolleger i år kom i livsfare.

Der er ingen tvivl om, at den dobbelte Tour de France-vinder Jonas Vingegaard er et ægte familiemenneske, og derfor har han også i år gjort sig svære overvejelser.

Kollegaen Gino Mäder mistede nemlig i år livet under Schweiz Rundt og få måneder senere var Jonas Vingegaards holdkammerat involveret i et trafikuheld.

Det var en ulykke, der var tæt på at koste ham livet, og efterfølgende valgte han at indstille sin karriere som cykelrytter – det vakte også tanker hos den danske stjerne.

– Familien er det vigtigste. Hele episoden med Nathan giver en refleksion over, om det nu er det hele værd. Jeg er mere bevidst om, at jeg skal værdsætte alle de dage, jeg har sammen med familien, siger Jonas Vingegaard til B.T.

Livet kan slutte

Privat er Jonas Vingegaard gift med Trine Marie Hansen, som han har datteren Frida med, og de har fulgt ham i tykt og tyndt de seneste år.

Ulykken med Nathan Van Hooydonck, som Jonas Vingegaard var vidne til, har gjort ham mere bevidst om, at han skal værdsætte sine dage med familien.

Livet kan nemlig slutte, før man ved det, og derfor har cykelrytteren overvejet, om det er det værd, hvis han skulle gå hen og blive dræbt under sin sport.

Hvis det skete, er Jonas Vingegaard overbevist om, at han vil fortryde, at han ikke har brugt mere tid med familien og i stedet siddet på cyklen.

jonas vingegaard overvejede at indstille karrieren: nu deler han ærlige ord om chokket

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Vigtige tanker fra Jonas Vingegaard!

Skriv dine tanker i kommentarsporet under artiklen på Facebook – og del den gerne med dine venner!

Artiklen Jonas Vingegaard overvejede at indstille karrieren: Nu deler han ærlige ord om chokket blev først udgivet af Newsner Dansk.

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World