Johan Derksen vindt dat Ajax een ongekend groot gebaar moet maken aan de eigen supporters

johan derksen vindt dat ajax een ongekend groot gebaar moet maken aan de eigen supporters

Johan Derksen vindt dat Ajax een ongekend groot gebaar moet maken aan de eigen supporters

Johan Derksen vindt dat Ajax de seizoenkaarthouders financieel tegemoet moet komen. Het zou in zijn ogen ‘fatsoenlijk’ zijn om de helft van de prijs terug te betalen, nu het seizoen van Ajax tegenvalt.

Een seizoenkaart bij Ajax kost minstens zo’n 255 euro. Volgens Derksen krijgen de fans geen waar voor hun geld. “Het zou wel fatsoenlijk zijn als die club aan alle seizoenkaarthouders de helft terugbetaalt”, zegt de analist van Vandaag Inside. Een seizoenkaarthouder van Ajax heeft een garantie van goed voetbal, maar daar is geen sprake van. Het is onrealistisch, maar ze nemen hun seizoenkaarthouders wel behoorlijk in de maling voor die prijs.”

Zaterdag verloor Ajax met 2-0 van AZ. Het was een dure nederlaag in de strijd om de vierde plek. Ajax staat op de vijfde plaats, met zes punten achterstand op AZ. “Het verbaast me dat de kranten er zo’n heisa van maken dat Ajax heeft verloren. Ajax kan van iedere normale tegenstander verliezen in de Eredivisie, daar moet je niet raar van opkijken”, zegt Derksen.

“Ze hebben een heel matig elftal en een trainer die een schat van een man is, maar nergens een speler beter heeft gemaakt”, doelt hij op interim-trainer John van ’t Schip. “Dat is gewoon een trainer die volledig afhankelijk is van de kwaliteit van zijn spelers. Het is een verloren jaar, je moet je helemaal niet druk maken om Ajax.”

News Related

OTHER NEWS

Driekwart volwassenen bezorgd over gevolgen klimaatverandering

Een vrouw is nog bezig met herstelwerkzaamheden na de overstromingen in Limburg in 2021. Ruim drie op de vier Nederlanders van 18 jaar en ouder maken zich zorgen over de ... Read more »

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: 'We pushen de grenzen en we pushen onszelf'

Red Bull gaat niet op lauweren rusten: ‘We pushen de grenzen en we pushen onszelf’ Red Bull Racing-teambaas Christian Horner geeft aan dat Red Bull nooit is gestopt met het ... Read more »

Tour de France komt 'iets te vroeg', maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde

Tour de France komt ‘iets te vroeg’, maar Uijtdebroeks trekt wel graag met top vijf-ambities naar grote ronde Cian Uijtdebroeks is naar eigen zeggen niet bezig met een vertrek bij ... Read more »

'Kannibaal' Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media

‘Kannibaal’ Verstappen na smetteloos seizoenseinde geprezen door buitenlandse media De buitenlandse media waren ook in de laatste race van het jaar getuigen van een zeer dominantie prestatie van ‘kannibaal’ Max ... Read more »

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: 'Als er niet snel iets verandert...'

Zorgelijke situatie Schalke maakt Stevens boos: ‘Als er niet snel iets verandert…’ Huub Stevens maakt zich grote zorgen om Schalke 04. De voormalig succestrainer van de Duitse club ziet dat ... Read more »

Zware sneeuwval in Duitsland zorgt voor grote problemen

Brandweer ter plaatse in Taunus, Hessen, in verband met hevige sneeuwval. Hoger gelegen streken in de Duitse deelstaat Hessen, in het midden van Duitsland, hebben gisteren te maken gehad met ... Read more »

Nathan van Hooydonck vindt het lastig om terug te zijn bij ploeg: ‘Dan zeggen ze: renners zijn terug beginnen te trainen, maar dat ben ik niet meer’

Photo: Tim Van Wichelen /Cor Vos © 2023 Het verhaal van Nathan van Hooydonck is bekend: de Belg van Jumbo-Visma kreeg een accuut hartprobleem terwijl hij met z’n zwangere vrouw ... Read more »
Top List in the World