Jennifer várandós pocakkal lépett a vörös szőnyegre, csodaszép volt

Jennifer Lawrence először mutatta meg szépen gömbölyödő pocakját a vörös szőnyegen, ami sok rajongó számára marad emlékezetes!

Jennifer várandós pocakkal lépett a vörös szőnyegre, csodaszép volt
© Taylor Hill/gettyimages

Tegnap volt a várva várt Don’t Look Up!, magyarul Ne nézz fel! című film bemutatója New Yorkban, amelyre a 31 éves színésznő egy szemkápráztató arany estélyit választott. A gyönyörű darabban szépen kerekedő kismama hasa is látszódott, ugyanis terhessége második felében jár Jennifer Lawrence, amit szemmel láthatóan nagyon élvez.

Jennifer várandós pocakkal lépett a vörös szőnyegre, csodaszép volt
© Kevin Mazur/Getty Images

Ugyanakkor a közelező köröket letudva állítása szerint imádja a hétköznapokat és a házaséletet is. Ezzel szemben kollégája, Leonardo DiCaprio a tőle megszokott, visszafogott eleganciát hozta sötét öltönyében, és örült, hogy minden tekintet Jennifer Lawrence-re szegeződik, így végre nem őt faggatják megállás nélkül a riporterek. A nagy eseményen sem a színésznő férje, sem pedig Leo barátnője, Camila nem vettek részt, ettől függetlenül nagyszerűen telt a bemutató, ahol többi színésztársuk is tiszteletét tette.

Jennifer várandós pocakkal lépett a vörös szőnyegre, csodaszép volt
© Kevin Mazur/Getty Images

A Don’t Look Up – melynek írója és rendezője Adam McKay – középpontjában két csillagász, Dr. Randall Mindy (DiCaprio) és Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence) áll, akiknek óriási médiakörútra kell menniük, hogy figyelmeztessék az emberiséget a közeledő veszélyre, hiszen óriási sebességgel tart a Föld felé egy üstökös, amely az egész bolygót elpusztíthatja.

A szereplőgárdában egyébként olyan nagy neveket köszönthetünk még, mint Meryl Streep, Jonah Hill, Cate Blanchett, Kid Cudi, Tyler Perry, Ariana Grande, Timothee Chalamet, Chris Evans és Matthew Perry.

Ezt olvastad már?

Jennifer várandós pocakkal lépett a vörös szőnyegre, csodaszép volt
Jennifer várandós pocakkal lépett a vörös szőnyegre, csodaszép volt
Jennifer várandós pocakkal lépett a vörös szőnyegre, csodaszép volt
Jennifer várandós pocakkal lépett a vörös szőnyegre, csodaszép volt
Jennifer várandós pocakkal lépett a vörös szőnyegre, csodaszép volt
Jennifer várandós pocakkal lépett a vörös szőnyegre, csodaszép volt
Jennifer várandós pocakkal lépett a vörös szőnyegre, csodaszép volt
Jennifer várandós pocakkal lépett a vörös szőnyegre, csodaszép volt
Jennifer várandós pocakkal lépett a vörös szőnyegre, csodaszép volt
Jennifer várandós pocakkal lépett a vörös szőnyegre, csodaszép volt

Holly Marie Combs: Bűbájos boszorkák

A Bűbájos boszorkák idején Holly Marie Combs várandós lett első gyermekével, a készítők pedig eleinte próbálták rejtegetni ezt a tényt. Viszont amikor egyre jobban látszott a színésznő pocakja, és a kameraállások miatt nehezebb lett eltitkolni, inkább beleírták a cselekménybe. A gond az volt, hogy mindez a 6. évad elején történt, nem sokkal azután, hogy bemutatták a sztoriban Christ, aki sokáig úgy festett, hogy egy gonosz karakter lesz. Azonban a színésznő terhessége ezt a részét is átírta a sztorinak: így történt meg az, hogy egy hathónapos időugrást raktak a sorozatba, majd elárulták, hogy Piper várandós, és egyébként Chris az ő fia, aki a jövőből jött vissza. A rajongók viszont mai napig találgatnak, mi lett volna az írók terve Chrisszel, ha Holly Marie Combs nem vár babát.

Cynthia Nixon: Szex és New York

A Szex és New York idején Sarah Jessica Parker is volt várandós, elsősorban bő ruhákkal rejtették el pocakját. Amikor viszont Cynthia Nixon jelentette be, hogy úton van gyermeke, a készítők úgy döntöttek, ez forgatókönyv szempontjából is előnyös lehet. Így történt meg az, hogy Miranda várandós lett, és megszületett kisfia, Brady.

Vanessa Morgan: Riverdale

A Riverdale színésznője, Vanessa Morgan néhány hónapja árulta el, hogy babát vár (azóta meg is született gyermeke), viszont mivel a forgatások megkezdődtek, a készítőknek muszáj volt kitalálniuk valamit. Így esett meg az, hogy karaktere, Toni maga is babát várt a nagy időugrás után, és ennek a cselekménynek köszönhetően a színésznő is nagyobb szerepet kapott. Elvégre mindenki tudni akarta, ki az apa!

Candice King: Vámpírnaplók

A Vámpírnaplók 7. évada alatt Candice King első gyermekét várta, ez pedig a cselekményt is átírta. Így esett meg az, hogy Alaric és Jo ikreit némi varázslatos közbenjárással Caroline hordta ki.

Melissa Fumero: Brooklyn 99

A Brooklyn 99 sorozat színésznője, Melissa Fumero kétszer is babát várt a forgatások során. Először a 3. évadban, amit úgy rejtettek el, hogy Amy sokszor hordott nagy ruhákat vagy hatalmas táskákat, sőt, egy ponton beépült a börtönbe kismamának öltözve. A második babavárását már beleírták a sztoriba, hiszen ő és Jake a forgatókönyv szerint is szülői örömök elé néztek, ezért nem volt értelme rejtegetni a pocakot.

Melissa Rauch: Agymenők

Neked is furcsa volt, hogy az Agymenők Bernadette-je milyen hamar várandós lett első gyerekük után? Ezen a téren a való élet szólt közbe, hiszen a színésznő, Melissa Rauch babát várt, és tekintettel állapotára, a készítők úgy írták át a sztorit, hogy Bernadette-nek ágynyugalomra van szüksége.

Jennifer Garner: Alias

Az Alias utolsó évadában derült ki, hogy Sydney babát vár. De ez eredetileg nem volt tervben, viszont mivel Jennifer Garner várandós lett, rejtegetés helyett a cselekmény részévé tették terhességét.

Ginnifer Goodwin: Egyszer volt, hol nem volt

Az Egyszer volt, hol nem volt színésznője, Ginnifer Goodwin kétszer is várandós volt, amíg forgatták a sorozatot. Először a készítők úgy döntöttek, hogy beleírják a sztoriba a babát, így született meg Hófehérke és a herceg fia. Másodszor viszont már nem akarták formálni a cselekményt, így inkább különböző trükkökkel elrejtették várandósságát.

Katey Sagal: Egy rém rendes család

Emlékszel arra, amikor az Egy rém rendes család 6. évadában kiderült, hogy nem csak Marcyék, de Peggy is babát vár? 11 részen keresztül arról volt szó, hogy mi vár rájuk, és hogyan oldják meg az anyagi gondokat, majd az epizód végén kiderült, hogy ezt az egészet csak Al álmodta. De hogy miért történt ez a nagy váltás, kifejezetten szomorú.Maga Katey Sagal ugyanis babát várt a 6. évad idején, és hogy ezt ne kelljen rejtegetni, beleírták a sorozatba. Azonban a színésznő gyermeke koraszülötten jött világra a 8. hónapban, és nem élte túl a komplikációkat, amit Katey nagyon nehezen dolgozott fel. Tudta, hogy nem lesz képes ezek után a sorozatban eljátszani, hogy van egy újszülött babája, ezért az írók úgy döntöttek, átírják az egészet, tekintettel a színésznőre. Később egyébként két gyermeke is született, még a sorozat ideje alatt (majd egy harmadik néhány évvel később), de a készítők ezeket inkább elrejtették a kamera elől.

+1. Ellen Pompeo: Grace klinika

A Grace Klinika 17 éves pályafutása során több színésznő is volt már várandós, amikor épp zajlottak a forgatások. Chandra Wilson, aki Miranda Bailey-t alakítja a sorozatban, például a 2. évad alatt várta gyermekét, ami bele is került a történetbe. Ezzel szemben amikor Ellen Pompeo lett várandós első gyermekével a 6. évad alatt, a színésznő terhességét már nem írták bele a forgatókönyvbe. Legalábbis nem úgy, hogy Meredith terhes. Helyette inkább belefűzték azt a cselekményszálat, hogy odaadta apjának a mája egy részét, és emiatt folyamatosan feküdnie kellett.

News Related

OTHER NEWS

Meghalt Louie Anderson, a többszörös Emmy-díjas komikus

© Technológia: Index.hu Életének hatvannyolcadik évében meghalt a komikus színész, Louie Anderson. Az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb nevettetője volt, beválasztották minden idők 100 legnagyobb komikusa közé is. A művész több ... Read more »

Félelmetes, hogy mennyire hasonlít 16 éves lánya az elhunyt sztárra

Matilda már 16 éves és megdöbbentően hasonlít híres édesapjára. © Getty Images Gondoltad volna, hogy már 14 éve annak, hogy Heath Ledger elhunyt? Egészen pontosan 2008. január 22-én történt a ... Read more »

Teraszba betonozott fegyvereket foglalt le a rendőrség egy budai házban

Több fegyvertípusra, köztük géppisztolyokra, kézifegyverekre, hangtompítókra, valamint maszkokra és golyóálló mellényekre bukkant a rendőrség egy budai ház teraszán. A rendelkezésre álló információk szerint akkor leltek rá a fegyverekre, amikor feltörték ... Read more »

Megnyílt az Esterházy Péter és Gitta Könyvtár

Az Esterházy házaspár tizenkétezer-száztizennyolc kötetes könyvtára közel négyszáz dobozban érkezett meg a Budapest VIII. kerületi Szentkirályi utcába, az evangélikus egyház országos központjának épületébe. A gyűjtemény feldolgozásában az Evangélikus Országos Gyűjtemény ... Read more »

Ukrajnában tartózkodó amerikai diplomaták kérték az evakuálásukat

Az Egyesült Államok ukrajnai nagykövetsége a személyzet kimenekítését kérte az országból – írja a Guardian. A kimenekítés már a jövő héten megkezdődhet. A nagykövetségek az után kérték az evakuációt, hogy ... Read more »

Amikor a cápa bekukkant a hálószobába

© Technológia: Index.hu A Maldív-szigetek legfelkapottabb villájában azért fizetnek milliókat, hogy ne legyen többé titok, ami pedig általában az szokott lenni. A Maldív-szigetek egyértelműen a világjárvány turisztikai nyertese: özönlik a ... Read more »

Megszakadt a Manchester City győzelmi sorozata

© Technológia: Index.hu A címvédő és listavezető Manchester City 1–1-es döntetlent játszott a Southampton vendégeként szombaton az angol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában. A hazaiak Kyle Walker-Peters találatával már a hetedik percben ... Read more »

Leszúrta a nagynénje, hogy sose vesz részt semmiben, erre szervezett egy országos demonstrációt

© Technológia: 444.hu “Alex Hole sohasem szavazott, vagy vett részt a politizálásban. Egy vasárnapi ebéd alatt a nagynénje le is szúrta emiatt, így hát most ő lett a magas norvég ... Read more »

Van telitalálat, hárman is örülhetnek a lottósorsolás után

© Technológia: Index.hu Az ötöslottó-számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki a 3. héten a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint:  4 6 15 32 83 Joker: 626333 Telitalálatos szelvény ezen a héten ... Read more »

Meghalt Tóth Béla

© Technológia: Index.hu Január 18-ra virradóra elhunyt Tóth Béla Munkácsy-díjas szobrászművész, nemzetközileg elismert érmész. A gyulai vár oldalában lévő, Végvári vitéz nevű lovas szobor megalkotója 81 éves volt – tájékoztatta a ... Read more »

90. percben szerzett góllal nyert az Inter

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 10 000 Ft bónusz + 10 000 Ft ingyen fogadás vár Rád! Regisztrálj most! (x)   Előzetesen ugyan nem ígérkezett izgalmas mérkőzésnek, ... Read more »

Figyelem: hófúvások és viharos szelek jönnek

Este a Dunántúl nagyobb részén, illetve az északkeleti megyékben beborul az ég, máshol azonban többnyire derült idő várható. A felhős részeken hószállingózás, gyenge havazás előfordulhat – derül ki az Országos ... Read more »

Tiltakozás az Oslóban tárgyaló tálibok jelenléte ellen

© AFP Tüntetés Oslóban a tálib küldöttség fogadása ellen Tiltakozást váltott ki Norvégiában, hogy a tálibok képviselőit háromnapos tárgyalásra hívta Oslóba a norvég kormány. A külügyminiszter, Anniken Huitfeldt hangsúlyozta, hogy ... Read more »

Nem az élcsapatok teljesítették a legjobb megbízhatósággal a 2021-es Forma-1-es szezont

A Mercedes 2021-ben úgy szerezte meg a konstruktőri bajnoki címet, hogy ezúttal nem ők teljesítették a legtöbb kilométert és versenykört a 10 Forma-1-es csapat közül, amire az Auto Motor und ... Read more »

Az LMP útdíjjal mérsékelné a forgalmat

© Technológia: Index.hu A gépjárműforgalom mérséklését is célzó politikai nyilatkozatot fogadtak el az LMP budapesti szervezetei szombaton tartott kongresszusukon – közölte a párt. Az MTI-hez eljuttatott közleményükben kiemelték: céljuk, hogy ... Read more »

A legszexibb anya-lánya párosok, akik vonzzák a pasikat

Valószerűtlenül szépek, vagányok és több tekintetet vonzzanak a legnagyobb vörös szőnyeges villantásoknál is. © Jeff Spicer/BFC/Getty Images A tudósok már bebizonyították: az anya-lánya kapcsolat a legerősebb kötelék. Ugyanakkor tudjuk, hogy ... Read more »

Csajok a deszkán

© Technológia: Index.hu A gördeszkázás nemcsak sport, hanem életérzés is. A sokáig férfiak által dominált szubkultúrában egyre több sikeres nő jelent meg az évek során, de még mindig éri őket ... Read more »

Járvány: nagyon sok a fertőzött, de kevesebb a súlyos eset

© Bjorn Larsson Rosvall/TT News Agency via AP Egyre többfelé kelt indulatot Európában, hogy a közösségi színtereken sok minden – és egyre több minden – az oltottság igazolásához kötött. Svédország ... Read more »

"Nem elhatárolható egymástól az önismereti folyamat és a társkeresés" - Interjú Weiler Péterrel, a Randivonal egyik alapítójával

Kezdetben voltak a házasságközvetítők. Aztán jött az újsághirdetések kora. „Csinosnak mondott, kora harmincas, házias nő keres korban hozzáillő, diplomás, jól szituált, gyermektelen férfit, komoly kapcsolat céljából. Kalandorok kíméljenek jeligére a ... Read more »

A 93. percben nyert fontos rangadót a Manchester United

© Technológia: Index.hu A Manchester United hazai pályán a 93. percben szerzett góllal győzte le a West Ham Unitedet szombaton az angol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában. A manchesteriek hiába birtokolták többet ... Read more »

Rashford az utolsó pillanatban döntött

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 10 000 Ft bónusz + 10 000 Ft ingyen fogadás vár Rád! Regisztrálj most! (x)   A Manchester United mai győzelmével megelőzte ... Read more »

Az endurance versenyzés is izgalmas lehetőség a Formula E bajnoki címvédője szerint

Az F2 2019-es bajnoka, Nyck de Vries sosem került még annyira közel a Forma-1-es szerepléshez, mint a 2021-es szezonban, ahol Toto Wolff lobbizása mellett a Williams és az Alfa Romeo ... Read more »

Gyurcsány Ferenc levezette, miért lesz rendszerváltás

© Technológia: Index.hu Rendszerváltást ígért szavazóinak közösségi oldalára kitett bejegyzésében Gyurcsány Ferenc, amennyiben az ellenzék megnyeri az április 3-án esedékes országgyűlési választásokat. A Demokratikus Koalíció elnöke posztjában egyebek mellett arról ... Read more »

Ezer sebből vérzik az egészségügyi szakdolgozók idei béremelése

Ugyan idén januártól megtörtént az egészségügyi szakdolgozók béremelése, ez várhatóan nem változtat érdemben a helyzetükön. A szakdolgozói kör ma jellemzően egyik hónapról a másikra él, és kénytelen számolatlanul túlórázni, hogy ... Read more »

Gárdonyi Géza-emlékévet tervez Eger

© Technológia: Index.hu Az író halálának 100. évfordulójára. Sokan két szót emlegetnek, amit Gárdonyi Géza halála előtt még naplójába írt: Csepergős. Feküdtem. Ezt 1922. október 13-án jegyezte föl naplójába, utána ... Read more »

Kuriózum és egyediség Eszterházán a magyar kultúra napján

Világszínvonalon felújított új tereiben, a nyugati kastélyszárny korszerű kiállítási helyszínein csak ezen az ünnepen vezetett módon lehetett megtekinteni a máskor egyénileg látogatható kiállításokat. A BOLDI, Szmrecsányi Boldizsár szobrászművész és Incze ... Read more »

A párom lelépett az exével, aki a lánya lehetne

Arra számítottam, hogy megkéri a kezem, erre két nap múlva eltűnt. Online mentálhigiénés tanácsadás Harmóniára vágysz? Nyomaszt a stressz? Élethelyzeti problémákkal küzdesz? Kapcsolati gondok vesznek körül? Akkor az első lépés, ... Read more »

Folytatólagosan elkövetett lopás miatt jelenti fel a Jobbik Fekete Pétert

© Technológia: 444.hu “Sajnálatos, de mindent elárul az Orbán-rezsimről, hogy ezen a jeles napon, a Magyar Kultúra Napján azt kell bejelentenem, hogy folytatólagosan elkövetett lopás miatt feljelentést teszek a kultúráért ... Read more »

Van olyan iskolaőr, akit a szülők elintéznének tanítás után

© Technológia: Index.hu Verekedés, fenyítés, verbális és fizikai bántalmazás, de információink szerint létezik olyan hazai intézmény, ahol a békesség kedvéért a diákok a menzán sem használhatnak kést – többek közt ... Read more »

Mennyire kell félnünk a vulkánkitörésektől?

© Technológia: Index.hu A mai műholdas technikának és az elektronikus médiának köszönhetően a világnépesség zöme pillanatok, de legalábbis napok alatt tudomást szerzett a tonga-szigeteki robbanásos vulkánkitörésről. A tudósoknak épp ezért ... Read more »

Kiderült, mennyivel drágulhatnak a belépők a fürdőkben nyártól

© Technológia: Index.hu A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. (BGYH) az előző két, járvánnyal sújtott évhez képest a vendégszám duplájára növelését szeretné elérni, a rezsi- és bérköltségek miatt viszont júliustól ... Read more »

Evakuálni kellett a Machu Picchura kíváncsi turistákat

© AP Video A perui hatóságok pénteken megkezdték a Machu Picchu közelében elárasztott vidéken rekedt turisták százainak mentését, miután a hirtelen lezúduló nagy mennyiségű víz mozdított el, sárfolyásokat okozott, elzárva ... Read more »

El a kezekkel Ukrajnától! - skandálták a tüntetők Prágában és Kijevben

© AP Photo/Petr David Josek Hitlerhez hasonlították Putyint a prágai tüntetők 2022. január 22-én A hétvégén több európai városban is demonstráltak az ukrán szuverenitás védelmében. Hitlerhez hasonlították Putyint a prágai ... Read more »

Kásler Miklós: Magyarországon jut a legtöbb támogatás kultúrára Európában

© Technológia: Index.hu A kiegyezés óta nem történt olyan terjedelmes intézményi fejlesztés a kultúrában, mint ami jelenleg zajlik – jelentette ki Kásler Miklós emberi erőforrás miniszter a magyar kultúra napja ... Read more »

Így fog kinézni a mai generáció, ha egyszer megöregszik - FOTÓK

Mit nekünk az otthonka! © Technológia: InStyle Ez már egy másik világ. Tudjuk ezt mi magunktól is, mégis sokkal viccesebb, amikor képek formájában tárják elénk a valóságot, meg persze ha ... Read more »

A hideg idő mindenkire furcsa hatással van

Bár nincs rossz futóidő, csak rosszul öltözött futó, bizonyos időjárási körülmények között és hőmérsékleten nem könnyű jól teljesíteni! Nagy hőségben, magas páratartalommal is igazán küzdelmes tud lenni egy-egy futás, azonban ... Read more »

Mégis volt magyar ellenállás a nácizmussal szemben? – Bartha Ákos új könyvéről

© Technológia: Mandiner.hu Grandiózus vállalkozásba vágott Bartha Ákos történész, amikor megírta a budapesti fegyveres ellenállás 1944–45-ös krónikáját. A legnagyobb probléma talán nem is az, hogy a hatalmas primer forrásanyagot olvasható ... Read more »

Jövőre lesz kétszáz éves a Himnusz

Ismert, hogy Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója alkalmából 2023, sőt már az idei esztendő is az egyik legnagyobb és talán legismertebb magyar költő emlékéve. Ám 1823 más nevezetes születésnapok és ... Read more »

Kiribati egészen mostanáig megúszta a világjárványt, aztán jött egy repülő

© Technológia: 444.hu Kiribati, a távoli csendes-óceáni szigetország egészen mostanáig megúszta a koronavírus-világjárványt, két év alatt mindössze két pozitív esetet találtak. Most azonban országos karantént kellett elrendelni, mert a tíz ... Read more »

A Leverkusen simán, a Dortmund nehezen nyert

© Technológia: Index.hu A második Borussia Dortmund, a harmadik Bayer Leverkusen, valamint Sallai Roland csapata, az ötödik Freiburg is győzött a német labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának szombati játéknapján. A Borussia a ... Read more »
On free-english-test.com you will find lots of free English exam practice materials to help you improve your English skills: grammar, listening, reading, writing, ielts, toeic