Jannik Sinner i vild bedrift: Den første nogensinde

jannik sinner i vild bedrift: den første nogensinde

Jannik Sinner i vild bedrift: Den første nogensinde

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Jannik Sinner har fået en god afslutning på sin sæson. Først og fremmest spillede han sig frem til finalen ved ATP Finals i Torino. Dernæst har han spillet Davis Cup for Italien, hvor han også har haft stor succes.

Faktisk gik det ham så godt, at Italien vandt hele turneringen, hvilket er første gang i flere årtier. For at opnå denne bedrift, var han nødt til at besejre Novak Djokovic – ikke blot én, men hele to gange.

Læs også

Dermed kan ifølge statistikmediet OptaAce også bryste sig af at være den første spiller til nogensinde at besejre Novak Djokovic to gange i én runde ved Davis Cup.

“Jannik Sinner er den første spiller nogensinde til at besejre Novak Djokovic to gange i en enkelt Davis Cup-runde,” skriver OptaAce på det sociale medie X.

Derfor kan Sinner med stor glæde se frem mod næste sæson, der potentielt kan blive den bedste i hans karriere.

Allerede nu har flere peget på, at 2024 kan blive året, hvor han vinder en Grand Slam. Han er dog ikke den eneste unge spiller, der har et mål om dette. Det samme gør sig gældende for danske Holger Rune.

De to spillede mod hinanden ved ATP Finals. Det endte med at blive en meget tæt affære, som Sinner kunne trække sig sejrrigt ud af. Det er dog værd at nævne, at Rune havde flere chancer for at afgøre kampen.

Sinner kan nu nyde, at han har tid til at koble en smule fra, inden træningen til 2024-sæsonen begynder.

Læs også

News Related

OTHER NEWS

Rekordhøjt antal udenlandske indsatte er overført til deres hjemlande

Det er som udgangspunkt EU-regler, internationale konventioner og modtagerlandenes lovgivning, der har betydning for, om det er muligt at overføre domfældte i Danmark til afsoning i deres hjemland. (Arkivfoto). Rekordmange ... Read more »

NFL-træner får sparket efter skrækkelig sæsonstart

Carolina Panthers tabte søndag til Tennessee Titans efter at have ført med 10-1. Frank Reich er færdig som træner for NFL-klubben Caroline Panthers efter bare 11 kampe i spidsen for ... Read more »

Pyrus-stjerne melder ud: Det er slut

Foto: Robert Hendel/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix Den velkendte skuespiller Jan Linnebjerg, bedst kendt som den elskede nisse Pyrus, har taget turen til Imperial-biografen i København for at se den nye danske ... Read more »

Nottingham Forest undersøger nye påstande om homofobi

Brighton, der fik Lewis Dunk udvist, vandt opgøret mod Nottingham Forest med cifrene 3-2. Nottingham Forest bistår politiet i dets efterforskning af en række tilhængere, som menes at være kommet ... Read more »

Lind undskylder efter grim tackling på FCM-keeper

Alexander Lind ramte efter en halv times spil under superligaopgøret mellem Silkeborg og FCM Martin Fraisl i hovedet med sit knæ. – Undskyld. Sådan lyder det sent mandag på det ... Read more »

Google starter med at slette inaktive konti fredag

Google annoncerede i maj en oprydningsproces, der starter fredag. (Arkivfoto). Fredag begynder Google at rydde op i inaktive konti på tværs af sine platforme. Det skriver nyhedsbureauet AP. Google annoncerede ... Read more »

Ronaldo overbeviste dommer om at omstøde eget straffespark

I stedet for at gøre sig klar til at sparke straffespark, kom Cristiano Ronaldo hurtigt på benene igen og viste en løftet pegefinger til dommeren, kinesiske Ma Ning. Normalt er ... Read more »
Top List in the World