Inspektör som tömde damm för att hitta mobil stängs av

inspektör som tömde damm för att hitta mobil stängs av

Inspektör som tömde damm för att hitta mobil stängs av

Den hälsoinspektör som tömde ut 2 000 kubikmeter vatten ur en reservoar för att fiska upp sin borttappade mobiltelefon har stängts av från sitt jobb, rapporterar AP. Vattenmängden hade räckt till att bevattna 600 hektar åkermark, enligt lokala medier.

Inspektören Rajesh Vishwas anklagas nu för att ha slösat med vattnet, men han själv hävdar att vattnet inte gick att använda till bevattning och att han hade fått tillstånd av en överordnad att pumpa ut det.

Vishwas lyckades få upp mobilen, men den fungerade inte eftersom den hade blivit vattenskadad.

Relaterade länkar:

News Related

OTHER NEWS

William Poromaas stora hyllningen till Alvar Myhlback – nu vill han se jättelöftet i världscupen: ”Sjukt, sjukt duktig”

Alvar Myhlback har imponerat på rullskidor i sommar. Men William Poromaa är osäker hur skidtalangens resultat översätts på snön. – Man vet aldrig hur det går, säger Poromaa till Sportbibeln. ... Read more »

Georgssons svar på nya Ahnelöv-ryktet

Jonas Ahnelövs namn har tidigare nämnts av sportchefen Emil Georgsson.  Nu kommer uppgifter från Expressen om starkt intresse från hans Södertälje.  – Vi är fortsatt intresserade, säger Georgsson till LT. ... Read more »

Så är SVT-profilernas relation egentligen i kulisserna – efter succén i ”Det sitter i väggarna”

Erika Åberg har programlett SVT-succén i nio säsonger – fem av dessa tillsammans med Rickard Thunér. Nu berättar hon om relationen till kollegan. – Vi brinner för det här, säger ... Read more »

Expert: Befälhavares död en moralsänkare

Överstelöjtnant Johan Huovinen är lärare i militär strategi vid institutionen för krigsvetenskap och militärhistoria på Försvarshögskolan. En rysk befälhavares död sänker förmågan inom den militära invasionsstyrkan, men bara tillfälligt. Man ... Read more »

Tv-toppen: "Det sitter i väggarna" etta

“Det sitter i väggarna” lockade flest tittare. Pressbild. Nästan en miljon tittare bänkade sig för SVT:s byggnadshistoriska “Det sitter i väggarna”, som blev veckans mest sedda program. 1. Det sitter ... Read more »

Leif Mannerströms lyxiga coleslaw – så enkelt sveper du ihop stjärnkockens magiska version av klassikern

Coleslaw är ett tillbehör som passar till en mängd olika rätter – inte minst till grillens alla läckerheter. Leif Mannerström visar här hur han gör sin egen gudomliga version av ... Read more »

Granskning: Kina sprider världsbild i läromedel

Kalla fakta har gått igenom läroböcker som används av svenska kommuner. Arkivbild. Flera svenska kommuner använder läroböcker med kopplingar till den kinesiska staten – och som förmedlar kommunistpartiets världsbild. Det ... Read more »

Almega: Utrymme att höja priserna

Högre efterfrågan på gymtjänster efter pandemin är en del av förklaringen till högre priser, menar Patrick Joyce på Almega. Arbetsgivarorganisationen Almega håller inte med om att tjänsteinflationen är “konstigt hög”. ... Read more »

Orbán: Ingen brådska att acceptera Sveriges ansökan

Orbán: Ingen brådska att acceptera Sveriges ansökan Ungerns premiärminister Viktor Orbán flaggar för att det kan dröja innan landets parlament accepterar den svenska Natoansökan, rapporterar Reuters. Han säger att situationen ... Read more »

Expert: Kostnaderna kan landa på ”någon miljard”

Expert: Kostnaderna kan landa på ”någon miljard” Återuppbyggnaden efter jordskredet vid E6 i helgen kan kosta mellan flera hundra miljoner kronor och upp till ”någon miljard”. Det säger Johan Nimmermark ... Read more »

Kristin Kaspersens varma ord till systern Malin Berghagen – stödet efter tuffa tiden: ”Innerligt tacksam”

Malin Berghagen och Kristin Kaspersen har varit på en resa tillsammans till Rhodos, Grekland. Nu delar Kristin med sig av några varma ord till sin kära syster efter de fina ... Read more »

Harry Potter-skådisen oigenkännlig – efter tiden i fängelse

Harry Potter-skådisen oigenkännlig – efter tiden i fängelse Skådespelaren Jamie Waylett blev känd som Vincent Crabbe i “Harry Potter”-filmerna. Men sedan dess har mycket hänt, enligt Daily Mail. Böckerna och sedermera ... Read more »

Liam Öhgrens bakslag: "Inte troligt att det blir spel i närtid"

Liam Öhgren. Liam Öhgren har inte kunnat spela under SHL-inledningen med Färjestad. nu åker talangen till Minnesota för att undersökas av NHL-klubbens läkarteam. – Som det ser ut nu så ... Read more »

Finsk minister: Ryssland kan bli ännu värre i framtiden

Finsk minister: Ryssland kan bli ännu värre i framtiden Även om Vladimir Putin försvinner som ledare för Ryssland är det osannolikt att landet blir en fredlig och normal demokrati. Det ... Read more »

Mikael Ruohomaa blir borta i en till tre veckor

Mikael Ruohomaa. Mikael Ruohomaa utgick skadad i rivalmötet med MoDo i helgen. Nu missar toppcentern de kommande veckornas matcher, rapporterar Örnsköldsviks Allehanda. Redan i matchens första byte tvingades MoDos toppcenter ... Read more »

Erica, 30, hittade enorma kantareller: “Nybörjartur”

Erica Dahl var ute och plockade svamp för första gången när hon fick syn på något gult på håll. Det gula visade sig vara enorma kantareller. Erica Dahl, 30, var ... Read more »

Mikael Tornving bryter tystnaden – nya beskedet om stora kärleken: ”Jag och min…”

Han är aktuell som programledare i två av höstens största tv-satsningar. Men privatlivet är någonting som Mikael Tornving inte är så förtjust att prata om. Sedan skilsmässan från frun Gunilla ... Read more »

Passpolisen på Arlanda stänger

Packa passet för snart försvinner möjligheten att få ett provisoriskt pass utfärdat på Arlanda. Arkivbild. Resenärer från Arlanda gör klokt i att kolla en extra gång att passet är med. ... Read more »

Noice på stor Sverigeturné

Noice 1980. Arkivbild. Noice släpper nytt album och åker på turné. Bandet, som numera frontas av sångaren Charlie Grönwall, släpper skivan “Gustavsberg” den 29 september och släppet följs av en ... Read more »

Carolas uttalande om Lasse Berghagens kamp på sjukhuset – gripande orden till familjen: ”Kritiskt läge”

TV4 tvingades till en blixtändring i tablån. Lasse Berghagens förinspelade avsnitt sköts upp efter den förre Allsångsledarens kamp på sjukhus. I stället sändes Carola Häggkvists program – och nu väljer ... Read more »

Regeringen håller pressträff om budgetnyhet

Regeringen håller pressträff om budgetnyhet Bygg- och bostadssektorn är hårt pressad av inflationen, säger finansminister Elisabeth Svantesson (M) i samband med en pressträff om åtgärder för bygg- och bostadssektorn. – ... Read more »

USA:s och Kanadas signal till Kina: Seglade genom omstridda Taiwansundet

Kina hävdar att man kontrollerar Taiwansundet, men i gryningen på lördagsmorgonen seglade ett amerikanskt och ett kanadensiskt fartyg genom det. Besättningen på kanadensiska flottans HMCS Ottawa har i hemlighet förberett ... Read more »

Risk för höjda fastighetsavgifter för många

Det vankas höjda fastighetsavgifter för många när taxeringsvärdena höjs kraftigt. Arkivbild. Ägare till över 2,4 miljoner småhus får snart ett förslag till nytt taxeringsvärde eller en deklaration inför småhustaxeringen 2024, ... Read more »

Person hittad död i skog – misstänkt brott

En person har hittats död i ett skogsområde i Haninge. Arkivbild. En person har hittats död i ett skogsområde i Haninge. Polisen utreder om det kan röra sig om mord, ... Read more »

Man hittad död i Skellefteå – polisen utreder mord

Fynd på platsen gör att polisen utreder ett dödsfall i Skellefteå som mord. Arkivbild. En man i 35-årsåldern hittades på söndagskvällen död i Skellefteå. Nu utreds händelsen som mord, vilket ... Read more »

UPPGIFTER: Sepsi försökte värva Simon Strand

UPPGIFTER: Sepsi försökte värva Simon Strand Simon Strand har varit viktig för Hammarby i år. Nu uppger Expressen att ytterbacken drog till sig intresse från rumänska Sepsi under sommaren.  Hammarby ... Read more »

Centralbankshot lyfter Kinas valuta

Kinas centralbank varnar valutaspekulanter. Arkivbild Kinas centralbank varnar valutahandlare för att spekulera mot landets valuta, yuanen, och sätter en offensiv riktkurs på sin så kallade referensränta. Åtgärden trycker upp landets ... Read more »

Barrymore trotsar strejken – sänder pratshow

Skådespelerskan Drew Barrymore har sadlat om och blivit pratshow-värd. Nu sänds hennes program mitt i den pågående Hollywoodstrejken. Arkivbild. Drew Barrymores pratshow “The Drew Barrymore show” återvänder till rutan mitt ... Read more »

Aquaman and the Lost Kingdom visar upp sig med en kort teaser trailer

Med lite knappt tre månader kvar till release var det många som började bli oroliga. Men under natten lät slutligen DCU och Warner meddela att, jodå, filmen är på väg ... Read more »

Skellefteå: Polisen rapporterar om anträffad död

Envato.com. Bilden är en genrebild. “Under sen söndagskväll påträffas en avliden man i 35-årsåldern på en adress i Skellefteå”, skriver polisen på sin hemsida. Polisen i Västerbotten rapporterar detta: Polisen ... Read more »
Kênh kiến thức kỹ năng, phát triển bản thân, hướng nghiệp, blog nhân sự